• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας

Αποτελέσματα για

Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Fördertechnik Kentzler GmbH είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για αλυσίδες μετάδοσης κίνησης, μεταφοράς και φορτίου, καθώς και γραναζιών και ειδικών κατασκευών. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι η βάση για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Αξιοποιήστε από την αρχή τις υπηρεσίες μας: από την παροχή συμβουλών και την επιλογή των προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας στοιχείων έως την ολοκλήρωση του προϊόντος. Από ειδικές αλυσίδες έως οδοντοτροχούς και ειδικές κατασκευές αλυσίδων κάθε είδους, σάς παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα τυποποιημένων προϊόντων, καθώς και εξατομικευμένες ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις κάθε πελάτη. Με τη μακρόχρονη εμπειρία και την τήρηση των τρεχόντων προτύπων DIN εγγυόμαστε την ανάπτυξη προϊόντων πρώτης τάξεως από την εταιρεία μας. Ανεξάρτητα από το βαθμό ικανοποίησης των πελατών μας για τα προϊόντα μας, αυξάνουμε σταθερά την υψηλή αξία, την αποδοτικότητα και την ποιότητα των προϊόντων μας.

 2. KETTENTECHNIK ROEDER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το όνομα της οικογένειας Roeder συνδέεται εδώ και πολλά χρόνια με την κυλινδράλυσο. Σήμερα, η επωνυμία Kettentechnik Roeder χαρακτηρίζει προϊόντα που μετατρέπουν την ιδέα σε πραγματικότητα. Αυτό είναι δυνατό μόνο με σύγχρονα συστήματα παραγωγής. Αυτό όμως δεν αρκεί για την πιστοποίηση της ποιότητας και της εμπρόθεσμης παράδοσης. Για το σκοπό αυτό χρειάζονται εμπειρία, ικανότητα, συναίσθηση ευθύνης και τα κίνητρα των συνεργατών. Οι προμηθευτές μας, στους οποίους συγκαταλέγονται επώνυμοι κατασκευαστές από τη Γερμανία και διεθνείς κατασκευαστές, αποτελούν τη βάση της ποιότητάς μας. Η επιχείρησή μας διακρίνεται επίσης για την ανοικτή επικοινωνία με τους πελάτες και τους προμηθευτές. Σε αυτήν την ιστοσελίδα θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για την επιχείρησή μας, αλλά μπορείτε επίσης να μας επισκεφτείτε. Είτε εικονικά στην ιστοσελίδα είτε με φυσική παρουσία. Είστε πάντοτε καλοδεχούμενοι.

 3. HARVEST TRADING CHAIN COMPANY

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στον κόσμο της Harvest Trading Chain και των ανταλλακτικών θεριζοαλωνιστικών μηχανών. Η HTC είναι ο κύριος αντιπρόσωπος γεωργικών αλυσίδων DONGHUA με διασφάλιση ποιότητας ΚΑΕ. Η κύρια δραστηριότητα του ομίλου DONGHUA chain είναι στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων. Η HTC διαθέτει ένα ευρύ φάσμα άνω των 5000 τύπων προϊόντων για αλυσίδες και λύσεις ανταλλακτικών γεωργικού και βιομηχανικού εξοπλισμού που καλύπτει όλες τις εταιρείες θεριζοαλωνιστικών μηχανών. Η HTC παράγει επίσης άξονες και κεφαλές αξόνων, άξονες κινητήρων με μετάδοση κίνησης κωνικού άκρου, μηχανισμούς μετάδοσης, άξονες, γρανάζια, τροχαλίες και δίσκους, περιβλήματα εδράνων, κουζινέτα, υδροστατικούς άξονες και κεφαλές, μηχανισμούς μετάδοσης ανελκυστήρων, μηχανισμούς μετάδοσης παροχής ρευστών και ατέρμονες κοχλίες για θεριζοαλωνιστικές μηχανές Claas, New Holland, John Deere, Laverda, Deutz-Fahr, Sampo Rosenlew, καθώς και για δεματοποιητές Gallignani, Claas Merkant, Welger, Cicoria και John Deere. Είναι υπερήφανη για την παρεχόμενη ποιότητα και την αποδοτική προμήθεια ανταλλακτικών σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Τα προϊόντα μας πληρούν τα πρότυπα ποιότητας ΚΑΕ. Οι ομάδες των προϊόντων μας: • Αλυσίδες θεριζοαλωνιστικών μηχανών: Αλυσίδες τροφοδότη, αλυσίδες; ανελκυστήρα, αλυσίδες συλλογής, αλυσίδες μετάδοσης και αλυσίδες μεταφοράς. Όλες οι αλυσίδες σχεδιάζονται για το χειρισμό διαφόρων προϊόντων, όπως καφέ, αραβοσίτου, σιτηρών, σταφυλιών, ρυζιού, σακχαροκάλαμου, ηλιόσπορου κλπ. • Αλυσίδες για δεματοποιητές: Στρογγυλές αλυσίδες δεματοποιητή, ενισχυμένες αλυσίδες, αλυσίδες με αυξημένη αντοχή στη φθορά και ειδικές αλυσίδες. • Ειδικά γεωργικά μηχανήματα: Ειδικές αλυσίδες για τη μεταφορά δημητριακών σε σιλό, μηχανές συλλογής πατάτας, εξοπλισμό χειρισμού. Επικοινωνήστε μαζί μας!

