• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλάτι

Αποτελέσματα για

Αλάτι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BIOCHEM BERNBURG GMBH

  Γερμανία

  Η BIOCHEM Bernburg GmbH ιδρύθηκε το 1991 ως εμπορική και παραγωγική επιχείρηση. Οι τομείς δραστηριοτήτων μας είναι σήμερα ιδίως στην παραγωγή προϊόντων αιμοκάθαρσης, συμπληρωμάτων διατροφής, βιομηχανικών καθαριστικών και στην προμήθεια και στην παράδοση πρώτων υλών για την παραγωγή φαρμάκων, τροφίμων, καλλυντικών και χημικών ουσιών. Από το 1998 παράγουμε συμπυκνωμένα διαλύματα αιμοκάθαρσης. Η επιχείρησή μας είναι πιστοποιημένη κατά IFS (Παγκόσμιο πρότυπο για τα Τρόφιμα) και EN ISO 13485. Εκτός αυτού εργαζόμαστε σε άλλα τμήματα παραγωγής ως κατά παραγγελία παραγωγοί τροφίμων, ζωοτροφών, προϊόντων για ενυδρεία και χημικών προϊόντων. Αναμειγνύουμε, πληρώνουμε και συσκευάζουμε στερεά και υγρά προϊόντα και με βάση το πιστοποιητικό βιολογικών/οικολογικών προϊόντων (DE-ÖKO-034). Από το 2020 παράγουμε επίσης προϊόντα απολύμανσης για το δέρμα, τα χέρια και για μεγάλες επιφάνειες και διαθέτουμε διάφορα ιατρικά προϊόντα, όπως, π.χ., ιατρ. μάσκες μίας χρήσης και δοκιμασίες αντιγόνων κορονοϊού.

 2. EG ORGANIC HERBS

  Αίγυπτος

  Το 2000, ξεκινήσαμε την εξαγωγή των προϊόντων μας άμεσα στις ξένες αγορές αφού αναπτύξαμε και προσθέσαμε νέες παραγωγικές γραμμές ώστε να είμαστε σε θέση να προμηθεύσουμε μεγάλες ποσότητες έπειτα από την αυξανόμενη ζήτηση. Το 2001, τα προϊόντα μας εξάχθηκαν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες χάρη στα προϊόντα μας ανώτατης ποιότητας και σε ανταγωνιστικές προσφορές. Το εργοστάσιο μας βρίσκεται στην πόλη ELFAYOUM (παραγωγή περιοχή) στην Αίγυπτο για αρωματικά φυτά, σπόρους μπαχαρικών & Λαχανικά και μας προσφέρει τις καλύτερες πρώτες ύλες προς πώληση σε λογικές τιμές. Το εργοστάσιο και οι αποθήκες μας καλύπτουν πάνω από 4000 τ. μ, και μας επιτρέπουν έτσι να παράγουμε πάνω από πέντε προϊόντα ταυτόχρονα. Το 2006 καταφέραμε να εξάγουμε τα προϊόντα μας στις ΗΠΑ, στον Καναδά, την Λατινική Αμερική και στις αγορές της Αφρικής. Σήμερα, η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 28 χώρες σε όλο τον κόσμο. Παράγουμε : -Φύλλα μπαχαρικών- Σπόρους αρωματικών φυτών- Αποξηραμένα βότανα- Αποξηραμένα αρωματικά φυτά και λαχανικά- ΑλάτιΣτόχος της επιχείρησης μας είναι να προσφέρουμε ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας και μια αξιόπιστη υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών. Ελπίζουμε να απολαύσετε την επίσκεψη σας στον ιστότοπο μας και την χρήση των προϊόντων μας όσο εμείς απολαύσαμε να τα παράγουμε. Ολες οι ενέργειες της εταιρείας είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Η δέσμευση μας προς την φύση μας δεσμεύει ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον φροντίζοντας τους πόρους και με την κατάλληλη διαχείριση των φυτειών. Ο πελάτης είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο της εταιρείας μας, είτε είναι επισκέπτης, είτε μας καλεί ή επικοινωνεί γραπτώς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα & υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 3. TERRACORE SWEDEN AB

