• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής

Αποτελέσματα για

Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WILLY A. BACHOFEN AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Willy A. Bachofen GmbH έχει την έδρα της στο Νιντεράου (κοντά στην Φρανκφούρτη) και συνεπώς βρίσκεται στο κέντρο της Γερμανίας.Εκεί η WAB-GROUP διαθέτει μια εκτενή αποθήκη ανταλλακτικών και εξαρτημάτων φθοράς. Οι έμπειροι μηχανικοί και τεχνικοί διασφαλίζουν ότι οι πελάτες μας θα λαμβάνουν βέλτιστη συμβουλευτική και υποστήριξη ανά πάσα στιγμή.Οι πελάτες μας μπορούν ανά πάσα στιγμή να υλοποιούν δοκιμές στην Τεχνική Σχολή των Κεντρικών της WAB-GROUP στο Μούτεντς (Ελβετία), το οποίο είναι ακριβώς στα σύνορα με τη Γερμανία.Η αρμόδια ομάδα έχει πελατοκεντρικό προσανατολισμό, διασφαλίζει τους συντομότερους δυνατούς χρόνους σέρβις και επισκευών στη βάση τακτικών διαδικασιών και πραγματοποιεί τις παραδόσεις εξαρτημάτων φθοράς εντός μίας ημέρας.

 2. GEBR. JEHMLICH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η JEHMLICH είναι ειδικός στους τομείς της χημείας, της φαρμακευτικής, της διατροφής, των πλαστικών υλών και της παρασκευής. Οι λύσεις μας είναι εξατομικευμένες ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη. Με τη μηχανική μας, αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε στους σύγχρονους χώρους παραγωγής μας, οι οποίοι πληρούν τα πρότυπα cGMP, βιομηχανικούς θραυστήρες, ειδικούς μύλους, εξοπλισμούς αναγωγής, θραυστήρες, καθώς και συσκευές τεχνικής διαχωρισμού και ομογενοποίησης υπό συμπαγή ή βιομηχανική μορφή. Διεκπεραιώνουμε εδώ και περίπου 100 έτη απαιτητικά έργα για πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εξής: συμβουλές και αναλύσεις τεχνικών διαδικασιών, ολοκληρωμένοι πειραματισμοί στην καρδιά της τεχνικής μας εξυπηρέτησης, σχεδιασμός εγκαταστάσεων, διεύθυνση έργων και κατασκευή, υλοποίηση, εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία καθώς και κατάρτιση, παγκόσμια εξυπηρέτηση και συντήρηση ανταλλακτικών. Υλοποιούμε: μύλους σύμφωνα με τα πρότυπα GMP και βιομηχανική εκτέλεση, εγκατάσταση ετοιμοπαράδοτων μηχανημάτων θραύσης και μηχανημάτων όπως και εξαρτημάτων,

 3. HEBOLD SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Hebold Systems διαθέτει και αναπτύσσει εδώ και πολλά χρόνια εξατομικευμένες λύσεις συστημάτων ανάμειξης και ομογενοποίησης κενού για τη φαρμακευτική βιομηχανία, τη βιομηχανία καλλυντικών και τη βιομηχανία τροφίμων. Παράγουμε αναμείκτες ως συστήματα ομογενοποίησης και διασποράς για την παραγωγή κρεμών, γελών, αλοιφών, λοσιόν και σαμπουάν. Τα συστήματα επεξεργασίας για την παραγωγή ημιστερεών μορφών διατίθενται σε τυποποιημένα μεγέθη από 5 έως 10.000 l. Ανάλογα με τις προδιαγραφές του πελάτη, τα ολοκληρωμένα συστήματα περιλαμβάνουν από έναν ή πολλούς αναμείκτες HEBOLD με ή χωρίς συστήματα ανύψωσης καπακιού, ομογενοποιητές, δοχεία προκαταρκτικής φάσης, συστήματα κενού, συστήματα θέρμανσης και ψύξης, σωληνώσεις, εξέδρες και το σύστημα ελέγχου με απεικόνιση της διαδικασίας και διαχείριση συνταγών.

