• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αθλητική διατροφή

Αποτελέσματα για

Αθλητική διατροφή - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ANONA GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η επωνυμία anona χαρακτηρίζει μια επιτυχημένη εδώ και περισσότερα από 180 χρόνια επιχείρηση τροφίμων. Με στόχο το συνδυασμό της παράδοσης και της προσανατολισμένης το μέλλον τεχνολογίας, η anona εξελίχθηκε από έναν πρώην μύλο σιτηρών σε μια σύγχρονη επιχείρηση τροφίμων. Σήμερα αναπτύσσουμε και παράγουμε για πελάτες στη Γερμανία, στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο υψηλής ποιότητας, καινοτομικά τρόφιμα στους τομείς τροφίμων Wellness και Fitness, τροφίμων για αθλητές και διατροφή Vegane, καθώς και προϊόντα παγωτού. Και όλα αυτά από μια ομάδα άνω των 1500 πρώτων υλών. Περισσότεροι από 400 συνεργάτες καταβάλλουν σε καθημερινή βάση κάθε προσπάθεια ώστε να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας, αξιοπιστίας και εξυπηρέτησης πελατών προς όφελος όλων των πελατών μας – με καινοτομικό πνεύμα, ακρίβεια, τεχνογνωσία και αυστηρή διαχείριση της ποιότητας. Τα προϊόντα μας: μπάρες πρωτεΐνης, μπάρες βρώμης, αθλητική διατροφή, πρώτες ύλες παγωτού, σκευάσματα αμινοξέων, συμπυκνωμένα ποτά, συμπληρώματα διατροφής, αθλητικά ποτά, τρόφιμα διαίτης, δισκία κατά παραγγελία (τρόφιμα)

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. INNOVANTA, LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Ο όμιλος επιχειρήσεων "Innovanta" κατέχει 40% της μερίδας της αγοράς ειδικής διατροφής στην Ρωσία και προσφέρει κλινική και διαιτητική διατροφή που έχει αποδειχθεί ως αποτελεσματική και ασφαλής από κλινικές έρευνες. Τα προϊόντα μας βοηθούν όχι μόνο στην διατήρηση της υγείας αλλά προλαμβάνουν επίσης ορισμένες ασθένειες. Ο ιδιόκτητος παραγωγικός χώρος μας με έκταση άνω των 1000 τ.μ τηρεί αυστηρά τα πρότυπα κατά ISO 22000 και το πρωτόκολλο HACCP. Το τμήμα μας έρευνας και ανάπτυξης δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη των συνθέσεων και χρησιμοποιεί αποκλειστικά φυσικά συστατικά. Επίσης, η εταιρεία χρησιμοποιεί τουλάχιστον 70% τοπικά συστατικά, που σημαίνει πως η τιμή δεν εξαρτάται από την τιμή του δολαρίου αλλά παραμένει προσιτή για τους εταίρους μας. Οι υπάλληλοι της εταιρείας είναι υπεύθυνοι για την ποιότητα και την γεύση του προϊόν. Παρασκευάζουμε όχι μόνο κλινική διατροφή αλλά και υγιεινή διατροφή για παιδιά και ενήλικες, αθλητική διατροφή, βιταμίνες και προϊόντα για απώλεια βάρους, λήψη βάρους και σταθεροποίησης βάρους.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. GLOBALBLEND SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by Europages badge

