• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα

Αποτελέσματα για

Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MSENCO METAL CO., LTD.

  Κίνα

  Verified by Europages badge

  Η MSENCO METAL CO., LTD ειδικεύεται στην κατασκευή προϊόντων από ανοξείδωτο χάλυβα. Είμαστε μια κατασκευαστική εταιρεία με μεταλλική επεξεργασία ψηφιακού ελέγχου, σταμπάρισμα, κοπή, συγκόλληση, κύρτωση, χύτευση κ.ο.κ. Εξατομίκευση και κατεργασία προϊόντων ανοξείδωτου χάλυβα (ράγες, κουπαστές, προφίλ, σωλήνας, πόρτα, παράθυρο, διαφημιστικά πάνελ κ.λπ. και προϊόντα αλουμινίου (ACP, πάνελ πυροπροστασίας, διαφημιστικά, σήμανσης κ.λ.π). Διαθέτουμε τρία εργοστάσια, μια παραγωγική ομάδα με πάνω από 800 άτομα με ετήσια παραγωγική δυνατότητα 100 000 τόνοι. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στην ηλεκτρονική επικάλυψη, στην επεξεργασία υδάτων, στα χημικά ιατρικά και γαλακτοκομικά προϊόντα, στα έπιπλα, στην χαρτοβιομηχανία, στην ναυπηγία, στα είδη κουζίνας στον φωτισμό, στην ηλεκτρονική, στη βιομηχανία ηλεκτρισμού και άλλες βιομηχανίες, προϊόντα που πωλούνται σε περισσότερες από χώρες και περιοχές. Τα προϊόντα μας πωλούνται σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές. GB DIN ASTM (ΗΠΑ), JIS (Ιαπωνία) και άλλα εγχώρια και διεθνή πρότυπα παραγωγής. Αποκτήσαμε επίσης πιστοποίηση κατά ISO9001, CE, ROHS και ETC.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. GRAZIOLI CESARE GROUP

