• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλεύρι και σιμιγδάλι

Αποτελέσματα για

Αλεύρι και σιμιγδάλι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TAMPIERI SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία Tampieri Spa κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή ακατέργαστων και ραφιναρισμένων φυτικών ελαίων για ζωοτεχνική χρήση ή χρήση σε καύσιμα. Η επιχείρηση διαθέτει εγκαταστάσεις για την επεξεργασία των υποπροϊόντων της οινοποίησης. Προϊόντα ραφιναρισμένων ελαίων τροφίμων και ακατέργαστα, αλκοόλες, αποσταγμένα προϊόντα, γκράπα και αλεύρια για ζωοτεχνική και ταρτρατική χρήση, εύφλεκτα πλαίσια για καύσιμα. Ηγέτης στην Ευρώπη για την παραγωγή ελαίου από κουκούτσια σταφυλιού.

 2. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Γαλλία

  Η SAS VENTOUX EPEAUTRE παράγει μικρός σίτος σπέλτα 100% γαλλικής προέλευσης (παραδοσιακή παραγωγή). Η εταιρεία παράγει και συλλέγει μικρός σίτος σπέλτα στην περιοχή όπου δημιουργήθηκε το δημητριακό αυτό (γύρω από τον όρο Ventoux, 'Άλπεις της άνω-Προβηγκίας, Drôme, Vaucluse). Ο σίτος σπέλτα καλλιεργείται εκ περιστροφής με αρωματικά φυτά ή χορτονομή, και έτσι δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ουσία. Γεγονός που επιτρέπει μια εντελώς φυσική παραγωγή. Μετά από κάθε συγκομιδή, η αποθήκευσης των σπόρων πραγματοποιείται σε σιλό, χωρίς πρόσθετες ουσίες. 'Έπειτα ακολουθεί η αποφλοίωση που εμπλέκει απλά την αφαίρεση του φλοιού γύρω από τον σπόρο. Προκειμένου να καθαριστεί όσο καλύτερα η παραγωγή, ένα σύστημα αναρρόφησης θα αναλάβει να αφαιρέσει το δέμα και ότι είναι πιο ελαφρύ από τον σπόρο. Τα συστήματα διαλογής θα αφαιρέσουν ότι είναι μακρύτερο και μικρότερο από τον σπόρο. Τέλος, το οπτικό σύστημα διαλογής θα αφαιρέσει με ακρίβεια τους τελευταίους ανεπιθύμητους σπόρους. Το τελευταίο στάδιο συμπληρώνεται με τον ποιοτικό έλεγχο!

 3. GARNEC LLC

  Ρωσία

  Η «Garnec» ηγείται στην παρασκευή αλεύρι χωρίς γλουτένη και σε μείγματα από αλεύρι. Είμασταν οι πρώτοι στην Ρωσία που αποκτήσαμε το δικαίωμα να φέρουν τα προϊόντα μας το σήμα “Crossed Grain Trademark”. Το σήμα αυτό αποτελεί ένδειξη ασφάλειας των προϊόντων χωρίς γλουτένη της Association of European Coeliac Societies, το οποίο αναγνωρίζεται στις κύριες αναπτυγμένες χώρες. Χρησιμοποιούμε επίσης οικολογικές τεχνολογίες. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σε οικολογικό εξοπλισμό με την χρήση της τεχνολογίας άλεσης εν ψυχρώ. Η άλεση εν ψυχρώ αφορά άλεση σε θερμοκρασία κάτω από τους 40°C, που επιτρέπει στο αλεύρι να διατηρεί την πλειονότητα των βιταμινών και των ορυκτών του στοιχείων. Επίσης, έχουμε πάντα απορρίψει την χρήση διύλισης καθώς και οποιοδήποτε ενισχυτή γεύσης και συντηριτικού. Παράγουμε μια μεγάλη γκάμα υγιεινών προϊόντων, όλος ο κόσμος βρίσκει κάτι που του αρέσει. Garnec: Διαφορετικά τρόφιμα για όλη την οικογένεια.

 4. HARIMSA

  Ισπανία

 5. JB HANDELSWELT JANINE BERNECKER

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. VIRIDI FOODS GMBH

  Γερμανία

 2. UPGRAIN AG

  Ελβετία

 3. SOUTH STREAM E.K.

  Γερμανία

 4. TRENDY FOODS

  Βέλγιο

 5. GRÖNAVERDE GMBH

  Γερμανία

 1. DI.GI.MA.

  Ιταλία

 2. SAMEXPORT

  Γαλλία

 1. SAALEMÜHLE ALSLEBEN GMBH

  Γερμανία

  Ο μύλος Saalemühle περιήλθε στην οικογένεια Bindewald και Gutting το 1992. Τα προϊόντα μας: προϊόντα μαλακού σίτου, προϊόντα σκληρού σίτου και ειδικά προϊόντα. Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις: AS Tartu Veski, Tartu, Εσθονία, www.tartuveski.ee, Dobeles Dzirnavnieks, Dobele, Λετονία, www.dzirnavnieks.lv. Τα προϊόντα έρχονται από: αλεύρι και σιμιγδάλι, αλευροβιομηχανία, εξωθημένα άλευρα, αποξηραμένα άλευρα, προϊόντα μαλακού σίτου, προϊόντα σκληρού σίτου, υδροθερμικά εξευγενισμένα άλευρα, σιμιγδάλι σκληρού σίτου.

