• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλευρoβιομηχανία

Αποτελέσματα για

Αλευρoβιομηχανία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PARSMEGA MAKINA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην PARSMEGA, ο πρώτος σας προορισμός για τεχνολογικές λύσεις αιχμής για μείζων γεωργικές παραγωγές. Το αφιερωμένο μας τμήμα έρευνας και ανάπτυξης προωθεί την καινοτομία σε σιλό, ξηραντήρες σπόρων, μύλοι, συστήματα άλεσης, μηχανήματα παραγωγής ζυμαρικών και βιομηχανικά συστήματα ψύξης. Ως ζωτικής σημασίας μέλος της οικογένειας PARSMEGA, θέτουμε ως προτεραιότητα την ασυναγώνιστη υποστήριξη πελατών και την παράδοση κορυφαίων προϊόντων. Η PARSMEGA ειδικεύεται σε έτοιμα προς χρήση έργα, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε διάφορους κλάδους για την κάλυψη των μοναδικών αναγκών των πελατών μας. Εξυπηρετούμε πελάτες σε 32 χώρες, ειδικά στην κεντρική Ασία, στην Ευρώπη και στην Αφρική, η δέσμευση μας είναι να αναπτύξουμε συνεχώς την παγκόσμια μας κάλυψη βελτιώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Σας παρουσιάζουμε την θυγατρική μας, SOLLS SHOES, που δραστηριοποιείται υπό την ομπρέλα της PARSMEGA. Φημισμένη για την παραγωγή μιας ποικιλόμορφης γκάμας ανδρικών και γυναικείων υποδημάτων, η SOLLS SHOES διαθέτει μια παραγωγική εγκατάσταση αιχμής στην Gaziantep, με μια έμπειρη ομάδα που εξασφαλίζει την καθημερινή παραγωγή χιλιάδων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η αφοσίωσή μας στην καινοτομία και στην αριστεία εδραιώνει τη θέση μας ως ο προτιμώμενος προμηθευτής αλυσίδων καταστημάτων και έμπιστος εξαγωγέας σε πολλές χώρες. Αξιοσημείωτη είναι η συνεργασία μας με φημισμένες εταιρείες, όπως οι DS Damat, Boyner και άλλες που αποδεικνύει την εξαιρετική ποιότητα και κατασκευή που διακρίνουν την SOLLS SHOES. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. ROBINSON CO.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Από το 1994, η ROBINSON CO. έχει εδραιώσει τη θέση της ως εξέχουσα οικογενειακή επιχείρηση στον τομέα της άλεσης. Η μακρά κληρονομιά μας βασίζεται στη διάθεση κορυφαίων μηχανημάτων άλεσης και έτοιμων προς λειτουργία λύσεων που καταδεικνύουν τη σταθερή μας αφοσίωση στην αριστεία. Η κυκλοφορία του συστήματος Lemoulinfort το 2017 ενίσχυσε το ρόλο μας ως κορυφαία επιχείρηση τεχνολογίας αιχμής αφοσιωμένη στην καινοτομία και στην ικανοποίηση του πελάτη στον τομέα της παραγωγής έτοιμων προς λειτουργία μονάδων μύλων. Ως εξειδικευμένη στην παραγωγή έτοιμων προς λειτουργία μονάδων μύλων επιχείρηση, η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: •Συστήματα καθαρισμού •Συστήματα άλεσης •Συστήματα εξαερισμού & χειρισμού •Συστήματα εξάλειψης σπόρων & μύλων ζωοτροφών •Συστήματα συσκευασίας Εξερευνήστε την ποικίλη γκάμα των προϊόντων μας που περιλαμβάνει αλευρόμυλους, μύλους σιμιγδαλιού, μύλους αραβοσίτου, μύλους ζωοτροφών, σιλό και συστήματα αποθήκευσης προσαρμοσμένα για διάφορα προϊόντα. Ανακαλύψτε προηγμένες λύσεις όπως συστήματα ζύγισης, μεταφοράς και συσκευασίας απευθείας στην ιστοσελίδα μας. Εκτός από την παραγωγή, λειτουργούμε ως αξιόπιστη πηγή ανταλλακτικών στους τομείς της άλεσης, των σιλό αποθήκευσης τροφίμων και των εξειδικευμένων κτιρίων χαλύβδινης κατασκευής. Η τεχνογνωσία μας περιλαμβάνει την κοπή λέιζερ ακριβείας που βελτιώνει τις δυνατότητές μας από την ίδρυση της εταιρείας μας το 1994. Εάν χρειάζεστε μια έτοιμη προς λειτουργία μονάδα μύλου ή μια στιβαρή χαλύβδινη κατασκευή, η σταθερή αφοσίωσή μας την ποιότητα παραμένει αμετάβλητη. Με αφοσίωση στην αριστεία σε παγκόσμιο επίπεδο διαθέτουμε παγκοσμίου κλάσης λύσεις άλεσης και χαλύβδινες κατασκευές σε στους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

