• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλευρoβιομηχανία

Αποτελέσματα για

Αλευρoβιομηχανία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Γαλλία

  Η SAS VENTOUX EPEAUTRE παράγει μικρός σίτος σπέλτα 100% γαλλικής προέλευσης (παραδοσιακή παραγωγή). Η εταιρεία παράγει και συλλέγει μικρός σίτος σπέλτα στην περιοχή όπου δημιουργήθηκε το δημητριακό αυτό (γύρω από τον όρο Ventoux, 'Άλπεις της άνω-Προβηγκίας, Drôme, Vaucluse). Ο σίτος σπέλτα καλλιεργείται εκ περιστροφής με αρωματικά φυτά ή χορτονομή, και έτσι δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ουσία. Γεγονός που επιτρέπει μια εντελώς φυσική παραγωγή. Μετά από κάθε συγκομιδή, η αποθήκευσης των σπόρων πραγματοποιείται σε σιλό, χωρίς πρόσθετες ουσίες. 'Έπειτα ακολουθεί η αποφλοίωση που εμπλέκει απλά την αφαίρεση του φλοιού γύρω από τον σπόρο. Προκειμένου να καθαριστεί όσο καλύτερα η παραγωγή, ένα σύστημα αναρρόφησης θα αναλάβει να αφαιρέσει το δέμα και ότι είναι πιο ελαφρύ από τον σπόρο. Τα συστήματα διαλογής θα αφαιρέσουν ότι είναι μακρύτερο και μικρότερο από τον σπόρο. Τέλος, το οπτικό σύστημα διαλογής θα αφαιρέσει με ακρίβεια τους τελευταίους ανεπιθύμητους σπόρους. Το τελευταίο στάδιο συμπληρώνεται με τον ποιοτικό έλεγχο!

 2. SAALEMÜHLE ALSLEBEN GMBH

  Γερμανία

  Ο μύλος Saalemühle περιήλθε στην οικογένεια Bindewald και Gutting το 1992. Τα προϊόντα μας: προϊόντα μαλακού σίτου, προϊόντα σκληρού σίτου και ειδικά προϊόντα. Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις: AS Tartu Veski, Tartu, Εσθονία, www.tartuveski.ee, Dobeles Dzirnavnieks, Dobele, Λετονία, www.dzirnavnieks.lv. Τα προϊόντα έρχονται από: αλεύρι και σιμιγδάλι, αλευροβιομηχανία, εξωθημένα άλευρα, αποξηραμένα άλευρα, προϊόντα μαλακού σίτου, προϊόντα σκληρού σίτου, υδροθερμικά εξευγενισμένα άλευρα, σιμιγδάλι σκληρού σίτου.

 3. MOLINO RIVA SRL

  Ιταλία

  Η Moulin Riva έχει λάβει την πιστοποίηση για το σύστημά ποιότητάς της σύμφωνα με τα πρότυπα UNI EN ISO 9001: 2008 και BRC-IFS, τα οποία, με την ενσωμάτωση της μεθόδου HACCP, επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής και την επίτευξη υψηλών επιπέδων ποιότητας. Συνεπώς, η πιστοποίηση είναι ένα πιστοποιητικό ποιότητας που αποδεικνύει τη συνέπεια ανάμεσα σε αυτό που δηλώνεται και αυτό που παράγεται, ενώ εγγυάται τη συνεχή ποιοτική βελτίωση των αλεύρων καλαμποκιού, μαλακού σιταριού και μαύρου σιταριού.

 4. INDUSTRIA MOLITORIA MININNI SRL

  Ιταλία

  Η Industria Molitoria Mininni είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές επιχειρήσεις σε τοπικό επίπεδο στον τομέα της αλευροποιίας από σκληρό σιτάρι που προορίζεται για την παραγωγή σιμιγδαλιού διπλής επεξεργασίας και σιμιγδαλιού για ζυμαρικά υψηλής ποιότητας. Η νέα μονάδα, με βάση τις σύγχρονες τεχνολογίες μύλου που έχουν αναπτυχθεί από τον Buhler, έχει δυνατότητα άλεσης 470 τόνων μέσα σε 24 ώρες.

 5. WUXI HASEN IMPORT AND EXPORT CO.,LTD

  Κίνα

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. OBSTHOF KNAB GMBH

  Γερμανία

 2. MOLINO FOCHESATO S.R.L.

  Ιταλία

 3. MILLUNO MILLING & MOULIN TECHNOLOGIES

  Τουρκία

 4. ALEXANDRIA INTERNATIONAL INTEGRATED FOOD INDUSTRIES

  Αίγυπτος

 5. DEGPA FLOUR MILL MACHINERY

  Τουρκία

 1. LA TOULOUSAINE DES FARINES

  Γαλλία

 2. MINOTERIE BATIGNE

  Γαλλία

 1. JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION

  Λευκορωσία

 2. ÖZENIR DEGIRMEN LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 3. PITORRO - MOAGEM DE CEREAIS, S.A.

  Πορτογαλία

 4. BÜHLER SARL

  Γαλλία

 5. CEREALIS - MOAGENS S A

  Πορτογαλία

 6. MOULINS DUMEE

  Γαλλία

 7. GRANEL - MOAGEM DE CEREAIS, S.A

  Πορτογαλία

 8. OLIMPIC INTERNATIONAL BULGARIA LTD

  Βουλγαρία

 1. TRIO GIDA VE TARIM URUNLERI ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 2. «ALLIANCE BG» EOOD

  Βουλγαρία

 3. MYKOLAIV MILLING WORKS

  Ουκρανία

 4. CEREALVENETA

  Ιταλία

 5. SIMILAE

  Γαλλία

 6. TAFLAN UN

  Τουρκία

 7. ORGANIC-ECO-PRODUCT

  Ουκρανία

 8. SCHIMATARIOU MILLS SA

  Ελλάδα

 9. BAYBAL MILLING MACHINERY CONSTRUCTION INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Τουρκία

 10. ISMERUN GIDA PAZ SAN TIC LTD ŞTI

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλευρoβιομηχανία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

782 επιχειρήσεις