• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλάτι

Αποτελέσματα για

Αλάτι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MADAR

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Με σχεδόν 30 χρόνια παράδοσης, η MaDar είναι ένας χονδρέμπορος τροφίμων από την Πολωνία. Προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας όπως καταστήματα πώλησης τροφίμων, εστιατόρια, εταιρείες με διάφορα προφίλ, οργανισμούς και ιδιώτες. Στόχος μας να παραδώσουμε τα προϊόντα μας με την ανώτατη ποιότητα στις καλύτερες τιμές ώστε να ικανοποιήσουμε τον πελάτη 100 %. Συνεπώς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων διατροφής σε εμάς. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Ζυμαρικά, • επεξεργασμένα και κονσερβοποιημένα κρέατα, • Σπόρους, • Διάφορα είδη αλεύρων, •Γαλακτοκομικά προϊόντα, •Ζάχαρη, •Μπαχαρικά, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα στον ιστότοπο μας ! Διασφαλίζουμε: •Γρήγορη εκτέλεση παραγγελιών, •Ελκυστικές τιμές, • Μεγάλη ποικιλία, • Παγκόσμια παράδοση. Τα προϊόντα μας εισάγονται από αξιόπιστους προμηθευτές και τοπικά αγροκτήματα ώστε να αποκτήσουμε την καλύτερη ποιότητα με άριστη γεύση. Με εμάς, θα έχετε μοναδικές γεύσεις στο τραπέζι σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. EG ORGANIC HERBS

  Αίγυπτος

  Verified by europages badge

  Το 2000, ξεκινήσαμε την εξαγωγή των προϊόντων μας άμεσα στις ξένες αγορές αφού αναπτύξαμε και προσθέσαμε νέες παραγωγικές γραμμές ώστε να είμαστε σε θέση να προμηθεύσουμε μεγάλες ποσότητες έπειτα από την αυξανόμενη ζήτηση. Το 2001, τα προϊόντα μας εξάχθηκαν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες χάρη στα προϊόντα μας ανώτατης ποιότητας και σε ανταγωνιστικές προσφορές. Το εργοστάσιο μας βρίσκεται στην πόλη ELFAYOUM (παραγωγή περιοχή) στην Αίγυπτο για αρωματικά φυτά, σπόρους μπαχαρικών & Λαχανικά και μας προσφέρει τις καλύτερες πρώτες ύλες προς πώληση σε λογικές τιμές. Το εργοστάσιο και οι αποθήκες μας καλύπτουν πάνω από 4000 τ. μ, και μας επιτρέπουν έτσι να παράγουμε πάνω από πέντε προϊόντα ταυτόχρονα. Το 2006 καταφέραμε να εξάγουμε τα προϊόντα μας στις ΗΠΑ, στον Καναδά, την Λατινική Αμερική και στις αγορές της Αφρικής. Σήμερα, η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 28 χώρες σε όλο τον κόσμο. Παράγουμε : -Φύλλα μπαχαρικών- Σπόρους αρωματικών φυτών- Αποξηραμένα βότανα- Αποξηραμένα αρωματικά φυτά και λαχανικά- ΑλάτιΣτόχος της επιχείρησης μας είναι να προσφέρουμε ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας και μια αξιόπιστη υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών. Ελπίζουμε να απολαύσετε την επίσκεψη σας στον ιστότοπο μας και την χρήση των προϊόντων μας όσο εμείς απολαύσαμε να τα παράγουμε. Ολες οι ενέργειες της εταιρείας είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Η δέσμευση μας προς την φύση μας δεσμεύει ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον φροντίζοντας τους πόρους και με την κατάλληλη διαχείριση των φυτειών. Ο πελάτης είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο της εταιρείας μας, είτε είναι επισκέπτης, είτε μας καλεί ή επικοινωνεί γραπτώς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα & υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 3. DR. SPIESS CHEM. FABRIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η επωνυμία 'Dr. Spiess Chemische Fabrik GmbH' είναι διεθνώς συνώνυμη με μια εξειδικευμένη επιχείρηση μακράς παράδοσης με υψηλή εξειδίκευση και φιλική εξυπηρέτηση. Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 1987 στο πλαίσιο ενός διαχωρισμού των θειοχημικών δραστηριοτήτων της 'C. Η F. Spiess & Sohn GmbH & Co', ως αυτόνομη εταιρεία. Αυτό που κάποτε – μετά το δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο – ξεκίνησε ως ερευνητικό σχέδιο, εξελίχθηκε ήδη το 1954 σε ανεξάρτητο επιχειρηματικό τομέα. Σήμερα είμαστε μια σε ποσοστό 100% θυγατρική εταιρεία της 'GECHEM GmbH & Co KG' που απέκτησε το ποσοστό της το 2006 από την 'Spiess- Urania Chemicals GmbH' του Αμβούργου. Ήδη από τη δεκαετία του 1950 έχουμε εξειδικευτεί με επιτυχία στην παραγωγή και στη διάθεση χημικών προϊόντων ακριβείας, τα οποία χρησιμοποιούνται ως ενδιάμεσα προϊόντα στη χημική βιομηχανία.