 2. TPK VARNA, LLC

  Ρωσία

  Η "TPK" Varna" LLC είναι εταιρεία τροφίμων που ειδικεύεται στον εφοδιασμό τροφίμων υπό τα εξής εμπορικά σήματα : "Tsar" (ζυμαρικά, αλεύρι, σιμιγδάλι, πολύσπορες νιφάδες, νιφάδες, πόριτζ, νιφάδες βρώμης, κατεψυγμένη ζύμη, εδώδιμα έλαια), " Soyuzpischeprom "(ζυμαρικά), "Healthy menu”(νιφάδες δημητριακών, προϊόντα ζυμαρικών, παξιμάδια, εδώδιμα έλαια, νιφάδες ολικής, φυτικά ποτά). Η ποικιλία της εταιρείας συμπεριλαμβάνει πάνω από 100 ονομασίες προϊόντων που προτιμούν και γνωρίζουν οι πελάτες όχι μόνο της Ρωσικής Ομοσπονδίας αλλά και των χωρών της τελωνειακής ένωσης, ακόμα και οι πελάτες μας στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στον Καναδά, στο Ισραήλ και στην Νότια Κορέα. Ο κατασκευαστής των προϊόντων έχει καταγραφεί στο Ρωσικό βιβλίο κατασκευαστών και προμηθευτών φυσικών και οικολογικών προϊόντων και έχει λάβει την μεγαλύτερη επιβράβευση εκ μέρους του Διεθνές Οικολογικού Ταμείου. Η χρήση σύγχρονου εξοπλισμού στην παραγωγή μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ποιοτικά προϊόντα που τηρούν τα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα.

 3. ENDAKSI (CALIMERA LLC)

  Ρωσία

  Η εταιρεία Endaxi ήταν μια από τις ταχύτερες αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ρωσικά αγορά των τροφίμων από το 2000. Με την πάροδο του χρόνου, καταφέραμε να αποκτήσουμε την φήμη ενός αξιόπιστου εταίρου για μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Η γκάμα περιλαμβάνει πάνω από 110 προϊόντα SKU δικής μας παραγωγής για μια υγιεινή και διαιτητική διατροφή: Αλεύρι ολικής άλεσης, Δημητριακά, Βρώμη, Ζάχαρη κοκοφοίνικα και μαύρη ζάχαρη, Αλεύρι Ιμαλαϊων, Αποκλειστικά μείγματα για ψωμί και κρέπες, Αναπτυγμένα από τους ειδικούς μας τεχνολογίας. Συνεχή αναπλήρωση της γκάμας μας. Στόχος της εργασίας μας είναι να διατηρήσουμε τα οφέλη των σπόρων ολικής άλεσης ώστε να φροντίσετε την υγεία σας και την υγεία των οικείων σας. Η σύνθημα μας είναι "Φροντίζουμε για την υγεία". Εγγυόμαστε στους πελάτες μας υψηλή ποιότητα και εξαιρετικά φυσικά προϊόντα. Διαθέτουμε επιτυχημένη εμπειρία στην εξαγωγή προϊόντων Endaxi σε πολλές χώρες του κόσμου. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε μια συνεργασία με αμοιβαία οφέλη. Είμαστε στη διάθεση σας να συζητήσουμε όρους και τιμές που θα σας συμφέρουν!

 4. INDUSTRIA MOLITORIA MININNI SRL

  Ιταλία

  Η Industria Molitoria Mininni είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές επιχειρήσεις σε τοπικό επίπεδο στον τομέα της αλευροποιίας από σκληρό σιτάρι που προορίζεται για την παραγωγή σιμιγδαλιού διπλής επεξεργασίας και σιμιγδαλιού για ζυμαρικά υψηλής ποιότητας. Η νέα μονάδα, με βάση τις σύγχρονες τεχνολογίες μύλου που έχουν αναπτυχθεί από τον Buhler, έχει δυνατότητα άλεσης 470 τόνων μέσα σε 24 ώρες.

 5. KOMPLET ITALIA SRL

  Ιταλία

  Με έδρα την Grassobbio στην Ιταλία, η Komplet Italia αποτελεί την ιταλική θυγατρική εταιρεία της πολυεθνικής γερμανικής Abel Schaefer, που βρίσκεται στο Voelklingen (Γερμανία) και αποτελεί έναν από τους ευρωπαϊκούς ηγέτες στην παραγωγή ημιτελών προϊόντων και πρώτων υλών για αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία.

 6. HARINAS DE PELEGRIN - HALASA

  Ισπανία

  αλεύρια και σιμιγδάλι. Harinas de pelegrín, Halasa.

 7. MYNATURA BY CHRISTIAN JESKE

  Γερμανία

 8. FOODISH S.R.O.

  Τσεχία

 1. MAISON WACOLS

  Γαλλία

 2. ALEXANDRIA INTERNATIONAL INTEGRATED FOOD INDUSTRIES

  Αίγυπτος

 3. IL MULINO DI CARACCIO CORRADO

  Ιταλία

 4. GLOBAL INGREDIENTS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. TRIO GIDA VE TARIM URUNLERI ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 6. MOLINO COLOMBO

  Ιταλία

 7. PRIMUSAGRO OU

  Ουκρανία

 8. LES MOULINS DE PERRINE

  Γαλλία

 9. KOMEKO GMBH

  Γερμανία

 10. MOLENS VAN SANDE

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλεύρι και σιμιγδάλι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.706 επιχειρήσεις