Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αγωγοί και σωλήνες από κασσίτερο

Αποτελέσματα για

Αγωγοί και σωλήνες από κασσίτερο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ARTUR SCHNABEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARTUR SCHNABEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από κασσίτερο. Έχει έδρα σε Kaufbeuren, Γερμανία.

 2. PRESTIGE METAL SUPPLIES

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Prestige Metal Supplies is the premier representative and stockholder of architectural red metal and oxygen free copper. The key concentrate of the industry is to provide the highest quality brass, copper and bronze profiles for the architectural business .

 3. INDUMAT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία INDUMAT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, Αγωγοί και σωλήνες από κασσίτερο, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, σωληνες απο πλαστικο, Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, Αγωγοί και σωλήνες από κασσίτερο, και Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 4. EMIRPLAST

  Τουρκία

  Η εταιρεία EMIRPLAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από κασσίτερο. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. KORPORACJA HYDRO INSTAL WARSZAWA SP Z O O

  Πολωνία

  Η εταιρεία KORPORACJA HYDRO INSTAL WARSZAWA SP Z O O, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από κασσίτερο, και Αγωγοί και σωλήνες από κασσίτερο. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CTRA

  Τυνησία

  Verified by europages badge

  Εδώ και 25 χρόνια, η CTRA είναι ο αξιόπιστος εταίρος που σας συνοδεύει σε όλα τα έργα σας. Μια εξειδικευμένη ομάδα στον τομέα της μεταποίησης των σύνθετων υλικών FRP και των θερμοπλαστικών. Η μακροζωία αυτή αποτελεί εγγύηση μιας τεχνικής και ποιοτικής αξιοπιστίας που εμπλέκει φυσικά την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Η CTRA κατέχει πιστοποίηση ISO 9001 από το 2000, αριστεύει στα ετοιμοπαράδοτα έργα, από τον βασικό σχεδιασμό, μέχρι την θέση σε λειτουργία κατά την παράδοση. Η δραστηριότητα μας καλύπτει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών: -Σχεδιασμός συστημάτων σωληνώσεων, αναλυτικός σχεδιασμός των μέσων υποστήριξης, δεξαμενές, τόρνοι πλυσίματος, κατασκευή τυποποιημένων ή ειδικών εξαρτημάτων κατόπιν αίτησης, προκατασκευή συστημάτων σωληνώσεων, κατασκευή διαφόρων τόρνων πλυσίματος, μέχρι 6 μ διαμέτρου. Χάρη στην έμπειρη της ομάδα, η CTRA καλύπτει: Την μεταποίηση των θερμοσκλυρηνούμενων υλικών: •Ρητίνη/ καλούπι, •Επικάλυψη, •Αντοχή, Μηχανική. Την μεταποίηση των θερμοπλαστικών υλικών: •PE, •PP, •PVC, •PVDF, ECTFE, PFA.

  Όλα τα προϊόντα για "αγωγοί και σωλήνες από κασσίτερο"

 2. SCHELLEN & FLACK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Οι χαλυβδοσωλήνες βρίσκονται παντού: από τα στιλό έως τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και τις σκαλωσιές. Για το λόγο αυτό, οι ιδρυτές της εταιρείας μας Matthias Schellen και Ulrich Flack εξειδικεύτηκαν ήδη σε πρώιμο στάδιο στον τομέα αυτό, στον οποίο διαδραματίζουν σήμερα καθοριστικό ρόλο. Είμαστε μια εξαιρετικά ανοικτή επιχείρηση. Ανοικτή για το καινούργιο, για την καινοτομία και για μη συμβατικές ιδέες. Αγαπούμε το χάλυβα και ότι ό, τι μπορεί να λάβει σάρκα και οστά με το χάλυβα. Για εμάς δεν υπάρχουν κατ' αρχής όρια. Όχι μέχρι να έχουμε εξαντλήσει κάθε δυνατότητα. Με αυτήν τη φιλοσοφία έχουμε εξελιχθεί και θα χαρούμε να εξελιχτείτε και εσείς με τον ίδιο τρόπο. Ο βασικός τομέας δραστηριότητάς μας: η επεξεργασία σωλήνων. Η εξειδίκευσή μας: σωλήνες κάθε μορφής & υλικού. Με ένα δίκτυο επιχειρήσεων επεξεργασίας υλοποιούμε εντελώς διαφορετικές επιφανειακές επιστρώσεις επιτυγχάνοντας έτσι εντυπωσιακά αποτελέσματα για κάθε απαίτηση του πελάτη, όσο εξατομικευμένη κι αν είναι αυτή.