 3. ZORLU DEGIRMEN MAKINALARI LTD. STI.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Σάς παρουσιάζουμε την Zorlu Flour Milling Machinery Manufacturing Company, την κύρια πηγή για μηχανήματα υπερσύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα της επεξεργασία δημητριακών, αλεύρων και ζωοτροφών. Η εταιρεία μας που εδρεύει στο Ικόνιο της Τουρκίας, ειδικεύεται στην παροχή αποτελεσματικών ως προς το κόστος, υψηλής ποιότητας και καινοτομικών λύσεων με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο. Με εξειδίκευση στην παραγωγή μηχανημάτων και εξοπλισμού αλευρόμυλων, η Zorlu Flour Milling διαθέτει μια ποικίλη γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των εξής: •Διαχωριστές δημητριακών •Διαχωριστές τύπου τυμπάνου •Μηχανήματα πλύσης σίτου •Μηχανήματα ύγρανσης •Μηχανήματα αφαίρεσης πετρών •Σφυρόμυλοι •Ανυψωτές με κάδους •Αλυσομεταφορείς •Κυλινδρόμυλοι •Επίπεδα κόσκινα •Σιλό ύγρανσης •Σιλό προϊόντων •Μηχανήματα συσκευασίας αλεύρου σε σάκους •Αναλώσιμα & ανταλλακτικά αλευρόμυλων και πολλά άλλα. Ως νέα, δυναμική και καινοτομική εταιρεία, είμαστε πάντοτε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τους πελάτες μας, παρέχοντας προσαρμοσμένες λύσεις που καλύπτουν τις ειδικές τους ανάγκες. Είμαστε υπερήφανοι για την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας και θα ήταν τιμή μας να μάς συμπεριλάβετε στον κατάλογο των εγκεκριμένων προμηθευτών σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για γρήγορη υποβολή προσφοράς για τα μηχανήματα που χρειάζεστε. Δεσμευόμαστε για την άμεση υποβολή προσαρμοσμένων προσφορών. Σάς ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την Zorlu Flour Milling Machinery. Ανυπομονούμε για την ευκαιρία να καλλιεργήσουμε μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

 4. IMPEXPORT

  Ελλάδα

 5. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Γαλλία

  Η SAS VENTOUX EPEAUTRE παράγει μικρός σίτος σπέλτα 100% γαλλικής προέλευσης (παραδοσιακή παραγωγή). Η εταιρεία παράγει και συλλέγει μικρός σίτος σπέλτα στην περιοχή όπου δημιουργήθηκε το δημητριακό αυτό (γύρω από τον όρο Ventoux, 'Άλπεις της άνω-Προβηγκίας, Drôme, Vaucluse). Ο σίτος σπέλτα καλλιεργείται εκ περιστροφής με αρωματικά φυτά ή χορτονομή, και έτσι δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ουσία. Γεγονός που επιτρέπει μια εντελώς φυσική παραγωγή. Μετά από κάθε συγκομιδή, η αποθήκευσης των σπόρων πραγματοποιείται σε σιλό, χωρίς πρόσθετες ουσίες. 'Έπειτα ακολουθεί η αποφλοίωση που εμπλέκει απλά την αφαίρεση του φλοιού γύρω από τον σπόρο. Προκειμένου να καθαριστεί όσο καλύτερα η παραγωγή, ένα σύστημα αναρρόφησης θα αναλάβει να αφαιρέσει το δέμα και ότι είναι πιο ελαφρύ από τον σπόρο. Τα συστήματα διαλογής θα αφαιρέσουν ότι είναι μακρύτερο και μικρότερο από τον σπόρο. Τέλος, το οπτικό σύστημα διαλογής θα αφαιρέσει με ακρίβεια τους τελευταίους ανεπιθύμητους σπόρους. Το τελευταίο στάδιο συμπληρώνεται με τον ποιοτικό έλεγχο!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MOLINO RIVA SRL

