• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αδαμαντοφόρα εργαλεία

Αποτελέσματα για

Αδαμαντοφόρα εργαλεία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GRÄWO DIAMANTWERKZEUGE GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια παράγουμε εργαλεία φρέζας και τόρνου υψηλής ακρίβειας κατασκευασμένα με άκρως σκληρά υλικά κοπής, όπως, π.χ., PKD και PCBN. Η γκάμα παραγωγής μας περιλαμβάνει, μ.ά., φρέζες PKD/CBN, πλάκες αναστροφής, τρυπάνια PKD και πολυβάθμια τρυπάνια, αδαμαντοφόρες βάσεις συγκράτησης και γραφίδες χάραξης με μύτη CBN. Αυτά τα εργαλεία ενδείκνυνται απόλυτα για την επεξεργασία πράσινων κεραμικών υλικών, άνθρακα, GFK, αλουμινίου, φαιού χυτοσίδηρου, σκληρυμένου χάλυβα, πλαστικών και σκληρών μετάλλων. Για τα δικά μας και τα εργαλεία τρίτων κατασκευαστών παρέχουμε επίσης γρήγορο και προσιτό επισκευαστικό σέρβις. Όλα σχεδόν τα εργαλεία μας συγκολλούνται σε κενό (κασσιτεροκόλληση σε κενό). Για το λόγο αυτό μπορούμε να σε παρέχουμε υπηρεσίες κασσιτεροκόλλησης. Χάρη στη μεγάλη εμπειρία μας στον τομέα της διάβρωσης σύρματος μπορούμε με την υπηρεσία κοπής σε συγκεκριμένες διαστάσεις PKD/CBN να κόβουμε γρήγορα και με εξοικονόμηση υλικού τα επιθυμητά τμήματα διαμαντιού από τα δικά σας ακατέργαστα τεμάχια PKD ή PCBN.

 2. LUKAS-ERZETT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Ως ένας από τους τεχνολογικά κορυφαίους κατασκευαστές λύσεων συστήματος για λείανση, φρεζάρισμα, αποκοπή και στίλβωση, η LUKAS-ERZETT GmbH & Co. KG με έδρα στη μητροπολιτική περιοχή της Κολωνίας, στην περιφέρεια Oberberg, έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή, στην εμπορία και στην υποστήριξη εργαλείων λείανσης, φρεζαρίσματος, στίλβωσης και αποκοπής, κινητήριων μηχανών και ενός ολοκληρωμένου προγράμματος παρελκομένων. Όλα τα προϊόντα που παράγει και εμπορεύεται η LUKAS διακρίνονται για την άριστη ποιότητα, όπως, π.χ., την εργασία με μεγάλη δύναμη, τη μακρά διάρκεια ζωής, την εξαιρετική εργονομία και τα άριστα αποτελέσματα κατά τη λείανση, την αποκοπή, το φρεζάρισμα, τη στίλβωση ή την επεξεργασία ακριβείας. Στόχος της LUKAS είναι να συνδυάζει την ποιότητα και την ασφάλεια με προσανατολισμένες στο μέλλον απαντήσεις. Νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο. Η LUKAS έθεσε ήδη πολύ νωρίς με αυτήν τη φιλοσοφία πρότυπα στην αγορά.