 3. GRAZIOLI CESARE GROUP

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Grazioli Cesare srl είναι μια ιταλική οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον τομέα του αυτοματισμού και στον τομέα των γεωργικών εξαρτημάτων. Από την αρχή, η εταιρεία μας ιδρύθηκε με βάση τις αρχές της αξιοπιστίας, της ευελιξίας, της ακρίβειας, δυνατά σημεία τα οποία συνεχίζουν να μας χαρακτηρίζουν μέχρι και σήμερα με υπερηφάνεια. Οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης με το σήμα του Ομίλου Grazioli διασφαλίζουν την κερδοφορία των εγκαταστάσεων παραγωγής που παρέχονται στους πελάτες μας, διασφαλίζοντας τη συνεχή ασφάλεια και παρουσία του προσωπικού μας σε ολόκληρη την παραγωγή. Μεταξύ των λειτουργιών που μπορεί να εκτελέσει το μηχάνημα αναφέρουμε τη διαμόρφωση, κοπή, έλαση και δημιουργία σπειρώματος χωρίς αφαίρεση υλικού. Εδώ και πάνω από 50 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή καινοτόμων μηχανημάτων και καινοτόμων συστημάτων επεξεργασίας χαλύβδινων σωλήνων και μη σιδηρούχων μετάλλων, καθώς και εξατομικευμένων μηχανημάτων, επειδή η αγορά πάντα χρειαζόταν "εξατομικευμένες" λύσεις για μεμονωμένες ανάγκες.

 4. INTERALLOY GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η Interalloy με έδρα του Schinznach-Bad της Ελβετίας, είναι ένας εξειδικευμένος προμηθευτής σωλήνων ακριβείας για διάφορες ειδικές εφαρμογές. Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και παραγωγής, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση και τη μακρόχρονη εμπειρία μάς καθιστά σε έναν αξιόπιστο και ευέλικτο συνεργάτη για ειδικές εφαρμογές της βιομηχανίας και του εμπορίου. Ως επιχείρηση που διατηρεί απόθεμα για τις παραγγελίες της παράγουμε έτοιμα εξαρτήματα κατά παραγγελία με σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Η Interalloy είναι σήμερα κορυφαίος προμηθευτής σωλήνων ακριβείας για ειδικές απαιτήσεις και κατασκευαστής έτοιμων εξαρτημάτων σωλήνων. Με συνεχείς καινοτομίες προωθούμε ακόμη περισσότερο την εξειδίκευση. Από τον Οκτώβριο του 2015, η Interalloy εκπροσωπείται και στην ΕΕ με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής και διοικητικής μέριμνας στο Hörbranz (Αυστρία). Έτσι παρέχεται στους πελάτες μας η απλουστευμένη δυνατότητα σχέσης με την αγορά της ΕΕ.

 5. GRÜNING & LOSKE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Grüning & Loske GmbH αντιπροσωπεύει έναν επιτυχημένο συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών. Παρέχουμε καλές ιδέες, τεχνολογία αιχμής, μακρόχρονη παράδοση στο τεχνικό εμπόριο και καινοτόμες λύσεις με έναν κοινό στόχο: Τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας σύναψης συμβάσεων. Τα σχέδια εξωτερικής ανάθεσης με τη διαχείριση τμημάτων C και τα μέτρα τυποποίησης για τη βιομηχανία και το εμπόριο είναι εξίσου σημαντικά, όπως είναι η δημιουργία σχεδίων εξορθολογισμού στον τομέα της αποστολής και της εφοδιαστικής. Μπορείτε να βασιστείτε στην αίσθηση ευθύνης και ποιότητας που διαθέτουμε, από την πρώτη συνάντηση μέχρι την έγκαιρη παράδοση. Το όραμά μας: Ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών στο καθημερινό εμπόριο Προσανατολισμένη στον πελάτη ομάδα στο τεχνικό εμπόριο Εδραίωση ως ο πιο ικανός συνεργάτης των πελατών μας Μέγιστη δυνατή οικονομική επιτυχία με τις δραστηριότητές μας για τους πελάτες μας και την Grüning & Loske.

