• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αιθερια ελαια

Αποτελέσματα για

Αιθερια ελαια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ETERIKA LTD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η ETERIKA LTD. είναι ένας Βουλγαρικός παραγωγός αιθέριων ελαιών και ανθόνερων, προϊόντων αρωματοθεραπείας, καλλυντικών για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα από το 1990. Βρισκόμαστε στην καρδιά της Βουλγαρίας, στην Rose Valley, η οποία διαθέτει το βέλτιστο έδαφος και τις καλύτερες κλιματικές συνθήκες για την καλλιέργεια του τριαντάφυλλου λαδιού 'Rosa damascena', της λεβάντας 'Lavandula angustifolia' και άλλα φυτά ελαιών για την απόκτηση αιθέριων ελαίων ανώτατης ποιότητας. Γεγονότα για τα οποία είμαστε περήφανοι: η πρώτη παρτίδα ελαίου από τριαντάφυλλο που παράχθηκε από μια ιδιωτική μονάδα στην Βουλγαρία μεταξύ των διυλιστηρίων που υπήρχαν εκείνη την εποχή. Δεδομένο που πιστοποιείται από τον Πρωτόκολλο αρ. 1/19.06.1992 στις από το κρατικό εργαστήριο "Bulgarian Rose" - στην Σόφια. Το 1996 καταχωρήθηκε το εμπορικό σήμα Eterika®. Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν χρώματα, συνθετικά αρώματα, ζωικά προϊόντα. ανακυκλώνουμε τις συσκευασίες. Κατά την παραγωγή και εφοδιασμό των προϊόντων μας, προσπαθούμε αδιάκοπα να ξεχωρίσουμε και να τηρούμε τις βασικές μας προϋποθέσεις: ιδιοκτησία πρώτων υλών, κλειστό παραγωγικό κύκλο, φυσικό και αγνό προϊόν, λογικές τιμές. Σε όσους αναρωτιούνται για εμάς και είναι περίεργοι να ανακαλύψουν τα προϊόντα μας, ευχόμαστε: ‘Διευρύνετε την αξιολόγηση σας όσον αφορά την φύση.’ Μεταξύ των προϊόντων μας θα βρείτε: ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΑΡΩΜΑ ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΘΟΝΕΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΛΑΙΑ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΑΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΧΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΚΟΛΛΑΓΟΝΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ

 2. INTELCARE

  Μαρόκο

  Verified by europages badge

  Η επιχείρηση μας Intelcare σχεδιάζει βιολογικά καλλυντικά με φυσικά ενεργά συστατικά. Η Intelcare ιδρύθηκε το 2017 και εργάζεται για την δημιουργία προϊόντων που ικανοποιούν τις ανάγκες των διεθνών πελατών χάρη στην χρήση τοπικών συστατικών από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Το καλλυντικό εργαστήριο INTELCARE φημίζεται για την εξαιρετική του τεχνογνωσία και το πάθος της ομάδας του για την ανάπτυξη προϊόντων ομορφιάς και ευεξίας ποιότητας που τηρούν τις υποσχέσεις τους. Το καλλυντικό μας εργαστήριο και οι παραγωγικές μας μονάδες έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις σωστές πρακτικές κατασκευής και διαθέτουν πιστοποίηση κατά ISO22716 και ISO 9001. Τα εργαστήρια μας καλύπτουν, μαζί με τις αποθήκες μας, συνολική έκταση 1000 τ.μ που χωρίζεται σε τμήμα κατασκευής, τμήμα συσκευασίας, εργαστήριο ανάπτυξης και σύνθεσης, αποθήκες πρώτων υλών, είδη συσκευασίας και τελικά προϊόντα. Διαθέτουμε έναν στόλο αποδοτικών μηχανημάτων επεξεργασίας, πλήρωσης και συσκευασίας. Έχουμε δεσμευτεί στην προστασία του περιβάλλοντος και στην υγεία των πελατών μας και συνεπώς τα προϊόντα μας δεν περιέχουν παραβένιο, σιλικόνη ή ορυκτό έλαιο. Τα κύρια ενεργά συστατικά των προϊόντων μας προέρχονται από την φύση. Χρησιμοποιούμε φυτικά εκχυλίσματα πλούσια σε βιταμίνες, φυτικά έλαια που περιέχουν κύρια λιπαρά οξέα, αρωματικά αιθέρια έλαια. Πρόκειται για πραγματικά συμπυκνώματα θρεπτικών ουσιών.