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Grazioli Cesare srl είναι μια ιταλική οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον τομέα του αυτοματισμού και στον τομέα των γεωργικών εξαρτημάτων. Από την αρχή, η εταιρεία μας ιδρύθηκε με βάση τις αρχές της αξιοπιστίας, της ευελιξίας, της ακρίβειας, δυνατά σημεία τα οποία συνεχίζουν να μας χαρακτηρίζουν μέχρι και σήμερα με υπερηφάνεια. Οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης με το σήμα του Ομίλου Grazioli διασφαλίζουν την κερδοφορία των εγκαταστάσεων παραγωγής που παρέχονται στους πελάτες μας, διασφαλίζοντας τη συνεχή ασφάλεια και παρουσία του προσωπικού μας σε ολόκληρη την παραγωγή. Μεταξύ των λειτουργιών που μπορεί να εκτελέσει το μηχάνημα αναφέρουμε τη διαμόρφωση, κοπή, έλαση και δημιουργία σπειρώματος χωρίς αφαίρεση υλικού. Εδώ και πάνω από 50 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή καινοτόμων μηχανημάτων και καινοτόμων συστημάτων επεξεργασίας χαλύβδινων σωλήνων και μη σιδηρούχων μετάλλων, καθώς και εξατομικευμένων μηχανημάτων, επειδή η αγορά πάντα χρειαζόταν "εξατομικευμένες" λύσεις για μεμονωμένες ανάγκες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. ROHRE-KETTERER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Από την ίδρυση της εταιρείας το 1975 επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στην εμπορία και στην επεξεργασία σωλήνων. Από την επικέντρωση στους σωλήνες λεπτού τοιχώματος και στους τριχοειδείς σωλήνες προέκυψε μια μοναδική τεχνογνωσία, την οποία αξιοποιούμε και διευρύνουμε σε καθημερινή βάση προς όφελος των πελατών μας. Εκμεταλλευτείτε κι εσείς τη δική μας παραγωγική εμπειρία και τις επαφές μας με τα παγκοσμίως κορυφαία εργοστάσια που έχουμε καλλιεργήσεις κατά τα τελευταία 40 έτη. Ανακαλύψτε την αποδοτικότητα και τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας. Χρησιμοποιούμε εντατικά σεμινάρια μετεκπαίδευσης, σεμινάρια κατάρτισης, εσωτερικούς και εξωτερικούς ελέγχους ώστε οι γνώσεις μας να είναι πάντοτε επίκαιρες, καθώς και για την περαιτέρω βελτίωσή τους.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. RSK STAHL- UND FERTIGTEILE PRODUKTIONS + VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Προϊόντα υψηλής ποιότητας για ανώτατες απαιτήσεις. Από την ίδρυση της εταιρείας μας το 1979 δεν διαθέτουμε μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά προμηθεύουμε τους πελάτες μας με βάση τις ειδικές τους απαιτήσεις: άψογα, σε προσιτές τιμές και γρήγορα. Αυτό αντανακλά η φιλοσοφία της εταιρείας μας: Οι ειδικές απαιτήσεις των πελατών είναι δική μας δουλειά. Πείτε μας τι είναι αυτό που θέλετε και θα βρούμε τη λύση από κοινού. Τα πεδία εφαρμογής των προϊόντων μας για υδραυλικά συστήματα, συστήματα πεπιεσμένου αέρα και κατασκευή μηχανημάτων είναι πολυδιάστατα: είτε πρόκειται για την κατασκευή οχημάτων είτε την κατασκευή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, τη βιομηχανία τροφίμων, τα συστήματα μεταφοράς, την τεχνολογία αυτοματισμού, την επάκτια και την υπεράκτια βιομηχανία, τη βιομηχανία επεξεργασία χαρτιού ή τις μεταλλικές υδραυλικές κατασκευές. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται παντού όπου τίθενται μέγιστες απαιτήσεις για τις ιδιότητες υλικού και επιφανειών. Με αυτόν τον τρόπο, η RSK έχει καλλιεργήσει τη φήμη της εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια στους πελάτες της με ιδιαίτερες απαιτήσεις και προμηθεύει σε όλες τις ευρωπαϊκές και υπερπόντιες χώρες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. KLAUS KUHN EDELSTAHLGIESSEREI GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Από το 1960 παράγουμε στο Radevormwald εξαρτήματα υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα. Η οικογενειακή μας επιχείρηση απασχολεί πλέον περίπου 300 εργαζομένους. Έχουμε ειδικευτεί με επιτυχία στον τομέα των αξονικά συμμετρικών εξαρτημάτων που παράγονται με τη μέθοδο της φυγοκεντρικής χύτευσης. Λόγω των παραγωγικών δυνατοτήτων ευρείας βάσης μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τελική επεξεργασία όλων των εξαρτημάτων μεμονωμένα ανάλογα με τις επιθυμίες των πελατών. Με βάση τις από κοινού εταιρικές αξίες που έχουμε ορίσει, παράγουμε μαζί με τους υπαλλήλους μας μεμονωμένα εξαρτήματα ή μικρές σειρές και διακρινόμαστε ιδιαίτερα για την υψηλή ποιότητα, την ευελιξία και την αξιοπιστία μας. Η καινοτομία στην ανάπτυξη υλικών καθώς και η εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας είναι για εμάς αυτονόητα. Τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται καθημερινά σε 40 τομείς ανά τον κόσμο σε ακραίες συνθήκες – οικονομικά και με ασφάλεια.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. TECNOFAR SPA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Tecnofar ιδρύθηκε το 1974, στην πόλη Delebio, και πρόκειται για μια Οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύτηκε αμέσως στην κατασκευή σωληνώσεων από ανοξείδωτο χάλυβα και από κράματα υψηλής περιεκτικότητας σε νικέλιο. Κατασκευάζει σωλήνες ακριβείας, συρματοποιημένα σύρματα, σε πηνίο ή ράβδος, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την τεχνική TIG και διαθέτει συνεργείο κοπής με σύγχρονο εξοπλισμό, που επιτρέπει την απόκτηση κορμών με μήκος λίγων χιλιοστών, χωρίς ξακρίσματα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. FINE TUBES