 1. NOVELIS DEUTSCHLAND GMBH OHLER® - FLEXROHRE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Novelis είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων έλασης αλουμινίου και η παγκοσμίως μεγαλύτερη επιχείρηση ανακύκλωσης αλουμινίου. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας διαθέτουμε καινοτομικές λύσεις για κατασκευαστές κουτιών ποτών, αυτοκινήτων και ειδικών προϊόντων. Χάρη στις παγκόσμιες δυνατότητες παραγωγής και ανακύκλωσης του ολοκληρωμένου δικτύου της σύγχρονων εγκαταστάσεων έλασης και ανακύκλωσης στη Βόρεια και στη Νότια Αμερική, στην Ευρώπη και στην Ασία, η Novelis διαθέτει παγκοσμίως σταθερά υψηλής ποιότητας προϊόντα. Η αειφορία βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Αυτό επηρεάζει επίσης τις εταιρικές μας σχέσεις με τους φορείς της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η αυξανόμενη χρήση του ελαφρού, ουσιαστικά πάντοτε ανακυκλώσιμου αλουμινίου παρέχει νέες δυνατότητες για εμάς να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας για την επίτευξη των στόχων αειφορίας και να τους παρέχουμε οικολογικά προϊόντα με την αναμενόμενη ποιότητα.

 2. TSC-WAGNER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Χαιρόμαστε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Η TSC-Wagner GmbH ως κατασκευαστής συστημάτων εύκαμπτων σωλήνων και δικλείδων, είναι πάντοτε προσανατολισμένη στον πελάτη προκειμένου να βρίσκει πάντοτε την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ βελτιστοποιημένων λύσεων για τον πελάτη, ενός ισορροπημένου τυποποιημένου προγράμματος και προγράμματος αποθήκης, καθώς και μιας σχέσης τιμής απόδοσης. Επικεντρωνόμαστε στους παρακάτω τομείς: εύκαμπτοι σωλήνες αναρρόφησης και φυσητήρων, εύκαμπτοι σωλήνες αναρρόφησης, πίεσης και μεταφοράς, εύκαμπτοι σωλήνες πίεσης και πεπιεσμένου αέρα, εύκαμπτοι σωλήνες χημικών προϊόντων και υψηλής θερμοκρασίας, εύκαμπτοι σωλήνες για τη γεωργία και τη βιομηχανία τροφίμων

 1. ISP INTERNATIONAL STEEL & PIPES E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι, η ISP είναι μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη εμπορική επιχείρηση για χαλύβδινους σωλήνες, άλλα προϊόντα χάλυβα και μέταλλα με έδρα τη Βρέμη. ISP INTERNATIONAL STEEL & PIPES e.K.: Διαθέτουμε επαγγελματική εμπειρία 20 ετών στον τομέα της εμπορίας χάλυβα και χαλύβδινων σωλήνων. Η ISP διαθέτει εκτενές δίκτυο προμηθευτών, αποθηκών, μεταφορικών εταιρειών, πελατών και εταιρειών επεξεργασίας. Η ISP εξυπηρετεί όλους τους κλάδους του χάλυβα στους τομείς της βιομηχανίας και της ενέργειας. Δραστηριοποιούμαστε στα παρακάτω προϊόντα: - Κοίλα προφίλ χαλύβδινων κατασκευών ψυχρά/θερμά/στρογγυλά - Υψηλής ποιότητας χάλυβες θερμής εξέλασης/σφυρηλάτησης/άβαφοι - Ραβδοχάλυβας μαύρος/γαλβανιζέ σε ανοξείδωτο χάλυβα ή χάλυβα C - Σωλήνες μεγάλου πάχους τοιχώματος χωρίς ραφές/συγκολλητοί - Σωλήνες κανονικού πάχους τοιχώματος χωρίς ραφές/συγκολλητοί - Παρελκόμενα σωλήνων ASTM/EN σε ανοξείδωτο χάλυβα ή χάλυβα C - Σωλήνες λεβήτων κατά ASTM/EN χωρίς ραφές ή συγκολλητοί - Υδραυλικοί σωλήνες χωρίς ραφές με φωσφορική επικάλυψη ή γαλβανιζέ - Βάκτρα εμβόλων χρωμιωμένα ή μόνο λειασμένα - Ελάσματα λεπτά/μεγάλου πάχους/βολβοειδούς διατομής σε χάλυβα C ή ανοξείδωτο χάλυβα - Στηρίγματα IPE/HEA/HEB/HEM μαύρα/αμμοβολής/ασταρωμένα. Μπορούνε να παρέχουμε τις εξής επεξεργασίες: - πριόνισμα - αμμοβολή/αστάρωμα - ιδιαίτερες επιφανειακές επιστρώσεις, π.χ. AGI Q151 ή επένδυση PE - γαλβανισμός.