  Σουηδία

  Η TERRACORE AB είναι μια μεγάλη επιχείρηση παραγωγής χημικών προϊόντων με έδρα τη Σουηδία και την Τουρκία. Ιδρύσαμε την εταιρεία μας το 1995 και είχαμε μεγάλη επιτυχία ως προμηθευτής προϊόντων καθαρισμού για αντιπροσώπους διεθνώς. Ωστόσο, με την ανάπτυξη του Διαδικτύου αρχίσαμε να μεταθέτουμε την εστίασή μας. Διαπιστώσαμε ότι υπάρχει ένα κενό στην αγορά για μια εταιρεία που μπορεί να παρέχει βιομηχανικά χημικά προϊόντα σε ποσότητες κατάλληλες για τις επιχειρήσεις, τις υπηρεσίες τοπικής αυτοδιοίκησης και τα πανεπιστήμια. Προμηθευόμαστε χύδην βιομηχανικά προϊόντα και τα συσκευάζουμε εκ νέου σε μεγέθη κατάλληλα για καθημερινή χρήση σε επιχειρήσεις. Ειδικευόμαστε σε μεγέθη από 1 Kg έως 25 Kg, καθώς και βαρέλια έως φορτία σάκων σε παλέτες. Τα προϊόντα μας: - Άλατα - Υπεροξείδια - Οξυοξέα και θειοξέα - Προϊόντα συντονισμού - Οξείδια - Οργανικές χημικές ουσίες - Υδροξείδια - Υδροξυοξέα. Έχουμε επενδύσει την εκτενή γνώση μας στον κλάδο μας προκειμένου να παρέχουμε υπηρεσίες online που στοχεύουν και αναπτύσσονται από το προσωπικό μας απευθείας για τις ανάγκες επαγγελματιών πελατών οι οποίοι χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας στην καθημερινή επιχειρηματική ή εμπορική δραστηριότητά τους. Από την έναρξη της διάθεσης των προϊόντων μας στο eBay και στις πρώτες ιστοσελίδες μας το 2005, αυτή η αγορά γνώρισε τεράστια ανάπτυξη και σήμερα θεωρούμαστε μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας!

 4. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

  Γερμανία

  Τα άλατα είναι απολύτως απαραίτητα στη ζωή μας. Τα βρίσκουμε σε κάθε βήμα: σκληραίνουν τις επιστρώσεις δαπέδου, μαλακώνουν τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, καθιστούν ασφαλείς τους δρόμους, στεγνώνουν τα υπόγεια και χρησιμοποιούνται ως αντιόξινα για το στομάχι. Τα βρίσκουμε στη ζυθοποιία, στο τυρί και σε ολοένα και περισσότερα τρόφιμα, όπως σε δισκία μαγνησίου και σε αθλητικά ποτά. Και το σώμα μας περιέχει σε ποσοστό περίπου 5% άλατα, τα οποία, π.χ., χάνονται με τον ιδρώτα και πρέπει να αναπληρώνονται. Προκειμένου να εξακολουθήσετε να αποκομίζετε οφέλη από το καθημερινό μας έργο και στο μέλλον επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα και στην ανάπτυξη. Νέες μέθοδοι και διπλώματα ευρεσιτεχνίας μάς βοηθούν να παράγουμε προϊόντα με βάση το ασβέστιο, το μαγνήσιο και το νάτριο με λιγότερη ενέργεια σε καλύτερη ποιότητα, να τα χρησιμοποιούμε καλύτερα και να τα μεταφέρουμε με απλούστερο τρόπο. Ευχαριστούμε το κρατίδιο Sachsen-Anhalt, το ομοσπονδιακό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση για την υποστήριξη αυτών των δραστηριοτήτων.

 5. DR. SPIESS CHEM. FABRIK GMBH

  Γερμανία

  Η επωνυμία 'Dr. Spiess Chemische Fabrik GmbH' είναι διεθνώς συνώνυμη με μια εξειδικευμένη επιχείρηση μακράς παράδοσης με υψηλή εξειδίκευση και φιλική εξυπηρέτηση. Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 1987 στο πλαίσιο ενός διαχωρισμού των θειοχημικών δραστηριοτήτων της 'C. Η F. Spiess & Sohn GmbH & Co', ως αυτόνομη εταιρεία. Αυτό που κάποτε – μετά το δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο – ξεκίνησε ως ερευνητικό σχέδιο, εξελίχθηκε ήδη το 1954 σε ανεξάρτητο επιχειρηματικό τομέα. Σήμερα είμαστε μια σε ποσοστό 100% θυγατρική εταιρεία της 'GECHEM GmbH & Co KG' που απέκτησε το ποσοστό της το 2006 από την 'Spiess- Urania Chemicals GmbH' του Αμβούργου. Ήδη από τη δεκαετία του 1950 έχουμε εξειδικευτεί με επιτυχία στην παραγωγή και στη διάθεση χημικών προϊόντων ακριβείας, τα οποία χρησιμοποιούνται ως ενδιάμεσα προϊόντα στη χημική βιομηχανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ESPRIT DU SEL