  Ιταλία

  Η Moulin Riva έχει λάβει την πιστοποίηση για το σύστημά ποιότητάς της σύμφωνα με τα πρότυπα UNI EN ISO 9001: 2008 και BRC-IFS, τα οποία, με την ενσωμάτωση της μεθόδου HACCP, επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής και την επίτευξη υψηλών επιπέδων ποιότητας. Συνεπώς, η πιστοποίηση είναι ένα πιστοποιητικό ποιότητας που αποδεικνύει τη συνέπεια ανάμεσα σε αυτό που δηλώνεται και αυτό που παράγεται, ενώ εγγυάται τη συνεχή ποιοτική βελτίωση των αλεύρων καλαμποκιού, μαλακού σιταριού και μαύρου σιταριού.

 2. INDUSTRIA MOLITORIA MININNI SRL

  Ιταλία

  Η Industria Molitoria Mininni είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές επιχειρήσεις σε τοπικό επίπεδο στον τομέα της αλευροποιίας από σκληρό σιτάρι που προορίζεται για την παραγωγή σιμιγδαλιού διπλής επεξεργασίας και σιμιγδαλιού για ζυμαρικά υψηλής ποιότητας. Η νέα μονάδα, με βάση τις σύγχρονες τεχνολογίες μύλου που έχουν αναπτυχθεί από τον Buhler, έχει δυνατότητα άλεσης 470 τόνων μέσα σε 24 ώρες.

 3. MILLGER MAKINA SAN TIC LTD STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία MILLGER MAKINA SAN TIC LTD STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλευρoβιομηχανία, Μηχανές κοσκινίσματος, καθετα μηχανηματα συσκευασιας, και Αλευρoβιομηχανία. Έχει έδρα σε Çorum, Τουρκία.

 4. OBSTHOF KNAB GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία OBSTHOF KNAB GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευρoβιομηχανία. Έχει έδρα σε Haimhausen, Γερμανία.

 5. MOLINO FOCHESATO S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία MOLINO FOCHESATO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευρoβιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, πληρεις τροφες, φυσικα τροφιμα, Δημητριακά και σπόροι, και πιτουρο. Έχει έδρα σε Monte Di Malo, Ιταλία.

 1. MILLUNO MILLING & MOULIN TECHNOLOGIES

  Τουρκία

  Η εταιρεία MILLUNO MILLING & MOULIN TECHNOLOGIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλευρoβιομηχανία, και Αλευρoβιομηχανία. Έχει έδρα σε Karatay, Konya, Τουρκία.

 2. QUALIRISO

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία QUALIRISO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλευρoβιομηχανία, Αλευρoβιομηχανία, και τροφιμα χωρις γλουτενιο. Έχει έδρα σε Loureiro, Πορτογαλία.

 1. UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER

  Τουρκία

  Η εταιρεία UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαλακό σιτάρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αλευρoβιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αλευρoβιομηχανία, και διαχωριστες. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 2. JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευρoβιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιμιγδάλι, δημητριακα, κριθαρι περλε, Σιμιγδάλι, και Κραμβέλαιο. Έχει έδρα σε Slutsk, Λευκορωσία.

 3. CEREALIS - MOAGENS S A

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία CEREALIS - MOAGENS S A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευρoβιομηχανία. Έχει έδρα σε Maia, Πορτογαλία.

