• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αιθερια ελαια

Αποτελέσματα για

Αιθερια ελαια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ESKAGE-ESKAMINT SCHIERHOLZ GMBH

  Γερμανία

  Παραγωγή και διανομή ελαίων μέντας, μενθόλης και άλλων αιθέριων ελαίων για τη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής, τη βιομηχανία παραγωγής τσίχλας και άλλους συναφείς κλάδους. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ιδίως στους τομείς των καλλυντικών, της οικίας, της περιποίησης (ανθρώπου και ζώων), της κλωστοϋφαντουργίας, των ζωοτροφών, των τροφίμων, της στοματικής περιποίησης, του Wellness και σε πολλούς άλλους τομείς. Οι πεπειραμένοι αρωματοποιοί μας αναπτύσσουν για λογαριασμό σας καινοτομικές δημιουργίες απόλυτα προσαρμοσμένες στις προσδοκίες και στο προφίλ των απαιτήσεών σας. Στη νέα ανάπτυξη των προϊόντων σας, είναι αυτονόητο ότι τηρούμε τους νομικούς και τεχνικούς κανονισμούς ασφαλείας, καθώς και τις ειδικές επιθυμίες καταχώρισης. Τα αρωματικά μας έλαια είναι άριστης ποιότητας και πολλαπλών χρήσεων. Διαθέτουμε άριστης ποιότητας ειδικά σχεδιασμένα έλαια μέντας με βάση τις δικές σας απαιτήσεις για τους τομείς της στοματικής υγιεινής, της βιομηχανίας γλυκισμάτων ή ακόμη και με βάση φαρμακευτικές προδιαγραφές.

 2. INTELCARE

  Μαρόκο

  Η επιχείρηση μας Intelcare σχεδιάζει βιολογικά καλλυντικά με φυσικά ενεργά συστατικά. Η Intelcare ιδρύθηκε το 2017 και εργάζεται για την δημιουργία προϊόντων που ικανοποιούν τις ανάγκες των διεθνών πελατών χάρη στην χρήση τοπικών συστατικών από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Το καλλυντικό εργαστήριο INTELCARE φημίζεται για την εξαιρετική του τεχνογνωσία και το πάθος της ομάδας του για την ανάπτυξη προϊόντων ομορφιάς και ευεξίας ποιότητας που τηρούν τις υποσχέσεις τους. Το καλλυντικό μας εργαστήριο και οι παραγωγικές μας μονάδες έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις σωστές πρακτικές κατασκευής και διαθέτουν πιστοποίηση κατά ISO22716 και ISO 9001. Τα εργαστήρια μας καλύπτουν, μαζί με τις αποθήκες μας, συνολική έκταση 1000 τ.μ που χωρίζεται σε τμήμα κατασκευής, τμήμα συσκευασίας, εργαστήριο ανάπτυξης και σύνθεσης, αποθήκες πρώτων υλών, είδη συσκευασίας και τελικά προϊόντα. Διαθέτουμε έναν στόλο αποδοτικών μηχανημάτων επεξεργασίας, πλήρωσης και συσκευασίας. Έχουμε δεσμευτεί στην προστασία του περιβάλλοντος και στην υγεία των πελατών μας και συνεπώς τα προϊόντα μας δεν περιέχουν παραβένιο, σιλικόνη ή ορυκτό έλαιο. Τα κύρια ενεργά συστατικά των προϊόντων μας προέρχονται από την φύση. Χρησιμοποιούμε φυτικά εκχυλίσματα πλούσια σε βιταμίνες, φυτικά έλαια που περιέχουν κύρια λιπαρά οξέα, αρωματικά αιθέρια έλαια. Πρόκειται για πραγματικά συμπυκνώματα θρεπτικών ουσιών.

