• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος

Αποτελέσματα για

Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PETROPLAST GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Για περισσότερα από 40 χρόνια, η PETROPLAST είναι κορυφαία σε όλους τους τομείς όσον αφορά την κοπή και την τύλιξη μεμβρανών. Από την έδρα μας στο Neuss, προμηθεύουμε τους πελάτες μας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με μεμβράνες της υψηλότερης ποιότητας. Αυτό αποτελεί εγγύηση και εξασφαλίζεται από τους περίπου 60 εργαζομένους μας. Ειδικευόμαστε όχι μόνο στην προμήθεια και την παράδοση μεμβρανών, αλλά και στην επεξεργασία μεμβρανών, τις κοπές, τις διατρήσεις ή την επιβελτίωση. Βασική μας αρμοδιότητα είναι η κοπή και τύλιξη μεμβρανών! Επιπλέον, κατασκευάζουμε έξυπνες και καθημερινές λύσεις συσκευασίας με τα πλέον σύγχρονα συστήματα λέιζερ. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας, είμαστε ένας απαραίτητος εταίρος και προμηθευτής μετατροπέων. Με τη λεπτή δομή και την πιο σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής, εφοδιάζουμε κυρίως μεσαίες επιχειρήσεις στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Ακόμη και τα μικρά μεγέθη παραγγελιών πραγματοποιούνται σε λογικές τιμές.

 2. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ενθουσιώδεις άνθρωποι για τον κοινό σκοπό! Αυτό θέλουν να είναι οι συνεργάτες μας σε κάθε επιχειρηματικό τομέα για τους πελάτες και με αυτό το σκεπτικό στηρίζουν τον όμιλο επιχειρήσεων Braun. Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση θέλουμε να έχουμε ένα ανοικτό, φιλικό και δραστήριο κλίμα στο καθημερινό μας έργο. Στόχος μας είναι να αποτελούμε κλασικό παράδειγμα για μια εξελιγμένη επιχειρηματική κουλτούρα στο κρατίδιο των ιδεών και των πράξεων, τη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας εκτός της επιχείρησης προσανατολιζόμαστε παγκόσμια και ενεργούμε επιτόπου: είτε για την υποστήριξη των κοινωνικών δομών είτε για την προαγωγή του αθλητισμού. Ο όμιλος επιχειρήσεων θέτει πρότυπα ως προς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία μας προωθούμε από κοινού το προϊόν σας. Οργανωμένα, γρήγορα και με μεγάλη αξιοπιστία. Αναζητούμε την πρόκληση. Τα δεδομένα Online στις αγορές και στις πωλήσεις συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στο να μπορούμε να παρέχουμε πάντοτε επίκαιρες συμβουλές στον πελάτη.

 3. KORFF AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Σάς παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μεμβρανών αλουμινίου. Σε εμάς θα βρείτε εκτός από το κλασικό αλουμινόχαρτο οικιακής χρήσης – υπό μορφή πρακτικών διπλωνόμενων μεμβρανών ή φύλλων Pop-up – μ.ά. και αυτοκόλλητες μεμβράνες αλουμινίου, ταινίες αλουμινίου ή πρεσαριστά είδη μεμβράνης αλουμινίου. Διατίθενται επίσης διάφορες ανάγλυφες αποτυπώσεις και διατρήσεις, καθώς και στρωματοποιήσεις και επιστρώσεις. Σημαντική προϋπόθεση για την αποδοτικότητα αποτελεί η ολοκληρωμένη αποθήκη μεμβρανών αλουμινίου. Σε εμάς έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 1.000 to μεμβρανών αλουμινίου υπό μορφή πρεσαριστών ειδών, ρολών, διαφόρων διαστάσεων ή σύνθετων μεμβρανών πάχους από 0, 008 mm έως 0, 300 mm – γενικά χωρίς ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας, διότι λειτουργούμε με βάση το σύνθημα: «Καμία παραγγελία δεν είναι πολύ μικρή ώστε να μην είναι καλοδεχούμενη». Η επίπεδη ιεραρχία με χαμηλές έμμεσες δαπάνες μάς παρέχει τη δυνατότητα να μπορούμε να διεκπεραιώνουμε και μικρές παραγγελίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Η Korff AG έχει αποκτήσει καλή φήμη στον τομέα της παραγωγής ειδικών μεμβρανών αλουμινίου.

 4. DIROLL VERPACKUNGEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DIROLL VERPACKUNGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Lichtenfels, Γερμανία.

