• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλάτι βιομηχανικής χρήσης

Αποτελέσματα για

Αλάτι βιομηχανικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CFL- CHEMISCHE FABRIK LEHRTE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Παραγωγή άκρως καθαρών αλάτων. Το χλωριούχο ασβέστιο και μαγνήσιο είναι εδώ ζωτικής σημασίας. Επιπλέον διαλύουμε, κρυσταλλοποιούμε, αποξηραίνουμε, κονιορτοποιούμε και συσκευάζουμε και αλλάζουμε συσκευασία για λογαριασμό σας. Διαθέσιμη είναι ολόκληρη η γκάμα προϊόντων. Ο κεντρικός ρόλος του χλωριούχου ασβεστίου και μαγνησίου. Νέο στοιχείο στο πρόγραμμα είναι μείγματα θαλασσινού αλατιού. Επιπλέον διαλύουμε, κρυσταλλοποιούμε, αποξηραίνουμε, αλέθουμε, κονιορτοποιούμε και συσκευάζουμε ή αλλάζουμε συσκευασία κατά παραγγελία του πελάτη. Όλα τα προϊόντα θα τα βρείτε στο δικό μας κατάλογο προϊόντων. Το εργαστήριο GMP αναλαμβάνει και εξωτερικές παραγγελίες ανάλυσης και διαθέτει συστήματα ICP OES και ICP MS για την ανάλυση στοιχείων στο επίπεδο των ιχνών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Τα άλατα είναι απολύτως απαραίτητα στη ζωή μας. Τα βρίσκουμε σε κάθε βήμα: σκληραίνουν τις επιστρώσεις δαπέδου, μαλακώνουν τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, καθιστούν ασφαλείς τους δρόμους, στεγνώνουν τα υπόγεια και χρησιμοποιούνται ως αντιόξινα για το στομάχι. Τα βρίσκουμε στη ζυθοποιία, στο τυρί και σε ολοένα και περισσότερα τρόφιμα, όπως σε δισκία μαγνησίου και σε αθλητικά ποτά. Και το σώμα μας περιέχει σε ποσοστό περίπου 5% άλατα, τα οποία, π.χ., χάνονται με τον ιδρώτα και πρέπει να αναπληρώνονται. Προκειμένου να εξακολουθήσετε να αποκομίζετε οφέλη από το καθημερινό μας έργο και στο μέλλον επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα και στην ανάπτυξη. Νέες μέθοδοι και διπλώματα ευρεσιτεχνίας μάς βοηθούν να παράγουμε προϊόντα με βάση το ασβέστιο, το μαγνήσιο και το νάτριο με λιγότερη ενέργεια σε καλύτερη ποιότητα, να τα χρησιμοποιούμε καλύτερα και να τα μεταφέρουμε με απλούστερο τρόπο. Ευχαριστούμε το κρατίδιο Sachsen-Anhalt, το ομοσπονδιακό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση για την υποστήριξη αυτών των δραστηριοτήτων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. TOSCOCHIMICA SPA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Από το 1961 η Toscochimica εμπορεύεται και διανέμει στη χονδρική χημικά προϊόντα, που προορίζονται για πελάτες σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς, όπως κλωστοϋφαντουργία, χαρτί, βυρσοδεψία, χρυσοχοΐα, γυαλί, επεξεργασία μετάλλων, επεξεργασία νερού, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Οι αποθήκες μας μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες προσεκτική και έγκαιρη εξυπηρέτηση, πραγματοποιώντας παραδόσεις στον πελάτη χάρη σε ένα εκτεταμένο δίκτυο εφοδιαστικής και έναν αποτελεσματικό στόλο οχημάτων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. BÜCHERL GALVANOSERVICE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. EUROSALT SALZHANDELSGES.MBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 4. COLORICIO.SRL

  Ρουμανία

  Η COLORICIO SRL ειδικεύεται στις υπηρεσίες διαχείρισης διακίνησης από το 2013. Δραστηριοποιούμαστε σε διάφορους τομείς όπως το αλάτι, το μέταλλο, το πλαστικό και την μεταφορά. Προμηθεύουμε διάφορα είδη αλατιού όπως αλάτι αποπάγωσης, σε μορφή δισκίου και βιομηχανικό αλάτι, εδώδιμο αλάτι και φαρμακευτικό αλάτι για διάφορες εφαρμογές. Διεξάγουμε αυστηρούς ελέγχους ώστε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας και είμαστε περήφανοι για την πιστοποίηση μας κατά τα πρότυπα IFS, ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 και GMP. Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες και διαχείριση διακίνησης που ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Με την πάροδο του χρόνου, κατακτήσαμε την παγκόσμια ηγετική θέση ως προμηθευτής αλατιού. Προσφέρουμε επίσης μια μεγάλη γκάμα μεταλλικών προϊόντων όπως σωλήνες, αγωγούς και ράβδοι σε οποιοδήποτε σιδηρούχο ή μη σιδηρούχο μέταλλο, συμπεριλαμβανομένου τον χάλυβα και το αλουμίνιο. Τα οποία προμηθεύουμε σε οποιοδήποτε σχήμα (στρογγυλό, επίπεδο, τετράγωνο ή εξαγωνικό) και διαστάσεις. Επίσης, είμαστε ειδικοί στην διαχείριση διακίνησης μεταφορών. Παραδίδουμε εμπορεύματα σε όλο τον κόσμο με εναέρια, οδικά ή θαλάσσια μέσα, και σας υποστηρίζουμε για την αποθήκευση τους.