  Γαλλία

 2. ETG ENTSORGUNG + TRANSPORT GMBH

  Γερμανία

 3. SAPHO GMBH

  Γερμανία

 4. RALINGER SALZ HANDELS-GMBH

  Γερμανία

 5. BILGRAM CHEMIE GMBH

  Γερμανία

 1. CONTERIO E CO

  Ιταλία

 2. SALINE STADTILM GMBH

  Γερμανία

 1. SALZKONTOR KURPFALZ GMBH

  Γερμανία

 2. NORBERT KÖNIG E.KFM.

  Γερμανία

 3. SALINAS CORREDOR DO SOL

  Πορτογαλία

  Οι SALINAS CORREDOR DO SOL, LDA εξορύσσουν ετησίως με παραδοσιακό τρόπο 800 ως 1000 τόνους μαγειρικό αλάτι. Αυτός ο “λευκός χρυσός” εξάγεται προς την Ευρώπη και τις Αφρικάνικες χώρες, συσκευασμένο σε τσάντες του 1, 5, 10 και 20 κιλών ή σε μεγάλες τσάντες big-bag ενός τόνου. Το άνθος του αλατιού μας, 100% φυσικό και ξεχωριστό, συλλέγεται με παραδοσιακό τρόπο και δεν υποβάλλεται σε μεταποίηση. Το άνθος αλατιού ή το αλάτι του ατλαντικού διαθέτουν την πιστοποίηση SATIVA - Ελεγχος και πιστοποίηση των προϊόντων γιατί υιοθετήσαμε το σύστημα HACCP.

 4. PAG 91 D.O.O.

  Κροατία

  Προσφέρουμε αλάτι κάθε τύπου: αλάτι για τη βιομηχανία τροφίμων και την υφαντουργία, για παραγωγή επώνυμων ειδών σε εμπορικά κέντρα, για παραγωγή ζωοτροφών για την κτηνοτροφία, για αποσκλήρυνση του νερού, αλάτι για αποπάγωση δρόμων, αυτοκινητόδρομων, οδών κ.λπ. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας είναι εξοπλισμένες με τα πιο πρόσφατα μηχανήματα για ολοκληρωμένη επεξεργασία του αλατιού. Στις εγκαταστάσεις παραγωγής και αποθήκευσης της εταιρείας μας, οργανώνουμε όλη την παραγωγή και επεξεργασία, όπου συμπεριλαμβάνεται η πλύση, η ξήρανση, το κοσκίνισμα, η προσθήκη πρόσθετων και η συσκευασία.

 5. ANCIENT GREEK PRODUCTS

  Ελλάδα

  ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΟΝΔΡΙΚΉ ΠΏΛΗΣΗ - Αλάτι Μεσολογγίου , Βιολογικά βότανα, Ελαιόλαδο , Μέλι , Μείγματα αρχαίας Ελλάδας, Γκουρμέ τρόφιμα, Τουριστικά προϊόντα. Εξερευνούμε ανακαλύπτουμε και τώρα δημιουργούμε αυθεντικά προϊόντα με προέλευση την Αρχαία Ελλάδα. Σκοπός μας είναι η συγκέντρωση παραδοσιακών και χρηστικών προϊόντων που έχουν διασωθεί και αναπαράγονται μέχρι της μέρες μας προερχόμενα από την Αρχαία Ελλάδα, αλλά με αυστηρές προδιαγραφές ως προς την αυθεντικότητα της ποιότητας και την παραγωγής τους. Πιστεύουμε ότι έτσι αναδεικνύουμε στην παγκόσμια κοινότητα την υπεραξία των Ελληνικών προϊόντων που έφτασαν μέχρι της μέρες μας. Ύστερα από έρευνα, μελέτη και προσπάθειες δημιουργούμε και σας προσφέρουμε νέα ξεχωριστά προϊόντα που θα σας εντυπωσιάσουν . Γνωρίστε μας .