 3. ESKAGE-ESKAMINT SCHIERHOLZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή και διανομή ελαίων μέντας, μενθόλης και άλλων αιθέριων ελαίων για τη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής, τη βιομηχανία παραγωγής τσίχλας και άλλους συναφείς κλάδους. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ιδίως στους τομείς των καλλυντικών, της οικίας, της περιποίησης (ανθρώπου και ζώων), της κλωστοϋφαντουργίας, των ζωοτροφών, των τροφίμων, της στοματικής περιποίησης, του Wellness και σε πολλούς άλλους τομείς. Οι πεπειραμένοι αρωματοποιοί μας αναπτύσσουν για λογαριασμό σας καινοτομικές δημιουργίες απόλυτα προσαρμοσμένες στις προσδοκίες και στο προφίλ των απαιτήσεών σας. Στη νέα ανάπτυξη των προϊόντων σας, είναι αυτονόητο ότι τηρούμε τους νομικούς και τεχνικούς κανονισμούς ασφαλείας, καθώς και τις ειδικές επιθυμίες καταχώρισης. Τα αρωματικά μας έλαια είναι άριστης ποιότητας και πολλαπλών χρήσεων. Διαθέτουμε άριστης ποιότητας ειδικά σχεδιασμένα έλαια μέντας με βάση τις δικές σας απαιτήσεις για τους τομείς της στοματικής υγιεινής, της βιομηχανίας γλυκισμάτων ή ακόμη και με βάση φαρμακευτικές προδιαγραφές.

 4. LABORATOIRE ROSIER DAVENNE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Εδώ και ορισμένα χρόνια, το εργαστήριο μας, που βρίσκεται στην Νότια Γαλλία, κοντά στην πόλη Αβινιόν, μελετά την βιολογική δράση των αιθέριων ελαίων. Το εργαστήριο σας προτείνει να επεξεργαστεί μια ή περισσότερες φυσικές αρωματικές συνθέσεις σύμφωνα με την συγγραφή σας υποχρεώσεων.Διανέμουμε αιθέρια έλαια για τις βιομηχανίες καλλυντικών, φαρμάκων και κτηνιατρικής καθώς και στα φαρμακεία. Υλοποιούμε επίσης συνδυασμούς αιθέριων ελαίων για να συνδυάζουμε τις αποδεδειγμένες βιολογικές δραστηριότητες (αδυνάτισμα, ενυδάτωση...) στις οσφρητικές ελκυστικές μορφές. Κατόπιν αίτησης, μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικές συνθέσεις (χωρίς αλλεργιογόνα, πιστοποιημένες κατά Ecocert, ...). Έχουμε τον εσωτερικό εξοπλισμό για την διεξαγωγή όλων των φυσικών ελέγχων, όπως πυκνότητα, δείκτης διάθλασης, οπτική απόκλιση...ότι χαρακτηρίζει φυσικά το αιθέριο έλαιο.Επίσης, διαθέτουμε χρωματογραφία σε αέρια φάση με μαζικό φασματόμετρο στην συνέχεια για τον εντοπισμό των μορίων.'Όσον αφορά τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ και κλασικά μας αιθέρια έλαια, δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως, τόσο στην Νότια Αφρική, όσο και στον Καναδά, την Κίνα ή την Ινδονησία. Στόχος είναι να βρούμε για εσάς την πρώτη ύλη ποιότητας.

