• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αιολική ενέργεια-παραγωγή

Αποτελέσματα για

Αιολική ενέργεια-παραγωγή - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. STEAG NEW ENERGIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STEAG NEW ENERGIES GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιολική ενέργεια-παραγωγή. Έχει έδρα σε Saarbrücken, Γερμανία.

 2. NEUHÄUSER GRUPPE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NEUHÄUSER GRUPPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιολική ενέργεια-παραγωγή. Έχει έδρα σε Lünen, Γερμανία.

 3. SPARES IN MOTION

  Κάτω Χώρες

  Η Spares in Motion είναι μια ανεξάρτητη ηλεκτρονική εμπορική τοποθεσία που φέρνει σε επαφή αγοραστές και πωλητές ανταλλακτικών για συστήματα αιολικής ενέργειας, υπηρεσίες επισκευής ή αποκατάστασης, νέα και μεταχειρισμένα συστήματα αιολικής ενέργειας, καθώς και διάφορες υπηρεσίες. Χάρη σε μια λίστα νέων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών που διατίθενται για πώληση, η Spares in Motion βοηθά τους απασχολούμενους και τις επιχειρήσεις συντήρησης συστημάτων αιολικής ενέργειας να βελτιστοποιήσουν την αξιοπιστία και να περιορίσουν το κόστος.

 4. ADC AERO DYNAMIK CONSULT INGENIEURSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Aero Dynamik Consult Ingenieurgesellschaft mbH. Ως συνεργάτης της βιομηχανίας αιολικής ενέργειας διαθέτουμε στους επιχειρηματικούς μας τομείς Προσομοίωση φορτίου, Πτερύγιο ρότορα, πύργος και Δομή ολοκληρωμένες λύσεις για εγκαταστάσεις αιολικής ενέργειας. Η τεχνογνωσία από την άνω των 30 ετών παροχή υπηρεσιών μηχανικών στον τομέα της αιολικής ενέργειας και η εμπειρία των συνεργατών μας αποτελούν στιβαρό θεμέλιο για την επιτυχία των έργων μας. Με το πάθος για την αιολική ενέργεια, τη διατομεακή συνεργασία των μηχανικών μας και την ολοκληρωμένη κατανόηση της αιολικής ενέργειας από αυτούς αναπτύσσουμε προϊόντα για ένα καθαρό, ανανεώσιμο μέλλον. Η στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, η ανοικτή επικοινωνία και η γρήγορη και τεκμηριωμένη απάντηση στα ερωτήματά τους έχουν απόλυτη προτεραιότητα για εμάς. Η ευελιξία και η δημιουργική σκέψη έχουν έτσι ως αποτέλεσμα την ικανοποίηση όλων των εμπλεκόμενων.

 5. REBO

  Βέλγιο

  Ο τερματικός σταθμός REBO στο λιμάνι της Οστένδης αποτελεί την καρδιά της εγκατάστασης και συντήρησης των υπεράκτιων αιολικών πάρκων στη Βόρεια Θάλασσα. Τα τελευταία 10 χρόνια, το λιμάνι της Οστένδης ασχολείται ενεργά με την κατασκευή και συντήρηση των βελγικών υπεράκτιων αιολικών πάρκων: C-Power, Belwind 1, Northwind και Nobelwind. Υπάρχουν άλλα 5 αιολικά πάρκα υπό σχεδιασμό: Rentel, Norther, Northwester 2, Mermaid και Seastar. Στην Ολλανδία, τα Borssele 1 και 2 θα χτιστούν από την Dong. Το λιμάνι της Οστένδης έχει στρατηγική τοποθεσία ως προς τα Borssele και είναι υποψήφιο ως λιμάνι διαλογής για την κατασκευή, αλλά και ως λιμάνι εξυπηρέτησης για τη συντήρηση των Borssele. Η ποικιλία κατασκευών από τον τερματικό σταθμό REBO, η στρατηγική τοποθεσία και η εύκολη προσβασιμότητα καθιστούν το λιμάνι της Οστένδης αξιόπιστο συνεργάτη: αποβάθρες μήκους 800 μέτρων, τερματικός σταθμός έκτασης 15 εκταρίων με χωρητικότητα φόρτωσης της τάξης των 20 τόνων/τ.μ. και εγκαταστάσεις ανύψωσης για τα σκάφη εγκατάστασης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HIFI WIND SPA

  Ιταλία

  Εργαζόμαστε επάνω σε ένα νέο πρωτότυπο, για την ανάκτηση της ενέργειας, το οποίο θα τεθεί σύντομα σε παραγωγή. Θα επιτρέψει στην επιχείρησή μας να κάνει την είσοδό της στην παγκόσμια αγορά. Υλοποιήσαμε ένα καινοτόμο σύστημα πέδησης σε όλους τους ανακατασκευασμένους στροβίλους με σκοπό τον έλεγχο της ισχύος. Με τους νέους κανόνες της Enel Energia, ο έλεγχος της ισχύος είναι καθοριστικής σημασίας για την καλή λειτουργία των ανεμογεννητριών.

 2. LUVSIDE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LUVSIDE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιολική ενέργεια-παραγωγή. Έχει έδρα σε Diessen Am Ammersee, Γερμανία.

