• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PARSMEGA MAKINA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην PARSMEGA, ο πρώτος σας προορισμός για τεχνολογικές λύσεις αιχμής για μείζων γεωργικές παραγωγές. Το αφιερωμένο μας τμήμα έρευνας και ανάπτυξης προωθεί την καινοτομία σε σιλό, ξηραντήρες σπόρων, μύλοι, συστήματα άλεσης, μηχανήματα παραγωγής ζυμαρικών και βιομηχανικά συστήματα ψύξης. Ως ζωτικής σημασίας μέλος της οικογένειας PARSMEGA, θέτουμε ως προτεραιότητα την ασυναγώνιστη υποστήριξη πελατών και την παράδοση κορυφαίων προϊόντων. Η PARSMEGA ειδικεύεται σε έτοιμα προς χρήση έργα, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε διάφορους κλάδους για την κάλυψη των μοναδικών αναγκών των πελατών μας. Εξυπηρετούμε πελάτες σε 32 χώρες, ειδικά στην κεντρική Ασία, στην Ευρώπη και στην Αφρική, η δέσμευση μας είναι να αναπτύξουμε συνεχώς την παγκόσμια μας κάλυψη βελτιώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Σας παρουσιάζουμε την θυγατρική μας, SOLLS SHOES, που δραστηριοποιείται υπό την ομπρέλα της PARSMEGA. Φημισμένη για την παραγωγή μιας ποικιλόμορφης γκάμας ανδρικών και γυναικείων υποδημάτων, η SOLLS SHOES διαθέτει μια παραγωγική εγκατάσταση αιχμής στην Gaziantep, με μια έμπειρη ομάδα που εξασφαλίζει την καθημερινή παραγωγή χιλιάδων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η αφοσίωσή μας στην καινοτομία και στην αριστεία εδραιώνει τη θέση μας ως ο προτιμώμενος προμηθευτής αλυσίδων καταστημάτων και έμπιστος εξαγωγέας σε πολλές χώρες. Αξιοσημείωτη είναι η συνεργασία μας με φημισμένες εταιρείες, όπως οι DS Damat, Boyner και άλλες που αποδεικνύει την εξαιρετική ποιότητα και κατασκευή που διακρίνουν την SOLLS SHOES. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. ROBINSON CO.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Από το 1994, η ROBINSON CO. έχει εδραιώσει τη θέση της ως εξέχουσα οικογενειακή επιχείρηση στον τομέα της άλεσης. Η μακρά κληρονομιά μας βασίζεται στη διάθεση κορυφαίων μηχανημάτων άλεσης και έτοιμων προς λειτουργία λύσεων που καταδεικνύουν τη σταθερή μας αφοσίωση στην αριστεία. Η κυκλοφορία του συστήματος Lemoulinfort το 2017 ενίσχυσε το ρόλο μας ως κορυφαία επιχείρηση τεχνολογίας αιχμής αφοσιωμένη στην καινοτομία και στην ικανοποίηση του πελάτη στον τομέα της παραγωγής έτοιμων προς λειτουργία μονάδων μύλων. Ως εξειδικευμένη στην παραγωγή έτοιμων προς λειτουργία μονάδων μύλων επιχείρηση, η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: •Συστήματα καθαρισμού •Συστήματα άλεσης •Συστήματα εξαερισμού & χειρισμού •Συστήματα εξάλειψης σπόρων & μύλων ζωοτροφών •Συστήματα συσκευασίας Εξερευνήστε την ποικίλη γκάμα των προϊόντων μας που περιλαμβάνει αλευρόμυλους, μύλους σιμιγδαλιού, μύλους αραβοσίτου, μύλους ζωοτροφών, σιλό και συστήματα αποθήκευσης προσαρμοσμένα για διάφορα προϊόντα. Ανακαλύψτε προηγμένες λύσεις όπως συστήματα ζύγισης, μεταφοράς και συσκευασίας απευθείας στην ιστοσελίδα μας. Εκτός από την παραγωγή, λειτουργούμε ως αξιόπιστη πηγή ανταλλακτικών στους τομείς της άλεσης, των σιλό αποθήκευσης τροφίμων και των εξειδικευμένων κτιρίων χαλύβδινης κατασκευής. Η τεχνογνωσία μας περιλαμβάνει την κοπή λέιζερ ακριβείας που βελτιώνει τις δυνατότητές μας από την ίδρυση της εταιρείας μας το 1994. Εάν χρειάζεστε μια έτοιμη προς λειτουργία μονάδα μύλου ή μια στιβαρή χαλύβδινη κατασκευή, η σταθερή αφοσίωσή μας την ποιότητα παραμένει αμετάβλητη. Με αφοσίωση στην αριστεία σε παγκόσμιο επίπεδο διαθέτουμε παγκοσμίου κλάσης λύσεις άλεσης και χαλύβδινες κατασκευές σε στους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