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by Europages badge

  Η Fine Tubes Ltd διαθέτει 70ετή πείρα στην μηχανική μετάλλου ακριβείας. Παρέχουμε στους πελάτες μας υποστήριξη από τον αρχικό σχεδιασμό, υλικό, μέχρι την παραγωγή και την παράδοση των σωληνώσεων υψηλής απόδοσης που κατασκευάζουμε. Τα σωληνοειδή προϊόντα που αναπτύσσουμε προορίζονται για εφαρμογές κρίσιμης ανθεκτικότητας σε ακραίες συνθήκες. Κατασκευάζουμε σωλήνες σε δύο βασικές μορφές : ατσάλινος αγωγός από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς ραφές, σωλήνες από κράμα νικελίου και σωλήνες τιτανίου όπως ίσιοι και ελικοειδής σωλήνες. Συγκολλημένοι, εφελκυσμένοι σωλήνες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. SEYAME

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 4. CYBERSTEEL

  Ρωσία

  Verified by Europages badge
 5. INOXEA SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 1. DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. TUBEST

  Γαλλία

  Από το 1925, η TUBEST βρίσκεται στη βάση του σχεδιασμού εύκαμπτων σωληνώσεων για καπνοδόχους από ανοξείδωτο υλικό. Η TUBEST σχεδιάζει και κατασκευάζει σωληνώσεις καπνοδόχων, εύκαμπτες ή άκαμπτες, για βιομηχανική ή οικιακή χρήση σε ανακαινίσεις ή καινούριες εγκαταστάσεις. Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα CE. Η ευρωπαϊκή μας εγκατάσταση, η διαθεσιμότητα των προϊόντων μας και οι υπηρεσίες διανομής μας μάς επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε με εξαιρετική ταχύτητα στις ανάγκες σας.

 4. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Λιθουανία

  Η συμμετοχική εταιρεία «Baltic Tube Service» ιδρύθηκε το 2006 με αντικείμενο την πώληση καινούριων και μεταχειρισμένων σωλήνων, καθώς και δεσμών χαλύβδινων φύλλων. Από τη σύλληψή της, η Baltic Tube Service δραστηριοποιήθηκε σε διάφορα έργα σε ευρωπαϊκές χώρες, εξυπηρετώντας θύρες εξαγωγής, κατασκευές πετρελαιαγωγών και διαδικασίες που διεκπεραιώθηκαν με τη μέθοδο χωρίς τάφρους. Η Baltic Tube Service εγγυάται την ταχεία παράδοση των προϊόντων από την αποθήκη της σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης. Το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη βέλτιστη λύση για εσάς.

 5. SIEKMANN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Κατασκευάζουμε ειδικούς καμπύλους σωλήνες! Εδώ και πολλές δεκαετίες ειδικευόμαστε στην παραγωγή ειδικών καμπύλων σωλήνων από σωλήνα χωρίς ραφές. Νέες μέθοδοι παραγωγής, πεπειραμένοι συνεργάτες και συνεχής έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγής εγγυώνται τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Στα δυνατά μας σημεία περιλαμβάνονται: Παραγωγή καμπύλων σωλήνων μεγάλου πάχους τοιχώματος, παραγωγή και μικρών σειρών ειδικών διαστάσεων, μεγάλη επιλογή επεξεργαζόμενων υλικών - χάλυβας C/ανοξείδωτος χάλυβας, πολύ μικρές προθεσμίες παράδοσης, παραγωγή καμπύλων σωλήνων με στενά όρια ανοχής, εύρος διαστάσεων και εκτός των τυποποιημένων διαστάσεων. Στόχος μας είναι να παραδίδουμε καμπύλους σωλήνες γρήγορα, αξιόπιστα και με άριστη ποιότητα. Η μεγάλη επιλογή εργαλείων μάς παρέχει τη δυνατότητα να παράγουμε σχεδόν κάθε καμπύλο σωλήνα με διαστάσεις μεταξύ 14 mm και 219, 1 mm. Τα προϊόντα μας: Εξαρτήματα (σωληνώσεις), Εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα, Ανθεκτικοί στη φθορά καμπύλοι σωλήνες, Καμπύλοι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα

