• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλυσίδες- μεταφορικές

Αποτελέσματα για

Αλυσίδες- μεταφορικές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Γερμανία

  Η Fördertechnik Kentzler GmbH είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για αλυσίδες μετάδοσης κίνησης, μεταφοράς και φορτίου, καθώς και γραναζιών και ειδικών κατασκευών. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι η βάση για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Αξιοποιήστε από την αρχή τις υπηρεσίες μας: από την παροχή συμβουλών και την επιλογή των προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας στοιχείων έως την ολοκλήρωση του προϊόντος. Από ειδικές αλυσίδες έως οδοντοτροχούς και ειδικές κατασκευές αλυσίδων κάθε είδους, σάς παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα τυποποιημένων προϊόντων, καθώς και εξατομικευμένες ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις κάθε πελάτη. Με τη μακρόχρονη εμπειρία και την τήρηση των τρεχόντων προτύπων DIN εγγυόμαστε την ανάπτυξη προϊόντων πρώτης τάξεως από την εταιρεία μας. Ανεξάρτητα από το βαθμό ικανοποίησης των πελατών μας για τα προϊόντα μας, αυξάνουμε σταθερά την υψηλή αξία, την αποδοτικότητα και την ποιότητα των προϊόντων μας.

 2. BRANDAU GELENKKETTEN GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Εργαζόμαστε εξατομικευμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και η γνώση που έχουμε αποκτήσει σε περισσότερα από 35 χρόνια και τα υψηλά κίνητρα των συνεργατών μας είναι στη διάθεσή σας. Ειδικευόμαστε ιδίως σε αλυσομεταφορείς, χαλύβδινες αρθρωτές αλυσίδες για συστήματα μεταφοράς και σε ανθεκτική στη σκουριά και στα οξέα έκδοση, αλυσομεταφορείς με ράουλα, αλυσίδες κοίλων πείρων, αλυσίδες φούρνων, αλυσίδες κόσκινων, αλυσίδες εμπλοκέα. Η BRANDAU σάς παρέχει την κατάλληλη για κάθε εφαρμογή αλυσίδα - κατά τα πρότυπα DIN ή ISO - με βάση τα δικά στοιχεία, σχέδια ή σκίτσα - με βάση τα δικά μας βελτιστοποιημένα ως προς την ποιότητα εργοστασιακά πρότυπα - και σε ανθεκτική στη σκουριά και στα οξέα έκδοση. Σύντομες προθεσμίες παράδοσης και ικανοποιητικά σχέση τιμής-απόδοσης. Η βελτιστοποιημένη παραγωγή στην Ευρώπη μάς παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα στις απαιτούμενες προθεσμίες.

 3. BECHTEL GMBH

  Γερμανία

  Προμηθευτής κάδων αναβατορίων, ιμάντων αναβατορίων, βιδών με πλατιά κεφαλή, αλυσομεταφορέων με κάδους, αλυσομεταφορέων με χιτώνια, αλυσομεταφορέων με δίχαλα, αλυσοτροχών, κυλίνδρων επαναφοράς, πτερυγίων για κοχλίες, μεσαίων εδράνων, κοχλιών

 4. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Αυστρία

  Η εταιρεία ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταινίες μεταφοράς, Αλυσίδες, μεταφορικές, Αλυσίδες, Αντισταθμιστές, Ταινίες μεταφοράς, Αλυσίδες, μεταφορικές, μεταφορείς με κοχλία, Αλυσίδες, και Αντισταθμιστές. Έχει έδρα σε Traiskirchen, Αυστρία.

 5. ASCB

  Γαλλία

  Η εταιρεία ASCB, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες, μεταφορικές, Αλυσίδες, μεταφορικές, πρακτορείο μεταφορών, Αλυσίδες μεταφοράς, και φορτηγο για βιομηχανικες μεταφορες. Έχει έδρα σε Meaux, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. VASILEIADIS SHIPPING AGENCY

  Ελλάδα

  Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι εξής: Πρακτόρευση: εμπορικών πλοίων, κρουαζιερόπλοιων και φορτίων, διαδικασίες ελευθεροκοινωνίας πλοίου, διαδικασίες τράνζιτ διέλευσης, τελωνειακές διατυπώσεις, διατυπώσεις λιμενικών αρχών, έκδοση πιστοποιητικού απαλλαγής μυοκτονίας, μεταφορά μελών πληρώματος από και προς το πλοίο. Tροφοδοσία - προμήθειες πλοίου, εφοδιασμός καυσίμων, ρυμούλκηση, στοιβασία κ.α. Προώθηση φορτίου: Χύδην φορτίο, μη μοναδοποιημένο γενικό φορτίο, εμπορευματοκιβώτια (fcl και lcl), κατεψυγμένο φορτίο, φορτίο σε παλλέτες, βαριά και δυσκίνητα φορτία, υγρό γενικό φορτίο. Logistics: Σχεδιασμός διαδικασιών logistics, προγραμματισμός παραγωγής, εύρεση μεταφορικών εταιριών. Διαμεταφορά εμπορευμάτων και ναυλώσεις. Nομικές συμβουλές και υπηρεσίες από εξειδικευμένο δικηγόρο μετεκπαιδευθέντα στα ναυτιλιακά.