 2. C+R HYDRAULICS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 1984 που ιδρύθηκε στο Μόναχο, η C+R HYDRAULICS GmbH εδραιώθηκε ως σταθερή αξία στη γερμανική και στην ευρωπαϊκή αγορά ως σύγχρονη εξειδικευμένη επιχείρηση με διατήρηση αποθέματος στον υδραυλικό τομέα. Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας που περιλαμβάνει περισσότερες από 900 διαστάσεις εντελώς διαφορετικών προϊόντων στους τομείς της χύτευσης, των βάκτρων εμβόλων, των σωλήνων εμβόλων, των σωλήνων κυλίνδρων και των σωλήνων HPZ, είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των υδραυλικών συστημάτων. Ειδικά προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών υδραυλικά στοιχεία συμπληρώνουν άψογα τη γκάμα των προϊόντων μας. Η συσσωρευμένη γνώση των άριστα εκπαιδευμένων συνεργατών μας από αμέτρητα έργα και λύσεις προβλημάτων εκτιμάται από τους πελάτες και τους εταίρους μας. Η γοητεία μιας καινοτομικά διευθυνόμενης μικρομεσαίας επιχείρησης με σύντομες διαδικασίες λήψης αποφάσεων, παρέχει στους εταίρους μας από τους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου τη δυνατότητα να αντιδρούν επίκαιρα στις προκλήσεις. Αξιοποιήστε την εμπειρία μας. Υλοποιούμε τις απαιτήσεις σας με υψηλή πίεση!

 3. ROHRE-KETTERER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από την ίδρυση της εταιρείας το 1975 επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στην εμπορία και στην επεξεργασία σωλήνων. Από την επικέντρωση στους σωλήνες λεπτού τοιχώματος και στους τριχοειδείς σωλήνες προέκυψε μια μοναδική τεχνογνωσία, την οποία αξιοποιούμε και διευρύνουμε σε καθημερινή βάση προς όφελος των πελατών μας. Εκμεταλλευτείτε κι εσείς τη δική μας παραγωγική εμπειρία και τις επαφές μας με τα παγκοσμίως κορυφαία εργοστάσια που έχουμε καλλιεργήσεις κατά τα τελευταία 40 έτη. Ανακαλύψτε την αποδοτικότητα και τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας. Χρησιμοποιούμε εντατικά σεμινάρια μετεκπαίδευσης, σεμινάρια κατάρτισης, εσωτερικούς και εξωτερικούς ελέγχους ώστε οι γνώσεις μας να είναι πάντοτε επίκαιρες, καθώς και για την περαιτέρω βελτίωσή τους.

 4. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η HS Umformtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς από την ίδρυσή της το 1997. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Στην έδρα της εταιρείας μας στο Grünsfeld-Paimar παράγουμε σε χώρους περίπου 12.000 τ.μ. της επιχείρησης με περίπου 50 δραστήριους συνεργάτες και υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ποιότητας καμπύλους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμους σωλήνων, συγκροτήματα συνδέσμων, ρύγχη αναρρόφησης, εξαρτήματα διακλάδωσης και διάβασης, καθώς και ειδικά εξαρτήματα – με εξειδικευμένο, γρήγορο τρόπο και κατά περίπτωση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό δεν αναζητούμε μόνο αποτελεσματικές λύσεις προβλημάτων και κορυφαία προϊόντα για τους πελάτες μας, αλλά και μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Εκτός αυτού στους χώρους παραγωγής & αποθήκευσης περίπου 5.000 τ.μ. της εταιρείας μας διαθέτουμε απόθεμα καμπύλων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμων σωλήνων και σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα όλων των διαδεδομένων διαστάσεων σε μόνιμη βάση. Για τους πελάτες μας αυτό συνεπάγεται, εκτός από τη σταθερά υψηλή ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης.

 5. JABITHERM ROHRSYSTEME AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Jabitherm Rohrsysteme AG αναπτύσσει και παράγει εκ των προτέρων μονωμένα συστήματα σωληνώσεων που προορίζονται για τη μεταφορά υγρών και αερίων. Πεδία εφαρμογής είναι, μ.ά., η χημική βιομηχανία, η επεξεργασία αερίου και πετρελαίου, τα ψυκτικά συστήματα, καθώς και η παραγωγή ποτών και τροφίμων. Γενικός στόχος της επιχείρησής μας είναι η τήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας, η προσαρμογή αυτών στις απαιτήσεις των πελατών, καθώς και η ανάπτυξη σύνθετων λύσεων για ειδικές εφαρμογές. Τα συστήματα των εκ των προτέρων μονωμένων σωλήνων αποσκοπούν στη μεταφορά των υλικών με αμετάβλητες θερμικές ιδιότητες. Η κατασκευαστική διαμόρφωση προέρχεται από την τεχνολογία των σωληνώσεων τηλεθέρμανσης που αποσκοπούν στη μεταφορά θερμότητας σε μεγάλες αποστάσεις. Η υπέργεια χρήση εκ των προτέρων μονωμένων σωλήνων διαφοροποιεί τις απαιτήσεις για το προϊόν.