 6. STAROFIT KLOSE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  STAROFIT – Συνεργάτης στον τομέα της εμπορίας σωλήνων! Η εταιρεία μας επικεντρώνεται στη διάθεση παγκοσμίως και στη διατήρηση αποθεμάτων καμπύλων σωλήνων και συγκολλητών δικλείδων από χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα. Η STAROFIT έχει εξειδικευτεί σε σωλήνες μεγάλου πάχους τοιχώματος και ιδιαίτερες διαστάσεις. Μέσω της «πολιτικής γεμάτης αποθήκης» (τα πάντα σε απόθεμα) - παρέχουμε στους πελάτες μας σημαντικά πλεονεκτήματα στην αγορά. Διαθέτουμε μ.ά. απόθεμα δικλείδων κατά τα πρότυπα EN10253-2/-4 (και EN Τύπος B), DIN (και DIN Μέρος 2) και ASME B16.9.

 7. WITTE TUBE & PIPE SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Η WITTE TUBE & PIPE SYSTEMS GMBH είναι ένας από μία από τις μεγαλύτερες και πιο φημισμένες επιχειρήσεις εμπορίας χάλυβα σε ολόκληρη την Ευρώπη για ειδικούς σωλήνες ανοξείδωτου χάλυβα, καθώς και δικλείδες και φλάντζες ανοξείδωτου χάλυβα από χάλυβα (Super) Duplex και άλλα υλικά. Το πρόγραμμα προϊόντων της εταιρείας μας περιλαμβάνει ειδικούς σωλήνες ανοξείδωτου χάλυβα χωρίς ραφή ή συγκολλητούς σωλήνες ανθεκτικούς στη σκουριά και στα οξέα, αλλά και στη θερμότητα. Επιπλέον διαθέτουμε υψηλής ποιότητας εξαρτήματα ανοξείδωτου χάλυβα, όπως γωνίες σωλήνων, εξαρτήματα T, συστολές και φλάντζες.

 8. DYLAN BELGIE

  Βέλγιο

  Με τον ετήσιο κύκλο εργασιών του ομίλου να ανέρχεται σε περισσότερα από 380 εκατομμύρια ευρώ, διατηρούμε ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε σωλήνες, ράβδους, είδη σιδηρουργίας, φλάντζες, βαλβίδες, γωνίες και εξαρτήματα, κάθε μεγέθους και ποιότητας. Διατηρούμε απόθεμα σε ανθρακοχάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, διπλό χάλυβα, υπέρδιπλο χάλυβα, υλικά για σωλήνες από ελαφρώς κεκραμένους χάλυβες. Το μηχανουργείο των εγκαταστάσεών μας, σε άμεση συνάρτηση με την επαγγελματική μας τεχνογνωσία και ευελιξία, επιβεβαιώνει την επιτυχία και τη φήμη μας στην επίλυση προβλημάτων και την ανταπόκριση στις πιο σύντομες προθεσμίες. Το απόθεμά μας σε υλικά σωληνώσεων, εξαρτήματα, φλάντζες και βαλβίδες υπερβαίνει τους 90.000 τόνους και βρίσκεται σε όλη την Ευρώπη για την εξυπηρέτηση βιομηχανιών όπως η πετροχημεία, η παραγωγή ενέργειας και οι υπεράκτιες επιχειρήσεις, καθώς και οι EPC και κατασκευαστές. Το καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο είναι εξοικειωμένο με τα πρότυπα EN και ASME και τα διεθνή πρότυπα, με την υποστήριξη της εξυπηρέτησης μετά την πώληση και ένα εξειδικευμένο τμήμα εξαγωγών, συντονίζει από την αποστολή μεμονωμένων τεμαχίων έως προσαρμοσμένα έργα.