 3. ZORLU DEGIRMEN MAKINALARI LTD. STI.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Σάς παρουσιάζουμε την Zorlu Flour Milling Machinery Manufacturing Company, την κύρια πηγή για μηχανήματα υπερσύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα της επεξεργασία δημητριακών, αλεύρων και ζωοτροφών. Η εταιρεία μας που εδρεύει στο Ικόνιο της Τουρκίας, ειδικεύεται στην παροχή αποτελεσματικών ως προς το κόστος, υψηλής ποιότητας και καινοτομικών λύσεων με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο. Με εξειδίκευση στην παραγωγή μηχανημάτων και εξοπλισμού αλευρόμυλων, η Zorlu Flour Milling διαθέτει μια ποικίλη γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των εξής: •Διαχωριστές δημητριακών •Διαχωριστές τύπου τυμπάνου •Μηχανήματα πλύσης σίτου •Μηχανήματα ύγρανσης •Μηχανήματα αφαίρεσης πετρών •Σφυρόμυλοι •Ανυψωτές με κάδους •Αλυσομεταφορείς •Κυλινδρόμυλοι •Επίπεδα κόσκινα •Σιλό ύγρανσης •Σιλό προϊόντων •Μηχανήματα συσκευασίας αλεύρου σε σάκους •Αναλώσιμα & ανταλλακτικά αλευρόμυλων και πολλά άλλα. Ως νέα, δυναμική και καινοτομική εταιρεία, είμαστε πάντοτε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τους πελάτες μας, παρέχοντας προσαρμοσμένες λύσεις που καλύπτουν τις ειδικές τους ανάγκες. Είμαστε υπερήφανοι για την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας και θα ήταν τιμή μας να μάς συμπεριλάβετε στον κατάλογο των εγκεκριμένων προμηθευτών σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για γρήγορη υποβολή προσφοράς για τα μηχανήματα που χρειάζεστε. Δεσμευόμαστε για την άμεση υποβολή προσαρμοσμένων προσφορών. Σάς ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την Zorlu Flour Milling Machinery. Ανυπομονούμε για την ευκαιρία να καλλιεργήσουμε μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

 4. MAKENAS GRAIN MILLING TECHNOLOGY

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Makenas Grain Milling Technology που ιδρύθηκε το 2000 είναι κατασκευαστής έτοιμων προς χρήση μηχανών άλεσης αλεύρων, σιμιγδαλιού, αραβόσιτου και χαλύβδινων μονάδων σιλό από την Τουρκία. Είμαστε μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρεία με εγκαταστάσεις παραγωγής 28.000 m2 (10.000 m2 κλειστών χώρων και 18.000 m2 ανοικτών χώρων). Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •διαχωριστές σιτηρών, •οριζόντια ξέστρα •μηχανές ξηρής αφαίρεσης πέτρας, •μηχανές ύγρανσης •μηχανικοί κυλινδρόμυλοι •επίπεδα κόσκινα •αναβατόρια με κάδους •αλυσομεταφορείς, •κυκλώνες πεπιεσμένου αέρα •σιλό αποθήκευσης προϊόντων •σφυρόμυλοι, •κόσκινα με τύμπανο και πολλά άλλα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας! Κύρια αποστολή μας είναι να παράγουμε και να διαθέτουμε μηχανήματα, ανταλλακτικά και αναλώσιμα άριστης ποιότητας και σε προσιτές για τους πελάτες μας τιμές. Βελτιώνουμε τα προϊόντα μας ακολουθώντας τις επίκαιρες τάσεις σε νέα τεχνολογία και στοχεύουμε να γίνουμε η κορυφαία εταιρεία στην εγχώρια και στις διεθνείς αγορές. Επιπλέον παρέχουμε επίσης υπηρεσίες εγκατάστασης μονάδων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. C.R.H. RECYCLING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία C.R.H. RECYCLING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SUC SÄCHSISCHE UMWELTSCHUTZ-CONSULTING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SUC SÄCHSISCHE UMWELTSCHUTZ-CONSULTING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ohrdruf, Γερμανία.