 6. HERA HERM. RAHMER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είτε πρόκειται για συγκράτηση είτε για ασφάλιση είτε για μετακίνηση, στην εταιρεία HERA Rahmer βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Από το στάδιο του σχεδιασμού έως τη μαζική παραγωγή: Η HERA αναπτύσσει και παράγει λύσεις που είναι κατάλληλες για εσάς από σύρμα, ταινίες, σωλήνες ή συγκροτήματα μηχανημάτων. Από την HERA λαμβάνετε όλα τα μεταλλικά προϊόντα, που μπορούν να εφαρμοστούν για τη συγκράτηση, την ασφάλιση και τη μετακίνηση: - από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες - σε όλα τα θεωρητικά γεωμετρικά σχήματα - εγκεκριμένα για υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας - κατά παραγγελία με έλεγχο χορήγησης έγκρισης και έλεγχο TÜV. Μέσω της πιστοποιημένης διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2008 και DIN EN ISO 14001, η εταιρεία HERA Herm Rahmer GmbH & Co. KG σάς προσφέρει την ασφάλεια, να λαμβάνετε πάντα προϊόντα υψηλής αξίας, που αξίζουν το σήμα "Made in Germany".

 7. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Οι σωστές καμπύλες στις σωστές θέσεις, σε αυτό εξειδικεύεται η Mobitec. Από τη μονάδα χειροκίνητης κάμψης έως τα αυτοματοποιημένα κύτταρα παραγωγής: Η τεχνολογία κάμψης στα καλύτερα της, κατασκευάζεται στην έδρα της εταιρείας στη Σουηδία. Και μάλιστα, σε αρθρωτό σχεδιασμό. Στην ουσία, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ατομικές ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες έννοιες μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρήστε για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι απλές απ' άκρη σ' άκρη στρογγυλές λύσεις εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο. Η κατανόηση των πελατών μας είναι ολιστική: Στη Mobitec θέλουμε να νιώσετε απόλυτα άνετα. Για αυτό το λόγο, λαμβάνετε φυσικά όχι μόνο εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά και ακριβή πρωτόκολλα μέτρησης, εργαλεία υψηλής ποιότητας, καλά τεκμηριωμένες και προσωπικές συμβουλές και ικανή 24ωρη εξυπηρέτηση. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι η φιλοσοφία της Mobitec.

 8. INDUSTRIEMONTAGEN HOFMANN E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IMH επικεντρώνεται στην παραγωγή, στην παράδοση και στη συναρμολόγηση σωλήνων, π.χ., για εγκαταστάσεις βιοαερίου, εγκαταστάσεις λυμάτων, εγκαταστάσεις βαφείων, σωλήνες αερίου και αέρα, εγκαταστάσεις επεξεργασίας λάσπης βαφείων, στραγγίσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία και τη γενική βιομηχανία. Επίσης η εταιρεία μας παράγει εγκαταστάσεις ή τα στοιχεία τους στις εγκαταστάσεις της στην Burgtonna και τις συναρμολογεί επιτόπου! Στο πλαίσιο αυτό αντιμετωπίζουμε κάθε φορά νέες απαιτήσεις και προκλήσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθούμε στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό! Η εταιρεία IMH απασχολεί σήμερα 16 εγκαταστάτες, οι οποίοι βρίσκονται εν μέρει σε ολόκληρο τον κόσμο και μία γραμματέα στην Burgtonna . Η εταιρεία μας διαθέτει εκπαιδευμένους εγκαταστάτες σωλήνων, πιστοποιημένους από τον οργανισμό TÜV συγκολλητές WIG και μηχανουργούς. Στις δικές μας αίθουσες συναρμολόγησης και στα εργοτάξια επεξεργαζόμαστε τα εξής υλικά: ανοξείδωτο χάλυβα, μαλακό χάλυβα και γαλβανιζέ χάλυβα, πλαστικά όπως PVC, PP, PE-HD, PVDF, χαλκό.