  Η GLOBALBLEND SP. Z O.O είναι μια Πολωνική εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή με σύμβαση συμπληρωμάτων διατροφής, τρόφιμα για ειδικές θρεπτικές και ιατρικές χρήσεις. Αναπτύσσουμε και παρασκευάζουμε προϊόντα για διάφορες εφαρμογές, όπως αθλητική διατροφή, προϊόντα υγιεινά, ποτά, φαρμακευτικά, θρεπτικά φαρμακευτικά προϊόντα ή στιγμιαία διατροφή.Η καταρτισμένη μας ομάδα παράγει προϊόντα ανώτατης ποιότητα για πελάτες σε όλο τον κόσμο, κυρίως στην Ευρώπη, στην Μέση Ανατολή και στην Βόρεια Αφρική. Ελέγχουμε πλήρως την παραγωγική μας διαδικασία υψηλής ποιότητας, από την αγορά πρώτων υλών από τους έμπιστους μας προμηθευτές, ως το μείγμα και την συσκευασία των τελικών προϊόντων. Η εγκατάσταση μας παράγει σύμφωνα με τα πρότυπα HACCP και GMP. Εργαζόμαστε πάνω σε προϊόντα σε μορφή σκόνης, υγρή μορφή και σε κάψουλες. Για να ολοκληρώσουμε την προσφορά μας, πωλούμε χονδρικής πρώτες ύλες για παραγωγή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. LABORATOIRE PYC

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Το εργαστήριο PYC ασχολείται με την υπεργολαβία διαιτητικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής. Η δουλειά του: Ανάπτυξη, παραγωγή και συσκευασία κατά παραγγελία για μάρκες τρίτων. Οι σκόνες είναι συσκευασμένες σε βάζα, σακουλάκια, doypack ή στικ. Προσφέρει: σκόνες πλούσιες σε πρωτεΐνες, πρωτεϊνούχα σνακ, υποκατάστατα γεύματος, προϊόντα αθλητικής διατροφής, συμπληρώματα διατροφής (αδυνάτισμα, υγεία, διατροφικά καλλυντικά). Κατά παραγγελία ανάπτυξη προϊόντων χωρίς ετικέτα, χωρίς γλουτένη ή vegan.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. HUVOTEX VOLKER HUMMLER

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. MPS MODERN PRODUCTS & SPIRITS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. MTL POWER FOOD GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. STERNMAID GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. LEOVIT NUTRIO LTD

  Ρωσία

  Η LEOVIT Nutrio είναι μια εταιρεία έρευνας και παραγωγής με πάνω από 20 χρόνια πείρας, παρασκευαστής διαιτητικών και οργανικών τροφίμων, συμπληρώματα διατροφής, αθλητική διατροφή, ανάπτυξη θεραπευτικών και προληπτικών ειδών διατροφής και δίαιτας. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην παραγωγή διαιτητικών συμπληρωμάτων, σε οργανικά λειτουργικά τρόφιμα για υγιεινή διατροφή, θεραπευτικά και προληπτικά προϊόντα για τον έλεγχο του βάρους χρησιμοποιώντας τα προγράμματα της, προηγμένη τεχνολογία, συστατικά και υλικά υψηλής ποιότητας. Η LEOVIT Nutrio παράγει πάνω από 500 διαφορετικά προϊόντα, εκ των οποίων θεραπευτικά και προληπτικά προϊόντα για αδυνάτισμα και λήψη ενέργειας, μπάρες φρούτων, πρωτεΐνης και μούσλι για ενήλικες και παιδιά, προϊόντα αποτοξίνωσης σώματος για άτομα που εργάζονται σε επικίνδυνο περιβάλλον. Τα προϊόντα της LEOVIT Nutrio υποβάλλονται με επιτυχία σε κλινικές δοκιμές σε κορυφαία ιατρικά κέντρα της Ρωσίας. Η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση κατά ISO9001 και HACCP και η κατασκευαστική διαδικασία της εταιρείας τηρεί το πρότυπο κατά ISO22000.

 5. SPORTS UNLIMITED

  Βέλγιο

  Η SPORTS UNLIMITED είναι μια νέα και δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση που απευθύνεται στους αθλούμενους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Τα είδη μας περιλαμβάνουν επωνυμίες όπως οι Performance, Born, Squeezy, OTE Sports και maxim. Είμαστε επίσημος μεταπωλητής της KT TAPE στο Βέλγιο και το Λουξεμβούργο. Είμαστε επίσημος διανομέας της Beyuna στο Βέλγιο και το Λουξεμβούργο. Επίσης, διαθέτουμε αξεσουάρ των Flipbelt και Spibelt. Τα μασάζ για αθλούμενους και η περίδεση με ταινία (sport taping) αποτελούν τμήμα των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας.