 2. VENTILATORENFABRIK OELDE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VENTILATORENFABRIK OELDE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Oelde, Γερμανία.

 3. GB-GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GB-GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bocholt, Γερμανία.

 4. USG – UMWELT SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία USG – UMWELT SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Stockach, Γερμανία.

 5. EB-ENTSORGUNG E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EB-ENTSORGUNG E.K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wendelstein, Γερμανία.

 1. BRENZINGER VERWERTEN UND ENTSORGEN E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BRENZINGER VERWERTEN UND ENTSORGEN E.K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schwieberdingen, Γερμανία.

 2. ABFALLBEHÄLTER & CONTAINER WEBER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ABFALLBEHÄLTER & CONTAINER WEBER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Haan, Γερμανία.

 1. WÜRO PAPIERVERWERTUNG GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WÜRO PAPIERVERWERTUNG GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Würzburg, Γερμανία.

 2. ELECTROCYCLING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ELECTROCYCLING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Goslar, Γερμανία.

 3. ABFALL UND KANALSERVICE FRANZ STURMBAUER GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ABFALL UND KANALSERVICE FRANZ STURMBAUER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Leonding, Αυστρία.

 4. LEOPOLD REITER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LEOPOLD REITER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Oberhaching, Γερμανία.

 5. H+R RECYCLING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία H+R RECYCLING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Velbert, Γερμανία.

 6. MAKSWELL MACHINE FOOD MEDICAL LTD

  Τουρκία

  Η εταιρεία MAKSWELL MACHINE FOOD MEDICAL LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 7. VOMM IMPIANTI E PROCESSI SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία VOMM IMPIANTI E PROCESSI SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά ξηραντήρια, εγκαταστασεις και εξοπλισμος αποξηρανσης λασπης και υγρης κοπριας, Βιομηχανικά ξηραντήρια, ζυμωτηρια για αρτοποιεια, μπισκοτοποιεια και ζαχαροπλαστεια, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος προετοιμασιας για το ψησιμο για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια. Έχει έδρα σε Rozzano, Ιταλία.

 8. BRABENDER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία BRABENDER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, ελεγχος ποιοτητας τροφιμων, Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

 1. BAYBAL MILLING MACHINES INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Τουρκία

  Η εταιρεία BAYBAL MILLING MACHINES INDUSTRY AND TRADE LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μυλοι για αλευρι. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 2. BAYBAL FLOUR MILL MACHINERIES

  Τουρκία

  Η εταιρεία BAYBAL FLOUR MILL MACHINERIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 3. DINO CONTAINERDIENST BERLIN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DINO CONTAINERDIENST BERLIN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 4. T.A.C CONTAINERDIENST INH. TIM TIFFE

  Γερμανία

  Η εταιρεία T.A.C CONTAINERDIENST INH. TIM TIFFE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Recklinghausen, Γερμανία.

 5. RESEBECK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία RESEBECK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Göttingen, Γερμανία.

 6. KRAMPEN RECYCLING

  Γερμανία

  Η εταιρεία KRAMPEN RECYCLING, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Baesweiler, Γερμανία.

 7. SCHERZ UMWELT GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHERZ UMWELT GMBH & CO.KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Altenstadt, Γερμανία.

 8. MÜLLERCONTAINER INHABER: NATALIE MANOJLOVIC

  Γερμανία

  Η εταιρεία MÜLLERCONTAINER INHABER: NATALIE MANOJLOVIC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 9. B&B RECYCLING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία B&B RECYCLING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schönefeld Ot Selchow, Γερμανία.

 10. RUPERT BITTL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία RUPERT BITTL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12.050 Επιχειρήσεις

Kατηγορια