 9. SCHOELLER-BLECKMANN EDELSTAHLROHR GMBH

  Αυστρία

  Η SCHOELLER-BLECKMANN Edelstahlrohr GmbH έχει μακρά και επιτυχημένη επιχειρηματική ιστορία. Ήδη από το 1870, στα εργοστάσια της Schoeller στην περιοχή Ternitz γινόταν επεξεργασία χάλυβα. Στις αρχές τις δεκαετίας του 1960, η παραγωγή επεκτάθηκε σε προϊόντα σωλήνων, γεγονός που ήταν η αφετηρία για την εξέλιξη σε κέντρο εξειδίκευσης για σωλήνες ανοξείδωτου χάλυβα χωρίς ραφές. Η SCHOELLER-BLECKMANN Edelstahlrohr GmbH συγκαταλέγεται μεταξύ των παγκοσμίως σημαντικότερων προμηθευτών προϊόντων στον τομέα των σωλήνων ανοξείδωτου χάλυβα χωρίς ραφές. Η SCHOELLER-BLECKMANN Edelstahlrohr GmbH παράγει μια μεγάλη γκάμα ανθεκτικών στη διάβρωση, στα οξέα και στη θερμότητα σωλήνων ανοξείδωτου χάλυβα σε περισσότερα από 70 διαφορετικά είδη χάλυβα που πληρούν πάντοτε το κορυφαία πρότυπα ποιότητας. Τα προϊόντα μας: σωλήνες ανοξείδωτου χάλυβα (ανοξείδωτοι, χωρίς ραφές, ηλεκτρικά στιλβωμένοι, λειασμένοι, στιλβωμένοι), σωλήνες λέβητα, κοίλος χάλυβας, σωλήνες διπλού τοιχώματος, σωλήνες ανοξείδωτου χάλυβα για τη φαρμακευτική βιομηχανία.

 10. ARCUS EDELSTAHL GMBH

  Γερμανία

  Στο εργοστάσιο Weilerswist της εταιρείας μας λύνουμε τα προβλήματά σας όσον αφορά στην αποσκωρίωση του ανοξείδωτου χάλυβα. Απευθυνθείτε στην εταιρεία μας για αποσκωρίωση και μηχανική επεξεργασία των δικών σας εξαρτημάτων ανοξείδωτου χάλυβα. Τα προϊόντα μας: εργασίες αποσκωρίωσης, συρταρωτές βάνες, αποσκωρίωση ανοξείδωτου χάλυβα και μετάλλων, ανοξείδωτος χάλυβας, γωνίες, σωλήνες & σύνδεσμοι ανοξείδωτου χάλυβα, εξαρτήματα συνδέσμων σωλήνα, φλάντζες από ανοξείδωτο και ανθεκτικό στα οξέα χάλυβα, φλάντζες και σύνδεσμοι, φλαντζωτές βαλβίδες, σύνδεσμοι με σπείρωμα, σπειροσφαιρικές βάσεις, αγωγοί.

 1. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Ρωσία

  Η Invention Production Center LLC (IPC) κατασκευάζει σωλήνες από σίδηρο και ανοξείδωτο χάλυβα, βιομηχανικούς συνδέσμους για την κατασκευή αγωγών αερίου και πετρελαίου. Οι κύριες δραστηριότητες της IPC αφορούν την ανάπτυξη και την ένταξη τεχνολογιών και εξοπλισμού για την παραγωγή σωληνώσεων από χάλυβα με εσωτερική και εξωτερική αντιδιαβρωτική επένδυση, κατασκευή αγωγών και σωληνώσεων με μόνιμες σφυρηλατημένες συνδέσεις για αγωγούς, παραγωγή μη σιδηρούχων συνδέσεων και βαλβίδων για σωλήνες, παραγωγή αγωγών από χάλυβα με επικάλυψη πολυαιθυλενίου και εσωτερικά επενδεδυμένες συνδέσεις, παραγωγή και προμήθεια ηλεκτρικών μονωτικών ενσωματώσεων υψηλής πίεσης για την προστασία εναντίων διάσπαρτων ρευμάτων και την ηλεκτροχημική διάβρωση. Η εταιρεία παρέχει μεταλλικούς σωλήνες και αγωγούς, έτοιμα για εγκατάσταση, την προσαρμογή του προϊόντος στο έργο του πελάτη, την εφαρμογή αντιδιαβρωτικής επένδυσης, την εγκατάσταση εξοπλισμού επίβλεψης των διακυμάνσεων της τάσης, την παροχή συμβουλών και τεχνική υποστήριξη, τον έλεγχο της συμβατότητας με τοπικές προδιαγραφές.

