• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλυσίδες - εξαρτήματα

Αποτελέσματα για

Αλυσίδες - εξαρτήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BECHTEL GMBH

  Γερμανία

  Προμηθευτής κάδων αναβατορίων, ιμάντων αναβατορίων, βιδών με πλατιά κεφαλή, αλυσομεταφορέων με κάδους, αλυσομεταφορέων με χιτώνια, αλυσομεταφορέων με δίχαλα, αλυσοτροχών, κυλίνδρων επαναφοράς, πτερυγίων για κοχλίες, μεσαίων εδράνων, κοχλιών

 2. WILHELM LÜSEBRINK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία μας συγκαταλέγεται εδώ και δεκαετίες μεταξύ των μεγαλύτερων κατασκευαστών συρμάτινων προϊόντων στην Ευρώπη. Το 1852, ο σιδεράς Wilhelm Lüsebrink κατασκεύασε για πρώτη φορά στο Halver-Öckinghausen βιδωτούς κρίκους με ξύλινο σπείρωμα, ένα προϊόν που συγκαταλέγεται ακόμη και σήμερα μεταξύ των σημαντικότερων της γκάμας μας. Με έναν καλό συνδυασμό παράδοσης και καινοτομίας παράγουμε και προμηθεύουμε σήμερα τις αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο από δύο μονάδες. Οι σύγχρονες μέθοδοι παραγωγής και διοικητικής μέριμνας, η απόλυτη τήρηση της ποιότητας και των προθεσμιών και η ικανότητα να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών, αποτελούν τα καθοριστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και εγγύηση για την επιτυχία της επιχείρησής μας στην έκτη πλέον γενιά. LÜSEBRINK – βρίσκουμε λύσεις.

 3. XINGTAI TRADE (H. K.) CO., LTD

  Κίνα

  Η XingTai Trade (H. K.) CO., LTD βρίσκεται στο NingBo, όπου η οικονομία ανθεί και η τοποθεσία είναι πρακτική. Ιδρύθηκε το 2006 και ειδικεύεται στις συγκολλημένες αλυσίδες με κρίκους, αλυσίδες με κόμπους, με σφαιρίδια, πλαστικές αλυσίδες, διακοσμητικές αλυσίδες, αλυσίδες για σκύλους, αλυσίδες αναβατήρα, αλυσίδες μεταφοράς και εξαρτήματα αλυσίδων, εξαρτύσεις, συρματόσχοινα , λουκέτα, προϊόντα από υαλόνημα και τη σειρά ενδυμάτων και άλλου υλικού εξοπλισμού, καθώς και στα πλαστικά προϊόντα. Αρχή μας: «Ισότητα και αμοιβαίο όφελος, εντιμότητα και δόξα, αποδοτικότητα και πρακτική, καινοτομία».

 4. OTTO BALLSCHMIDT GMBH

  Γερμανία

 5. WARSTEINER EISENHAMMER GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Γερμανία

 2. HUBERT WALTERMANN EISENWARENFABRIK & GESENKSCHMIEDE GMBH & CO.

  Γερμανία

  Hubert Waltermann Eisenwarenfabrik und Gesenkschmiede GmbH & Co. Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για: παρελκόμενα συρματόσχοινων, συστήματα αλυσίδων, συστήματα συρματόσχοινων αρχιτεκτονικής. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο. Εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλες τις ηπείρους και χαιρόμαστε για την αξιόπιστη συνεργασία μας με τους εταίρους μας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.Από το 1982 διατηρούμε παράρτημα στη Γαλλία το οποίο μέχρι σήμερα γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία.Η εταιρεία μας συνεχίζει να αναπτύσσεται τις τελευταίες δεκαετίες, το ίδιο και οι χώροι και η παραγωγή μας.Η εταιρεία εξελίσσεται και μεγαλώνει.Τα ηνία της εταιρείας έχει αναλάβει στο μεταξύ η τρίτη γενιά της οικογένειας Waltermann.

 3. PEGUET SA

  Γαλλία

  Η PEGUET SA ειδικεύεται στην κατασκευή συνδετικών κρίκων υψηλής ποιότητας, γαλλικής κατασκευής, για μόνιμη ή ημιμόνιμη σύνδεση, για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές: συστήματα προστασίας από πτώση, συγκράτησης, σταθεροποίησης κατά την εργασία, εργασιών πρόσβασης με σκοινί, αλλά και δραστηριοτήτων αναψυχής: αναρρίχηση, σπηλαιολογία, πάρκα αναψυχής, κατάβαση φαραγγιών με κανό κ.ά. Η PEGUET SA παράγει συνεχώς καινοτόμα προϊόντα και έχει αναπτύξει μια ειδική σειρά συνδέσμων αποκλειστικά για ΜΑΠ (μέσα ατομικής προστασίας), πιστοποιημένων σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα EN 362 και EN 12275. Εδώ και δύο γενεές, η PEGUET SA προσφέρει λύσεις για κάθε ανάγκη ασφαλούς σύνδεσης, σε τεράστια ποικιλία διαστάσεων, σχημάτων και υλικών: γαλβανισμένος χάλυβας, χάλυβας inox, zicral, αλουμίνιο, ορείχαλκος. Οι συνδετικοί κρίκοι PEGUET auto- με πιστοποίηση Φορτίου Λειτουργίας (C.U.) και συντελεστή ασφαλείας 5, χρησιμοποιούνται σε εργασίες χειρισμού, στερέωσης και ασφάλισης στη βιομηχανία, τη γεωργία, τις κατασκευές (GSB), την αεροναυπηγική, την αυτοκινητοβιομηχανία, και τον εξοπλισμό ΜΑΠ.

 4. KETTEN WÄLDER GMBH

  Γερμανία

 5. ALFRED STRAUCH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. GEBR. WITTLER GMBH & CO KG MASCHINENFABRIK

  Γερμανία

 2. ERMATEC AG

  Ελβετία

 1. KG MARKETING LTD.

  Ουγγαρία

 2. PRAMAC

  Γαλλία

 3. TECHNOROPE.GMBH

  Γερμανία

 4. CHAINERIES DE CHENECIERES

  Γαλλία

 5. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Ιταλία

 6. THE CROSBY GROUP

  Βέλγιο

 7. QINGDAO FINE METAL CO.LTD

  Κίνα

 8. GIUSEPPE ARRIGONI SAS

  Ιταλία

 1. CRANEPLEX LTD. LIFTING GEAR AND EQUIPMENT

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. DISTAG IRELAND LTD

  Ιρλανδία

 3. EBERT KETTENSPANNTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 4. POSAMO - RETEZARNA, SPOL. S R.O.

  Τσεχία

 5. LAS-ZIRH - HUSEYIN HAMDI SEDELE

  Τουρκία

 6. SCHULTE & BECKER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 7. MAJEJEWELRY

  Κίνα

 8. BLOUNT FRANCE

  Γαλλία

 9. PETER SCHMITZ

  Γερμανία

 10. CHEVALIER SA

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλυσίδες - εξαρτήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

62 επιχειρήσεις