 3. SCHOTT DIAMANTWERKZEUGE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHOTT Diamantwerkzeuge GmbH παράγει άριστης ποιότητας: εργαλεία διάτρησης, λείανσης και φρεζαρίσματος κυρίως με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη για την επεξεργασία γυαλιού, κεραμικών υλικών, πέτρας, μετάλλου και πλαστικών, καθώς και για την οπτική βιομηχανία. Τα εργαλεία που παράγονται για τους πελάτες μας είναι προσαρμοσμένα: •στα προς επεξεργασία υλικά •στα χρησιμοποιούμενα μηχανήματα •στους ζητούμενους στόχους παραγωγής Ιστορικό: Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1975 από τον κύριο Klaus Schott στο Stadtoldendorf. Έκτοτε σταθερή διεύρυνση της παραγωγής 2004: πιστοποίηση TÜV ISO 9001 2010 μέχρι σήμερα: είναι σε εξέλιξη διάφορα ερευνητικά έργα σε στενή συνεργασία με τεχνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και πανεπιστήμια. Στόχος είναι: η συνεχής βελτίωση των διαδικασιών επεξεργασίας. Ανάπτυξη νέων εργαλείων για την επεξεργασία νέων υλικών, ειδικά για εφαρμογές υπερήχων 2012 – 2017: Εγκατάσταση των πρώτων συστημάτων καταστημάτων εργαλείων 2018 μέχρι σήμερα: επέκταση των δραστηριοτήτων διάθεσης και διεύρυνση της τεχνολογίας εφαρμογών

 4. AVOLA MASCHINENFABRIK A. VOLKENBORN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 180 χρόνια AVOLA – Μια παγκόσμια μάρκα. Η ποιότητα, η παράδοση και η καινοτομία είναι οι αξίες του κατασκευαστή μηχανημάτων AVOLA στο Hattingen (a. d. Ruhr). Ποια επιχειρηματική φιλοσοφία κρύβεται πίσω από αυτές τις αξίες της AVOLA; Η συνεχής μετεξέλιξη και οι προνοητικές ενέργειες με βάση τη συστηματική σκέψη περιγράφουν την κινητήρια δύναμή μας προς όφελος των πελατών μας. Αυτοί βρίσκονται σήμερα στη Γερμανία, στο γερμανόφωνο εξωτερικό και την υπόλοιπη Ευρώπη, στην Ασία, στη Νότια Αμερική και στην Αφρική έως την Ωκεανία σε ολόκληρο τον κόσμο. Αμέτρητα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και υποδείγματα χρησιμότητας σε τρεις διαφορετικούς αιώνες αποτελούν εντυπωσιακούς δείκτες για την ασταμάτητη καινοτομικότητα της AVOLA. Αφετηρία της επιχείρησης ήταν μηχανήματα για την κλωστοϋφαντουργία. Ακολούθησαν γεωργικά μηχανήματα και περίπου 100 χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρείας κυκλοφόρησε στην αγορά το πρώτο δισκοπρίονο με ξύλινο πλαίσιο. Η σημερινή γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει περισσότερα από 30 πριόνια και εξυπηρετεί τρεις διαφορετικούς οικονομικούς κλάδους: την κατασκευή πολυώροφων και υπόγειων κατασκευών, τη βιομηχανία πυρίμαχων προϊόντων με πριόνια κοπής πέτρας και την ξυλουργική βιοτεχνία με πάγκους δισκοπρίονου. Μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί εκατομμύρια πριονιών, παρελκομένων και ανταλλακτικών που έχουν αναδείξει το εμπορικό σήμα AVOLA σε αυτό που είναι σήμερα: ένας ισχυρός, εξειδικευμένος και αξιόπιστος συνεργάτης για τη βιοτεχνία και τη βιομηχανία.

 5. WELL DIAMANTDRAHTSÄGEN GMBH

  Γερμανία

  Η well Diamantdrahtsägen ανέπτυξε πριν από περισσότερα από 33 χρόνια μια τεχνική πριονίσματος, η οποία έχει βοηθήσει περισσότερους από 1.200 πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο να επιτύχουν του επιθυμητούς στόχους τους. Τα αδαμαντοφόρα πριόνια σύρματος well εξασφαλίζουν λείες επιφάνειες με αιχμηρές ακμές πρακτικά σε κάθε υλικό. Τι χρησιμοποιούμενο «εργαλείο κοπής» είναι ένα σύρμα ανοξείδωτου χάλυβα με κόκκους διαμαντιού που είναι ενσωματωμένοι στο σύρμα. Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία ενσωμάτωσης διασφαλίζει το μέγιστο βαθμό κοπτικής ικανότητας και τη μακρά διάρκεια ζωής του σύρματος. Το σύρμα τυλίγεται γύρω από ένα τύμπανο εγκαταστημένο σε έναν παλινδρομικό κινητήρα ακριβείας. Ανάλογα με το μέγεθος του πριονιού, το μήκος του σύρματος είναι από 10 έως 40 μέτρα. Η διάμετρός του κυμαίνεται μεταξύ 0, 10 και 0, 70 mm. Όλα τα πριόνια μας αξιοποιούν τη βαρύτητα και/ή βάρη ως μέθοδο για την επίτευξη και τη διατήρηση ομοιόμορφης ταχύτητας προώθησης. Εκτός αυτού, όλα τα πριόνια διαθέτουν σύστημα συνεχούς μεταβλητής ρύθμισης της ταχύτητας για το σύρμα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. OPTIMA PRECISE