 3. EUROGUS - INTERNATIONALE SPEDITION

  Γερμανία

  Η εταιρεία EUROGUS - INTERNATIONALE SPEDITION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιολική ενέργεια-παραγωγή. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 4. PALS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία PALS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιολική ενέργεια-παραγωγή. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

 5. VESTAS WIND SYSTEM A/S

  Δανία

  Η εταιρεία VESTAS WIND SYSTEM A/S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιολική ενέργεια-παραγωγή. Έχει έδρα σε Aarhus N, Δανία.

 1. EDPR - EDP RENOVÁVEIS PORTUGAL, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία EDPR - EDP RENOVÁVEIS PORTUGAL, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Ενέργεια - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί παραγωγής, αιολικη ενεργεια, Αιολική ενέργεια-παραγωγή, και Ενέργεια - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί παραγωγής. Έχει έδρα σε Porto, Πορτογαλία.

 2. EPSILINE

  Γαλλία

  Η εταιρεία EPSILINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανεμόμετρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιολική ενέργεια-παραγωγή, αιολικη ενεργεια, και Αιολική ενέργεια-παραγωγή. Έχει έδρα σε Toulouse, Γαλλία.

 1. SUD CONCEPT

  Γαλλία

  Η εταιρεία SUD CONCEPT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραγωγή ηλιακής ενέργειας, Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Ηλιακή ενέργεια, Παραγωγή ηλιακής ενέργειας, Αιολική ενέργεια-παραγωγή, και Ηλιακή ενέργεια. Έχει έδρα σε Vedene, Γαλλία.

 2. ESTUDENER

  Ισπανία

  Η εταιρεία ESTUDENER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιολική ενέργεια-παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, κέντρο διανομής, σχεδιασμός και κατασκευή εξοπλισμού, και Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει έδρα σε Saragosse, Ισπανία.

 3. ELEKTROTECHNIKFERTIGUNG MAGDEBURG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ELEKTROTECHNIKFERTIGUNG MAGDEBURG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Ανεμογεννήτριες, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Ανεμογεννήτριες, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Magdeburg, Γερμανία.

 4. EDF BELGIUM

  Βέλγιο

  Η εταιρεία EDF BELGIUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή, Υδροηλεκτρικοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας, Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή, Υδροηλεκτρικοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας, και Αιολική ενέργεια-παραγωγή. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 5. LUVSIDE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LUVSIDE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, και Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Grünwald, Γερμανία.

 6. CROSSWIND ENERGY SYSTEMS

  Γερμανία

  Η εταιρεία CROSSWIND ENERGY SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιολική ενέργεια-παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανεμογεννήτριες. Έχει έδρα σε Würzburg, Γερμανία.

 7. LTN SERVOTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LTN SERVOTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιολική ενέργεια-παραγωγή. Έχει έδρα σε Otterfing, Γερμανία.

 8. KUKATE WINDROTORPROFILE

  Γερμανία

  Η εταιρεία KUKATE WINDROTORPROFILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Χάλυβες, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Χάλυβες, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

 1. WIND-TURBINE.COM

  Γερμανία

  Η εταιρεία WIND-TURBINE.COM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Ανεμογεννήτριες, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Ανεμογεννήτριες, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Gelnhausen, Γερμανία.

 2. EHK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία EHK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Χάλυβες, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Χάλυβες, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει έδρα σε Halle (westfalen), Γερμανία.

 3. NITIDE ENERGY SAVING

  Ισπανία

  Η εταιρεία NITIDE ENERGY SAVING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιολική ενέργεια-παραγωγή. Έχει έδρα σε Getafe, Ισπανία.

 4. C-POWER

  Βέλγιο

  Η εταιρεία C-POWER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιολική ενέργεια-παραγωγή, αιολικη ενεργεια, και Αιολική ενέργεια-παραγωγή. Έχει έδρα σε Oostende, Βέλγιο.

 5. EOS HOLDING

  Ελβετία

  Η εταιρεία EOS HOLDING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Ηλιακή ενέργεια, εναλλακτικες μορφες ενεργειας, Ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, Αιολική ενέργεια-παραγωγή, και Ηλιακή ενέργεια. Έχει έδρα σε Lausanne, Ελβετία.

 6. WITTENBAUER WINDKRAFT

  Γερμανία

  Η εταιρεία WITTENBAUER WINDKRAFT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Ανεμογεννήτριες, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, και Ανεμογεννήτριες. Έχει έδρα σε Deggendorf, Γερμανία.

 7. WINDEPENDENCE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Γερμανία

  Η εταιρεία WINDEPENDENCE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Χάλυβες, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Χάλυβες, και Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 8. VOL-V

  Γαλλία

  Η εταιρεία VOL-V, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιολική ενέργεια-παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή, Παραγωγή ηλιακής ενέργειας, Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή, και Παραγωγή ηλιακής ενέργειας. Έχει έδρα σε MONTPELLIER, Γαλλία.

 9. INFINITE RENEWABLES LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία INFINITE RENEWABLES LIMITED, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιολική ενέργεια-παραγωγή. Έχει έδρα σε Bridgend, Ηνωμένο Βασίλειο.

 10. WINDRADPLANUNG

  Γερμανία

  Η εταιρεία WINDRADPLANUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Ανεμογεννήτριες, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Αιολική ενέργεια-παραγωγή, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, και Ανεμογεννήτριες. Έχει έδρα σε Lilienthal, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αιολική ενέργεια-παραγωγή - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.125 Επιχειρήσεις