• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος

Αποτελέσματα για

Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PETROPLAST GMBH

  Γερμανία

  Για περισσότερα από 40 χρόνια, η PETROPLAST είναι κορυφαία σε όλους τους τομείς όσον αφορά την κοπή και την τύλιξη μεμβρανών. Από την έδρα μας στο Neuss, προμηθεύουμε τους πελάτες μας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με μεμβράνες της υψηλότερης ποιότητας. Αυτό αποτελεί εγγύηση και εξασφαλίζεται από τους περίπου 60 εργαζομένους μας. Ειδικευόμαστε όχι μόνο στην προμήθεια και την παράδοση μεμβρανών, αλλά και στην επεξεργασία μεμβρανών, τις κοπές, τις διατρήσεις ή την επιβελτίωση. Βασική μας αρμοδιότητα είναι η κοπή και τύλιξη μεμβρανών! Επιπλέον, κατασκευάζουμε έξυπνες και καθημερινές λύσεις συσκευασίας με τα πλέον σύγχρονα συστήματα λέιζερ. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας, είμαστε ένας απαραίτητος εταίρος και προμηθευτής μετατροπέων. Με τη λεπτή δομή και την πιο σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής, εφοδιάζουμε κυρίως μεσαίες επιχειρήσεις στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Ακόμη και τα μικρά μεγέθη παραγγελιών πραγματοποιούνται σε λογικές τιμές.

 2. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Γερμανία

  Ενθουσιώδεις άνθρωποι για τον κοινό σκοπό! Αυτό θέλουν να είναι οι συνεργάτες μας σε κάθε επιχειρηματικό τομέα για τους πελάτες και με αυτό το σκεπτικό στηρίζουν τον όμιλο επιχειρήσεων Braun. Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση θέλουμε να έχουμε ένα ανοικτό, φιλικό και δραστήριο κλίμα στο καθημερινό μας έργο. Στόχος μας είναι να αποτελούμε κλασικό παράδειγμα για μια εξελιγμένη επιχειρηματική κουλτούρα στο κρατίδιο των ιδεών και των πράξεων, τη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας εκτός της επιχείρησης προσανατολιζόμαστε παγκόσμια και ενεργούμε επιτόπου: είτε για την υποστήριξη των κοινωνικών δομών είτε για την προαγωγή του αθλητισμού. Ο όμιλος επιχειρήσεων θέτει πρότυπα ως προς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία μας προωθούμε από κοινού το προϊόν σας. Οργανωμένα, γρήγορα και με μεγάλη αξιοπιστία. Αναζητούμε την πρόκληση. Τα δεδομένα Online στις αγορές και στις πωλήσεις συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στο να μπορούμε να παρέχουμε πάντοτε επίκαιρες συμβουλές στον πελάτη.

 3. KORFF AG

  Ελβετία

  Σάς παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μεμβρανών αλουμινίου. Σε εμάς θα βρείτε εκτός από το κλασικό αλουμινόχαρτο οικιακής χρήσης – υπό μορφή πρακτικών διπλωνόμενων μεμβρανών ή φύλλων Pop-up – μ.ά. και αυτοκόλλητες μεμβράνες αλουμινίου, ταινίες αλουμινίου ή πρεσαριστά είδη μεμβράνης αλουμινίου. Διατίθενται επίσης διάφορες ανάγλυφες αποτυπώσεις και διατρήσεις, καθώς και στρωματοποιήσεις και επιστρώσεις. Σημαντική προϋπόθεση για την αποδοτικότητα αποτελεί η ολοκληρωμένη αποθήκη μεμβρανών αλουμινίου. Σε εμάς έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 1.000 to μεμβρανών αλουμινίου υπό μορφή πρεσαριστών ειδών, ρολών, διαφόρων διαστάσεων ή σύνθετων μεμβρανών πάχους από 0, 008 mm έως 0, 300 mm – γενικά χωρίς ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας, διότι λειτουργούμε με βάση το σύνθημα: «Καμία παραγγελία δεν είναι πολύ μικρή ώστε να μην είναι καλοδεχούμενη». Η επίπεδη ιεραρχία με χαμηλές έμμεσες δαπάνες μάς παρέχει τη δυνατότητα να μπορούμε να διεκπεραιώνουμε και μικρές παραγγελίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Η Korff AG έχει αποκτήσει καλή φήμη στον τομέα της παραγωγής ειδικών μεμβρανών αλουμινίου.