  Τσεχία

 2. FACET PRECISION TOOL GMBH

  Γερμανία

 3. ROBERT BERGER SÖHNE E.K.

  Γερμανία

 4. DIANAT S.R.L.

  Ιταλία

 5. UC TOOLS GMBH

  Γερμανία

 1. LALK GMBH &CO. KG

  Γερμανία

 2. METALUTENSILI S.R.L.

  Ιταλία

 1. WERKZEUGBAU GMBH GLAUCHAU

  Γερμανία

 2. I.M.T. DI BALLONI LAURA & C. S.A.S.

  Ιταλία

 3. NICOLAI DIAMANT SRL

  Ιταλία

 4. DIAMETAL AG

  Ελβετία

 5. WMC SINTERSTAR AG

  Ελβετία

 6. DIABÜ-DIAMANTWERKZEUGE HEINZ BÜTTNER GMBH

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στα αδαμαντοφόρα εργαλεία DIABÜ® της Heinz Büttner GmbH. Αποτελεσματικός προμηθευτής για τη βιομηχανία της πέτρας και τη βιοτεχνία. Εδώ και περισσότερα από 45 έτη, με τη βοήθεια των πλέον σύγχρονων μεθόδων κατασκευής, κατασκευάζουμε αδαμαντοφόρα εργαλεία για όλους τους τομείς εφαρμογής. Ενσωματώνοντας καινοτόμες τεχνολογίες, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας αναφορικά προς τα εργαλεία μας. Η διασφάλιση ποιότητας που είναι ενσωματωμένη σε όλα τα στάδια κατασκευής εγγυάται τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου ποιότητας των αδαμαντοφόρων εργαλείων. Παράλληλα, χωρίς τους εξαιρετικά καταρτισμένους συνεργάτες μας, δεν θα μπορούσαμε να διατηρήσουμε την πρωτοπορία που έχουμε σε ό, τι αφορά στις τεχνικές παραγωγής. Πολύ γρήγορα θέσαμε σε πράξη τη βασική αρχή, σύμφωνα με την οποία σε κάθε στάδιο ενός έργου προτεραιότητά μας αποτελούν τα κριτήρια ποιότητας και ότι σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο της σκέψης και των προσπαθειών μας.

 7. ABR TOOLS GMBH

  Αυστρία

  Είμαστε μια επιχείρηση παραγωγής αδαμαντοφόρων εργαλείων με παγκόσμιο προσανατολισμό. Με βάση τα μέγιστα τεχνικά πρότυπα παράγονται πριόνια τοίχου και κορώνες με την τεχνική συγκόλλησης λέιζερ. Προϊόντα: διαμαντοκορώνες, εργαλεία φρεζαρίσματος σκυροδέματος, αδαμαντοφόρα εργαλεία, αδαμαντοφόρα εργαλεία επεξεργασίας πλαστικών, αδαμαντοφόρα εργαλεία για την επεξεργασία πέτρας, αδαμαντοφόρες λίμες, αδαμαντοφόρες πριονολάμες, εργαλεία τόρνου με πολυκρυσταλλική λεπίδα διαμαντιού (PKD) και CBN, αδαμαντοφόροι κοπτικοί δίσκοι, αδαμαντοφόρα εργαλεία φρεζαρίσματος

