• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλάτι βιομηχανικής χρήσης

Αποτελέσματα για

Αλάτι βιομηχανικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CFL- CHEMISCHE FABRIK LEHRTE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Παραγωγή άκρως καθαρών αλάτων. Το χλωριούχο ασβέστιο και μαγνήσιο είναι εδώ ζωτικής σημασίας. Επιπλέον διαλύουμε, κρυσταλλοποιούμε, αποξηραίνουμε, κονιορτοποιούμε και συσκευάζουμε και αλλάζουμε συσκευασία για λογαριασμό σας. Διαθέσιμη είναι ολόκληρη η γκάμα προϊόντων. Ο κεντρικός ρόλος του χλωριούχου ασβεστίου και μαγνησίου. Νέο στοιχείο στο πρόγραμμα είναι μείγματα θαλασσινού αλατιού. Επιπλέον διαλύουμε, κρυσταλλοποιούμε, αποξηραίνουμε, αλέθουμε, κονιορτοποιούμε και συσκευάζουμε ή αλλάζουμε συσκευασία κατά παραγγελία του πελάτη. Όλα τα προϊόντα θα τα βρείτε στο δικό μας κατάλογο προϊόντων. Το εργαστήριο GMP αναλαμβάνει και εξωτερικές παραγγελίες ανάλυσης και διαθέτει συστήματα ICP OES και ICP MS για την ανάλυση στοιχείων στο επίπεδο των ιχνών.

 2. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

  Γερμανία

  Τα άλατα είναι απολύτως απαραίτητα στη ζωή μας. Τα βρίσκουμε σε κάθε βήμα: σκληραίνουν τις επιστρώσεις δαπέδου, μαλακώνουν τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, καθιστούν ασφαλείς τους δρόμους, στεγνώνουν τα υπόγεια και χρησιμοποιούνται ως αντιόξινα για το στομάχι. Τα βρίσκουμε στη ζυθοποιία, στο τυρί και σε ολοένα και περισσότερα τρόφιμα, όπως σε δισκία μαγνησίου και σε αθλητικά ποτά. Και το σώμα μας περιέχει σε ποσοστό περίπου 5% άλατα, τα οποία, π.χ., χάνονται με τον ιδρώτα και πρέπει να αναπληρώνονται. Προκειμένου να εξακολουθήσετε να αποκομίζετε οφέλη από το καθημερινό μας έργο και στο μέλλον επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα και στην ανάπτυξη. Νέες μέθοδοι και διπλώματα ευρεσιτεχνίας μάς βοηθούν να παράγουμε προϊόντα με βάση το ασβέστιο, το μαγνήσιο και το νάτριο με λιγότερη ενέργεια σε καλύτερη ποιότητα, να τα χρησιμοποιούμε καλύτερα και να τα μεταφέρουμε με απλούστερο τρόπο. Ευχαριστούμε το κρατίδιο Sachsen-Anhalt, το ομοσπονδιακό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση για την υποστήριξη αυτών των δραστηριοτήτων.

 3. TOSCOCHIMICA SPA

  Ιταλία

  Από το 1961 η Toscochimica εμπορεύεται και διανέμει στη χονδρική χημικά προϊόντα, που προορίζονται για πελάτες σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς, όπως κλωστοϋφαντουργία, χαρτί, βυρσοδεψία, χρυσοχοΐα, γυαλί, επεξεργασία μετάλλων, επεξεργασία νερού, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Οι αποθήκες μας μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες προσεκτική και έγκαιρη εξυπηρέτηση, πραγματοποιώντας παραδόσεις στον πελάτη χάρη σε ένα εκτεταμένο δίκτυο εφοδιαστικής και έναν αποτελεσματικό στόλο οχημάτων.

