• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αιολική ενέργεια-παραγωγή

Αποτελέσματα για

Αιολική ενέργεια-παραγωγή - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ADC AERO DYNAMIK CONSULT INGENIEURSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Aero Dynamik Consult Ingenieurgesellschaft mbH. Ως συνεργάτης της βιομηχανίας αιολικής ενέργειας διαθέτουμε στους επιχειρηματικούς μας τομείς Προσομοίωση φορτίου, Πτερύγιο ρότορα, πύργος και Δομή ολοκληρωμένες λύσεις για εγκαταστάσεις αιολικής ενέργειας. Η τεχνογνωσία από την άνω των 30 ετών παροχή υπηρεσιών μηχανικών στον τομέα της αιολικής ενέργειας και η εμπειρία των συνεργατών μας αποτελούν στιβαρό θεμέλιο για την επιτυχία των έργων μας. Με το πάθος για την αιολική ενέργεια, τη διατομεακή συνεργασία των μηχανικών μας και την ολοκληρωμένη κατανόηση της αιολικής ενέργειας από αυτούς αναπτύσσουμε προϊόντα για ένα καθαρό, ανανεώσιμο μέλλον. Η στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, η ανοικτή επικοινωνία και η γρήγορη και τεκμηριωμένη απάντηση στα ερωτήματά τους έχουν απόλυτη προτεραιότητα για εμάς. Η ευελιξία και η δημιουργική σκέψη έχουν έτσι ως αποτέλεσμα την ικανοποίηση όλων των εμπλεκόμενων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. TWK-ELEKTRONIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Στην αναπτυσσόμενη αγορά των συστημάτων μέτρησης και αυτοματισμού αναπτύσσουμε και παράγουμε αισθητήρες για την κατασκευή εγκαταστάσεων και μηχανημάτων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Το αναπτυσσόμενο πρόγραμμα αισθητήρων της εταιρείας μας αποτελεί τη βάση για καινοτομικά τεχνικά προϊόντα των πελατών μας. Η εμπειρία άνω των 50 ετών στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση αισθητήρων αποτελεί το κίνητρό μας για νέες τεχνολογικές προσεγγίσεις. Οι πελάτες μας επωφελούνται από υψηλής ποιότητας και, κυρίως, ασφαλείς αισθητήρες για όλες τις απαιτήσεις. Ασφάλεια λειτουργίας για ανθρώπους και μηχανήματα – στο θέμα αυτό είμαστε στο πλευρό σας ως μακροχρόνιος κατασκευαστής αισθητήρων ποιότητας. Η επιτυχία μας βασίζεται δραστηριότητα και στο ομαδικό πνεύμα περισσότερων από 100 συνεργατών. Χάρη στις ικανότητες και στην προσπάθειά τους είμαστε σε θέση να υλοποιούμε τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες και πρότυπα ποιότητας

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. LUVSIDE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. STEAG NEW ENERGIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. NEUHÄUSER GRUPPE

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. SPARES IN MOTION

  Κάτω Χώρες

  Η Spares in Motion είναι μια ανεξάρτητη ηλεκτρονική εμπορική τοποθεσία που φέρνει σε επαφή αγοραστές και πωλητές ανταλλακτικών για συστήματα αιολικής ενέργειας, υπηρεσίες επισκευής ή αποκατάστασης, νέα και μεταχειρισμένα συστήματα αιολικής ενέργειας, καθώς και διάφορες υπηρεσίες. Χάρη σε μια λίστα νέων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών που διατίθενται για πώληση, η Spares in Motion βοηθά τους απασχολούμενους και τις επιχειρήσεις συντήρησης συστημάτων αιολικής ενέργειας να βελτιστοποιήσουν την αξιοπιστία και να περιορίσουν το κόστος.

 2. REBO

  Βέλγιο

  Ο τερματικός σταθμός REBO στο λιμάνι της Οστένδης αποτελεί την καρδιά της εγκατάστασης και συντήρησης των υπεράκτιων αιολικών πάρκων στη Βόρεια Θάλασσα. Τα τελευταία 10 χρόνια, το λιμάνι της Οστένδης ασχολείται ενεργά με την κατασκευή και συντήρηση των βελγικών υπεράκτιων αιολικών πάρκων: C-Power, Belwind 1, Northwind και Nobelwind. Υπάρχουν άλλα 5 αιολικά πάρκα υπό σχεδιασμό: Rentel, Norther, Northwester 2, Mermaid και Seastar. Στην Ολλανδία, τα Borssele 1 και 2 θα χτιστούν από την Dong. Το λιμάνι της Οστένδης έχει στρατηγική τοποθεσία ως προς τα Borssele και είναι υποψήφιο ως λιμάνι διαλογής για την κατασκευή, αλλά και ως λιμάνι εξυπηρέτησης για τη συντήρηση των Borssele. Η ποικιλία κατασκευών από τον τερματικό σταθμό REBO, η στρατηγική τοποθεσία και η εύκολη προσβασιμότητα καθιστούν το λιμάνι της Οστένδης αξιόπιστο συνεργάτη: αποβάθρες μήκους 800 μέτρων, τερματικός σταθμός έκτασης 15 εκταρίων με χωρητικότητα φόρτωσης της τάξης των 20 τόνων/τ.μ. και εγκαταστάσεις ανύψωσης για τα σκάφη εγκατάστασης.

 3. HIFI WIND SPA

  Ιταλία

  Εργαζόμαστε επάνω σε ένα νέο πρωτότυπο, για την ανάκτηση της ενέργειας, το οποίο θα τεθεί σύντομα σε παραγωγή. Θα επιτρέψει στην επιχείρησή μας να κάνει την είσοδό της στην παγκόσμια αγορά. Υλοποιήσαμε ένα καινοτόμο σύστημα πέδησης σε όλους τους ανακατασκευασμένους στροβίλους με σκοπό τον έλεγχο της ισχύος. Με τους νέους κανόνες της Enel Energia, ο έλεγχος της ισχύος είναι καθοριστικής σημασίας για την καλή λειτουργία των ανεμογεννητριών.

 4. EDPR - EDP RENOVÁVEIS PORTUGAL, S.A.

  Πορτογαλία

 5. PALS

  Ελλάδα

 1. EUROGUS - INTERNATIONALE SPEDITION

  Γερμανία

 2. EPSILINE

  Γαλλία

 3. SHANGHAI NOULEI AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD

  Κίνα

 4. SUD CONCEPT

  Γαλλία

 5. VESTAS WIND SYSTEM A/S

  Δανία

 6. ELEKTROTECHNIKFERTIGUNG MAGDEBURG GMBH

  Γερμανία

 7. KUKATE WINDROTORPROFILE

  Γερμανία

 8. EOS HOLDING

  Ελβετία

 9. LUVSIDE GMBH

  Γερμανία

 10. WIND-TURBINE.COM

  Γερμανία

 1. LTN SERVOTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 2. EHK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Γερμανία

 3. EDF BELGIUM

  Βέλγιο

 4. ESTUDENER

  Ισπανία

 5. NITIDE ENERGY SAVING

  Ισπανία

 6. CROSSWIND ENERGY SYSTEMS

  Γερμανία

 7. MICROSEA(GUANGZHOU) NEW ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Κίνα

 8. QINGDAO CTTURBINE NEW ENERGY CO., LTD

  Κίνα

 9. SHENZHEN TIMAR SCENERY ENERGY TECHNOLOGY CO,. LTD

  Κίνα

 10. WITTENBAUER WINDKRAFT

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αιολική ενέργεια-παραγωγή - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.734 επιχειρήσεις