• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αλουμίνιο - χαλκός - ορείχαλκος - μπρούντζος

Αποτελέσματα για

Αλουμίνιο - χαλκός - ορείχαλκος - μπρούντζος - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. ANKARA BRONZ

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυσή της το 1974, η ANKARA BRONZ έχει εξειδικευτεί σε ένα ποικίλο φάσμα μεθόδων χύτευσης που προέρχονται από την Τουρκία. Η εξειδίκευσή μας συνίσταται στην τέχνη της χύτευσης μπρούντζου, αλουμινίου, ορείχαλκου και διαφόρων ειδικών κραμάτων χαλκού, καθένα προσαρμοσμένο σε συγκεκριμένες κλίμακες. Μεταξύ των διακεκριμένων κραμάτων μας συγκαταλέγονται ο μπρούντζος κασσιτέρου, ο μπρούντζος αλουμινίου, ο μπρούντζος μαγγανίου, ο μπρούντζος πυριτίου, ο μπρούντζος κασσιτέρου με μόλυβδο, ο μπρούντζος κασσιτέρου υψηλής περιεκτικότητας σε μόλυβδο και ο μπρούντζος κασσιτέρου νικελίου. Η γκάμα μας διευρύνεται συμπεριλαμβάνοντας μια μεγάλη ποικιλία κραμάτων ορείχαλκου, αλουμινίου και ειδικών κραμάτων χαλκού. Στον ολοένα και περισσότερο εξελισσόμενο τομέα της τεχνολογίας μετάλλων αναλαμβάνουμε την ευθύνη της διάθεσης καινοτομιών αιχμής στους πελάτες μας. Η βασική αρχή της ANKARA BRONZ παραμένει σταθερή — δέσμευση για την παροχή απαράμιλλης ποιότητας σε αυτό το συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον. Οι ορίζοντές μας εκτείνονται πέραν της χύτευσης καλύπτοντας ένα επιλεκτικό φάσμα μετάλλων: μπρούντζος, αλουμίνιο, χαλκός, ορείχαλκος, εισαγόμενο ελατός χυτοσίδηρος, Peak, ανοξείδωτο χάλυβας, χάλυβας υδραργύρου, επιβελτιωμένος με λάδι χάλυβας κλπ. Είμαστε επίσης υπερήφανοι για τα μηχανολογικά πλαστικά, όπως Kestamid, πολυαμίδια, Politef, Pom c, PVC και ίνες που διαθέτουμε. Γνωρίστε την εξαιρετική τεχνογνωσία και την καινοτομικότητα στη χύτευση και στα υλικά επικοινωνώντας μαζί μας σήμερα. Η ANKARA BRONZ είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας που διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στο δυναμικό χώρο των μετάλλων.

  2. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στην πολυετή συνεργασία με εργοστάσια κατασκευής και εταίρους από τον τομέα της εμπορίας μετάλλων διαθέτουμε τις βέλτιστες επαφές στην αγορά προμηθειών. Κατ' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να υλοποιούμε βραχυπρόθεσμα ειδικές λύσεις και βιαστικές παραγγελίες. Η σύγχρονη νοοτροπία εξυπηρέτησης είναι κάτι περισσότερο από τη διάθεση και την εμπορία υλικών. Ως καλός συνεργάτης παροχής συμβουλών και επίλυσης προβλημάτων αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις ως την αποστολή μας. Συνήθως, αυτό είναι ο τέλειος συνδυασμός που καθιστά την παροχή υπηρεσιών σε υπηρεσίες ποιότητας: Να διαθέτει κανείς το επιθυμητό προϊόν με την κατάλληλη ποιότητα, την κατάλληλη στιγμή και στη σωστή τιμή. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την επιτυχία των πελατών μας. Το εξαιρετικά ευρύ φάσμα των προϊόντων μας σε μια ολοκληρωμένη αποθήκη υλικών για ημιτελή μη σιδηρούχα προϊόντα διασφαλίζει τη γρήγορη και ευέλικτη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σάς προμηθεύουμε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, λευκό μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα ειδικά υλικά ή κράματα σε μορφή ταινιών, ελασμάτων, πλακών, ράβδων, σωλήνων, προφίλ κλπ. Δεν διαθέτουμε μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά και λιγότερο διαδεδομένες, μικρές και μεγάλες διαμέτρους, ενδιάμεσες και ειδικές διαστάσεις, ειδικά σχήματα και ειδικά προϊόντα. Αξιοποιήστε την υπηρεσία παροχής συμβουλών των πεπειραμένων, ειδικευμένων στα μέταλλα τεχνικών μας ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κράματα χωρίς μόλυβδο ή τις δυνατότητες χρήσης διαφόρων κραμάτων ή τις αντοχές.