 2. OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD. Εξοπλισμοί σωληνώσεων και προϊόντα σωληνώσεων Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την Offshore Products International Ltd. Κατασκευαστής και μέτοχος προϊόντων σωληνώσεων. Η εταιρεία έχει γίνει γνωστή χάρη στην αποτελεσματικότητα της και στην εξυπηρέτηση των πελατών της. Οι στόχοι της επικεντρώνονται στην αύξηση του μεριδίου της στην αγορά μέσα από την καινοτομία και την συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας. Παράδοση στο Ην. Βασίλειο, στην Ευρώπη και παγκοσμίως, όλων των προϊόντων μας υπεράκτιου εξοπλισμού σωληνώσεων, διαθέτουμε νέο τμήμα υποβρυχίων προϊόντων.

 3. GEORGATZIAN AGOP & SIA O.E

  Ελλάδα

  Design & Hosting by DiatiposiΗ εταιρία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορίακουρτινόβεργων, συστημάτων σκίασης και Roman.Η εταιρία μας λειτουργεί από το 1993 και από τότεακολουθεί μια συνεχώς ανοδική πορεία.Έτσι σήμερα διαθέτει ευρύτατο δίκτυο πελατώνσε όλη την Ελλάδα συνεχώς αναπτυσσόμενο.Η πολυετής εμπειρία του προσωπικού σε συνδυασμόμε τα σύγχρονα μηχανήματα, σας εγγυούνταιτην άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.Μεγάλη γκάμα σχεδίων, ποιότητας και χρωμάτων κατασκευασμέναγια να ταιριάζουν σε κάθε τύπο σπιτιού μοντέρνο ή κλασικό.Η ποιότητα η άμεση εξυπηρέτηση και οι χαμηλές τιμέςέχουν καθιερώσει την εταιρία μας στον χώρο.Καθημερινό μας μέλημα είναι η εξέλιξη των υλικών, των σχεδίων αλλά και των υπηρεσιών μαςμε στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση

 4. KENTRO KAMINADAS

  Ελλάδα

  Το ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Δημ. Φραντζελόπουλο. Κύριο αντικείμενό της είναι η προώθηση συστημάτων απαγωγής καυσαερίων (καπνοδόχων - καπναγωγών) και εξαερισμού. Η πολυετής εμπειρία μας στις καμινάδες καθώς και η άριστη γνώση της αγοράς αποτελούν εγγύηση για την επιλογή των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας.Σε εμάς θα βρείτε ακόμη, στόμια για τζάκια, περσίδες, πυράντοχες σιλικόνες, αλουμινοταινίες συλλέκτες ζεστού αέρα, περιστροφικά καπέλα και πουλιά (κοκκόρια) καθώς και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές.Η εταιρία στοχεύει, μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών της, να συμβάλλει στην εδραίωση της χρήσης πιστοποιημένων υλικών στις κατασκευές. Αυτό σημαίνει διάρκεια και αντοχή στο χρόνο.Ως τέτοιο στοιχείο η INOX καμινάδα αποτελεί βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος θέρμανσης.Επομένως θα πρέπει να συμβουλευόμαστε πάντα τους ειδικούς, προκειμένου να επιλέξουμε τον κατάλληλο τύπο αλλά και τη διάσταση της καμιναδας που ταιριάζουν στην εγκστάστασή μας.

