• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλλαντικά- κονσερβοποιημένα

Αποτελέσματα για

Αλλαντικά- κονσερβοποιημένα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MIR HAN BAU GMBH.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Mir Han Bau GmbH ειδικεύεται στην χονδρική πώληση παγκοσμίως αναγνωρισμένων τροφίμων υψηλής αξίας, προϊόντων γενικού εμπορίου και προϊόντων lifestyle σε πολυάριθμες χώρες. Η αυξανόμενη ζήτηση τροφίμων και προϊόντων μπακαλικής δυτικού τύπου σε όλες σχεδόν της ευρωπαϊκές χώρες μάς έχει αναδείξει σε μια από τις πλέον ταχύρυθμα αναπτυσσόμενες εταιρείες παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού και εξαγωγών αγαθών. Η επιτυχία μας μπορεί να αποδοθεί στην εξαιρετική υποστήριξη των πελατών, στη γρήγορη και αξιόπιστη αλυσίδα εφοδιασμού και στην εκτενή γνώση της παγκόσμιας αγοράς αγαθών. Με πολυετή εμπειρία στην προμήθεια και στη διάθεση επώνυμων προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο έχουμε αναπτύξει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του κλάδου. Επιπλέον, η στρατηγική μας συνεργασία με τις αναπτυσσόμενες και ωριμάζουσες αγορές της Άπω Ανατολής έχει ενισχύσει περαιτέρω τη θέση μας. Στην Mir Han Bau GmbH είμαστε υπερήφανοι για την παράδοση επώνυμων προϊόντων υψηλής ποιότητας και την κάλυψη των απαιτήσεων του παγκόσμιου εμπορίου. Δεσμευόμαστε για τη διατήρηση της υποδειγματικής εξυπηρέτησης των πελατών διασφαλίζοντας γρήγορε και αξιόπιστες παραδόσεις και αξιοποιώντας ευκαιρίες στη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά τροφίμων και ειδών μπακαλικής δυτικού τύπου.

 2. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

  Ιταλία

  Από το 1987, η αλλαντοποιία Salumificio Bovo του Bortolazzi Massimo στη Βερόνα προσφέρει χειροποίητα προϊόντα όπως soppressa (σαλάμι με σκόρδο), σαλάμια, λουκάνικα, λαρδί σε ρολό, salamella (ποικιλία λουκάνικου), cotechino (λουκάνικο για ψήσιμο), νωπά κρέατα, εκλεπτυσμένες σπεσιαλιτέ. Η Salumificio Bovo είναι η επιλογή όλων όσοι θέλουν να προφέρουν στους πελάτες τους το απόλυτο στην ποιότητα και τη γεύση, αφού αποτελεί προνομιακό συνεργάτη του πελάτη και θέτει στη διάθεσή του μεγάλη ποικιλία σαλαμιών και λουκάνικων πρώτης ποιότητας.

 3. BAUWENS THEO

  Βέλγιο

  Η Theo Bauwens SA είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1909 και η οποία διοικείται ήδη από την 4η γενιά. Είναι ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς αλλαντικών ψημένων προϊόντων στην Ευρώπη. Η φήμη μας όσον αφορά την ποιότητα και την εξαιρετική υγιεινή πιστοποιείται από την πιστοποίηση μας κατά IFS (Διεθνές πρότυπο τροφίμων) και ελέγχεται από το εγκεκριμένο μικροβιολογικό μας εσωτερικό εργαστήριο και από το χημικό μας εργαστήριο. Τα προϊόντα μας επωφελούνται από συνεχείς καινοτομίες και φημιζόμαστε για την ευελιξία και τις υπηρεσίες.

 4. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

  Ιταλία

  Από το 1957 η οικογένεια Vitali ασχολείται με πάθος για τη χειροποίητη προετοιμασία εντοσθίων. Προσδίδει ιδιαίτερη προσοχή στους πελάτες της και στην ποιότητα των προϊόντων της. Οι σύγχρονες τεχνικές παραγωγής μάς έδωσαν τη δυνατότητα να αναπτύξουμε ειδικά χαρακτηριστικά που δόμησαν τη φήμη της επιχείρησής μας. Καλλιεργούμε δημητριακά που προορίζονται για τη διατροφή των ζώων μας.

 5. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

  Ισπανία

  Ειδικοί στα παρασκευάσματα μαγειρικής με βάση την πάπια. Φουά γκρα πάπιας. Σίτιση. Αλλαντικά και έτοιμα πιάτα. Κρέατα, σπάλα και αλλαντικά μαγειρεμένα. Πουλερικά και πατέ. Σπεσιαλιτέ με πάπια. Ψητά κρέατα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ALLANTON ERGA

  Ελλάδα

  Στη βιοτεχνία μας μπορείτε να βρείτε ποιοντικά αλλαντικά που θα σας συναρπάσουν με τη μοναδική τους γεύση!

 2. MAISON VOISINE

  Γαλλία

  Η εταιρεία MAISON VOISINE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, χειροποίητο τυρί, Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, παστο χοιρομερι, και φρεσκα προϊοντα κρεοπωλειου. Έχει έδρα σε Auros, Γαλλία.