 4. SEFIK GLOBAL TRADING LIMITED

  Τουρκία

  Η εταιρεία SEFIK GLOBAL TRADING LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευρoβιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Ρύζι, Λευκή ζάχαρη, και σιταρι. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. LA TOULOUSAINE DES FARINES

  Γαλλία

  Η εταιρεία LA TOULOUSAINE DES FARINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευρoβιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους άλευρα αρτοποιίας, ειδικα αλευρια, και μυλοι για αλευρι. Έχει έδρα σε Sallèles D'aude, Γαλλία.

 6. PITORRO - MOAGEM DE CEREAIS, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία PITORRO - MOAGEM DE CEREAIS, S.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλευρoβιομηχανία, και Αλευρoβιομηχανία. Έχει έδρα σε Pernes, Πορτογαλία.

 7. GRANEL - MOAGEM DE CEREAIS, S.A

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία GRANEL - MOAGEM DE CEREAIS, S.A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλευρoβιομηχανία, και Αλευρoβιομηχανία. Έχει έδρα σε Alverca, Πορτογαλία.

 8. GERMEN - MOAGEM DE CEREAIS, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία GERMEN - MOAGEM DE CEREAIS, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλευρoβιομηχανία, Αλευρoβιομηχανία, και πρόσθετα αλευροποιίας. Έχει έδρα σε Senhora Da Hora, Πορτογαλία.

 1. TRIO GIDA VE TARIM URUNLERI ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία TRIO GIDA VE TARIM URUNLERI ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλευρoβιομηχανία, Αλευρoβιομηχανία, πρόσθετα αλευροποιίας, και μαγια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. «ALLIANCE BG» EOOD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία «ALLIANCE BG» EOOD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευρoβιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Ξυλεία - τελικά προϊόντα, Ζυμαρικά, Ζάχαρη, Ξυλεία - τελικά προϊόντα, Ζυμαρικά, και γεωργικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Burgas, Βουλγαρία.

 3. BAYBAL MILLING MACHINES INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Τουρκία

  Η εταιρεία BAYBAL MILLING MACHINES INDUSTRY AND TRADE LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευρoβιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός, εγκαταστασεις αλεσης αδρανων λατομειου, και Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 4. KARL RÖLKENS KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία KARL RÖLKENS KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλευρoβιομηχανία, ολυρα, βιολογικη ολυρα, σποροι μονοκοκκου σιταριου, και Αλευρoβιομηχανία. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 5. MYKOLAIV MILLING WORKS

  Ουκρανία

  Η εταιρεία MYKOLAIV MILLING WORKS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευρoβιομηχανία. Έχει έδρα σε Mykolaiv, Ουκρανία.

 6. MOULINS DUMEE

  Γαλλία

  Η εταιρεία MOULINS DUMEE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλευρoβιομηχανία, Αλευρoβιομηχανία, και αλευρι. Έχει έδρα σε Gron, Γαλλία.

 7. MINOTERIE BATIGNE

  Γαλλία

  Η εταιρεία MINOTERIE BATIGNE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός, Αλευρoβιομηχανία, Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός, μυλοι για αλευρι, άλευρα αρτοποιίας, και Αλευρoβιομηχανία. Έχει έδρα σε Realmont, Γαλλία.

 8. MOLENS VAN OUDENAARDE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MOLENS VAN OUDENAARDE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλευρoβιομηχανία, Αλευρoβιομηχανία, σιμιγδαλι δημητριακων, και προμηθειες για φουρνους. Έχει έδρα σε Oudenaarde, Βέλγιο.

 9. ÖZENIR DEGIRMEN LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ÖZENIR DEGIRMEN LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευρoβιομηχανία. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 10. DEGPA FLOUR MILL MACHINERY

  Τουρκία

  Η εταιρεία DEGPA FLOUR MILL MACHINERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευρoβιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός, εγκαταστασεις για μυλους, μυλοι για αλευρι, και Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλευρoβιομηχανία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

741 Επιχειρήσεις