 4. ET TAMBURU DONER TEKNIK

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην ET TAMBURU DONER TEKNIK, ο πρώτος σας προορισμός για λύσεις επεξεργασίας κρεάτων αιχμής. Με πάνω από 35 χρόνια βιομηχανικής εμπειρίας, εξυπηρετούμε υπερήφανα εστιατόρια, κεμπαμπτζήδικα, ξενοδοχεία και εταιρείες παραγωγής κρεάτων από την έδρα μας στην Τουρκία. Οι αναμείκτες μας κρέατος επαναστατούν τον τομέα της μαρινάδας και της αποξήρανσης με μια προηγμένη μέθοδο ψυκτικής ανάμειξης, εξασφαλίζοντας την βέλτιστη γεύση και ενίσχυση της υφής. Εξερευνήστε την σειρά μας, συμπ. τα μηχανήματα μας οριζόντιας περιτροπής κρεάτων της σειράς ETY και κάθετης περιτροπής της σειράς ETD, που προσφέρουν εξατομικεύσιμες λύσεις ώστε να ικανοποιούν τις μοναδικές σας ανάγκες. Οι λύσεις μας προσαρμόζονται με δυνατότητες ωριαίας μεταβλητής επεξεργασίας, επιλογές ψύξης, μηχανήματα ανάμειξης με κουτάλι και αποτελεσματικές ιδιότητες ανάμειξης και απορροής. Ανακαλύψτε τα συμπληρωματικά μας προϊόντα όπως, μείκτες μπαχαρικών, ανυψωτές φορτωτές προϊόντος, τραπέζια προετοιμασίας κρεάτων και περιστροφικά αμαξίδια μεταφοράς για να απλοποιήστε την λειτουργία σας. Γίνετε εταίρος ώστε να πετύχετε τους στόχους σας για την επεξεργασία κρέατος.

 5. LESSINE

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Lessine Tailored Bulk Technology είναι δραστήρια στη βιομηχανία χύδην και τα προϊόντα σκόνης για 125 χρόνια, η Lessine είναι προμηθευτής και μια τεχνική επιχείρηση που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη, κατασκευή και εγκατάσταση μηχανημάτων και βιομηχανικών λύσεων. Η Lessine έχει εμπειρία σε πέντε βασικές τεχνολογίες. θραύση, μίξη, ξήρανση, διαχωρισμός και χειρισμός. Ο εξοπλισμός ανταποκρίνεται στις ανάγκες πολλών τομέων δραστηριότητας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GEBRÜDER LÖDIGE MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Lödige διαθέτει τμηματικά συστήματα υψηλής ποιότητας για όλους τους τομείς και σέρβις για τεχνικές εφαρμογές μεταποίησης στου τομείς της ανάμειξης, της κοκκοποίησης, της επίστρωσης, της ξήρανσης και της αντίδρασης.

 2. DAMS MACHINE

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DAMS MACHINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανικά ζυμωτήρια για αρτοποιΐα, ζαχαροπλαστική, Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία ζυμαρικών, Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανικά ζυμωτήρια για αρτοποιΐα, ζαχαροπλαστική, βιομηχανικά μηχανήματα αρτοποιίας, και Μεταφορείς για τη βιομηχανία φούρνων. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 3. MAP MISCHSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAP MISCHSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Altlußheim, Γερμανία.

 4. MIX SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MIX SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μικτες, στεγνωτηρια, καφετιερες, φίλτρα με φυσίγγιο, και Αξεσουάρ εγκαταστάσεων σιλό. Έχει έδρα σε Cavezzo (mo), Ιταλία.

 5. LEWA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LEWA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

 1. SC PROFINOX SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SC PROFINOX SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Τρόχισμα - χάλυβες και μέταλλα, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Κατασκευές αλουμινίου, Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, και μηχανικη κατεργασια λαμαρινων ανοξειδωτου χαλυβα. Έχει έδρα σε Cluj-Napoca, Ρουμανία.

 2. ENGELSMANN AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ENGELSMANN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Ludwigshafen, Γερμανία.

 1. CK CHEMIE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CK CHEMIE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

 2. INDAG MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INDAG MASCHINENBAU GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Borsfleth, Γερμανία.

 3. PACK MA'S INH. JAN-PHILIPP GRUCHMANN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PACK MA'S INH. JAN-PHILIPP GRUCHMANN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Asbach, Γερμανία.

 4. AMIXON GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AMIXON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Paderborn, Γερμανία.

 5. STOLZ SEQUIPAG

  Γαλλία

  Θυγατρική της DESMET BALLESTRA, η STOLZ εδώ και περισσότερα από 60 έτη προσφέρει στις βιομηχανίες όλου του κόσμου εξοπλισμούς επεξεργασίας και διακίνησης προϊόντων χύμα, σε σκόνη και σπόρων. Η STOLZ σχεδιάζει, κατασκευάζει και εγκαθιστά εξοπλισμούς που επιτρέπουν στις βιομηχανίες να διακινούν και να μεταποιούν τα προϊόντα σε σκόνη ή κόκκους: διακίνηση με μηχανικά μέσα, θραυστήρες με σφυριά, πρέσες κοκκοποίησης, θερμικοί συσκευαστές, αναμεικτήρες, φίλτρα απομάκρυνσης σκόνης. Οι κύριοι πελάτες της STOLZ είναι οι βιομηχανίες του αγροδιατροφικού τομέα, των ζωοτροφών, των σιλό για σπόρους και των παραγωγών βιοκαυσίμων.