  3. LAIG ESTONIA OÜ

    Εσθονία

    Μορφοποίηση ψηφιακού ελέγχου. Τόρνευση ψηφιακού ελέγχου και επεξεργασία ψηφιακού ελέγχου ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Μεταλλοποίηση με Arcspray. Υλικά που δουλεύουμε: Αλουμίνιο, χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας, χαλκός, μπρούντζος, ορείχαλκος, πλαστικό, κλπ. Υπεργολαβική εργασία και προμηθευτής για διάφορες βιομηχανίες, για παράδειγμα, τηλεπικοινωνίες, γενική μηχανική, βιομηχανική κατασκευή μηχανημάτων, καθώς και την ιατρική και την επεξεργασία τροφίμων, σήμανση με λέιζερ, χάραξη με λέιζερ. Ιδρυση : 2004 Επικοινωνήστε: κ. Rene Vahter

  4. FONDERIA E. RIPAMONTI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FONDERIA E. RIPAMONTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτευση σε μεταλλικο καλουπι, χυτευση σε καλουπι απο αμμο, μηχανικη κατεργασια κατα παραγγελια, και μπρουντζος με αλουμινιο. Έχει έδρα σε Sesto San Giovanni, Ιταλία.

  5. MODENA METALLI SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MODENA METALLI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπρούντζος, μπρουντζινες ραβδοι, μπρουντζος με αλουμινιο, Μπρούντζος, και χαλκοκασσιτερος. Έχει έδρα σε Torrile, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KERA INDUSTRY

    Γαλλία

    Η KERA INDUSTRY ειδικεύεται από το 1955 στη μηχανική ακριβείας, την τόρνευση και την αποκοπή. Δραστηριοποιούμαστε και ως βιομηχανικός υπεργολάβος, ενώ το μοντέλο της παραγωγής μας βασίζεται στην αληθινή συνεργασία πελάτη/προμηθευτή. Από το πρωτότυπο έως την παραγωγή σε ποσότητες, από το απλό έως το σύνθετο εξάρτημα, έως την παραγωγή υποσυστημάτων, αξιοποιούμε το δίκτυο των επαγγελματιών μας. Κατεργαζόμαστε κάθε είδους μέταλλα και πλαστικά και κυρίως: Χάλυβες: S300Pb / 11SMnPb37, 35MF6Pb / 36SMnPb14, 42CD4 / 42CrMoS4, ETG100. Ανοξείδωτοι ωστενιτικοί, μαρτενσιτικοί και φερριτικοί χάλυβες: από κατηγορία 3 έως την κατηγορία 9, καθώς και ανοξείδωτους χάλυβες ποιότητας για τον κλάδο των τροφίμων. Αλουμίνιο: Κατεργαζόμαστε αλουμίνιο κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένου του αλουμινίου ποιότητας για τον κλάδο των τροφίμων. Ενώσεις χαλκού: ορείχαλκος, χαλκός και μπρούντζος. Τιτάνιο. Πλαστικά και νάιλον: Νάιλον, πολυαμίδια, θερμοπλαστικά με βάση μηχανικά πρότυπα, θερμοπλαστικά υψηλής απόδοσης και διαφανή θερμοπλαστικά.