 6. SALZ CENTRALE OHG

  Γερμανία

  Η Salz Centrale είναι ο πρόξενος των αλάτων. Εδώ και περισσότερα από 14 χρόνια ελέγχουμε και αξιολογούμε φυσικά άλατα από ολόκληρο τον κόσμο. Εισάγουμε από το Πακιστάν, την Ινδία, την Κίνα, το Περού, τη Χαβάη, την Αφρική, τη Σκανδιναβία και της περιοχή της Μεσογείου. Προϊόντα: άλατα λουτρού, μύλοι μπαχαρικών (χειρός), θαλάσσια άλατα, φυσικά άλατα, άλατα για πάστωμα, λάμπες κρυσταλλικών αλάτων, προϊόντα κρυσταλλικών αλάτων, αλατοπιπεριέρες, ιωδιωμένο επιτραπέζιο άλας, ορυκτό άλας, καρποί σαπουνόδενδρου

 7. ADYGSALT

  Ρωσία

  Η επιχείρησή μας παράγει και διαθέτει τρόφιμα με μοναδικές ιδιότητες από το 2002. Για την παραγωγή των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά φυσικά πρωτογενή προϊόντα πιστοποιημένης ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων της επιχείρησης περιλαμβάνει ΑΛΑΤΙ ADYGEYAN. Επεξεργασμένο με ειδική τεχνολογία, ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα για την υγεία του σκόρδου, βοτάνων και μπαχαρικών. Με την ενσωμάτωση στοιχείων που ωφελούν την υγεία, το αλάτι διεισδύει στο σώμα του προϊόντος, εμπλουτίζοντάς το με βιταμίνες και δημιουργώντας ιδιαίτερο άρωμα και γεύση. Τα προϊόντα της εταιρείας πιστοποιούνται σύμφωνα με τα ρωσικά πρότυπα. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας πιστοποιείται με πολυάριθμα μετάλλιο και διπλώματα ρωσικών και διεθνών εκθέσεων. Αυτά είναι: 7 χρυσά μετάλλιο, πρώτο βραβείο «Prodexpo» «Το καλύτερο προϊόν του έτους», της πλέον έγκυρης έκθεσης προϊόντων της Ρωσίας, χρυσό αγαλματίδιο του διεθνούς διαγωνισμού «GEMMA», χρυσό μετάλλιο της έκθεσης «Gree Week» κλπ.

 8. LAPACE INTERNATIONAL TRADE & MINING

  Αίγυπτος

  Ο όμιλος La pace χωρίζεται στους διάφορους τομείς που ακολουθούν: Ορυκτά : διαθέτουμε μεγάλη πείρα στον τομέα των ορυχείων από το 1995, παράγουμε τα εξής ορυκτά υλικά : πυριτική άμμος– καλιούχος άστριος–οπτή καολίνη (Chamotte) –στεατικό αλάτι: Παράγουμε από τις Αιγυπτιακές μας αλυκές θαλασσινό αλάτι και ορυκτό αλάτι για αποπάγωση και βιομηχανική χρήση. Τσιμέντο: Παράγουμε φυσικό αργυραδαμάντιο ανώτερης ποιότητας για λευκό τσιμέντο Βιομηχανία φαιού τσιμέντου

 1. OLISOLIVA.COM

  Ισπανία

  Στην καρδιά της αγοράς της Santa Caterina, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων που έχουν σχέση με το λάδι και άλλες λιχουδιές. Περισσότερες από 200 ποικιλίες, μεταξύ των οποίων θα βρείτε τις καλύτερες γεύσεις, άριστη ποιότητα και προϊόντα από τους καλύτερους οίκους. Επίσης, ειδικευόμαστε στο ξύδι, το αλάτι και τα καλλυντικά που παρασκευάζονται με βάση το ελαιόλαδο.

 2. GEORGIADI TH. BROS & CO

  Ελλάδα

  Η Βιοτεχνία Άλατος “Γεωργιάδη Θ. Αφοί & Σια Ο.Ε.” ιδρύθηκε το έτος 1972 με έδρα την Κοζάνη. Επεξεργαζόμαστε, τυποποίούμε και διάθετουμε το θαλασσινό αλάτι.Απευθύνομαστε σε Βιομηχανίες Τροφίμων, Αρτοποιεία, Τυροκομεία, Νοσοκομεία, Ζαχαροπλαστεια και Βιομηχανίες και Βιοτεχνίες Ζωοτροφών.

 3. A.C.T. S.R.L.

  Ιταλία

 4. MAYI TUZ

  Τουρκία

 5. LIST SALZHANDEL GMBH

  Αυστρία

 6. SALZ-HELMREICH GMBH

  Γερμανία

 7. CIHANBEYLI TUZ

  Τουρκία

 8. SIWA SALT LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 9. WEINKONTOR FREUND GMBH

  Γερμανία

 10. HBD HAUSTECHNIK BEDARF DIENSTLEISTUNG INH. PETER MÜLLER

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλάτι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

687 επιχειρήσεις