 3. LABORATOIRE ROSIER DAVENNE

  Γαλλία

  Εδώ και ορισμένα χρόνια, το εργαστήριο μας, που βρίσκεται στην Νότια Γαλλία, κοντά στην πόλη Αβινιόν, μελετά την βιολογική δράση των αιθέριων ελαίων. Το εργαστήριο σας προτείνει να επεξεργαστεί μια ή περισσότερες φυσικές αρωματικές συνθέσεις σύμφωνα με την συγγραφή σας υποχρεώσεων.Διανέμουμε αιθέρια έλαια για τις βιομηχανίες καλλυντικών, φαρμάκων και κτηνιατρικής καθώς και στα φαρμακεία. Υλοποιούμε επίσης συνδυασμούς αιθέριων ελαίων για να συνδυάζουμε τις αποδεδειγμένες βιολογικές δραστηριότητες (αδυνάτισμα, ενυδάτωση...) στις οσφρητικές ελκυστικές μορφές. Κατόπιν αίτησης, μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικές συνθέσεις (χωρίς αλλεργιογόνα, πιστοποιημένες κατά Ecocert, ...). Έχουμε τον εσωτερικό εξοπλισμό για την διεξαγωγή όλων των φυσικών ελέγχων, όπως πυκνότητα, δείκτης διάθλασης, οπτική απόκλιση...ότι χαρακτηρίζει φυσικά το αιθέριο έλαιο.Επίσης, διαθέτουμε χρωματογραφία σε αέρια φάση με μαζικό φασματόμετρο στην συνέχεια για τον εντοπισμό των μορίων.'Όσον αφορά τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ και κλασικά μας αιθέρια έλαια, δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως, τόσο στην Νότια Αφρική, όσο και στον Καναδά, την Κίνα ή την Ινδονησία. Στόχος είναι να βρούμε για εσάς την πρώτη ύλη ποιότητας.

 4. ILANGA NATURE

  Βέλγιο

  Η ILANGA NATURE είναι παραγωγός μπαχαρικών, μελιού από άγριες κυψέλες, ελαιόλαδου και φρούτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν εγγύηση ποιότητας και ιχνηλάτησης. Η ILANGA NATURE βρίσκει τις μοναδικές της γεύσεις στη Μαδαγασκάρη, στο Μαυρίκιο, στην Σαρδηνία και γευστικά προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία φυσικών προϊόντων στις καλύτερες συνθήκες. Μπορούμε επίσης να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας για φυσικά και αυθεντικά προϊόντα με τοπική αυθεντική γεύση ! Εργάζεστε στον τομέα της εστίασης; Είστε ιδιοκτήτης ενός μπακάλικου; Συμμερίζεστε τις αξίες και το όραμα μας; Προτιμάτε τα φυσικά προϊόντα; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Οι επαγγελματίες που αναζητούν την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής θα μείνουν ικανοποιημένοι. Η ILANGA NATURE προσφέρει μέλι, μπαχαρικά, αλάτια, ζάχαρες, μαρμελάδες και ελαιόλαδα σε διάφορες μορφές. Σας ακούμε και σας προσφέρουμε τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για τις ανάγκες σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Ο κατάλογος των προϊόντων μας βρίσκεται στο Whatsapp, αρ. 0456/56 19 97, μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.

 5. ETERIKA LTD

  Βουλγαρία

  Η ETERIKA LTD. είναι ένας Βουλγαρικός παραγωγός αιθέριων ελαιών και ανθόνερων, προϊόντων αρωματοθεραπείας, καλλυντικών για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα από το 1990. Βρισκόμαστε στην καρδιά της Βουλγαρίας, στην Rose Valley, η οποία διαθέτει το βέλτιστο έδαφος και τις καλύτερες κλιματικές συνθήκες για την καλλιέργεια του τριαντάφυλλου λαδιού 'Rosa damascena', της λεβάντας 'Lavandula angustifolia' και άλλα φυτά ελαιών για την απόκτηση αιθέριων ελαίων ανώτατης ποιότητας. Γεγονότα για τα οποία είμαστε περήφανοι: η πρώτη παρτίδα ελαίου από τριαντάφυλλο που παράχθηκε από μια ιδιωτική μονάδα στην Βουλγαρία μεταξύ των διυλιστηρίων που υπήρχαν εκείνη την εποχή. Δεδομένο που πιστοποιείται από τον Πρωτόκολλο αρ. 1/19.06.1992 στις από το κρατικό εργαστήριο "Bulgarian Rose" - στην Σόφια. Το 1996 καταχωρήθηκε το εμπορικό σήμα Eterika®. Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν χρώματα, συνθετικά αρώματα, ζωικά προϊόντα. ανακυκλώνουμε τις συσκευασίες. Κατά την παραγωγή και εφοδιασμό των προϊόντων μας, προσπαθούμε αδιάκοπα να ξεχωρίσουμε και να τηρούμε τις βασικές μας προϋποθέσεις: ιδιοκτησία πρώτων υλών, κλειστό παραγωγικό κύκλο, φυσικό και αγνό προϊόν, λογικές τιμές. Σε όσους αναρωτιούνται για εμάς και είναι περίεργοι να ανακαλύψουν τα προϊόντα μας, ευχόμαστε: ‘Διευρύνετε την αξιολόγηση σας όσον αφορά την φύση.’ Μεταξύ των προϊόντων μας θα βρείτε: ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΑΡΩΜΑ ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΘΟΝΕΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΛΑΙΑ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΑΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΧΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΚΟΛΛΑΓΟΝΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LILIUM XTRACT