 5. MELINADESTOCK

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MELINADESTOCK κατασκευάζει και μεταπουλά καλλυντικά επώνυμων εμπορικών σημάτων, η έδρα της βρίσκεται στην πόλη Aubervilliers με εκθεσιακό χώρο 400 τ.μ εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Προσφέρουμε πάνω από 300 εμπορικά σήματα και πάνω από 2500 αναφορές για ξεπούλημα (αρώματα, τσάντες, ενδύματα, καλλυντικά…) Azzaro , Nina Ricci , Paco Rabanne , Hugo Boss , Ted Lapidus, Mauboussin , Mugler, Cacharel ...) Ανάμεικτα αρώματα καθώς και ιδιόκτητη συλλογή Massimo parfum που παρασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στην Γαλλία. Προσφέρουμε ιδιωτικές συλλογές, Maissa +Brume Corporel για το σώμα ( Άρωμα Niche, Victoria’s Secret , Women’s Secret, Pascal Morabito, Birraci ...) + καλλυντικά ( Botox, Lissage de Cheveux, Kératine , Jean Michel Cavada ) καθώς και αιθέρια έλαια αρωμάτων που εμπνέονται από μεγάλες φίρμες με βάση τα αρώματα (αιθέρια έλαια) (Baccarat, Bois d’argent , vanille ...) + Μακιγιάζ, αποσμητικά χώρου, αρώματα εσωτερικού χώρου (Black UP, Bouregeois ...) δωρεάν παράδοση κατ' οίκον εντός 24ωρου - Δυνατότητα επίσκεψης του καταστήματος στον εκθεσιακό μας χώρο στην Aubervilliers (Για να δείτε/δοκιμάστε/αγοράστε/ διαπραγματευτείτε) Για αγορές λιανικής, οι παραγγελίες γίνονται μέσω του ιστότοπου μας. (Sykze.com) Θα βρείτε όλα τα στοιχεία μας στο προφίλ μας (διεύθυνση, αρ. τηλεφώνου καθώς και ηλ. διεύθυνση). Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με τις ποσότητες. Για οποιαδήποτε σας απορία, επικοινωνήστε μαζί μας αποκλειστικά μέσω WhatsApp στον αρ. +33752825732

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AZA GLOBAL IMPEX B.V

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η AZA Global Impex BV εξειδικεύεται στην εισαγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Είτε αναζητάτε να μετατρέψετε μια μοναδική ιδέα σε πραγματικότητα ή υποστήριξη στην κατασκευή ενός συγκεκριμένου προϊόντος, η ομάδα μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας. Η λέξη "όχι" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βρούμε εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποιούν ακριβώς τις απαιτήσεις σας. Οι ικανότητες μας εκτείνονται στον πορισμό αποκλειστικών προϊόντων αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας όφελος. Ο ποικιλόμορφος μας κατάλογος προϊόντων συμπ. είδη όπως λουλούδια, καλλυντικά, Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες και μια μεγάλη γκάμα καταναλωτικών αγαθών ταχείας κυκλοφορίας (FMCG). Υιοθετούμε την διαπραγμάτευση συμφωνιών που ικανοποιούν τις μοναδικές προδιαγραφές κάθε επιχείρησης. Στην δέσμευση μας για βιωσιμότητα, παίζουμε επίσης έναν σημαντικό ρόλο στην ανακύκλωση. Μετατρέπουμε μεταχειρισμένα ρούχα σε καινούργια, καινότομα προϊόντα όπως τσάντες ή εξατομικευμένη ένδυση. Για τις ανάγκες σας σε συσκευές ιατρικής και οδοντιατρικής χρήσης, μπορείτε να βασιστείτε στο εξειδικευμένο τμήμα για να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Στον τομέα των προϊόντων διατροφής, το τμήμα είναι εξοπλισμένο ώστε να παρέχει μια μεγάλη γκάμα ειδών, φρέσκα ή κατεψυγμένα, συμπ. φρούτα και λαχανικά και ψάρια. Εμπορευόμαστε προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά ηθικά, εξασφαλίζοντας πως δεν εμπλέκουν παιδική εργασία και πως εγγυώνται για δίκαιες αμοιβές σε όλους τους εργάτες τους. Πέρα από αυτό, προσπαθούμε ενεργά να δημιουργήσουμε εργασιακές ευκαιρίες για οικογένειες και συμβάλλουμε στην οικονομική ανάπτυξη των περιοχών στις οποίες λειτουργούμε.