 4. DIROLL VERPACKUNGEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία DIROLL VERPACKUNGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Lichtenfels, Γερμανία.

 5. ALUJET-UNIVERSAL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ALUJET-UNIVERSAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. WIPF AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία WIPF AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Volketswil, Ελβετία.

 2. TROPACK PACKMITTEL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TROPACK PACKMITTEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, Υφάσματα για συσκευασίες, Μεμβράνες συσκευασίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, δείκτες υγρασίας, φουσκωτα μαξιλαρακια, σφραγιστικες μηχανες, μηχανες θερμοσυγκολλησης για τον τομεα της συσκευασιας, και συσκευασίες για εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lahnau, Γερμανία.

 3. BANHOLZER U. WENZ GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BANHOLZER U. WENZ GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

 4. KTF-VERPACKUNG PATRICK TASCHE

  Γερμανία

  Η εταιρεία KTF-VERPACKUNG PATRICK TASCHE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Frankenberg/sachsen, Γερμανία.

 5. HUTT-VERPACKUNGEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία HUTT-VERPACKUNGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Lorch, Γερμανία.

 1. GUDE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GUDE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Rheine, Γερμανία.

 2. ALUXFOIL - BAZIS GMBH

  Ουγγαρία

  Η εταιρεία ALUXFOIL - BAZIS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινενια κυλινδρικα κουτια για τροφιμα, τυπωμενο φυλλο αλουμινιου, και ρολα αλουμινιου. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

 1. KAPAHELLAS

  Ελλάδα

  Είμαστε βιοτεχνική επιχείρηση ανατύλιξης αλουμινόχαρτου , μεμβράνης τροφίμων , αντικολλητικού χαρτιού ψησίματος , stretch film , χαρτιών περιτυλίγματος grease proof για τρόφιμα. Τυπώνουμε και κόβουμε απο ρολλά σε ρολλά η απο ρολλά σε φύλλα χαρτί , πλαστικό , αλουμίνιο .Επίσης διαθέτουμε ταινίες συσκευασίας διαφανείς και καφέ , ρολλά χαρτιού οντουλέ , ρολλά αεροπλάστ και τα κόβουμε σε οποιαδήποτε διάσταση κατά παραγγελία.

 2. MHF-VERPACKUNGS GMBH

  Αυστρία

 3. BADEMCI HANDELS GMBH

  Γερμανία

 4. MEDEWO GMBH

  Γερμανία

 5. ALFIPA - ALUMINIUM | FILM | PAPIER - FÜR INDUSTRIEANWENDUNGEN

  Γερμανία

 6. DUPATEC GMBH

  Γερμανία

 7. BEST PACKAGING GMBH

  Γερμανία

 8. ALUCOAT CONVERSION

  Ισπανία

 1. EMBALLAGE ALUMINIUM

  Μαρόκο

 2. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Τουρκία

 3. VERPACKUNGSBAU & SERVICE HEINZL

  Γερμανία

 4. A PLAST B.V.

  Κάτω Χώρες

 5. VDL

  Βέλγιο

 6. DERSCHLAG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 7. CARCANO ANTONIO S.P.A.

  Ιταλία

 8. PROTECTIVE PACKAGING LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 9. ALHADAF INTL CO. FOR IMPORTING & INDUSTRY

  Ιορδανία

 10. BWASSE

  Βέλγιο

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

123 Επιχειρήσεις