  Γαλλία

  Με έδρα στην Νότια Γαλλία, η Lilium Xtract είναι κατασκευαστής- χονδρέμπορας αρωμάτων (τερπένια) κάνναβης 100% φυσικής προέλευσης. Τα προϊόντα μας λειτουργούν με άνθη κανναβιδοειδών, ρητίνες, εκχυλίσματα, έλαια κανναβιδοειδών, ηλεκτρονικά υγρά, στυλοί ατμίσματος (cartridges), καλλυντικά, καπνό και καπνό για chicha, τρόφιμα και ποτά. Διαθέτουμε όλες τις πιστοποιήσεις και απαραίτητες άδειες- πιστοποιητικό ποιότητας τροφίμων, IFRA, άδεια αλλεργιογόνων πρότυπα ΕE, καρτέλες δεδομένων ασφαλείας, τεχνικές καρτέλες. Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν CBD ούτε THC, Η χρήση τους επιτρέπει την δημιουργία υγρών ατμίσματος με γεύση κάνναβης ή εντελώς καινότομες γεύσεις συνδυάζοντας τις αρτυματικές μας ουσίες κάνναβης με άλλες αρτυματικές ουσίες, να τυποποιήσουμε ή βελτιώσουμε την γεύση και το άρωμα των ανθών, ρητινών και παράγωγων CBD, να δημιουργήσουμε πρωτόπωρα καλλυντικά με οσμή κάνναβης, να δημιουργήσουμε προϊόντα καπνού με μοναδική γεύση κάνναβης, Σας προσφέρουμε δύο γκάμες: -Την γκάμα « Derived Line », όπου τα τερπένια εξάγονται από το φυτό της κάνναβης (cannabis sativa L). -Την γκάμα « Profile Line », όπoυ τα τερπένια εξάγονται από βοτανικά φυτά. Τα αρώματα μας (τερπένια) κάνναβης χωρίζονται σε 3 κατηγορίες: Κλασικές, φρουτώδεις και γλυκές ποικιλίες. Μπορούμε να σας παραδώσουμε κουτιά δειγμάτων για να διαπιστώσετε από μόνοι σας την ιδιαίτερη φροντίδα που προσφέρουμε στα προϊόντα μας.

 2. WILCO GMBH

  Γερμανία

  Η Wilco δημιουργεί προϊόντα για την υγιεινή ζωή, την απαιτητική περιποίηση, την εσωτερική ευεξία και αρμονία. Θέλουμε να ενισχύσουμε την υγεία των ανθρώπων με φυσικά προϊόντα και να τους στηρίξουμε να αποκτήσουν την προσωπική του ισορροπία, να αισθάνονται καλά και να πορεύονται με σφρίγος στη ζωή τους. Στο πλαίσιο αυτό αξιοποιούμε τους θησαυρούς τη Φύσης και στηριζόμαστε σε απλές και αποτελεσματικές συνταγές χωρίς παρελκόμενα που συντίθενται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά. Όλα τα προϊόντα μας είναι απόλυτα φυσικά σε ποσοστό 100% , κατά κύριο λόγο βιολογικά ελεγχόμενα και χωρίς κανένα πρόσθετο.