 2. ESSENCES NATURELLES CORSES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Ως γεωργοί, αποστάκτες, χημικοί και ειδικοί σε αρωματοθεραπείες, κοσμητική και αρωματοποιΐα, η Essences Naturelles Corses δεσμεύεται στην καλλιέργεια, εξαγωγή και μεταποίηση αρωματικών και ιατρικών φυτών από την Κορσική. Η επιχείρηση μας γεννήθηκε στα εδάφη του αγροκτήματος Bordéo, που καλλιεργείται από την οικογένεια μας από το 1962. Μια σχέση συμβίωσης και σεβασμού δημιουργήθηκε μεταξύ των φυτών, της οικογένειας μας και συνεπώς με την επιχείρηση. Είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε πιστοποίηση βιολογικής και βιοδυναμικής καλλιέργειας από την Ecocert και την Demeter από το 1985. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε στο αποστακτήριο μας προέρχονται είτε από τον κήπε και τα χωράφια του αγροκτήματος μας είτε από άγρια συλλογή, κυρίως ενδημικά αρωματικά φυτά της Κορσικής. Από το 2020, έχουμε επίσης συνάψει συνεργασίες για την παραγωγή φυτών όπως το Ελίχρυσο. Η δέσμευση μας απέναντι στην ποιότητα και τον σεβασμό της φύσης καθοδηγεί την κάθε μας δράση. Το σύνολο των αιθέριων ελαίων στην Essences Naturelles Corses πιστοποιείται ως 100% βιολογικής καλλιέργειας, 100% αγνό, 100% φυσικό και 100% πλήρης, διατηρώντας έτσι όλα τα αρωματικά στοιχεία του φυτού. Η αριστεία αυτή επιβεβαιώνει την δέσμευση μας για μια βιοδυναμική καλλιέργεια, σεβόμενη της φύσης, από την καλλιέργεια ως την απόσταξη.

 3. DISTILLERIE BEL AIR

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Χάρη στην παραδοσιακή μας τεχνογνωσία από το 1992, το αποστακτήριο μας δεσμεύεται να προσφέρει την ανώτατη ποιότητα, από βιολογική καλλιέργεια στις όμορφες κορυφές του Gard. Γιατί να επιλέξετε το αποστακτήριο Bel Air για την επιχείρηση σας; Αυθεντικότητα και παράδοση: Μια πλούσια ιστορία που ξεκίνησε με την βιολογική καλλιέργεια της λεπτής Λεβάντας, που εξελίχθηκε σε παραδοσιακό αποστακτήριο μεγάλης δυνατότητας, εξασφαλίζοντας μια ασύγκριτη ποιότητα. Εξαιρετική ποικιλία: Πέρα από την ειδικότητα μας στην λεπτή λεβάντα, αναλαμβάνουμε την απόσταξη μιας ποικιλόμορφης γκάμας εμβληματικών φυτών της περιοχής της Cévennes, προσφέροντας διάφορα προϊόντα για να ικανοποιήσουν τις ειδικές σας ανάγκες. Τοπικό εργαλείο ανάπτυξης: Χάρη στην συνεργασία σας με την Bel Air, συμμετέχετε στην ανάπτυξη της τοπικής λεκάνης της περιοχής των Cévennes, υποστηρίζοντας μια βιώσιμη και υπεύθυνη καλλιέργεια. Γεωργική αριστεία: Τα χωράφια μας καλλιεργούνται σύμφωνα με την βιολογική καλλιέργεια, η συλλογή γίνεται με οικολογικές μεθόδους, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετική ποιότητα των πρώτων μας υλών. Σύντομα δίκτυα διανομής και ευνοϊκή πελατειακή σχέση: Η δέσμευση μας για άμεση πώληση σας εξασφαλίζει μια εξατομικευμένη σχέση, με μεταφορές στην Γαλλία για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας από σήμερα για να συζητήσουμε την εξατομικευμένη σας συνεργασία με το αποστακτήριο Bel Air. Ας καλλιεργήσουμε μαζί, αυθεντικά και βέλτιστα.