 1. AMETEK SPECIALTY METAL PRODUCTS

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Verified by europages badge

  Η AMETEK Specialty Metal Products (SMP) είναι μια ηγετική πολυεθνική που παράγει μεταλλουργικά προϊόντα υψηλής ποιότητας για κρίσιμες εφαρμογές. Η γκάμα των εξατομικευμένων μεταλλικών μας προϊόντων συμπ. μεταλλικές σκόνες με ψεκασμό, διπλά ελάσματα σε ρολό και μεταλλικοί σωλήνες με μηχάνευση ακριβείας, μεταλλικοί σωλήνες μικρής διαμέτρου, εξαιρετικά λεπτά φύλλα, μορφοποιημένα σύρματα, προϊόντα θερμικής διαχείρισης και συστατικά μορφοποιημένα και μηχανικής επεξεργασίας. Διαθέτουμε παραγωγικούς χώρους στις ΗΠΑ και στο Ην. Βασίλειο, που συμπεριλαμβάνουν τις AMETEK SMP Eighty Four, Superior Tube, Fine Tubes, Hamilton Precision Metals, και AMETEK SMP Wallingford. Οι επιχειρήσεις μας αντιπροσωπεύουν μια πρωτοπόρα δύναμη στην παραγωγή μεταλλικών προϊόντων υψηλής απόδοσης για τις αγορές της ιατρικής, ενέργειας, πυρηνική, όργανα και μετρήσεις, ηλεκτρονική, αεροναυπηγική, άμυνα, αυτοκινήτου, πετρέλαιο και αέριο, γεώτρηση και ορυχεία, και βιομηχανίας. Όποτε προκύπτει μια νέα πρόκληση μηχανικής η οποία απαιτεί εξατομικευμένο μεταλλικό προϊόν, η ομάδα των μεταλλουργικών μας εμπειρογνώμων εργάζεται αποκλειστικά ώστε να αναπτύσσει τις λύσεις ανώτατης ποιότητας που θα λειτουργήσουν άψογα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. HASS PIPE

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Hasspipe είναι μια εταιρεία κατασκευής αγωγών για φρεάτια από την Konya, στην Τουρκία η οποία ιδρύθηκε το 2018. Δεσμευόμαστε να παραμείνουμε πάντα μπροστά από την καμπύλη και να ακολουθούμε πιστά τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα ανώτατης ποιότητας. Έχουμε αποκτήσει την φήμη μας στην παραγωγή προϊόντων σε σειρά και κατά παραγγελία, τα οποία τηρούν τα διεθνή πρότυπα όπως TS, EN, και ISO. Επιπλέον, προκειμένου να διατηρήσουμε την συνοχή της ποιότητας σε όλες μας τις επιχειρήσεις, εφαρμόζουμε το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001: 2000. Στην Hasspipe, παράγουμε επένδυση φρεατίων από PVC, αγωγοί φιλτραρίσματος και προσαρμογές, μεταλλική επένδυση φρεατίου, ελικοειδείς συγκολλημένοι σωλήνες, σωλήνες στήλης και προσαρμογές. Οι παραγωγικές μας δραστηριότητας επικεντρώνονται στην ικανοποίηση των αναγκών του βιομηχανικού, εμπορικού τομέα καθώς και της δόμησης. Είμαστε περήφανοι για την παράδοση των προϊόντων μας παγκοσμίως και συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας ώστε να τους ικανοποιήσουμε κατά 100%.Με ισχυρή επικέντρωση στην κοπή ακριβείας, στον έλεγχο της ποιότητας και στην ασφάλεια, ενισχύσαμε την θέση μας ως αξιόπιστος εταίρος για τις εταιρείες που αναζητούν λύσεις σωληνώσεων ποιότητας. Είτε χρειάζεστε τυποποιημένα προϊόντα ή εξατομικευμένες λύσεις, κατέχουμε την εμπειρία, τις γνώσεις και την εμπειρογνωμοσύνη ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. SBM-IRFI S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  SBM-IRFI υλοποιεί, στην Ιταλία και το εξωτερικό, τον σχεδιασμό, την προμήθεια, τη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση εγκαταστάσεων στους ακόλουθους τομείς: σιδηρουργία, πετροχημεία / πετρέλαιο και φυσικό αέριο, επεξεργασία λυμάτων, χημικές εγκαταστάσεις, δεξαμενές καθίζησης, συμπυκνωτές, αναερόβια χωνευτήρια, θερμικοί εναλλάκτες, αεριοφυλάκια, γέφυρες για κύριους κάδους, διαυγαστήρες, εξαεριστήρες, ατέρμονοι κοχλίες, εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής ενέργειας, αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί, εγκαταστάσεις απομάκρυνσης αιθάλης και σκόνης, συστήματα μεταφοράς σκόνης με πεπιεσμένο αέρα, εγκαταστάσεις ανακύκλωσης στερεών αστικών αποβλήτων και/ή βιομηχανικών αποβλήτων, κλίβανοι αποτέφρωσης, αγωγοί υπό πίεση. Η SBM-IRFI SPA κατασκευάζει κάθε είδους δοχεία υπό πίεση σύμφωνα με τα πρότυπα ASME VIII τμήμ. I και II, PED και GOST. Επίσης, η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες: μηχανική κατεργασία, πιστοποιημένη συγκόλληση κατά το πρότυπο UNI EN ISO 3834-2: 2006, καλανδράρισμα, βαφή, αμμοβολή και όλα τα είδη μεσαίας-βαριάς και ειδικής ξυλουργικής.