 5. PAG 91 D.O.O.

  Κροατία

  Προσφέρουμε αλάτι κάθε τύπου: αλάτι για τη βιομηχανία τροφίμων και την υφαντουργία, για παραγωγή επώνυμων ειδών σε εμπορικά κέντρα, για παραγωγή ζωοτροφών για την κτηνοτροφία, για αποσκλήρυνση του νερού, αλάτι για αποπάγωση δρόμων, αυτοκινητόδρομων, οδών κ.λπ. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας είναι εξοπλισμένες με τα πιο πρόσφατα μηχανήματα για ολοκληρωμένη επεξεργασία του αλατιού. Στις εγκαταστάσεις παραγωγής και αποθήκευσης της εταιρείας μας, οργανώνουμε όλη την παραγωγή και επεξεργασία, όπου συμπεριλαμβάνεται η πλύση, η ξήρανση, το κοσκίνισμα, η προσθήκη πρόσθετων και η συσκευασία.

 1. S.A.L.T. CONSULTING GMBH

  Γερμανία

  Ειδικευόμαστε στην εμπορία ορυκτών πρώτων υλών και αλάτων. Επικεντρωνόμαστε σε προϊόντα καλίου και μαγνησίου. Παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών στους τομείς της βιομηχανίας, της φαρμακευτικής και των τροφίμων. Τα προϊόντα προέρχονται από παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές και συνεπώς παρέχουν άριστη ποιότητα. Για τον τομέα Health Care & Food διαθέτουμε μια γκάμα ειδικών προϊόντων για τις ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις της φαρμακευτικής βιομηχανίας, της βιομηχανίας τροφίμων και της βιομηχανίας καλλυντικών. Διακρινόμαστε για την αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση. Ενημερωθείτε στις σελίδες μας σχετικά με την γκάμα και τον σκοπό των υπηρεσιών που παρέχουμε.

 2. PUR INDUSTRIEBERATUNG & SERVICE

  Γερμανία

  Η επιχείρησή μας έχει εξειδικευθεί στη διάθεση υλικών και ολοκληρωμένων προϊόντων για τη βιομηχανία και το εμπόριο. Αλάτι εκχιονισμού: είμαστε προμηθευτής αλατιού εκχιονισμού και μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με μεγάλες ποσότητες αλατιού εκχιονισμού. Η τρέχουσα προσφορά μας είναι αναμφίβολα ενδιαφέρουσα για τους πελάτες σας. Ενισχυμένα με ίνες υάλου πλαστικά (GFK). Γκρίζο χαρτόνι: γκρίζο χαρτόνι για τη βιβλιοδεσία, τη βιομηχανία επίπλων και ως υλικό συσκευασίας. Παλέτες. Επεξεργασία μετάλλων: βάσει προτύπου ή εξατομικευμένη σχεδίαση

 3. SALDOSA

  Ισπανία

  Κάθε είδος αλατιού για τη βιομηχανία ειδών διατροφής, διατροφής των ζώων, κονσέρβες, οικιακή κατανάλωση, αλυσίδες εφοδιασμού τροφίμων και μεθόδους παραγωγής, ηλεκτροχημεία και ηλεκτρόλυση, επεξεργασία υδάτων, πλυντήρια πιάτων. Αλάτι ξηρό, αλάτι υγρό, ιωδιούχο αλάτι, άλμη.

 4. GEORGIADI TH. BROS & CO

  Ελλάδα

  Η Βιοτεχνία Άλατος “Γεωργιάδη Θ. Αφοί & Σια Ο.Ε.” ιδρύθηκε το έτος 1972 με έδρα την Κοζάνη. Επεξεργαζόμαστε, τυποποίούμε και διάθετουμε το θαλασσινό αλάτι.Απευθύνομαστε σε Βιομηχανίες Τροφίμων, Αρτοποιεία, Τυροκομεία, Νοσοκομεία, Ζαχαροπλαστεια και Βιομηχανίες και Βιοτεχνίες Ζωοτροφών.

 5. SALES DEL CENTRO

  Ισπανία

  Προμηθευτής αλατιού βιομηχανικής χρήσης, αλατιού ξεπαγώματος για οδικές υποδομές και κάθε άλλου τύπου αλατιού.

 6. ICB SALZ UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Γερμανία

 7. SALZ-HELMREICH GMBH

  Γερμανία

 8. CIHANBEYLI TUZ

  Τουρκία

 9. OMEGA LINE EGYPT

  Αίγυπτος

 10. GLOBAL SRL

  Ιταλία

 1. KOYUNCU GROUP GERMANY GMBH

  Γερμανία

 2. PENDIK SALT

  Τουρκία

 3. ZOUTMAN

  Βέλγιο

 4. M.P. THEODOROU (SALT INDUSTRY) & CO LTD

  Κύπρος

 5. SALINE S.R.L.

  Ιταλία

 6. PARMASALE SRL

  Ιταλία

 7. CICEK TUZ

  Τουρκία

 8. CHEMRO HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Αυστρία

 9. SALTADE

  Τουρκία

 10. ESTUZ A.Ş

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλάτι βιομηχανικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

736 επιχειρήσεις