 4. CFORB COSMETICS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην Insitu Green Technology, ο έμπιστος σας παραγωγός βιομηχανικής κάνναβις από το 2019. Εξειδικευόμαστε στην δημιουργία δερματολογικών-καλλυντικών προϊόντων χρησιμοποιώντας εκχυλίσματα που αποκτώνται μέσα από ένα σύστημα υπερκρίσιμου συστήματος CO2 αιχμής. Ως ο πρωτοπόρος κατασκευαστής φιλικού προς το μικροβίωμα προϊόντος στην Τουρκία, είμαστε περήφανοι που παραδίδουμε άριστα προϊόντα. Τα υπερκρίσιμα μας εκχυλίσματα, μέσα από το σύστημα SFE διοξειδίου του άνθρακα (CO2) , προσφέρει ασύγκριτα οφέλη τόσο στις εφαρμογές τροφίμων όσο και καλλυντικών. Φημισμένα για την αγνότητα τους, την πύκνωση τους και την συγκράτηση αξιόλογων βιοενεργών συστατικών, τα εκχυλίσματα αυτά καθορίζουν τα κριτήρια ποιότητας. Υπό το εμπορικό μας σήμα καλλυντικών, CforB, παρουσιάζουμε μια γκάμα δερμοκαλλυντικών θησαυρών: • Θαυματουργές ορός προσώπου: Ξεκλειδώστε αντιγηραντικές, ενυδατικές ιδιότητες και ιδιότητες εξισορρόπησης ενυδάτωσης για αναζωογόνηση του δέρματος όλη την ημέρα. •'Ελαιο σχήμα Y: Επωφεληθείτε από τις επιδράσεις σύσφιξης και αναγέννησης κυττάρων, ισορροπημένη απόχρωση του δέρματος και αυξημένη ενυδάτωση του προσώπου και του λαιμού σας. Σαπούνι κάνναβης Καθαρίζει αποτελεσματικά τα χέρια χωρίς να βλάπτει το δέρμα. Ανακαλύψτε έναν κόσμο φυσικών θησαυρών με την συλλογή μας ελαίων CforB : • Εκχυλίσματα κάνναβης • Εκχυλίσματα καφέ • Εκχυλίσματα θυμαριού • Εκχυλίσματα φύτρων • Εκχυλίσματα κακάο • Εκχυλίσματα λιναρόσπορου • Εκχυλίσματα μαύρου κύμινου • Εκχυλίσματα ροδιού. Τα προϊόντα μας έχουν περάσει με επιτυχία αυστηρές κοσμητικές δοκιμές, με θετικά αποτελέσματα και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα. Οι πρωτοβουλίες μας κοινωνικής ευθύνης, δημιούργησαν γυναικείους συνεταιρισμούς, ενισχύοντας τις γυναίκες στην παραγωγή των σαπουνιών μας κάνναβης.