 4. SO.G.I.S. INDUSTRIA CHIMICA SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η SO.G.I.S ιδρύθηκε το 1962, από τρεις ιταλικές οικογένειες. Στις αρχές ήταν μια εταιρεία μηχανικής, μετατράπηκε προοδευτικά σε παραγωγικό χώρο, πρώτα για στεατικά και γλυκερίνη, και στη συνέχεια παράγωγα λιπαρών οξέων και γλυκερίνης. Το 1990, η SO.G.I.S. υπογράφει σύμβαση με την Baerlocher GmbH, παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή πρόσθετων για PVC. Δραστηριοποιείται στις αγορές όλου του κόσμου.

 5. SAPHO GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SAPHO GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι. Έχει έδρα σε Ostrach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ETG ENTSORGUNG + TRANSPORT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ETG ENTSORGUNG + TRANSPORT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

 2. SALZ WITTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SALZ WITTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι. Έχει έδρα σε Versmold, Γερμανία.

 3. BILGRAM CHEMIE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BILGRAM CHEMIE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι. Έχει έδρα σε Ostrach, Γερμανία.

 4. SALINE STADTILM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SALINE STADTILM GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι. Έχει έδρα σε Stadtilm, Γερμανία.

 5. SALZKONTOR KURPFALZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SALZKONTOR KURPFALZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι. Έχει έδρα σε Kronau, Γερμανία.

 1. SALINAS CORREDOR DO SOL

  Πορτογαλία

  Οι SALINAS CORREDOR DO SOL, LDA εξορύσσουν ετησίως με παραδοσιακό τρόπο 800 ως 1000 τόνους μαγειρικό αλάτι. Αυτός ο “λευκός χρυσός” εξάγεται προς την Ευρώπη και τις Αφρικάνικες χώρες, συσκευασμένο σε τσάντες του 1, 5, 10 και 20 κιλών ή σε μεγάλες τσάντες big-bag ενός τόνου. Το άνθος του αλατιού μας, 100% φυσικό και ξεχωριστό, συλλέγεται με παραδοσιακό τρόπο και δεν υποβάλλεται σε μεταποίηση. Το άνθος αλατιού ή το αλάτι του ατλαντικού διαθέτουν την πιστοποίηση SATIVA - Ελεγχος και πιστοποίηση των προϊόντων γιατί υιοθετήσαμε το σύστημα HACCP.

 2. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

  Γερμανία

  Τα άλατα είναι απολύτως απαραίτητα στη ζωή μας. Τα βρίσκουμε σε κάθε βήμα: σκληραίνουν τις επιστρώσεις δαπέδου, μαλακώνουν τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, καθιστούν ασφαλείς τους δρόμους, στεγνώνουν τα υπόγεια και χρησιμοποιούνται ως αντιόξινα για το στομάχι. Τα βρίσκουμε στη ζυθοποιία, στο τυρί και σε ολοένα και περισσότερα τρόφιμα, όπως σε δισκία μαγνησίου και σε αθλητικά ποτά. Και το σώμα μας περιέχει σε ποσοστό περίπου 5% άλατα, τα οποία, π.χ., χάνονται με τον ιδρώτα και πρέπει να αναπληρώνονται. Προκειμένου να εξακολουθήσετε να αποκομίζετε οφέλη από το καθημερινό μας έργο και στο μέλλον επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα και στην ανάπτυξη. Νέες μέθοδοι και διπλώματα ευρεσιτεχνίας μάς βοηθούν να παράγουμε προϊόντα με βάση το ασβέστιο, το μαγνήσιο και το νάτριο με λιγότερη ενέργεια σε καλύτερη ποιότητα, να τα χρησιμοποιούμε καλύτερα και να τα μεταφέρουμε με απλούστερο τρόπο. Ευχαριστούμε το κρατίδιο Sachsen-Anhalt, το ομοσπονδιακό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση για την υποστήριξη αυτών των δραστηριοτήτων.