 3. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Ρωσία

  Η εταιρεία KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πατέ, Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, Κρέατα, κονσερβοποιημένα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Πατέ, Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, Κρέατα, κονσερβοποιημένα, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Moscow, Ρωσία.

 4. CAPELLI VINICIO & C. S.N.C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία CAPELLI VINICIO & C. S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο ωμου ζαμπον, και Βιοτεχνική κατασκευή. Έχει έδρα σε Castel Guelfo Di Bologna, Ιταλία.

 5. ROGER VIDAL SARL

  Γαλλία

  Η εταιρεία ROGER VIDAL SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθευτές ζυμαρικών, και προμηθευτές τερίν. Έχει έδρα σε Saint-Jean Du Bruel, Γαλλία.

 1. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

  Γαλλία

  Η εταιρεία MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, Ζαμπόν και χοιρομέρια, κρεας παπιας, και ακέραια κομμάτια από φουά γκρα πάπιας. Έχει έδρα σε Saint-Jean-Le-Vieux, Γαλλία.

 2. MAISON GARCIA

  Γαλλία

  Η εταιρεία MAISON GARCIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, και αλλαντικα. Έχει έδρα σε Villeneuve Les Bouloc, Γαλλία.

 1. JAG ALIMENTACIÓ

  Ισπανία

  Η εταιρεία JAG ALIMENTACIÓ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα αλλαντοποιϊας, τυροκομεια, και χοιρομερι. Έχει έδρα σε Hospitalet De Llobregat, Ισπανία.

 2. BERJAC VIANDES

  Γαλλία

  Η εταιρεία BERJAC VIANDES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Κρέατα, κονσερβοποιημένα, Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Κρέατα, κονσερβοποιημένα, και Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα. Έχει έδρα σε Nantes, Γαλλία.

 3. GEORG MANGOLD KG

  Αυστρία

  Η εταιρεία GEORG MANGOLD KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελιές επιτραπέζιες, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, Λαχανικά σε κονσέρβα, Ελιές επιτραπέζιες, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, και Λαχανικά σε κονσέρβα. Έχει έδρα σε Weiler, Αυστρία.

 4. LESVERRINESDEMAX

  Γαλλία

  Η εταιρεία LESVERRINESDEMAX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φουά-γκρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, Σαμπάνια, Κονσέρβες, Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, Σαμπάνια, προμηθευτές τερίν, και Κονσέρβες. Έχει έδρα σε Reims, Γαλλία.

 5. PRODENERGOPRODUCT

  Ουκρανία

  Η εταιρεία PRODENERGOPRODUCT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα. Έχει έδρα σε Kharkiv, Ουκρανία.

 6. CARNICA BATALLE S.A

  Ισπανία

  Η εταιρεία CARNICA BATALLE S.A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενο χοιρινο κρεας. Έχει έδρα σε Riudarenes, Ισπανία.

 7. JAKOB HERSCHLER + CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία JAKOB HERSCHLER + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Φουά-γκρα, Κρέατα, κονσερβοποιημένα, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Φουά-γκρα, και Κρέατα, κονσερβοποιημένα. Έχει έδρα σε Heppenheim, Γερμανία.

 8. FRELIMO

  Κροατία

  Η εταιρεία FRELIMO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα. Έχει έδρα σε Samobor, Κροατία.

 1. SC CHIBAX SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία SC CHIBAX SRL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λουκάνικα, Ακατέργαστα δέρματα και προβιές, Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Λουκάνικα, Ακατέργαστα δέρματα και προβιές, Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Arad, Ρουμανία.

 2. BORVO TRAITEUR

  Γαλλία

  Η εταιρεία BORVO TRAITEUR, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, και Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα. Έχει έδρα σε Chemilly Sur Yonne, Γαλλία.

 3. SPANISH CARGO HANDLING

  Ισπανία

  Η εταιρεία SPANISH CARGO HANDLING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλλαντικα. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 4. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία C. CARNEVALE (UK) LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Κρέατα, κονσερβοποιημένα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Κρέατα, κονσερβοποιημένα. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. MANDY FOODS INTERNATIONAL SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία MANDY FOODS INTERNATIONAL SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα. Έχει έδρα σε Bucharest, Ρουμανία.

 6. MCKEAN FOODS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία MCKEAN FOODS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Κρέατα, κονσερβοποιημένα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Κρέατα, κονσερβοποιημένα. Έχει έδρα σε Glasgow, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. ETABLISSEMENTS CANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ETABLISSEMENTS CANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα, κονσερβοποιημένα, Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, Κρέατα, κονσερβοποιημένα, και Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα. Έχει έδρα σε Villeneuve, Γαλλία.

 8. OLIVER CARTY LTD

  Ιρλανδία

  Η εταιρεία OLIVER CARTY LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χοιρινό κρέας, και Χοιρινό κρέας. Έχει έδρα σε Athlone, Ιρλανδία.

 9. LUIGI UGOLOTTI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία LUIGI UGOLOTTI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Langhirano (Pr), Ιταλία.

 10. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

  Η εταιρεία FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα αφυδατωμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα, κονσερβοποιημένα, Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, Κρέατα, κονσερβοποιημένα, και Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα. Έχει έδρα σε Vorchdorf, Αυστρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλλαντικά- κονσερβοποιημένα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6.748 Επιχειρήσεις