 4. FUCHS + SANDERS SCHRAUBEN-GROSSHANDELS GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FUCHS + SANDERS SCHRAUBEN-GROSSHANDELS GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας. Έχει έδρα σε Lotte, Γερμανία.

 5. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις για σκάφη αναψυχής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα στερέωσης, Συνδετήρες ζεύξης, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Μεντεσέδες, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Συρματόσχοινα ανοξείδωτου χάλυβα, Παξιμάδια ανοξείδωτου χάλυβα, Βίδες ανοξείδωτου χάλυβα, και εξαρτηματα και εξοπλισμοι για πλοια και σκαφη. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. NOSTED MECHANIKA, UAB

  Λιθουανία

  Η Nosted mechanika, UAB είναι μια επιχείρηση με εκτενή εμπειρία στην παραγωγή TRYGG αντιολισθητικών αλυσίδων για τροχούς και αποχιονισμού και ελαφριού εξοπλισμού δασοκομίας της IGLAND. Οι αλυσίδες TRYGG είναι γνωστές από το 1939 και αποτελούν συνώνυμο της αξιοπιστίας και της ποιότητας. Παράγουμε αλυσίδες TRYGG διαφόρων τύπων, μεγεθών, πάχους και βάρους για αυτοκίνητα, ATVs, φορτηγά και λεωφορεία, βαρέα οχήματα αποχιονισμού, δασοκομία, γεωργία, αλιεία βιομηχανίας και οχήματα κατασκευής. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα IGLAND είναι: βίντσια για ανάσυρσης κούτσουρων, διαχωριστές ξύλου και επεξεργαστές, φυσητήρες χιονιού, διασκορπιστές άμμου, οπίσθια πτερύγια, εκχιονιστικά μηχανήματα, πιρούνια παλέτας, πολλαπλές λαβές, δαγκάνες και λεπίδες μπουλντόζας. Τα νεότερα είδη μας είναι: δαγκάνες για δέματα, πέτρινοι κουβάδες, ανυψωτικά για σακούλες λιπασμάτων και κουβάδες για την έκχυση υλικών. Η Nosted mechanika επίσης προσφέρει υπηρεσίες όπως: κοπή με λέιζερ φύλλου χάλυβα, κοπή ψηφιακού ελέγχου, τόρνευση, με φρέζα, κύρτωση, προετοιμασία της μεταλλικής επιφάνειας με αμμοβολή πριν τη βαφή, και βαφή.

 2. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Παραγωγή στρογγυλών χαλύβδινων αλυσίδων και προϊόντων σιδήρου: αλυσίδες λιπασματοδιανομέα, αλυσίδες φορτωτή, αλυσίδες μεταφοράς (αλυσίδα σφαγείου, σε μήκος 50 m. Εκδόσεις: γαλβανιζέ ή ανοξείδωτος χάλυβας (1.4571), αλυσίδες υψηλής ποιότητας (στρογγυλές χαλύβδινες αλυσίδες DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895) , αλυσίδες ανυψωτικών μέσων (DIN 5684-5, EN 818-7), αλυσίδες για τη γεωργία, αλυσίδες ανύψωσης φορτίων (αλυσίδες στερέωσης κατά DIN 695 και EN 818-2), ανοξείδωτες αλυσίδες, αλυσίδες με κόμβους, πλαστικές αλυσίδες, συγκολλητές στρογγυλές χαλύβδινες αλυσίδες.

 3. IWIS ANTRIEBSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η iwis συγκαταλέγεται στους ηγετικούς προμηθευτές συστημάτων με δομή αλυσίδας ακριβείας για σκοπούς κίνησης και μεταφοράς και προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για όλες τις βιομηχανικές εφαρμογές.

 4. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες με έδρανα, και μεταλλικες αλυσιδες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. SLING SUPPLY INTERNATIONAL S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία SLING SUPPLY INTERNATIONAL S.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα ανυψωσης. Έχει έδρα σε Oiartzun-Gipuzcoa, Ισπανία.