 5. WIPF AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WIPF AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Volketswil, Ελβετία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ALUJET-UNIVERSAL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALUJET-UNIVERSAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 2. BANHOLZER U. WENZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BANHOLZER U. WENZ GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

 3. KTF-VERPACKUNG PATRICK TASCHE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KTF-VERPACKUNG PATRICK TASCHE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Frankenberg/sachsen, Γερμανία.

 4. GUDE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GUDE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Rheine, Γερμανία.

 5. ALUXFOIL - BAZIS GMBH

  Ουγγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALUXFOIL - BAZIS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινενια κυλινδρικα κουτια για τροφιμα, τυπωμενο φυλλο αλουμινιου, και ρολα αλουμινιου. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

 1. HUTT-VERPACKUNGEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HUTT-VERPACKUNGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Lorch, Γερμανία.

 2. KAPAHELLAS

  Ελλάδα

  Είμαστε βιοτεχνική επιχείρηση ανατύλιξης αλουμινόχαρτου , μεμβράνης τροφίμων , αντικολλητικού χαρτιού ψησίματος , stretch film , χαρτιών περιτυλίγματος grease proof για τρόφιμα. Τυπώνουμε και κόβουμε απο ρολλά σε ρολλά η απο ρολλά σε φύλλα χαρτί , πλαστικό , αλουμίνιο .Επίσης διαθέτουμε ταινίες συσκευασίας διαφανείς και καφέ , ρολλά χαρτιού οντουλέ , ρολλά αεροπλάστ και τα κόβουμε σε οποιαδήποτε διάσταση κατά παραγγελία.

 1. DUPATEC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DUPATEC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

 2. BADEMCI HANDELS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BADEMCI HANDELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος, Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος, Μεμβράνες σκληρού PVC, και Εκτατό φιλμ. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 3. TROPACK PACKMITTEL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TROPACK PACKMITTEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δείκτες υγρασίας, παραγωγή τζελ σιλικόνης, φουσκωτα μαξιλαρακια, και σφραγιστικες μηχανες. Έχει έδρα σε Lahnau, Γερμανία.

 4. MEDEWO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MEDEWO GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Augsburg, Γερμανία.

 5. ALFIPA - ALUMINIUM | FILM | PAPIER - FÜR INDUSTRIEANWENDUNGEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία ALFIPA - ALUMINIUM | FILM | PAPIER - FÜR INDUSTRIEANWENDUNGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 6. MHF-VERPACKUNGS GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία MHF-VERPACKUNGS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Kufstein, Αυστρία.

 7. BEST PACKAGING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BEST PACKAGING GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Τσάντες, εκτατές μεμβράνες, Ελάσματα από πλαστικό, και Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 8. ALUCOAT CONVERSION

  Ισπανία

  Η εταιρεία ALUCOAT CONVERSION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Linares, Ισπανία.

 1. VERPACKUNGSBAU & SERVICE HEINZL

  Γερμανία

  Η εταιρεία VERPACKUNGSBAU & SERVICE HEINZL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Buchloe, Γερμανία.

 2. DERSCHLAG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία DERSCHLAG GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Bad Berleburg, Γερμανία.

 3. ALCOMET AD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία ALCOMET AD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινενια κυλινδρικα κουτια για τροφιμα. Έχει έδρα σε Shumen, Βουλγαρία.

 4. VDL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία VDL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη χαρτοποιϊας για μαζικη εστιαση, προϊόντα συντήρησης, κερια, και κιβωτια αλουμινιου. Έχει έδρα σε Mortsel, Βέλγιο.

 5. PROTECTIVE PACKAGING LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία PROTECTIVE PACKAGING LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάντες, Τσάντες, εύκαμπτες συσκευασίες, Πλαστικές συσκευασίες, και συσκευασια φαρμακευτικων προϊοντων. Έχει έδρα σε Sale, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. ALEX X&Z

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία ALEX X&Z, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

 7. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Δίσκοι και πιάτα αλουμινίου, Κράματα αλουμινίου, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Δίσκοι και πιάτα αλουμινίου, Κράματα αλουμινίου, και Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει έδρα σε ISTANBUL, Τουρκία.

 8. CARCANO ANTONIO S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία CARCANO ANTONIO S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγχρωμο φυλλο αλουμινιου. Έχει έδρα σε Mandello Del Lario, Ιταλία.

 9. A PLAST B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία A PLAST B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος, Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος, Πλαστικές μεγάλες τσάντες, ειδη απο χαρτι και κυτταρινη, και κουτια για πιτσες. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

 10. UNIVERSAL ENDÜSTRIYEL AMBALAJ

  Τουρκία

  Η εταιρεία UNIVERSAL ENDÜSTRIYEL AMBALAJ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

91 Επιχειρήσεις