 3. MELINADESTOCK

  Γαλλία

  Η εταιρεία MELINADESTOCK κατασκευάζει και μεταπουλά καλλυντικά επώνυμων εμπορικών σημάτων, η έδρα της βρίσκεται στην πόλη Aubervilliers με εκθεσιακό χώρο 400 τ.μ εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Προσφέρουμε πάνω από 300 εμπορικά σήματα και πάνω από 2500 αναφορές για ξεπούλημα (αρώματα, τσάντες, ενδύματα, καλλυντικά…) Azzaro , Nina Ricci , Paco Rabanne , Hugo Boss , Ted Lapidus, Mauboussin , Mugler, Cacharel ...) Ανάμεικτα αρώματα καθώς και ιδιόκτητη συλλογή Massimo parfum που παρασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στην Γαλλία. Προφέρουμε ιδιωτικές συλλογές, Maissa +Brume Corporel για το σώμα ( Αρωμα Niche, Victoria’s Secret , Women’s Secret, Pascal Morabito, Birraci ...) + καλλυντικά ( Botox, Lissage de Cheveux, Kératine , Jean Michel Cavada ) καθώς και αιθέρια έλαια αρωμάτων που εμπνέονται από μεγάλες φίρμες με βάση τα αρώματα (αιθέρια έλαια) (Baccarat, Bois d’argent , vanille ...) + Μακιγιάζ, αποσμητικά χώρου, αρώματα εσωτερικού χώρου (Black UP, Bouregeois ...) δωρεάν παράδοση κατ' οίκον εντός 24ωρου - Δυνατότητα επίσκεψης του καταστήματος στον εκθεσιακό μας χώρο στην Aubervilliers (Για να δείτε/δοκιμάστε/αγοράστε/ διαπραματευτείτε) Για αγορές λιανικής, οι παραγγελίες γίνονται μέσω του ιστότοπου μας. (Sykze.com) Θα βρείτε όλα τα στοιχεία μας στο προφίλ μας (διεύθυνση, αρ. τηλεφώνου καθώς και ηλ. διεύθυνση). Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με τις ποσότητες. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 4. FÉRET PARFUMEUR

  Γαλλία

  Γαλλική οικογενειακή φίρμα από το 1878, - με σήμανση Εκατονταετής Οικογενειακή επιχείρηση - Η Féret Parfumeur προωθεί εδώ και πολλές γενιές τον τρόπο ζωής α λα γαλλικά. Το 1900, η ένωση Hyalin - 100% φυσική πέτρα αλουμινίου (pierre d’alun) κατέκτησε τρία μετάλλια στην Παγκόσμια Έκθεση του Παρισιού 1900 και κυκλοφορεί ακόμα μέχρι σήμερα! Σήμερα, ο Alexis Cabanne -ο τρισέγγονος του ιδρυτή- είναι εκείνος που διαχειρίζεται την εταιρεία. Ο Αλέξης είναι παιδί της περιοχής όπου παράγεται το Κονιάκ. Χάρη στην μεταβίβαση της οικογενειακής τεχνογνωσίας, ο Αλέξης εξασκεί την όσφρηση του καθώς και την γευσιγνωσία του με αυτό το οινόπνευμα, από πατέρα σε γιο.Με πάθος για την βοτανική, του αρέσει να διαφοροποιεί τις δραστηριότητες του και έτσι έδωσε μια νέα ώθηση στο οικογενειακό εμπορικό σήμα καλλυντικών: Féret Parfumeur. Με ένα ύφος πάντα ρετρό-κομψό και 100% γαλλικής προέλευσης, η Féret Parfumeur σας προσφέρει προϊόντα που αποτελούνται κυρίως από μέλι και αιθέρια έλαια. Είναι κατάλληλα για αρωματοποιεία, φαρμακεία, κομμωτές, καταστήματα βιολογικών προϊόντων, κέντρα αισθητικής και σπα, πολυκαταστήματα και καταστήματα είδη δώρων. Το χαρισματικό μας ρετρό- κομψό εμπορικό σήμα εκτιμάται ιδιαίτερα από τον καταναλωτή, λόγω της άριστης ποιότητας των προϊόντων του που προωθούν μια παιδική ανάμνηση "Madeleine de Proust" η οποία προσφέρει ασφάλεια.Οι δημιουργίες του Αλέξη σας διηγούνται εδώ μια ιστορία : την ιστορία της οικογένειας Féret, της κομψότητας, της εξυγίανσης…. α λα γαλλικά. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 5. ROYAL BIO

