• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών

Αποτελέσματα για

Αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MAKELSAN CHAIN

  Τουρκία

  Η εταιρεία MAKELSAN CHAIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγκύλια, βιομηχανικες αλυσιδες μεταφορας, αλυσίδες ανύψωσης για φράγμα, Αλυσίδες μεταφοράς, και Αγκύλια. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 2. ROSA CATENE S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ROSA CATENE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών, αλυσιδες μεταδοσης κινησης, αλυσιδες βιομηχανικης χρησης, Αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών, και αλυσίδες απόξεσης. Έχει έδρα σε Calolziocorte, Ιταλία.

 3. TRANS-COM

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία TRANS-COM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά δοχεία, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Αμαξώματα φορτηγών - κατασκευές, Αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών, Μεταλλικά δοχεία, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Αμαξώματα φορτηγών - κατασκευές, και Αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Harderwijk, Κάτω Χώρες.

 4. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Ιταλία

  Η εταιρεία CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες - πλαστικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - εξαρτήματα, Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών, Αλυσίδες - εξαρτήματα, Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, και Αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Cadriano Di Granarolo (Bo), Ιταλία.

 5. DOLZAMET

  Πολωνία

  Η εταιρεία DOLZAMET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικη αλυσιδα, και αλυσιδα γεωργικης χρησης. Έχει έδρα σε Chojnów, Πολωνία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KLEIN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KLEIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών, και Αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Sprockhövel, Γερμανία.

 2. INCOMIMEX S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία INCOMIMEX S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Gatika, Ισπανία.

 3. HNS MUSZAKI FEJLESZTO KFT

  Ουγγαρία

  Η εταιρεία HNS MUSZAKI FEJLESZTO KFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών, και Αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Gyor, Ουγγαρία.

 4. ZIMAS ZINCIR VE MAKINE SANAYI TICARET A S

  Τουρκία

 5. KFB CLARFELD GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Η KFB Clarfeld Germany είναι μια παραδοσιακή γερμανική οικογενειακή επιχείρηση χανσεατικού χαρακτήρα στα προάστια του Αμβούργου. Στη σημερινή εποχή που χαρακτηρίζεται από τις τεχνικές καινοτομίες υπάρχει ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση για εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες κατασκευαστικές λύσεις και εξειδικευμένη υποστήριξη όσον αφορά στην τεχνολογία σφαιρικών ρουλεμάν και εδράνων κύλισης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Με παγκόσμιες συνεργασίες και μακρόχρονη εμπειρία σάς παρέχουμε ολοκληρωμένη γνώση στον τομέα των σφαιρικών ρουλεμάν, των εδράνων κύλισης, των αλυσίδων και των γραναζιών. Σε ολόκληρο τον κόσμο, οι πελάτες μας εμπιστεύονται τη γνώση των ειδικών τεχνικών μας. Αυτές οι σχέσεις εμπιστοσύνης αποτελούν τη βάση για τη μακρόχρονη και συνεταιρική συνεργασία. Στο επίκεντρο της δραστηριότητάς μας βρίσκεται η επιτυχία των πελατών μας. Η μεγάλη ευελιξία και η προσανατολισμένη στον πελάτη εξυπηρέτηση είναι αυτονόητες. Κατά τα τελευταία 40 χρόνια, τα προϊόντα μας έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία σε πολυάριθμα πεδία εφαρμογής.