 1. LIGHT LIFE

  Ελλάδα

  Στη Light Life επιδιώκουμε να δημιουργούμε καθημερινά τις καλύτερες προϋποθέσεις στο χώρο της σύγχρονης διαιτολογίας και διατροφής, συμμετέχοντας ενεργά στην πρόληψη και στην προαγωγή της υγείας του σύγχρονου ανθρώπου, με σκοπό την επαναφορά και διατήρηση της σωματικής και ψυχικής του υγείας. Στόχος μας αποτελεί η δημιουργία ενός νέου πρότυπου μοντέλου διατροφικής αγωγής βασισμένο στην εκμάθηση ενός σωστού τρόπου διατροφής ως φιλοσοφία και κουλτούρα αλλά και στην υιοθέτηση ενός υγιούς και ισορροπημένου διαιτολογίου με μακροπρόθεσμο σκοπό την εξάλειψη της άγνοια στον τομέα της διατροφής.Δημιουργούμε αυστηρώς προσωπικά διαιτολόγια βασισμένα εξ’ ολοκλήρου στις διατροφικές συνήθειες και στον ιδιαίτερο τρόπο ζωής κάθε ανθρώπου λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη χαρακτηριστικά όπως την ηλικία, το φύλο, άσκηση ή φυσική δραστηριότητα και την ύπαρξη τυχόν ιατρικών θεμάτων.

 2. PHYTOIASI F&H(FOOD & HERBS)

  Ελλάδα

  Εισαγωγεσ-διεθνες εμποριο: yπερτροφων-ενεργειακων χυμων-αλατι ιμαλαιων & gourmet αλατιων-raw food-oργανικων προιοντων-cosmetics-supplements-eλληνικων παραδοσιακων προιοντων-herbs &spices.Σας καλυπτουμε για μικρες η μεγαλες ποσοτητες(συσκευασμενα η χυμα).Προμηθευομαστε το καθε προιον απο την πηγη του και οι τιμες μας ειναι οι πλεον ανταγωνιστικεσ.Ειδικοτητα μας: superfoods (goji berry-acai berries-alfalfa-apricot kernels-aronia berries-baobab-barley grass-blueberry-cacao beans-cacao nibs-camu camu-cats claw-catuaba-chia seeds-chlorella-cranberry-dong quai-ginseng-graviola-guarana-he shou wu-hemp protein-hemp products-horny goat-kelp-lucuma-maca-maitake-mesquite-moringa-msm powder-mucuna-mulbery-pea protein-physalis-purple corn-reishi mushroom-rhodiola rosea-rose hip-scisandra berries-spirulina powder-suma root-tribulus-wheatgrass-zeolite-sea buckthorn-quinoa-stevia-himalayan salt-hawaian red alaea salt-utah red sweet salt-elixir herbs-

 3. GANODERMA LUCIDUM DXN

  Ελλάδα

 4. SUNNY FOOD LTD

  Ουκρανία

 5. CONNYPURE - ERNÄHRUNGSBERATUNG VON CONNY HÖRL

  Αυστρία

 6. PRIFA COFFEE TABLETS

  Ηνωμένες Πολιτείες

 7. ELTABIA GMBH

  Γερμανία

 8. L'HEXAGONE

  Γαλλία

 9. GENERAL NUTRITION AGENCY UG

  Γερμανία

 10. TIME4NUTRITION

  Κάτω Χώρες

 1. BEARPROTEIN GMBH

  Γερμανία

 2. PROZIS - ONSALESIT, S.A.

  Πορτογαλία

 3. FITNESS-PRIS.DK

  Δανία

 4. MY FIT NUTRITION

  Κάτω Χώρες

 5. PIATTO APPOSTA SRL

  Ιταλία

 6. BOTANICAL HARMONY

  Κύπρος

 7. HEALTH N' FITNESS

  Βέλγιο

 8. PERNIELSEN.COM

  Δανία

 9. BODITRONICS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. PREMIUM FOODS

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αθλητική διατροφή - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

307 επιχειρήσεις