 4. YALÇIN BORU GEOTHERMAL

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η YALÇIN BORU GEOTHERMAL εγκαταστάθηκε στην οργανωμένη βιομηχανική ζώνη της Polatlı στην Τουρκία σε έναν χώρο 23 000 τ.μ το 1997. Είμαστε μια ηγετική εταιρεία στον τομέα των προ-μονωμένων συνδεδεμένων σωληνώσεων που κατασκευάζονται και σχεδιάζονται για θερμοκρασίες από -200 C έως +315 C. Παρέχουμε κυρίως υπηρεσίες στον τομέα της γεωθερμικής ενέργειας και σε πολλούς τομείς, όπως στην θέρμανση και ψύξη διαμερισμάτων, στην παραγωγή ενέργειας, δόμηση, καλλιέργεια σε θερμοκήπιο, τουρισμό και ακτοπλοϊκός τομέας, με κύρια προτεραιότητα την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών. Λειτουργούμε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που απαιτείται τώρα από τα ανώτατα επίπεδα, τηρώντας τα κατασκευαστικά πρότυπα κατά EN 253, EN 448, EN 15632, και EN 12201-2 με τον εξειδικευμένο προσωπικό στον κάθε τομέα που τους αντιστοιχεί. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως: •Προ-μονωμένοι κλασικοί σωλήνες και προσαρμογές βιομηχανικής χρήσης (με ενίσχυση από ορυκτοβάμβακες) •Προ-μονωμένοι πλαστικοί εύκαμπτοι σωλήνες (PP-R, HDPE, PE-X) και προσαρμογές •Ατσάλινοι αγωγοί, αγωγοί από πολυαιθυλένιο και προσαρμογές... Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

 5. SBM-IRFI S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  SBM-IRFI υλοποιεί, στην Ιταλία και το εξωτερικό, τον σχεδιασμό, την προμήθεια, τη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση εγκαταστάσεων στους ακόλουθους τομείς: σιδηρουργία, πετροχημεία / πετρέλαιο και φυσικό αέριο, επεξεργασία λυμάτων, χημικές εγκαταστάσεις, δεξαμενές καθίζησης, συμπυκνωτές, αναερόβια χωνευτήρια, θερμικοί εναλλάκτες, αεριοφυλάκια, γέφυρες για κύριους κάδους, διαυγαστήρες, εξαεριστήρες, ατέρμονοι κοχλίες, εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής ενέργειας, αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί, εγκαταστάσεις απομάκρυνσης αιθάλης και σκόνης, συστήματα μεταφοράς σκόνης με πεπιεσμένο αέρα, εγκαταστάσεις ανακύκλωσης στερεών αστικών αποβλήτων και/ή βιομηχανικών αποβλήτων, κλίβανοι αποτέφρωσης, αγωγοί υπό πίεση. Η SBM-IRFI SPA κατασκευάζει κάθε είδους δοχεία υπό πίεση σύμφωνα με τα πρότυπα ASME VIII τμήμ. I και II, PED και GOST. Επίσης, η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες: μηχανική κατεργασία, πιστοποιημένη συγκόλληση κατά το πρότυπο UNI EN ISO 3834-2: 2006, καλανδράρισμα, βαφή, αμμοβολή και όλα τα είδη μεσαίας-βαριάς και ειδικής ξυλουργικής.