 1. HEALTHY PHARM UKRAINE

  Ουκρανία

  Η Healthy Pharm Ukraine, ιδρύθηκε το 1943 και είναι μια επιχείρηση high-tech εξοπλισμένη με σύγχρονες παραγωγικές γραμμές καλλυντικών προϊόντων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλο τον παραγωγικό κύκλο από την ανάπτυξη της σύνθεσης, την ανάπτυξη του σχεδίου συσκευασίας μέχρι την παραγωγή και τον ποιοτικό έλεγχο των τελικών προϊόντων. Χάρη στις τεχνολογίες τελευταίας γενιάς και στην πολυετή μας πείρα, είμαστε ειδικοί στην κατασκευή με σύμβαση (Private Label) για τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής όπως οι METRO C&C, Auchan, κ.λπ. 'Ολες οι συνθέσεις που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας βασίζονται σε συστατικά τα οποία έχουν δοκιμαστεί εκτενώς. Παρασκευάζουμε καλλυντικά όπως προϊόντα περιποίησης του δέρματος, του σώματος και των μαλλιών, φροντίδα στόματος, οικιακής φροντίδας ή εξυγιαντές. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα.Αυτά τα προϊόντα θα μπορούσαν να συμπληρώσουν αποτελεσματικά τον χαρτοφύλακα σας.Κατόπιν αίτησης μπορείτε να λάβετε την αντιπροσώπευση των κατηγοριών μας PL με μια γκάμα προϊόντων ευεξίας για έναν υγιεινό τρόπο ζωής και οικιακής φροντίδας. Ολες οι ετικέτες έχουν προσαρμοστεί στα αγγλικά και είναι έτοιμες για εξαγωγή. Επίσης, μπορούμε να δημιουργήσουμε όλα τα προϊόντα μας με ιδιωτικό σήμα (PL). Επιπλέον, συνεργαζόμαστε στενά με τους εταίρους μας. Ως αξιόπιστο προμηθευτή, εφοδιάζουμε στρατηγικά εμπόρους σε διεθνές επίπεδο. Η δραστηριότητα μας χαρακτηρίζεται από τυποποιημένες και εξατομικευμένες προδιαγραφές των προϊόντων που πωλούνται σε ανταγωνιστικές τιμές. Η ολοκλήρωση της παραγγελίας γίνεται σε 21 ημέρες περίπου. 'Οταν αγοράζετε από εμάς, δεν υπάγεστε στην καταβολή τελωνειακών δασμών για αυτού του είδους προϊόντων. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Fördertechnik Kentzler GmbH είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για αλυσίδες μετάδοσης κίνησης, μεταφοράς και φορτίου, καθώς και γραναζιών και ειδικών κατασκευών. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι η βάση για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Αξιοποιήστε από την αρχή τις υπηρεσίες μας: από την παροχή συμβουλών και την επιλογή των προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας στοιχείων έως την ολοκλήρωση του προϊόντος. Από ειδικές αλυσίδες έως οδοντοτροχούς και ειδικές κατασκευές αλυσίδων κάθε είδους, σάς παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα τυποποιημένων προϊόντων, καθώς και εξατομικευμένες ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις κάθε πελάτη. Με τη μακρόχρονη εμπειρία και την τήρηση των τρεχόντων προτύπων DIN εγγυόμαστε την ανάπτυξη προϊόντων πρώτης τάξεως από την εταιρεία μας. Ανεξάρτητα από το βαθμό ικανοποίησης των πελατών μας για τα προϊόντα μας, αυξάνουμε σταθερά την υψηλή αξία, την αποδοτικότητα και την ποιότητα των προϊόντων μας.

 1. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Ο προμηθευτής σας σε χυτά τεμάχια από ειδικούς χάλυβες και χυτοσίδηρο ειδικών προδιαγραφών, μια επιχείρηση με εμπειρία στην υπηρεσία των πελατών του. Περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας μας επιτρέπουν να σας προτείνουμε λύσεις σε προβλήματα μηχανικής καταπόνησης, αντοχής σε κρούση, τριβής, υψηλών θερμοκρασιών και χημικής διάβρωσης. Η JADOT Castings είναι ο προμηθευτής σας για τα προϊόντα χύτευσης και τα μηχανικά προϊόντα σε όλα τα είδη από χυτοσίδηρο, χάλυβα και κράμα νικελίου, χρωμίου και κοβαλτίου.

 2. FONDERIE PENA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FONDERIE PENA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, χυτηρια ελαφρων κραματων, χύτευση μη σιδηρούχων μετάλλων, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, χυτευση σε καλουπι απο αμμο, χύτευση αλουμινίου, γλυπτική με πρότυπα από ξύλο, και χυτήριο μπρούντζου. Έχει έδρα σε Mérignac, Γαλλία.

 3. ELECTROSTOMANA 2004 AD

  Βουλγαρία

 4. TELLEFSDAL AS

  Νορβηγία

  Η εταιρεία TELLEFSDAL AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιολισθητικές αλυσίδες οχημάτων, Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, Τροχοί ειδικών προδιαγραφών, Αντιολισθητικές αλυσίδες οχημάτων, Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, και Τροχοί ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Sundebru, Νορβηγία.

 5. A/S TASSO ODENSE

  Δανία

 6. AUTOESCUELA LARA SL

  Ισπανία

 7. EDS ENJEKSIYON DÖKÜM SAN TIC AS

  Τουρκία

  Η εταιρεία EDS ENJEKSIYON DÖKÜM SAN TIC AS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χυτοσίδηρος - προϊόντα, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χυτοσίδηρος - προϊόντα, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 8. GEORGE TAYLOR HOLDINGS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία GEORGE TAYLOR HOLDINGS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ειδικών προδιαγραφών, και Χυτοσίδηρος ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Hamilton, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. HILLSYDE FOUNDRY (STAFFORDSHIRE) LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. AXXASPALT GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AXXASPALT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, και Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

 3. IRYD SP Z O O

  Πολωνία

 4. EISENWERK GMBH ELTERLEIN

  Γερμανία

  Η εταιρεία EISENWERK GMBH ELTERLEIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ακατέργαστος, Χυτοσίδηρος ειδικών προδιαγραφών, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος, και Χυτοσίδηρος ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Elterlein, Γερμανία.

 5. GÜVEN PRES DÖKÜM SAN KOLL STI

  Τουρκία

 6. INTEC SA

  Ρουμανία

 7. ÇEDESAN ÇELIK DEMIR SAN TIC AS

  Τουρκία

  Η εταιρεία ÇEDESAN ÇELIK DEMIR SAN TIC AS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Χυτοσίδηρος - προϊόντα, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Χυτοσίδηρος - προϊόντα, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 8. CISA PRES DÖK SAN TIC LTD STI

  Τουρκία

 9. HAS MUSLUK PRES DÖKÜM SAN

  Τουρκία

 10. FORJAS DE BELAKO SA

  Ισπανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

297 Επιχειρήσεις