 6. MIXACO MASCHINENBAU

  Γερμανία

  Καμία επιχείρηση δεν ταυτίζεται με την καινοτομία στον τομέα των συστημάτων ανάμειξης όπως η MIXACO. Τα μηχανήματα και οι λύσεις της εταιρείας μας θέτουν διαρκώς νέα πρότυπα εδώ και δεκαετίες. Κορυφαίες επιχειρήσεις από πολλούς κλάδους σε ολόκληρο τον κόσμο εμπιστεύονται τα προϊόντα της MIXACO. Για σοβαρούς λόγους. Η κύρια εξειδίκευσή μας επικεντρώνεται στα εξής: αναμείκτες κοντέινερ, αναμείκτες παρτίδων, εργαστηριακοί αναμείκτες, μηχανήματα ταχείας ανάμειξης, αναμείκτες γενικής χρήσης, μονάδες τροφοδοσίας, μονάδες εκκένωσης. Γνωρίζουμε επακριβώς τις μεθόδους και τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας. Αυτή η γνώση διοχετεύεται στη συνεχή μετεξέλιξη των προϊόντων μας και οδηγεί διαρκώς σε νέες καινοτομίες. Ταυτόχρονα διαθέτουμε προσαρμοσμένες και εξατομικευμένες λύσεις για βέλτιστα αποτελέσματα ανάμειξης με κοινές λειτουργίες δοκιμής και βελτιστοποιήσεις μεθόδων. Πολλές από τις εφευρέσεις και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας μας συμπεριλαμβάνονται σήμερα σε βασικές εφαρμογές πολλών κλάδων. Ακολουθούμε διαρκώς αυτές τις εξελίξεις.

 7. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH HENSCHEL MIXING TECHNOLOGY

  Γερμανία

  Παραγωγή πλαστικών και μεταφορικές εταιρείες: Η Zeppelin είναι η παγκοσμίως κορυφαία στην αγορά εταιρεία με ετοιμοπαράδοτες εγκαταστάσεις για το χειρισμό υψηλής ποιότητας υλικών χύδην. Επιχειρήσεις επεξεργασίας πλαστικών: Σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα, η Zeppelin είναι κορυφαία στον τομέα της τεχνολογίας των εγκαταστάσεων επεξεργασίας PVC, εγκαταστάσεων μείξης και εγκαταστάσεων παραγωγής δικτυωμένων καλωδίων (VPE) της βιομηχανίας καλωδίων. Οι σύνθετες εργασίες απαιτούν ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη βέλτιστων λύσεων. Βιομηχανία καουτσούκ και ελαστικών: Από την παραλαβή της πρώτης ύλης, την αποθήκευση και την τεχνολογία μεταφοράς, τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση αιθάλης, διοξειδίου του πυριτίου, λαδιών και άλλων προσθέτων και μικροστοιχείων έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση ανάμειξης, η Zeppelin διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα του ίδιου κατασκευαστή. Βιομηχανία τροφίμων: Παραλαβή πρώτης ύλης, αποθήκευση, εξαγωγή, μεταφορά, επεξεργασία, δοσιμέτρηση, ανάμειξη και έλεγχος. Σε όλους τους τομείς αναπτύσσουμε ιδιαίτερα συστήματα.

 8. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Παραγωγή πλαστικών και μεταφορικές εταιρείες: Η Zeppelin είναι η παγκοσμίως κορυφαία στην αγορά εταιρεία με ετοιμοπαράδοτες εγκαταστάσεις για το χειρισμό υψηλής ποιότητας υλικών χύδην. Επιχειρήσεις επεξεργασίας πλαστικών: Σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα, η Zeppelin είναι κορυφαία στον τομέα της τεχνολογίας των εγκαταστάσεων επεξεργασίας PVC, εγκαταστάσεων μείξης και εγκαταστάσεων παραγωγής δικτυωμένων καλωδίων (VPE) της βιομηχανίας καλωδίων. Οι σύνθετες εργασίες απαιτούν ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη βέλτιστων λύσεων. Βιομηχανία καουτσούκ και ελαστικών: Από την παραλαβή της πρώτης ύλης, την αποθήκευση και την τεχνολογία μεταφοράς, τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση αιθάλης, διοξειδίου του πυριτίου, λαδιών και άλλων προσθέτων και μικροστοιχείων έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση ανάμειξης, η Zeppelin διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα του ίδιου κατασκευαστή. Βιομηχανία τροφίμων: Παραλαβή πρώτης ύλης, αποθήκευση, εξαγωγή, μεταφορά, επεξεργασία, δοσιμέτρηση, ανάμειξη και έλεγχος. Σε όλους τους τομείς αναπτύσσουμε ιδιαίτερα συστήματα.

