• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλευρoβιομηχανία

Αποτελέσματα για

Αλευρoβιομηχανία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MAKENAS GRAIN MILLING TECHNOLOGY

  Τουρκία

  Η Makenas Grain Milling Technology που ιδρύθηκε το 2000 είναι κατασκευαστής έτοιμων προς χρήση μηχανών άλεσης αλεύρων, σιμιγδαλιού, αραβόσιτου και χαλύβδινων μονάδων σιλό από την Τουρκία. Είμαστε μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρεία με εγκαταστάσεις παραγωγής 28.000 m2 (10.000 m2 κλειστών χώρων και 18.000 m2 ανοικτών χώρων). Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •διαχωριστές σιτηρών, •οριζόντια ξέστρα •μηχανές ξηρής αφαίρεσης πέτρας, •μηχανές ύγρανσης •μηχανικοί κυλινδρόμυλοι •επίπεδα κόσκινα •αναβατόρια με κάδους •αλυσομεταφορείς, •κυκλώνες πεπιεσμένου αέρα •σιλό αποθήκευσης προϊόντων •σφυρόμυλοι, •κόσκινα με τύμπανο και πολλά άλλα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας! Κύρια αποστολή μας είναι να παράγουμε και να διαθέτουμε μηχανήματα, ανταλλακτικά και αναλώσιμα άριστης ποιότητας και σε προσιτές για τους πελάτες μας τιμές. Βελτιώνουμε τα προϊόντα μας ακολουθώντας τις επίκαιρες τάσεις σε νέα τεχνολογία και στοχεύουμε να γίνουμε η κορυφαία εταιρεία στην εγχώρια και στις διεθνείς αγορές. Επιπλέον παρέχουμε επίσης υπηρεσίες εγκατάστασης μονάδων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Γαλλία

  Η SAS VENTOUX EPEAUTRE παράγει μικρός σίτος σπέλτα 100% γαλλικής προέλευσης (παραδοσιακή παραγωγή). Η εταιρεία παράγει και συλλέγει μικρός σίτος σπέλτα στην περιοχή όπου δημιουργήθηκε το δημητριακό αυτό (γύρω από τον όρο Ventoux, 'Άλπεις της άνω-Προβηγκίας, Drôme, Vaucluse). Ο σίτος σπέλτα καλλιεργείται εκ περιστροφής με αρωματικά φυτά ή χορτονομή, και έτσι δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ουσία. Γεγονός που επιτρέπει μια εντελώς φυσική παραγωγή. Μετά από κάθε συγκομιδή, η αποθήκευσης των σπόρων πραγματοποιείται σε σιλό, χωρίς πρόσθετες ουσίες. 'Έπειτα ακολουθεί η αποφλοίωση που εμπλέκει απλά την αφαίρεση του φλοιού γύρω από τον σπόρο. Προκειμένου να καθαριστεί όσο καλύτερα η παραγωγή, ένα σύστημα αναρρόφησης θα αναλάβει να αφαιρέσει το δέμα και ότι είναι πιο ελαφρύ από τον σπόρο. Τα συστήματα διαλογής θα αφαιρέσουν ότι είναι μακρύτερο και μικρότερο από τον σπόρο. Τέλος, το οπτικό σύστημα διαλογής θα αφαιρέσει με ακρίβεια τους τελευταίους ανεπιθύμητους σπόρους. Το τελευταίο στάδιο συμπληρώνεται με τον ποιοτικό έλεγχο!

 3. MOLINO RIVA SRL

  Ιταλία

  Η Moulin Riva έχει λάβει την πιστοποίηση για το σύστημά ποιότητάς της σύμφωνα με τα πρότυπα UNI EN ISO 9001: 2008 και BRC-IFS, τα οποία, με την ενσωμάτωση της μεθόδου HACCP, επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής και την επίτευξη υψηλών επιπέδων ποιότητας. Συνεπώς, η πιστοποίηση είναι ένα πιστοποιητικό ποιότητας που αποδεικνύει τη συνέπεια ανάμεσα σε αυτό που δηλώνεται και αυτό που παράγεται, ενώ εγγυάται τη συνεχή ποιοτική βελτίωση των αλεύρων καλαμποκιού, μαλακού σιταριού και μαύρου σιταριού.

 4. INDUSTRIA MOLITORIA MININNI SRL

  Ιταλία

  Η Industria Molitoria Mininni είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές επιχειρήσεις σε τοπικό επίπεδο στον τομέα της αλευροποιίας από σκληρό σιτάρι που προορίζεται για την παραγωγή σιμιγδαλιού διπλής επεξεργασίας και σιμιγδαλιού για ζυμαρικά υψηλής ποιότητας. Η νέα μονάδα, με βάση τις σύγχρονες τεχνολογίες μύλου που έχουν αναπτυχθεί από τον Buhler, έχει δυνατότητα άλεσης 470 τόνων μέσα σε 24 ώρες.

 5. WUXI HASEN IMPORT AND EXPORT CO.,LTD

  Κίνα

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MILLGER MAKINA SAN TIC LTD STI.

  Τουρκία

 2. OBSTHOF KNAB GMBH

  Γερμανία

 3. MOLINO FOCHESATO S.R.L.

  Ιταλία

 4. MILLUNO MILLING & MOULIN TECHNOLOGIES

  Τουρκία

 5. ALEXANDRIA INTERNATIONAL INTEGRATED FOOD INDUSTRIES

  Αίγυπτος

 1. UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER

  Τουρκία

 2. ÖZENIR DEGIRMEN LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 1. DEGPA FLOUR MILL MACHINERY

  Τουρκία

 2. MINOTERIE BATIGNE

  Γαλλία

 3. PITORRO - MOAGEM DE CEREAIS, S.A.

  Πορτογαλία

 4. TRIO GIDA VE TARIM URUNLERI ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 5. CEREALIS - MOAGENS S A

  Πορτογαλία

 6. LA TOULOUSAINE DES FARINES

  Γαλλία

 7. BAYBAL MILLING MACHINES INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Τουρκία

 8. OLIMPIC INTERNATIONAL BULGARIA LTD

  Βουλγαρία

 1. MOULINS DUMEE

  Γαλλία

 2. JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION

  Λευκορωσία

 3. «ALLIANCE BG» EOOD

  Βουλγαρία

 4. GRANEL - MOAGEM DE CEREAIS, S.A

  Πορτογαλία

 5. MYKOLAIV MILLING WORKS

  Ουκρανία

 6. CEREALVENETA

  Ιταλία

 7. QUALIRISO

  Πορτογαλία

 8. SCHIMATARIOU MILLS SA

  Ελλάδα

 9. ARCHAR FLOUR MILL LTD

  Βουλγαρία

 10. TAFLAN UN

  Τουρκία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλευρoβιομηχανία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

751 Επιχειρήσεις