 4. BÜCHERL GALVANOSERVICE GMBH

  Γερμανία

 5. SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA

  Γερμανία

 2. NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT

  Γαλλία

 3. EUROSALT SALZHANDELSGES.MBH

  Γερμανία

 4. COLORICIO.SRL

  Ρουμανία

  Η COLORICIO SRL ειδικεύεται στις υπηρεσίες διαχείρισης διακίνησης από το 2013. Δραστηριοποιούμαστε σε διάφορους τομείς όπως το αλάτι, το μέταλλο, το πλαστικό και την μεταφορά. Προμηθεύουμε διάφορα είδη αλατιού όπως αλάτι αποπάγωσης, σε μορφή δισκίου και βιομηχανικό αλάτι, εδώδιμο αλάτι και φαρμακευτικό αλάτι για διάφορες εφαρμογές. Διεξάγουμε αυστηρούς ελέγχους ώστε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας και είμαστε περήφανοι για την πιστοποίηση μας κατά τα πρότυπα IFS, ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 και GMP. Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες και διαχείριση διακίνησης που ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Με την πάροδο του χρόνου, κατακτήσαμε την παγκόσμια ηγετική θέση ως προμηθευτής αλατιού. Προσφέρουμε επίσης μια μεγάλη γκάμα μεταλλικών προϊόντων όπως σωλήνες, αγωγούς και ράβδοι σε οποιοδήποτε σιδηρούχο ή μη σιδηρούχο μέταλλο, συμπεριλαμβανομένου τον χάλυβα και το αλουμίνιο. Τα οποία προμηθεύουμε σε οποιοδήποτε σχήμα (στρογγυλό, επίπεδο, τετράγωνο ή εξαγωνικό) και διαστάσεις. Επίσης, είμαστε ειδικοί στην διαχείριση διακίνησης μεταφορών. Παραδίδουμε εμπορεύματα σε όλο τον κόσμο με εναέρια, οδικά ή θαλάσσια μέσα, και σας υποστηρίζουμε για την αποθήκευση τους.

 5. PAG 91 D.O.O.

  Κροατία

  Προσφέρουμε αλάτι κάθε τύπου: αλάτι για τη βιομηχανία τροφίμων και την υφαντουργία, για παραγωγή επώνυμων ειδών σε εμπορικά κέντρα, για παραγωγή ζωοτροφών για την κτηνοτροφία, για αποσκλήρυνση του νερού, αλάτι για αποπάγωση δρόμων, αυτοκινητόδρομων, οδών κ.λπ. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας είναι εξοπλισμένες με τα πιο πρόσφατα μηχανήματα για ολοκληρωμένη επεξεργασία του αλατιού. Στις εγκαταστάσεις παραγωγής και αποθήκευσης της εταιρείας μας, οργανώνουμε όλη την παραγωγή και επεξεργασία, όπου συμπεριλαμβάνεται η πλύση, η ξήρανση, το κοσκίνισμα, η προσθήκη πρόσθετων και η συσκευασία.

 1. S.A.L.T. CONSULTING GMBH

  Γερμανία

  Ειδικευόμαστε στην εμπορία ορυκτών πρώτων υλών και αλάτων. Επικεντρωνόμαστε σε προϊόντα καλίου και μαγνησίου. Παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών στους τομείς της βιομηχανίας, της φαρμακευτικής και των τροφίμων. Τα προϊόντα προέρχονται από παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές και συνεπώς παρέχουν άριστη ποιότητα. Για τον τομέα Health Care & Food διαθέτουμε μια γκάμα ειδικών προϊόντων για τις ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις της φαρμακευτικής βιομηχανίας, της βιομηχανίας τροφίμων και της βιομηχανίας καλλυντικών. Διακρινόμαστε για την αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση. Ενημερωθείτε στις σελίδες μας σχετικά με την γκάμα και τον σκοπό των υπηρεσιών που παρέχουμε.

 2. GEORGIADI TH. BROS & CO

  Ελλάδα

  Η Βιοτεχνία Άλατος “Γεωργιάδη Θ. Αφοί & Σια Ο.Ε.” ιδρύθηκε το έτος 1972 με έδρα την Κοζάνη. Επεξεργαζόμαστε, τυποποίούμε και διάθετουμε το θαλασσινό αλάτι.Απευθύνομαστε σε Βιομηχανίες Τροφίμων, Αρτοποιεία, Τυροκομεία, Νοσοκομεία, Ζαχαροπλαστεια και Βιομηχανίες και Βιοτεχνίες Ζωοτροφών.

 1. SALES DEL CENTRO

  Ισπανία

  Προμηθευτής αλατιού βιομηχανικής χρήσης, αλατιού ξεπαγώματος για οδικές υποδομές και κάθε άλλου τύπου αλατιού.

 2. ICB SALZ UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Γερμανία

 3. SALZ-HELMREICH GMBH

  Γερμανία

 4. CIHANBEYLI TUZ

  Τουρκία

 5. OMEGA LINE EGYPT

  Αίγυπτος

 6. ZOUTMAN

  Βέλγιο

 7. DECOSAL & SPA SL. DESARROLLOS COMERCIALES SALINEROS.

  Ισπανία

 8. GLOBAL SRL

  Ιταλία

 1. ESTUZ A.Ş

  Τουρκία

 2. TETRA CHEMICALS EUROPE AB CALCIUM CHLORIDE

  Σουηδία

 3. M.P. THEODOROU (SALT INDUSTRY) & CO LTD

  Κύπρος

 4. SALTADE

  Τουρκία

 5. PENDIK SALT

  Τουρκία

 6. PARMASALE SRL

  Ιταλία

 7. INFOSA SALINES DE LA TRINITAT

  Ισπανία

 8. SALINE S.R.L.

  Ιταλία

 9. M.P.THEODOROU SALT INDUSTRY & CO LTD

  Κύπρος

 10. GULER TUZ

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλάτι βιομηχανικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

718 επιχειρήσεις