 8. KLINGSPOR SCHLEIFSYSTEME GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η Klingspor είναι μια διεθνώς μια οργανωμένη, αποτελεσματική και καινοτόμος οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο των εργαλείων για την επεξεργασία και τη διαμόρφωση επιφανειών με λείανση. Οι κύριοι τομείς δραστηριότητάς της είναι τα λειαντικά μέσα με υποστήριξη, οι δίσκοι κοπής και λείανσης, οι κεφαλές λειαντικών δίσκων, οι λειαντικοί τροχοί και τα εργαλεία διαμαντιού.Μια σειρά προϊόντων με περισσότερα από 50.000 είδη και μια ομάδα με περισσότερους από 460 εξειδικευμένους και έμπειρους αντιπροσώπους πωλήσεων, τεχνικούς και μηχανικούς είναι στη διάθεση των πελατών μας για να βρουν το κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες τους. Με περισσότερους από 2.800 υπαλλήλους σε 36 τοποθεσίες, η Klingspor εγγυάται σωστή εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών της σε όλο τον κόσμο και το όνομά της έχει καταστεί συνώνυμο της ποιότητας και της τεχνογνωσίας στην αγορά των εργαλείων λείανσης.

 1. MAIER GMBH

  Γερμανία

  Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων δικής μας κατασκευής διατίθεται με την επωνυμία Head-Master. Εκτός από εργαλεία φρεζαρίσματος, εργαλεία διάτρησης διεύρυνσης και μπιζουταρίσματος, εργαλεία τόρνου, εργαλεία έμπηξης και εργαλεία VHM, το πρόγραμμα προϊόντων περιλαμβάνει και ειδικές λύσεις. Η κατασκευή και η επεξεργασία προϊόντων της εταιρείας μας διασφαλίζει καινοτομικές και προσαρμοσμένες στις ανάγκες λύσεις σε συνδυασμό με μέγιστη ευελιξία. Τα εργαλεία παράγονται αποκλειστικά σε εγκαταστάσεις παραγωγής ανώτατου τεχνολογικού επιπέδου. Ως κατασκευαστής εργαλείων ακριβείας υψηλής ποιότητας δίδουμε ανέκαθεν ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνολογία αφαίρεσης υλικού. Ο τεχνολογικός σχεδιασμός και η ποιότητα των εργαλείων ακριβείας καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την οικονομική απόδοση και την ποιότητα της παραγωγής. Η καινοτομία της επιχείρησης τεκμηριώνεται επίσης με διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας τεχνολογιών κοπής για τα οποία υπάρχουν ήδη κάτοχοι αδείας.

 2. DIEWE GMBH

  Γερμανία

  Διαθέτουμε προσαρμοσμένα αδαμαντοφόρα εργαλεία άριστης ποιότητας για τον κλάδο των κατασκευών. Είτε πρόκειται για σκυρόδεμα είτε για άσφαλτο, τούβλα, σκληρά πετρώματα, κλίνκερ ή άλλα υλικά, οι δίσκου κοπής και φρέζας, τα λειαντικά κύπελλα, τα σωληνωτά τρυπάνια και τα ποτηροτρύπανα της εταιρείας μας παρέχουν την κατάλληλη λύση για κάθε απαίτηση. Η συνεχής έρευνα, μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, η ολοκληρωμένη διαχείριση ποιότητας, ο έντονος προσανατολισμός στον πελάτη και οι πολυάριθμες υπηρεσίες εξυπηρέτησης αποτελούν τη βάση, στην οποία τα εργαλεία DIEWE καθιστούν δυνατή τη γρήγορη, οικονομικά αποδοτική και ακριβή εργασία. Μετά τους πρωτοπόρους διαμαντόδισκους «MASTER» και «TWISTER» της εταιρείας μας έχουμε εντείνει περαιτέρω την έρευνα. Με το δικό μας υπερσύγχρονο ρομπότ δοκιμών (KUKA KR125/2) αναπτύσσουμε σε συνεργασία με τους πελάτες μας προσαρμοσμένες λύσεις. Ένα άλλο ορόσημο για την ταχύτητα κοπής έχουμε εξασφαλίσει με το δικό μας διαμαντόδισκο «DFX-TECHNOLOGIE».