 1. CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG

  Γερμανία

  Η εταιρεία CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - μη σιδηρούχα μέταλλα, πλαστικες αλυσιδες, αλυσιδες ρολογιων, και Αλυσίδες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Ötisheim, Γερμανία.

 2. MAKROMET METALLURJY MACHINE AUTOMOTIVE INDUSTRIAL TRADE COMPANY

  Τουρκία

  Η εταιρεία MAKROMET METALLURJY MACHINE AUTOMOTIVE INDUSTRIAL TRADE COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος - προϊόντα, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Χυτοσίδηρος - προϊόντα, χυτευση, Κραματοποιημένος χυτοσίδηρος, και Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 1. PEHA HEBE- UND SICHERUNGSTECHNIK PETER HANSCHKE

  Γερμανία

  Η εταιρεία PEHA HEBE- UND SICHERUNGSTECHNIK PETER HANSCHKE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάντζοι για ανύψωση, Συνδετικοί κρίκοι, Συρματόσχοινα ανοξείδωτου χάλυβα, και Βίδες με κρίκο. Έχει έδρα σε Hemmingen, Γερμανία.

 2. IMM - HEBETECHNIK INGOLF MERSE

  Γερμανία

  Η εταιρεία IMM - HEBETECHNIK INGOLF MERSE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας. Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

 3. NETZER HEBE- UND ZURRTECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία NETZER HEBE- UND ZURRTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας. Έχει έδρα σε Möchengladbach, Γερμανία.

 4. H.ROCKMANN SEILEREI & BÜRSTENFACHGESCHÄFT

  Γερμανία

  Η εταιρεία H.ROCKMANN SEILEREI & BÜRSTENFACHGESCHÄFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια - εξαρτήματα, Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Καλώδια - εξαρτήματα, Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, και Αλυσίδες, μεταφορικές. Έχει έδρα σε Hannover, Γερμανία.

 5. LENZEN HEBE- UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LENZEN HEBE- UND FÖRDERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

 6. WIEDENMANN-SEILE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WIEDENMANN-SEILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια - εξαρτήματα, Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Καλώδια - εξαρτήματα, Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, και Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Nürnberg, Γερμανία.

 7. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Ιταλία

  Η εταιρεία CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες - πλαστικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - εξαρτήματα, Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών, Αλυσίδες - εξαρτήματα, Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, και Αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Cadriano Di Granarolo (Bo), Ιταλία.

 8. MITTELMANN SICHERHEITSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία MITTELMANN SICHERHEITSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, και Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Velbert, Γερμανία.

 1. WIEDENMANN-SEILE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WIEDENMANN-SEILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια - εξαρτήματα, Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Καλώδια - εξαρτήματα, Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, και Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Brehna, Γερμανία.

 2. GLÖCKNER-SEILE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GLÖCKNER-SEILE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες - εξαρτήματα, Εξαρτήματα στερέωσης, Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες - εξαρτήματα, και Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Erfurt, Γερμανία.

 3. HEINZ KELLER

  Γερμανία

  Η εταιρεία HEINZ KELLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Φορτηγά-γερανοί, Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, και Φορτηγά-γερανοί. Έχει έδρα σε Rosenfeld, Γερμανία.

 4. HEITMANN & BRUUN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HEITMANN & BRUUN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Εξαρτήματα στερέωσης, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 5. ROPE & RESCUE

  Γερμανία

  Η εταιρεία ROPE & RESCUE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Schongau, Γερμανία.

 6. BECKUMER KETTENFABRIK JOSEF LENZE + SÖHNE OHG

  Γερμανία

  Η εταιρεία BECKUMER KETTENFABRIK JOSEF LENZE + SÖHNE OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Εξαρτήματα στερέωσης, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Balve, Γερμανία.

 7. KWB KETTEN AUSTRIA GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία KWB KETTEN AUSTRIA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Εξαρτήματα στερέωσης, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Klagenfurt, Αυστρία.

 8. TECHNISCHER HANDEL THOMAS WITZORECK

  Γερμανία

  Η εταιρεία TECHNISCHER HANDEL THOMAS WITZORECK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Εξαρτήματα στερέωσης, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Leverkusen, Γερμανία.

 9. WEIJO-ROLLENKETTENVERTRIEB

  Γερμανία

  Η εταιρεία WEIJO-ROLLENKETTENVERTRIEB, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Εξαρτήματα στερέωσης, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Katzwinkel, Γερμανία.

 10. IWIS AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία IWIS AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Εξαρτήματα στερέωσης, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Othmarsingen, Ελβετία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

537 Επιχειρήσεις