 6. ERNST BRINCK & CO. GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Σύνδεσμοι σωλήνων και χυτά αλουμινένια εξαρτήματα απευθείας από τον κατασκευαστή. Κατασκευάζουμε συνδέσμους σωλήνων αποκλειστικά από κράματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας με αντοχή στις καιρικές συνθήκες της θάλασσας, μικρό ίδιον βάρος, μεγάλη σταθερότητα και φυσική αντοχή στη διάβρωση για ποικίλες δυνατότητες χρήσης.Σχεδιάζουμε για εσάς εξατομικευμένες κατασκευές σωλήνων, δημιουργούμε τα κατασκευαστικά σχέδια με καταλόγους εξαρτημάτων και σας αποστέλλουμε τους συνδέσμους των σωλήνων μαζί με τα τμήματα των σωλήνων που έχουμε ετοιμάσει ειδικά για εσάς.Η κατασκευή κιγκλιδωμάτων μηχανημάτων και κιγκλιδωμάτων ασφαλείας από συνδέσμους σωλήνων της Brinck διαθέτει πιστοποίηση TÜV κατά EN ISO 14122-3. Αξιοποιήστε την εμπειρία μας στη χύτευση αλουμινίου και ως παρόχου συστημάτων.Εδώ και εξήντα χρόνια είμαστε αξιόπιστος προμηθευτής και παράγουμε χυτά εξαρτήματα αλουμινίου σχεδιασμένα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας για την αυτοκινητοβιομηχανία και τη βιομηχανία κατασκευής μηχανών.Προσφέρουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι και την υλοποίηση των κατασκευασμένων συγκροτημάτων.

 7. VIANT AURA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Καλώς ήλθατε στην Lake Region Medical GmbH! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Είμαστε κατασκευαστές προϊόντων χάλυβα, τριχοειδών σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, σωλήνων ακριβείας από ανοξείδωτο χάλυβα, χαλύβδινων σωλήνων ακριβείας, εξαρτημάτων ακριβείας για την ιατρική τεχνολογία, εξαρτημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα.

 8. IBÉRICA DE MANGUERAS THOR

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η παραγωγή σωλήνων από καουτσούκ υψηλής ποιότητας είναι εξ ολοκλήρου αυτοματοποιημένη. Επιπλέον των τυποποιημένων προϊόντων, η Thor κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα σωλήνων για πολύ ειδικές χρήσεις, συμπεριλαμβανομένων μη συνηθισμένων διαμέτρων. Για παράδειγμα, κατασκευάζουμε σωλήνες για τον ναυτικό τομέα, σωλήνες για τη σιδηρουργία, σωλήνες εξοπλισμένους με εξωτερική θερμική προστασία από υαλόνημα και ίνες πυριτίου, σωλήνες υπεράκτιας εξόρυξης πετρελαίου με εξαιρετική αντοχή στην έλξη...

 9. JUMAMETAL, S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η Juma Metal, S.L. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στην κατασκευή πασσάλων για αμπελώνες, καθώς και ελικοειδών σωλήνων και αγωγών. Κύριο κίνητρο μας είναι να προσφέρουμε μια εξατομικευμένη υπηρεσία στον πελάτη. Η παροχή αυτής της υπηρεσίας ξεκινά από την κατασκευή του προϊόντος με πρώτες ύλες ποιότητας μέχρι την παράδοση του εμπορεύματος, που υλοποιήσαμε με ιδιόκτητα μέσα, στις εγκαταστάσεις του πελάτη.

 10. NPI ITALIA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η ιστορία της NPI Italia αποτελεί καρπό μιας μακρόχρονης οικογενειακής παράδοσης. Η βιομηχανική δραστηριότητα της οικογένειας Parigi γεννήθηκε το 1950 στο Μιλάνο. Στα τέλη της δεκαετίας του '60, η επιχείρηση μεταφέρθηκε στη Monza και το 1975 ο Cesare Parigi κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον Parinox®, τον πρώτο εύκαμπτο σωλήνα από καουτσούκ, με ταινιόπλεγμα από ανοξείδωτο χάλυβα που επιτρέπει τη σύνδεση του δικτύου διανομής νερού με κάθε είδους βαλβίδες. Αυτό το προϊόν κάνει την εταιρεία γνωστή σε όλο τον κόσμο. Η NPI Italia αποτελεί μέρος του Ομίλου Neoperl από το 2014.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αγωγοί και σωλήνες από κασσίτερο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.455 Επιχειρήσεις