 1. PAG 91 D.O.O.

  Κροατία

  Προσφέρουμε αλάτι κάθε τύπου: αλάτι για τη βιομηχανία τροφίμων και την υφαντουργία, για παραγωγή επώνυμων ειδών σε εμπορικά κέντρα, για παραγωγή ζωοτροφών για την κτηνοτροφία, για αποσκλήρυνση του νερού, αλάτι για αποπάγωση δρόμων, αυτοκινητόδρομων, οδών κ.λπ. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας είναι εξοπλισμένες με τα πιο πρόσφατα μηχανήματα για ολοκληρωμένη επεξεργασία του αλατιού. Στις εγκαταστάσεις παραγωγής και αποθήκευσης της εταιρείας μας, οργανώνουμε όλη την παραγωγή και επεξεργασία, όπου συμπεριλαμβάνεται η πλύση, η ξήρανση, το κοσκίνισμα, η προσθήκη πρόσθετων και η συσκευασία.

 2. ANCIENT GREEK PRODUCTS

  Ελλάδα

  ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΟΝΔΡΙΚΉ ΠΏΛΗΣΗ - Αλάτι Μεσολογγίου , Βιολογικά βότανα, Ελαιόλαδο , Μέλι , Μείγματα αρχαίας Ελλάδας, Γκουρμέ τρόφιμα, Τουριστικά προϊόντα. Εξερευνούμε ανακαλύπτουμε και τώρα δημιουργούμε αυθεντικά προϊόντα με προέλευση την Αρχαία Ελλάδα. Σκοπός μας είναι η συγκέντρωση παραδοσιακών και χρηστικών προϊόντων που έχουν διασωθεί και αναπαράγονται μέχρι της μέρες μας προερχόμενα από την Αρχαία Ελλάδα, αλλά με αυστηρές προδιαγραφές ως προς την αυθεντικότητα της ποιότητας και την παραγωγής τους. Πιστεύουμε ότι έτσι αναδεικνύουμε στην παγκόσμια κοινότητα την υπεραξία των Ελληνικών προϊόντων που έφτασαν μέχρι της μέρες μας. Ύστερα από έρευνα, μελέτη και προσπάθειες δημιουργούμε και σας προσφέρουμε νέα ξεχωριστά προϊόντα που θα σας εντυπωσιάσουν . Γνωρίστε μας .

 3. SALZ CENTRALE OHG

  Γερμανία

  Η Salz Centrale είναι ο πρόξενος των αλάτων. Εδώ και περισσότερα από 14 χρόνια ελέγχουμε και αξιολογούμε φυσικά άλατα από ολόκληρο τον κόσμο. Εισάγουμε από το Πακιστάν, την Ινδία, την Κίνα, το Περού, τη Χαβάη, την Αφρική, τη Σκανδιναβία και της περιοχή της Μεσογείου. Προϊόντα: άλατα λουτρού, μύλοι μπαχαρικών (χειρός), θαλάσσια άλατα, φυσικά άλατα, άλατα για πάστωμα, λάμπες κρυσταλλικών αλάτων, προϊόντα κρυσταλλικών αλάτων, αλατοπιπεριέρες, ιωδιωμένο επιτραπέζιο άλας, ορυκτό άλας, καρποί σαπουνόδενδρου

 4. LAPACE INTERNATIONAL TRADE & MINING

  Αίγυπτος

  Ο όμιλος La pace χωρίζεται στους διάφορους τομείς που ακολουθούν: Ορυκτά : διαθέτουμε μεγάλη πείρα στον τομέα των ορυχείων από το 1995, παράγουμε τα εξής ορυκτά υλικά : πυριτική άμμος– καλιούχος άστριος–οπτή καολίνη (Chamotte) –στεατικό αλάτι: Παράγουμε από τις Αιγυπτιακές μας αλυκές θαλασσινό αλάτι και ορυκτό αλάτι για αποπάγωση και βιομηχανική χρήση. Τσιμέντο: Παράγουμε φυσικό αργυραδαμάντιο ανώτερης ποιότητας για λευκό τσιμέντο Βιομηχανία φαιού τσιμέντου