 1. GARBY ANKA S.A

  Ελλάδα

  Ιστορικό 1997: Δημιουργία της εταιρείας GARBY NGN O.E (Ανδρικόπουλος Ν.- Τριανταφύλλου Γ.- Μερκούρης Ν). που δραστηριοποιείται στην κατασκευή μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων και κρέατος. 2000: Εξαγορά και συγχώνευση της γνωστής εταιρείας ANKA AEBE που δραστηριοποιείται στην κατασκευή πολυκουζίνων και επίπλων κουζίνας. Δημιουργώντας έτσι την γνωστή εταιρεία GARBY ANKA EΠE 2012: Μετατροπή από GARBY ANKA ΕΠΕ σε GARBY ANKA A.E Στον τομέα του εμπορίου η εταιρεία αντιπροσωπεύει και προωθεί δυναμικά τα προϊόντα της στην εγχώρια και στην ξένη αγορά. Παρεχόμενες υπηρεσίες Πλήρης τεχνική υποστήριξη στα προϊόντα της πριν αλλά και μετά από την πώληση Πλήρη τεχνική κάλυψη (Service) σε προϊόντα κρεατομηχανών, αποφλοιωτών, ζυμωτήριων κλπ. Η εταιρεία GARBY ANKA είναι 100% ελληνική και όλα της τα προϊόντα κατασκευάζονται από εξειδικευμένο προσωπικό, είναι πιστοποιημένα και τηρούν όλες τις οδηγίες και τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης( CE ).

 2. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στην Nara Machinery CO., LTD. Παράρτημα Ευρώπης! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Στους τομείς της άλεσης, της ξήρανσης και της νανοτεχνολογίας αναπτυσσόμαστε ολοένα και περισσότερο ώστε να μπορούμε να σάς παρουσιάζουμε νέες και βελτιστοποιημένες μεθόδους.

 3. BROCH GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία BROCH GmbH διαθέτει μεγάλη γκάμα μηχανημάτων για τη βιομηχανία τροφίμων, μ.ά., πλυντήρια για φριτέζες. Η εξαιρετική φήμη της επιχείρησης όσον αφορά στην ποιότητα των προϊόντων της, μας παρέχει σήμερα τη δυνατότητα να δραστηριοποιούμαστε στην πανευρωπαϊκή αγορά. Επειδή θεωρούμε ότι τα προϊόντα μας είναι άψογα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε δεκαετή εγγύηση. Από το 1999 έχουμε μια βασική αρχή: ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Είμαστε στη διάθεσή σας για ερωτήματα σχετικά με κάποιο προϊόν

 4. WILLY A. BACHOFEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WILLY A. BACHOFEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Nidderau, Γερμανία.

 5. FUCHS MASCHINEN AG

  Γερμανία

  Η εταιρεία FUCHS MASCHINEN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Müllheim, Γερμανία.

 6. EPI MISCH- UND RÜHRTECHNIK ERICH PLUNDRICH GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία EPI MISCH- UND RÜHRTECHNIK ERICH PLUNDRICH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Ittlingen, Γερμανία.

 7. MASCHINENFABRIK GUSTAV EIRICH GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία MASCHINENFABRIK GUSTAV EIRICH GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Hardheim, Γερμανία.

 8. GERICKE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GERICKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Rielasingen-Worblingen, Γερμανία.

 9. F.H. SCHULE MÜHLENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία F.H. SCHULE MÜHLENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μύλοι δημητριακών, εγκαταστασεις και εξοπλισμος επεξεργασιας δημητριακων, εγκαταστασεις και εξοπλισμος πλυσιματος και ξεφλουδισματος δημητριακων, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος κοσκινισματος δημητριακων. Έχει έδρα σε Reinbek, Γερμανία.

 10. WINKWORTH MACHINERY LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία WINKWORTH MACHINERY LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναμεικτες για την βιομηχανια ποτων, μικτες για τη χημικη βιομηχανια, μηχανηματα και εργαλεια αναμιξης, και βιομηχανικοι μικτες. Έχει έδρα σε Basingstoke, Ηνωμένο Βασίλειο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

126 Επιχειρήσεις

Kατηγορια