  2. SINTER - M JSC

    Βουλγαρία

    Η Sinter-M JSC. είναι μια εταιρεία βιομηχανικών μηχανών που ειδικεύεται στην παραγωγή, το σχεδιασμό και την εφαρμογή διαφόρων εργαλείων και τεχνικών με τις τεράστιες δυνατότητες της πορώδους μεθόδου (πιο γνωστής ως Ρ / Μ) για την παραγωγή εξαρτημάτων και ειδών. Τα προϊόντα μας έχουν τεράστιο αριθμό εφαρμογών σε διάφορες βιομηχανίες. Για την παραγωγή μας χρησιμοποιούμε πούδρες μετάλλων υψηλής ποιότητας (σίδηρος, ορείχαλκος, χαλκός, χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας, μπρούντζος, αλουμίνιο) από τη Σουηδία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τη Ρουμανία. Είμαστε ικανοί να παράγουμε οποιαδήποτε P / M μέρη και αντικείμενα που δεν αναφέρονται παραπάνω, αλλά απαιτούνται από έναν πελάτη. Οι τυπικές εφαρμογές των πορώδων τμημάτων μηχανολογικού εξοπλισμού περιλαμβάνουν: • βιομηχανίες αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων • υδραυλικά και πεπιεσμένου αέρα • μηχανές κλωστοϋφαντουργίας • όργανα μέτρησης • κλειδαριές και υλικά • διάφορα ηλεκτρικά υλικά • παράγουμε επίσης διακοσμητικά στοιχεία για έπιπλα, περιφράξεις και κάγκελα.

  3. VALVOMEC SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Valvomec είναι μια επιχείρηση ενοποιημένης παραγωγής με 85 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των βιομηχανικών βαλβίδων σε μπρούντζο. Βρίσκεται σε ένα σύγχρονο, υψηλής χωρητικότητας κτίριο στη Valsesia, στη βιομηχανική περιοχή της Roccapietra (Vercelli), που λειτουργεί με νέο και δυναμικό προσωπικό για την υποστήριξη της πείρας που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια ετών

  4. METALMINOTTI - ARNO METALLURGICA DIVISION

    Ιταλία

    Η εταιρεία METALMINOTTI - ARNO METALLURGICA DIVISION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπρουντζος με αλουμινιο, χαλκονικελιο, μπρουντζινες ραβδοι, και εναλλακτες θερμοτητας με πλακες. Έχει έδρα σε San Vittore Olona, Ιταλία.

  5. MOSTON CENTRIFUGAL U.K LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία MOSTON CENTRIFUGAL U.K LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπρουντζινοι δακτυλιοι, μπρουντζος με αλουμινιο, και συγκολληση με αντισταση. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

  1. FORELLI PIETRO SRL DI FORELLI GIACOMO & C.

    Ιταλία

    Φωσφορούχος μπρούτζος, χαλκονικέλιο, τεμάχια χυτευμένα με φυγοκέντρηση και σε κέλυφος, κατεργασία του χαλκού, του νικελίου και των κραμάτων, τεμάχια χαλκού, ραφινάρισμα μετάλλων, παλιοσίδερα μπρούτζου, χρυσός simili, κασσίτερος, σωλήνες από μπρούτζο, ζιρκόνιο.

  2. SEZER

    Τουρκία

    Η εταιρεία SEZER, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπρουτζινα ελασματα απο χαλκο και ορειχαλκο, αγορα χαλκου, ράβδοι από αλουμίνιο και χαλκό, και μπρουντζος με αλουμινιο. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. BILGESIN DOKUM MAKINA

    Τουρκία

    Η εταιρεία BILGESIN DOKUM MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περιστροφικη επιχαλκωση, επικαλυψη με ορειχαλκο και επικαλυψη με μπρουντζο. Έχει έδρα σε kocaeli, Τουρκία.

  2. OOO STOMPORT

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία OOO STOMPORT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπρουτζινα ελασματα απο χαλκο και ορειχαλκο. Έχει έδρα σε Vitebsk, Λευκορωσία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλουμίνιο - χαλκός - ορείχαλκος - μπρούντζος - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

14 Επιχειρήσεις