• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αιολική ενέργεια-παραγωγή

Αποτελέσματα για

Αιολική ενέργεια-παραγωγή - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NEUHÄUSER GRUPPE

  Γερμανία

  Η εταιρεία NEUHÄUSER GRUPPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιολική ενέργεια-παραγωγή. Έχει έδρα σε Lünen, Γερμανία.

 2. STEAG NEW ENERGIES GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία STEAG NEW ENERGIES GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιολική ενέργεια-παραγωγή. Έχει έδρα σε Saarbrücken, Γερμανία.

 3. SPARES IN MOTION

  Κάτω Χώρες

  Η Spares in Motion είναι μια ανεξάρτητη ηλεκτρονική εμπορική τοποθεσία που φέρνει σε επαφή αγοραστές και πωλητές ανταλλακτικών για συστήματα αιολικής ενέργειας, υπηρεσίες επισκευής ή αποκατάστασης, νέα και μεταχειρισμένα συστήματα αιολικής ενέργειας, καθώς και διάφορες υπηρεσίες. Χάρη σε μια λίστα νέων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών που διατίθενται για πώληση, η Spares in Motion βοηθά τους απασχολούμενους και τις επιχειρήσεις συντήρησης συστημάτων αιολικής ενέργειας να βελτιστοποιήσουν την αξιοπιστία και να περιορίσουν το κόστος.

 4. ADC AERO DYNAMIK CONSULT INGENIEURSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Aero Dynamik Consult Ingenieurgesellschaft mbH. Ως συνεργάτης της βιομηχανίας αιολικής ενέργειας διαθέτουμε στους επιχειρηματικούς μας τομείς Προσομοίωση φορτίου, Πτερύγιο ρότορα, πύργος και Δομή ολοκληρωμένες λύσεις για εγκαταστάσεις αιολικής ενέργειας. Η τεχνογνωσία από την άνω των 30 ετών παροχή υπηρεσιών μηχανικών στον τομέα της αιολικής ενέργειας και η εμπειρία των συνεργατών μας αποτελούν στιβαρό θεμέλιο για την επιτυχία των έργων μας. Με το πάθος για την αιολική ενέργεια, τη διατομεακή συνεργασία των μηχανικών μας και την ολοκληρωμένη κατανόηση της αιολικής ενέργειας από αυτούς αναπτύσσουμε προϊόντα για ένα καθαρό, ανανεώσιμο μέλλον. Η στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, η ανοικτή επικοινωνία και η γρήγορη και τεκμηριωμένη απάντηση στα ερωτήματά τους έχουν απόλυτη προτεραιότητα για εμάς. Η ευελιξία και η δημιουργική σκέψη έχουν έτσι ως αποτέλεσμα την ικανοποίηση όλων των εμπλεκόμενων.

 5. REBO

  Βέλγιο

  Ο τερματικός σταθμός REBO στο λιμάνι της Οστένδης αποτελεί την καρδιά της εγκατάστασης και συντήρησης των υπεράκτιων αιολικών πάρκων στη Βόρεια Θάλασσα. Τα τελευταία 10 χρόνια, το λιμάνι της Οστένδης ασχολείται ενεργά με την κατασκευή και συντήρηση των βελγικών υπεράκτιων αιολικών πάρκων: C-Power, Belwind 1, Northwind και Nobelwind. Υπάρχουν άλλα 5 αιολικά πάρκα υπό σχεδιασμό: Rentel, Norther, Northwester 2, Mermaid και Seastar. Στην Ολλανδία, τα Borssele 1 και 2 θα χτιστούν από την Dong. Το λιμάνι της Οστένδης έχει στρατηγική τοποθεσία ως προς τα Borssele και είναι υποψήφιο ως λιμάνι διαλογής για την κατασκευή, αλλά και ως λιμάνι εξυπηρέτησης για τη συντήρηση των Borssele. Η ποικιλία κατασκευών από τον τερματικό σταθμό REBO, η στρατηγική τοποθεσία και η εύκολη προσβασιμότητα καθιστούν το λιμάνι της Οστένδης αξιόπιστο συνεργάτη: αποβάθρες μήκους 800 μέτρων, τερματικός σταθμός έκτασης 15 εκταρίων με χωρητικότητα φόρτωσης της τάξης των 20 τόνων/τ.μ. και εγκαταστάσεις ανύψωσης για τα σκάφη εγκατάστασης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HIFI WIND SPA

  Ιταλία

  Εργαζόμαστε επάνω σε ένα νέο πρωτότυπο, για την ανάκτηση της ενέργειας, το οποίο θα τεθεί σύντομα σε παραγωγή. Θα επιτρέψει στην επιχείρησή μας να κάνει την είσοδό της στην παγκόσμια αγορά. Υλοποιήσαμε ένα καινοτόμο σύστημα πέδησης σε όλους τους ανακατασκευασμένους στροβίλους με σκοπό τον έλεγχο της ισχύος. Με τους νέους κανόνες της Enel Energia, ο έλεγχος της ισχύος είναι καθοριστικής σημασίας για την καλή λειτουργία των ανεμογεννητριών.

 2. LUVSIDE GMBH

  Γερμανία

 3. EDPR - EDP RENOVÁVEIS PORTUGAL, S.A.

  Πορτογαλία

 4. VESTAS WIND SYSTEM A/S

  Δανία

 5. EUROGUS - INTERNATIONALE SPEDITION

  Γερμανία

 1. SUD CONCEPT

  Γαλλία

 2. SHANGHAI NOULEI AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD

  Κίνα

 1. EPSILINE

  Γαλλία

 2. PALS

  Ελλάδα

 3. LTN SERVOTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 4. EOS HOLDING

  Ελβετία

 5. CROSSWIND ENERGY SYSTEMS

  Γερμανία

 6. ESTUDENER

  Ισπανία

 7. INFINITE RENEWABLES LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. C-POWER

  Βέλγιο

 1. QINGDAO CTTURBINE NEW ENERGY CO., LTD

  Κίνα

 2. NINGXIA JUNJIE IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Κίνα

 3. SOCER

  Τυνησία

 4. OVERLINE

  Χιλή

 5. YANGZHOU SHENZHOU WIND-DRIVEN GENERATOR CO., LTD

  Κίνα

 6. QINGDAO RICHUAN PRECISION MACHINERY CO., LTD

  Κίνα

 7. ENGIE GREEN

  Γαλλία

 8. SOCIETÀ ELETTRICA ITALIANA

  Ιταλία

 9. NEOWIND

  Βέλγιο

 10. GUANGZHOU GNERN ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Κίνα

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αιολική ενέργεια-παραγωγή - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.230 Επιχειρήσεις