 5. PHYTO 3000

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Phyto 3000 είναι γαλλικό εργαστήριο το οποίο παρασκευάζει και διανέμει προϊόντα εμπνευσμένα από την παραδοσιακή κινέζικη φυτοθεραπεία, μια αρχαία τεχνογνωσία 3000 ετών. Πριν πολλούς αιώνες, η Κίνα εφεύρεσε έναν μυθικό βάλσαμο. Μετά από αρκετούς μήνες έρευνας, η Phyto 3000 ανέπτυξε την ιδιόκτητη της σύνθεση σεβόμενη την προέλευση της. Αυτό που χαρακτηριζόταν άλλοτε ως έναν βάλσαμο αποκλειστικά προορισμένο για την ανώτερη κάστα των αρχαίων Κινέζων αυτοκρατόρων προσφέρεται σήμερα σε όσους αναζητούν ευεξία και αρμονία. Εμπνευσμένο από αυτόν τον παραδοσιακό βάλσαμο, το εργαστήριο βελτιστοποίησε την πρώτη του υγρή έκδοση, σε μια πιο συμπυκνωμένη μορφή για μέγιστη αποτελεσματικότητα. 'Ολες οι συνθέσεις μας εμπνέονται από αρχαία φάρμακα της παραδοσιακής κινέζικης φυτοθεραπείας. Μια φυτοθεραπεία η οποία έχει αποδείξει εδώ και περισσότερα από 3000 χρόνια τα φυσικά και εξαιρετικά της ενεργήματα στο ανθρώπινο σώμα. Η Phyto 3000 (πρώην Equilibre-Sino Vital) διαθέτει 30ετής εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα. Η Phyto 3000 θέλει προπαντός να σας προσφέρει προϊόντα ποιότητας με βάση την αρχαία τεχνογνωσία, προκειμένου να βοηθήσει όσους περισσότερους γίνεται να ξαναβρούν ή να προφυλάξουν μια ισορροπία, υγεία και ευεξία. Τα προϊόντα Phyto 3000 παρουσιάζουν ήδη μια μεγάλη ζήτηση από πολλούς επαγγελματίες, κινησιοθεραπευτές, οστεοπαθητικούς και φυσιοθεραπευτές.

 1. ROYAL BIO

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η Royal Bio είναι μια επιχείρηση εμπορίου χονδρικής φυσικών συστατικών 100 % αγνά και οικολογικά, για τους τομείς των καλλυντικών, της διατροφής, των φαρμάκων και των φυτοϋγειονομικών προϊόντων. Εμπορευόμαστε πάνω από 2500 είδη με φυτικά έλαια, αιθέρια έλαια, βούτυρα, κεριά, φυτικά εκχυλίσματα, οινοπνευματώδη, γλυκερίνη, αλόη βέρα, υδρολάτες, προϊόντα απολέπισης, σπόρους, αποξηραμένα φυτά, μπαχαρικά κ.λπ. Η μεγάλη μας ποικιλία προσφέρει ευελιξία στις δραστηριότητες όλων των πελατών μας, ανεξάρτητα από την παραγωγική τους ικανότητα. Αρχικά είχαμε επικεντρωθεί στα φυσικά καλλυντικά και κατόπιν διευρύναμε την προσφορά των προϊόντων σε άλλους τομείς όπως η βιομηχανία διατροφής, αρωματοθεραπείας, αρωματοποιίας, φυτοθεραπείας και τα φυτοϋγειονομικά προϊόντα. Ως εξαγωγείς και εισαγωγείς, διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα φυσικών προϊόντων που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Μια στενή σχέση με τους παραγωγούς μας, 30 διαφορετικών προελεύσεων, μας επιτρέπει να ελέγχουμε προσεκτικά όλη την διαδικασία.

 2. ACANTHIS LABORATOIRE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Εργαστήριο παρασκευής εξειδικευμένο σε ότι αφορά τα εκχυλίσματα φρέσκων βιολογικών φυτών γαλλικής χλωρίδας, το εργαστήριο Acanthis προσφέρει την τεχνογνωσία που διαθέτει στις επιχειρήσεις για να αναπτύξουν, στα μέτρα τους, την γκάμα των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και διαιτητικών προϊόντων ή φυτικά εκχυλίσματα για λογαριασμό τρίτων. Διαμορφωτής του φυτικού περιβάλλοντος, το εργαστήριο Acanthis ελέγχει όλη την αλυσίδα ανάπτυξης ενός προϊόντος: από την εύρεση των πρώτων υλών, βιολογικής ή φυσικής προέλευσης και τοπικής παραγωγής κατά προτίμηση, μέχρι την παρασκευή και συσκευασία του τελικού προϊόντος στα μέτρα του πελάτη στους χώρους μας, στην καρδιά των ορεινών Άλπεων. Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης σας συνοδεύει στην σύνθεση, στα μέτρα σας, του προϊόντος, στην αναζήτηση των ενεργών φυτικών συστατικών και σας παρέχει συμβουλές όσον αφορά την τεχνική και νομοθετική πλευρά. Ο χώρος μας διαθέτει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001 v 2015, παρασκευάζουμε τηρώντας τις αρχές της HACCP και τα πρότυπα BPF για καλλυντικά και φάρμακα.