 5. TREMOR ALLOYS

  Ινδία

  Η Tremor Alloys είναι κορυφαία εταιρεία, εγκεκριμένη από την UKAS για τη διατήρηση σε απόθεμα και την επεξεργασία μετάλλων. Εμείς στην Tremor Alloys – μια ινδική εταιρεία αξίας πολλών εκατομμυρίων – διαθέτουμε τους παγκόσμιους πόρους που απαιτούνται για την παροχή υπηρεσιών στην τιμή και την ποσότητα που χρειάζεστε στον οργανισμό σας. Η Tremor Alloys σάς φέρνει το καλύτερο από ό, τι χρειάζεστε από μεγάλη γκάμα αποθεμάτων. Εθνική κάλυψη. Εγκρίσεις ποιότητας με πλήρη παρακολούθηση προέλευσης μέσω μιας ολοκληρωμένες δυνατότητες επεξεργασίας και υπηρεσίας παράδοσης. Η Tremor Alloys κάνει τη διαφορά. Στον σημερινό, ταχύτατα αναπτυσσόμενο εμπορικό κόσμο πολλοί κορυφαίοι κατασκευαστές αναζητούν κάτι περισσότερο από έναν απλό προμηθευτή υλικών. Θέλουν έναν συνεργάτη προμηθευτή που να κατανοεί και να μοιράζεται τους στόχους και τις στρατηγικές της επιχείρησής τους. Έναν συνεργάτη προμηθευτή που να μπορεί να προσφέρει μια γκάμα προσαρμοσμένων λύσεων, οι οποίες πληρούν τις ανάγκες του εκάστοτε επιχειρησιακού τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται. Έναν συνεργάτη προμηθευτή που να ακούει και μετά να ενεργεί σε ό, τι απαιτείται για την παροχή καινοτόμων λύσεων.

 6. APLICACIONES TECNICAS INOXSA SL

  Ισπανία

  Η Inoxsa είναι μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στην καθοδήγηση ρευστών. Εργοστάσιο εύκαμπτων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα της πλέον υψηλής ποιότητας, καθώς και σωλήνων κάθε είδους και συνδέσμων τεχνικής χρήσης για τη βιομηχανία γενικώς. Η INOXSA FENDER είναι μια θυγατρική που ασχολείται αποκλειστικά με θαλάσσια παραβλήματα για αποβάθρες και πλοία. Εμπόριο ανταλλακτικών και εξαρτημάτων αυτοκινήτου, βιομηχανικών οχημάτων.

 7. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία Scholz Edelstahl GmbH, μια θυγατρική επιχείρηση της Scholz AG, έχει αναδειχθεί σε συνώνυμο του υψηλής ποιότητας χάλυβα από την ίδρυσή της το έτος 1991. Η επιχείρησή μας κατέχει κορυφαία θέση στην αγορά στον τομέα του εφοδιασμού της σιδηρουργίας, επιχειρήσεων κατασκευής μηχανημάτων και τρίτων προμηθευτών. Οι πελάτες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη αποκομίζουν οφέλη από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και την υποδειγματική τεχνική υποστήριξη των πρώτης τάξεως προϊόντων μας.

 8. INOX CENTAR SESVETE D.O.O

  Κροατία

  Η INOX CENTAR SESVETE d.o.o. είναι παραγωγός κυκλικών αγωγών από ανοξείδωτο χάλυβα και διανομέας υλικών από ανοξείδωτο χάλυβα (φύλλα, σωλήνες, ράβδοι, προσαρμογές, βαλβίδες, φλάντζες, σύνδεσμοι, εξαρτήματα για περιφράξεις) καθώς και φύλλων αλουμινίου.

 9. GEORGIOS P. ZACHARIADIS & SIA O.E

  Ελλάδα

  εμπορικο αλουμινιου-γυψοσανιδας-πανελ οροφης-πλαγιοκαλυψεις επενδυσεις κτηριων εταλμπον ρολλων εργαλεια γυψοσανιδας φυλλα αλουμινιου-φυλλα ανοξειδωτα-βεργες αλουμινιου-βεργες ανοξειδωτες-εξαρτηματα

 10. DAISYN IBERICA

  Ισπανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.661 επιχειρήσεις