 5. SALDOSA

  Ισπανία

  Κάθε είδος αλατιού για τη βιομηχανία ειδών διατροφής, διατροφής των ζώων, κονσέρβες, οικιακή κατανάλωση, αλυσίδες εφοδιασμού τροφίμων και μεθόδους παραγωγής, ηλεκτροχημεία και ηλεκτρόλυση, επεξεργασία υδάτων, πλυντήρια πιάτων. Αλάτι ξηρό, αλάτι υγρό, ιωδιούχο αλάτι, άλμη.

 6. OLISOLIVA.COM

  Ισπανία

  Στην καρδιά της αγοράς της Santa Caterina, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων που έχουν σχέση με το λάδι και άλλες λιχουδιές. Περισσότερες από 200 ποικιλίες, μεταξύ των οποίων θα βρείτε τις καλύτερες γεύσεις, άριστη ποιότητα και προϊόντα από τους καλύτερους οίκους. Επίσης, ειδικευόμαστε στο ξύδι, το αλάτι και τα καλλυντικά που παρασκευάζονται με βάση το ελαιόλαδο.

 7. GEORGIADI TH. BROS & CO

  Ελλάδα

  Η Βιοτεχνία Άλατος “Γεωργιάδη Θ. Αφοί & Σια Ο.Ε.” ιδρύθηκε το έτος 1972 με έδρα την Κοζάνη. Επεξεργαζόμαστε, τυποποίούμε και διάθετουμε το θαλασσινό αλάτι.Απευθύνομαστε σε Βιομηχανίες Τροφίμων, Αρτοποιεία, Τυροκομεία, Νοσοκομεία, Ζαχαροπλαστεια και Βιομηχανίες και Βιοτεχνίες Ζωοτροφών.

 8. ESPRIT DU SEL

  Γαλλία

  Η εταιρεία ESPRIT DU SEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρωματικά άλατα, καραμελες, και αλατιερες. Έχει έδρα σε La Rochelle, Γαλλία.

 1. A.C.T. S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία A.C.T. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θαλασσινο λεπτοκοκκο μαγειρικο αλατι. Έχει έδρα σε Scarlino, Ιταλία.

 2. T111 INTERNATIONAL FOOD IMPORT EXPORT

  Τουρκία

  Η εταιρεία T111 INTERNATIONAL FOOD IMPORT EXPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορυκτα αλατα, κεντρικες αγορες για τον κλαδο τροφιμων, επιτραπεζιο αλατι, και μαγειρικό αλάτι. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 3. MUZIRIS

  Γαλλία

  Η εταιρεία MUZIRIS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλάτι, πιπερι, Αλάτι, οικολογικα τροφιμα, και κουρκουμινη. Έχει έδρα σε Renaison, Γαλλία.

 4. MAYI TUZ

  Τουρκία

  Η εταιρεία MAYI TUZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι. Έχει έδρα σε antalya, Τουρκία.

 5. LIST SALZHANDEL GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία LIST SALZHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι. Έχει έδρα σε Hallein, Αυστρία.

 6. RALINGER SALZ HANDELS-GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία RALINGER SALZ HANDELS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι. Έχει έδρα σε Föhren, Γερμανία.

 7. SALZ-HELMREICH GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SALZ-HELMREICH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλάτι βιομηχανικής χρήσης, ορυκτο αλατι, αλατα μπανιου, και Αλάτι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Nürnberg, Γερμανία.

 8. CIHANBEYLI TUZ

  Τουρκία

  Η εταιρεία CIHANBEYLI TUZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλατα πλυντηριου πιατων, και αλατα βιομηχανικης χρησης. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 9. SALTON SALT

  Τουρκία

  Η εταιρεία SALTON SALT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ακατεργαστο θαλασσινο αλατι, αλατα μπανιου, αλατι, και ορυκτο αλατι. Έχει έδρα σε Tekirdag, Τουρκία.

 10. SIWA SALT LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SIWA SALT LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι. Έχει έδρα σε Barnet, Ηνωμένο Βασίλειο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλάτι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

687 Επιχειρήσεις