 1. INSTITUTO FITOLOGICO S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Το Instituto Fitológico είναι μια επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1971, με έδρα την Βαρκελώνη, η οποία κατασκευάζει εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια προϊόντα φυτικής προέλευσης, εκχυλίσματα φυτών, αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα, αρώματα και γεύσεις για τις βιομηχανίες των φαρμάκων, καλλυντικών, τροφίμων, ζωικών τροφίμων, κτηνιατρικής και γεωργίας. Εργαζόμαστε με φυσικές και βιο-οικολογικές διαδικασίες με περισσότερα από 300 φυτά και πολλά φινιρίσματα ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

 2. BIO NEUF

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Για ομορφιά με φυσικό τρόπο, η BIO NEUF, ευαίσθητη σε θέματα φύσης και περιβάλλοντος, σας προσφέρει τα καλλυντικά BIO: προϊόντα ομορφιάς με αιθέρια έλαια (αρωματοθεραπεία), φυτικά έλαια και βιολογικά υδροδιαλύματα, με υψηλή περιεκτικότητα σε κύριες δραστικές ουσίες και πιστοποιημένα από τον CERTISYS. Ειδικά για το Βέλγιο: 100% BIO που σημαίνει ότι όλα τα συστατικά είναι βιολογικά. Διανέμουμε τα προϊόντα μας στο Βέλγιο και παντού στην Ευρώπη!

 3. BIOLANDES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BIOLANDES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα ομορφιάς, Αρώματα τροφίμων, Έλαια φυτικά, Προϊόντα ομορφιάς, Αρώματα τροφίμων, αρωματοθεραπεια, καλλωπιστικα προϊοντα, αιθερια ελαια, και φυτικα εκχυλισματα. Έχει έδρα σε Le Sen, Γαλλία.

 4. MOUNTAIN ROSE BULGARIA LTD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MOUNTAIN ROSE BULGARIA LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Αιθέρια έλαια 100% φυσικά, και αιθερια ελαια. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

 5. CDF SOURCING

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CDF SOURCING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια φυτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αιθερια ελαια, και Βιολογικά πιστοποιημένα αιθέρια έλαια. Έχει έδρα σε Noisy-Le-Grand, Γαλλία.

 6. CAKESPACE - PRODUITS BIO

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CAKESPACE - PRODUITS BIO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ευεξία και αναζωογόνηση, Ανθη, Έλαια φυτικά, Ποτά, τροφιμα/ποτα - χονδρικης και λιανικης, Παρασκευή τροφίμων, Ευεξία και αναζωογόνηση, ελαια για μασαζ, και φυσικα καλλυντικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 7. LE PETIT GRASSOIS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LE PETIT GRASSOIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα κερια, αρωματικα κερια, εξατομικευμενα αρωματα, αιθερια ελαια, Κερί για κεριά, Φιτίλια για κεριά, Αρώματα για κεριά, αρωματικα ελαια, και αρωματα αερα. Έχει έδρα σε Mouans-Sartoux, Γαλλία.

 8. ETHNIKSTORE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ETHNIKSTORE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, Ροφήματα από βότανα, Έλαια φυτικά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, αιθερια ελαια, εξαγωγή ελαιολάδου, σαφρανι, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 1. PHOENIX IMPORT

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PHOENIX IMPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμοι λίθοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεριά, Χρυσοχοεία, θυμιατηρια, μπρασελε, ημιπολυτιμοι λιθοι, αιθερια ελαια, λιβανι, Σωματική περιποίηση - προϊόντα, και Κεριά. Έχει έδρα σε Dalfsen, Κάτω Χώρες.

 2. OGREENLAB

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OGREENLAB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καπνός και είδη καπνιστών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αιθερια ελαια, κανναβη, Λινάρι-φυτά, και φαρμακευτικα φυτα. Έχει έδρα σε Amayé-Sur-Seulles, Γαλλία.