 3. ZINNER GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGE

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια υλοποιούμε τις επιθυμίες των πελατών μας γρήγορα, χωρίς προβλήματα και σε προσιτές τιμές χάρη στους άκρως εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Τα προϊόντα μας είναι: Εργαλεία αποκοπής, εργαλεία διάτρησης, εργαλεία CBN, αδαμαντοφόρα εργαλεία, εργαλεία τόρνου, εργαλεία τόρνου με πολυκρυσταλλική λάμα διαμαντιού (PKD) και λάμα CBN, εργαλεία ακτινικής τόρνευσης, εργαλεία σκληρού μετάλλου, εργαλεία φρέζας, κοπτικά πλακίδια, εργαλεία αποκοπής, ειδικά εργαλεία, εργαλεία αποκοπής σκληρού μετάλλου, τρυπάνια σκληρού μετάλλου κλπ.

 4. DTS GMBH - DIAMOND TOOLING SYSTEMS

  Γερμανία

  Με έδρα το Καϊζερσλάουτερν, Γερμανία, εξειδικευόμαστε στην ανάπτυξη, την κατασκευή και την πώληση εργαλείων ακριβείας από εξαιρετικά υλικά κοπής όπως CVD-D (CVD παχύ φιλμ διαμαντιού), PCD (πολυκρυσταλλικό διαμάντι) και PCBN (κυβικό νιτρίδιο του βορίου) τα οποία είναι δημοφιλή τόσο εγχώρια όσο και διεθνώς.Για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε οικονομικά αυτά τα υλικά κοπής υψηλής σκληρότητας, αντιληφθήκαμε εξαρχής ότι έπρεπε να περάσουμε από την παλαιά τεχνολογία παραγωγής με "λείανση" σε νέες τεχνολογίες όπως η επεξεργασία με λέιζερ. Αυτή η διαδικασία παραγωγής μάς δίνει τη δυνατότητα να επιτύχουμε τις πλέον αιχμηρές άκρες κοπής με πολύ μεγάλη ακρίβεια διαστάσεων. Τα υψηλής τεχνολογίας εργαλεία μας παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην παραγωγή. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας βάσει της 25ετούς εμπειρίας μας στη βελτιστοποίηση και την υψηλή τεχνική μας ικανότητα και θεωρούμε τη στενή συνεργασία μαζί τους θεμέλιο της επιτυχίας μας.

 5. MAGON HOCHLEISTUNGS-TOOLS GMBH

  Γερμανία

  Η MAGON διαθέτει μια μεγάλη γκάμα εργαλείων υψηλής απόδοσης και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρελκομένων για εντελώς διαφορετικούς και εξαιρετικά απαιτητικούς τομείς της βιομηχανία. Τα προϊόντα μας: • αδαμαντοφόρα εργαλεία • πολυκρυσταλλικά αδαμαντοφόρα εργαλεία (εργαλεία PKD) • εργαλεία φρεζαρίσματος • εργαλεία φρεζαρίσματος από σκληρό μέταλλο • ειδικές φρέζες • δισκόφρεζες • αδαμαντοφόρα εργαλεία φρεζαρίσματος • φρέζες επεξεργασίας πλαστικών • εργαλεία φρεζαρίσματος HSC (High Speed Cutting)

 6. ADIATARAKTI KOPI MPETON

  Ελλάδα

  Αδιατάρακτη κοπή μπετον σε όλη την Ελλάδα, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

 7. DIACOM

  Βέλγιο

 8. SKYSTONE DIAMOND WIRE SAW

  Κίνα

 9. LA DECORMARMI SRL

  Ιταλία

 10. PREMIER - UTENSILERIE DIAMANTATE SPECIALI

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αδαμαντοφόρα εργαλεία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.402 επιχειρήσεις

Kατηγορια