  Ισπανία

  Η Royal Bio είναι μια επιχείρηση εμπορίου χονδρικής φυσικών συστατικών 100 % αγνά και οικολογικά, για τους τομείς των καλλυντικών, της διατροφής, των φαρμάκων και των φυτοϋγειονομικών προϊόντων. Εμπορευόμαστε πάνω από 2500 είδη με φυτικά έλαια, αιθέρια έλαια, βούτυρα, κεριά, φυτικά εκχυλίσματα, οινοπνευματώδη, γλυκερίνη, αλόη βέρα, υδρολάτες, προϊόντα απολέπισης, σπόρους, αποξηραμένα φυτά, μπαχαρικά κ.λπ. Η μεγάλη μας ποικιλία προσφέρει ευελιξία στις δραστηριότητες όλων των πελατών μας, ανεξάρτητα από την παραγωγική τους ικανότητα. Αρχικά είχαμε επικεντρωθεί στα φυσικά καλλυντικά και κατόπιν διευρύναμε την προσφορά των προϊόντων σε άλλους τομείς όπως η βιομηχανία διατροφής, αρωματοθεραπείας, αρωματοποιίας, φυτοθεραπείας και τα φυτοϋγειονομικά προϊόντα. Ως εξαγωγείς και εισαγωγείς, διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα φυσικών προϊόντων που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Μια στενή σχέση με τους παραγωγούς μας, 30 διαφορετικών προελεύσεων, μας επιτρέπει να ελέγχουμε προσεκτικά όλη την διαδικασία.

 1. ACANTHIS LABORATOIRE

  Γαλλία

  Εργαστήριο παρασκευής εξειδικευμένο σε ότι αφορά τα εκχυλίσματα φρέσκων βιολογικών φυτών γαλλικής χλωρίδας, το εργαστήριο Acanthis προσφέρει την τεχνογνωσία που διαθέτει στις επιχειρήσεις για να αναπτύξουν, στα μέτρα τους, την γκάμα των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και διαιτητικών προϊόντων ή φυτικά εκχυλίσματα για λογαριασμό τρίτων. Διαμορφωτής του φυτικού περιβάλλοντος, το εργαστήριο Acanthis ελέγχει όλη την αλυσίδα ανάπτυξης ενός προϊόντος: από την εύρεση των πρώτων υλών, βιολογικής ή φυσικής προέλευσης και τοπικής παραγωγής κατά προτίμηση, μέχρι την παρασκευή και συσκευασία του τελικού προϊόντος στα μέτρα του πελάτη στους χώρους μας, στην καρδιά των ορεινών Άλπεων. Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης σας συνοδεύει στην σύνθεση, στα μέτρα σας, του προϊόντος, στην αναζήτηση των ενεργών φυτικών συστατικών και σας παρέχει συμβουλές όσον αφορά την τεχνική και νομοθετική πλευρά. Ο χώρος μας διαθέτει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001 v 2015, παρασκευάζουμε τηρώντας τις αρχές της HACCP και τα πρότυπα BPF για καλλυντικά και φάρμακα.