 3. SASU DOMAINE DES AROMES FRANCAIS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SASU DOMAINE DES AROMES FRANCAIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αιθερια ελαια, βιοκτόνο, και φυσικά καλλυντικά. Έχει έδρα σε Saint Jalle, Γαλλία.

 4. ALL4HOUSE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALL4HOUSE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αιθερια ελαια, αιθέρια έλαια για spa, ψεκαστήρας αιθέριων ελαίων, αιθερια ελαια για περιποιηση σωματος, φυσικές αρωματικές ύλες και αρωματικές ύλες για αιθέρια έλαια, Αιθέρια έλαια, Βιολογικά πιστοποιημένα αιθέρια έλαια, Αιθέρια έλαια 100% φυσικά, και Ελαιο jojoba. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 5. LA VIE EN BLEU

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LA VIE EN BLEU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαπούνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αιθερια ελαια, σαπουνοποιια, Παραγωγή σαπουνιού, και Σαπούνι. Έχει έδρα σε Fribourg, Ελβετία.

 6. PB2C

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PB2C, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιόλαδο, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, ντοματες, σαφρανι, κρεμμυδια, συκα, χουρμαδες, φραγκοσυκα, και μηλα. Έχει έδρα σε Bouglon, Γαλλία.

 7. GREEN VERDE B.V

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GREEN VERDE B.V, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικά καλλυντικά, καλλωπιστικα προϊοντα για περιποιηση προσωπου, κρεμες για περιποιηση προσωπου, αιθερια ελαια, Προϊόντα Wellness, και προϊοντα περιποιησης προσωπου. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

 8. MAG. HELGA STOLZ VERTRIEBS- GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAG. HELGA STOLZ VERTRIEBS- GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιθέρια έλαια, βιολογικα λαδια, αρωματοθεραπεια, αρωματικα ελαια, αρωματα αερα, λυχναρια για αρωματα, λιβανι, εργασία στα μέτρα του πελάτη, και αλατα μπανιου. Έχει έδρα σε Grafenworth, Αυστρία.

 9. LIGNE D COSMETIQUE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LIGNE D COSMETIQUE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα σωματικής περιποίησης, Καλλυντικές κρέμες, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα σωματικής περιποίησης, αιθερια ελαια, καλλυντικα με βαση φυσικα προϊοντα, θεραπεια κατα της κυτταριτιδας, καλλωπιστικα προϊοντα για περιποιηση προσωπου, και κρεμες για περιποιηση σωματος. Έχει έδρα σε Montpellier, Γαλλία.

 10. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Γαλλία

  Η Algovital ειδικεύεται στην παρασκευή προϊόντων περιποίησης και βιολογικών καλλυντικών όπως έλαια, αλοιφές ή τζελ. Χάρη στα 40 χρόνια μας πείρα και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι παραγωγοί αιθέριων ελαιών της Γαλλίας και όλου του κόσμου, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα σε αιθέρια έλαια 100% φυσικής προέλευσης, αγνά και πιστοποιημένα βιολογικά για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα μας προορίζονται για διάφορες εφαρμογές, όπως καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, ενεργειακά ποτά, φάρμακα, αρώματα και αρωματοθεραπεία. Τα έλαια μας συσκευάζονται σε μεταλλικά βαρέλια 1 κιλού ως 1 τόνο. Αναγνωρισμένος προμηθευτής, είμαστε σε θέση να σας συνοδέψουμε σε όλη την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, από τις αρχικές μελέτες ως τους τελικούς αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Η ALGOVITAL επεμβαίνει δυναμικά από την πρώτη ύλη ως το τελικό προϊόν. Το εργαστήριο μας έρευνας και ανάπτυξης προσφέρει την τεχνογνωσία και την δημιουργικότητα του ώστε να σας συνθέσει ποιοτικά προϊόντα στα μέτρα σας.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αιθερια ελαια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

671 Επιχειρήσεις