  Όλα τα προϊόντα για "αλυσίδες- μεταφορικές"

 2. CPL INDUSTRIE

  Βέλγιο

  Από το 2002, η CPL κατασκευάζει αλυσίδες προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας και όχι τυποποιημένα προϊόντα. Αλυσίδες διακίνησης παντός τύπου για τη βιομηχανία, ειδικά εκείνες που πρέπει να ειναι ανθεκτικές στις ακραίες συνθήκες του φορτίου, διάβρωσης, την τριβή και υψηλές θερμοκρασίες. Για τη βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα, ειδικότερα, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε αλυσίδες και ιμάντες μεταφοράς, και σφυρηλατούμε περιστροφείς. Συντήρηση πρέσας Raskin και ανακαίνιση υπαρχουσών εγκαταστάσεων.

 3. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Παραγωγή στρογγυλών χαλύβδινων αλυσίδων και προϊόντων σιδήρου: αλυσίδες λιπασματοδιανομέα, αλυσίδες φορτωτή, αλυσίδες μεταφοράς (αλυσίδα σφαγείου, σε μήκος 50 m. Εκδόσεις: γαλβανιζέ ή ανοξείδωτος χάλυβας (1.4571), αλυσίδες υψηλής ποιότητας (στρογγυλές χαλύβδινες αλυσίδες DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895) , αλυσίδες ανυψωτικών μέσων (DIN 5684-5, EN 818-7), αλυσίδες για τη γεωργία, αλυσίδες ανύψωσης φορτίων (αλυσίδες στερέωσης κατά DIN 695 και EN 818-2), ανοξείδωτες αλυσίδες, αλυσίδες με κόμβους, πλαστικές αλυσίδες, συγκολλητές στρογγυλές χαλύβδινες αλυσίδες.

 4. GRONEMEYER MASCHINENFABRIK GMBH & CO.

  Γερμανία

  Σχεδιασμός, υλοποίηση, διαχείριση έργων, σέρβις - Από τον από κοινού σχεδιασμός έως τη θέση σε λειτουργία έχετε στη διάθεσή σας την εμπειρία της ομάδας μηχανικών και εγκαταστατών της εταιρείας μας. Τα δικά μας συστήματα μεταφοράς χρησιμοποιούνται για την εσωτερική στην επιχείρηση ροή υλικού προϊόντων σε τεμάχια και τη διασύνδεση μηχανημάτων παραγωγής. Σάς παρέχουμε, μ.ά., ολοκληρωμένα συστήματα μεταφοράς για τη βιομηχανία τροφίμων, ποτών, γυαλιού και χημικών προϊόντων.

 5. FÖRDERTEC GMBH

  Γερμανία

  Η FörderTec GmbH ασχολείται με το ευρύ φάσμα των συστημάτων εγκαταστάσεων μεταφοράς για τους τομείς της λυματολάσπης, της ξυλείας (ροκανίδια, μεταχειρισμένη ξυλεία, πριονίδι), της τέφρας και της σκωρίας.

 1. ASTRA METAFORIKI

  Ελλάδα

  Η ASTRA Μεταφορική στις Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα αποτελεί μία σύγχρονη και αξιόπιστη λύση στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων στην Αθήνα. Η εταιρία είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, βασιζόμενη στην εμπειρία και στη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της και στο σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει.

 2. BIMAC SRL

  Ιταλία

  Ικανότητες Bimac: χειρισμός άφιξης, αναχώρησης εμπορευμάτων, μεταφορά τελειωμένων ή ακατέργαστων προϊόντων με μηχάνημα. Εξατομικευμένες λύσεις για όλες τις λειτουργικές απαιτήσεις.

 1. KETTEN WÄLDER GMBH

  Γερμανία

 2. RUD KETTEN RIEGER & DIETZ GMBH U. CO. KG

  Γερμανία

 3. AHCT LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. VIRGINIO NASTRI S.R.L.

  Ιταλία

 5. INCOMIMEX S.L

  Ισπανία

 6. GAMBAROTTA GSCHWENDT S.R.L.

  Ιταλία

 7. ROTA ZINCIR TEKNOLOJILERI

  Τουρκία

 8. RENOLD GMBH

  Γερμανία

 1. PROFI-TEC ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 2. KÖBO-DONGHUA GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. MASCHINENFABRIK HERMANN FRANZ GMBH

  Γερμανία

 4. THIELE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. WIWTOM

  Ουγγαρία

 6. CARIÑO SERVICIOS EMPRESARIALES S.L

  Ισπανία

 7. CELIKAY ZINCIR SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 8. AGROPTIMUM LOGISTICS

  Ισπανία

 9. TQL

  Ηνωμένες Πολιτείες

 10. LTD MGL GROUP

  Κίνα

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλυσίδες- μεταφορικές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

245 Επιχειρήσεις