 2. W. ULRICH GMBH

  Γερμανία

  Διεθνής διάθεση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών για τους τομείς των καλλυντικών, των τροφίμων, των τεχνικών χρήσεων και της φαρμακευτικής: Aloe Vera, μηλικό οξύ, έλαιο πυρήνων βερίκοκου, αργανέλαιο, βούτυρο αβοκάντο, έλαιο αβοκάντο, έλαιο Babassu, βενζοϊκό οξύ, κερί μελισσών, έλαιο bourrache, έλαιο μπρόκολου, γαλακτικό βουτύλιο, γαλακτικό ασβέστιο με επίστρωση, γαλακτικό ασβέστιο, κερί Candelilla, καπρυλικό οξύ, κερί Carnauba, έλαιο CBD, κιτρικό οξύ, έλαιο κάρδου, D πανθενόλη, καρυδέλαιο, οξικό οξύ, γαλακτικό αιθύλιο, έλαιο ευκαλύπτου, εκχυλίσματα, έλαιο πεύκης, Germaben, Germall, δ-γλουκονολακτόνη, γλυκερόλη, έλαιο ροδιού, έλαιο γκρέιπ-φρουτ, άλευρο από πυρήνες γκουάρ, έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς, έλαιο κανναβοσπόρου, φουντουκέλαιο, υδρολύματα, κόκκοι Jojoba, έλαιο Jojoba, βούτυρο κακάο, γλυκονικό κάλιο, σορβικό κάλιο, έλαιο κοκοφοίνικα, έλαιο Kukui, κολοκυθέλαιο, έλαιο λεβάντας, λινέλαιο, έλαιο σχοινόπρασου, έλαιο Macadamia, γαλακτικό μαγνήσιο, αραβοσιτέλαιο, αμυγδαλέλαιο, έλαιο Marula, έλαιο Melissa, γαλακτικό οξύ, μινθέλαιο, τριγλυκερίδιο μέσου μήκους αλύσου, έλαιο onagre, οξικό νάτριο. Επεξεργαζόμαστε τα αιτήματά σας στα γερμανικά, στα αγγλικά και στα τουρκικά.

 1. INSTITUTO FITOLOGICO S.L.

  Ισπανία

  Το Instituto Fitológico είναι μια επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1971, με έδρα την Βαρκελώνη, η οποία κατασκευάζει εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια προϊόντα φυτικής προέλευσης, εκχυλίσματα φυτών, αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα, αρώματα και γεύσεις για τις βιομηχανίες των φαρμάκων, καλλυντικών, τροφίμων, ζωικών τροφίμων, κτηνιατρικής και γεωργίας. Εργαζόμαστε με φυσικές και βιο-οικολογικές διαδικασίες με περισσότερα από 300 φυτά και πολλά φινιρίσματα ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

 2. LIGNE D COSMETIQUE

  Γαλλία

  Στόχος μας είναι να σας εξασφαλίσουμε άμεσα αποτελέσματα, μεγάλης διάρκειας και με ασύγκριτη αποτελεσματικότητα. Στραφήκαμε προς την φύση η οποία διαθέτει ενεργά συστατικά απαραίτητα ώστε να λειτουργεί βέλτιστα η επιδερμίδα μας. Οι συνθέσεις μας, ανεπτυγμένες από ειδικούς κατά της γήρανσης, ιατρούς και έμπειρους χειρούργους βασίζονται σε 4 αρχές: Διαφάνεια των πρώτων υλών, προστασία του περιβάλλοντος, ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης επιστημονικά αναγνωρισμένα και γαλλικής παρασκευής.

 3. BIO NEUF

  Βέλγιο

  Για ομορφιά με φυσικό τρόπο, η BIO NEUF, ευαίσθητη σε θέματα φύσης και περιβάλλοντος, σας προσφέρει τα καλλυντικά BIO: προϊόντα ομορφιάς με αιθέρια έλαια (αρωματοθεραπεία), φυτικά έλαια και βιολογικά υδροδιαλύματα, με υψηλή περιεκτικότητα σε κύριες δραστικές ουσίες και πιστοποιημένα από τον CERTISYS. Ειδικά για το Βέλγιο: 100% BIO που σημαίνει ότι όλα τα συστατικά είναι βιολογικά. Διανέμουμε τα προϊόντα μας στο Βέλγιο και παντού στην Ευρώπη!

 4. COSMETYS

  Γαλλία

 5. CDF SOURCING

  Γαλλία

 6. BIOLANDES

  Γαλλία

 7. PHOENIX IMPORT

  Κάτω Χώρες

 8. NÔVENY

  Γαλλία

 1. L'OR DES LAVANDES

  Γαλλία

 2. CAKESPACE - PRODUITS BIO

  Γαλλία

 3. ETHNIKSTORE

  Γαλλία

 4. LES PARFUMS D'UGO

  Γαλλία

 5. KBA

  Γαλλία

 6. EARL DOMAINE DES AROMES PROVENCAUX

  Γαλλία

 7. SALY COSMETIQUES

  Γαλλία

 8. ALL4HOUSE

  Γαλλία

 9. PB2C

  Γαλλία

 10. MAG. HELGA STOLZ VERTRIEBS- GMBH

  Αυστρία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αιθερια ελαια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

642 επιχειρήσεις