• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο

Αποτελέσματα για

Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SCHELLEN & FLACK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Οι χαλυβδοσωλήνες βρίσκονται παντού: από τα στιλό έως τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και τις σκαλωσιές. Για το λόγο αυτό, οι ιδρυτές της εταιρείας μας Matthias Schellen και Ulrich Flack εξειδικεύτηκαν ήδη σε πρώιμο στάδιο στον τομέα αυτό, στον οποίο διαδραματίζουν σήμερα καθοριστικό ρόλο. Είμαστε μια εξαιρετικά ανοικτή επιχείρηση. Ανοικτή για το καινούργιο, για την καινοτομία και για μη συμβατικές ιδέες. Αγαπούμε το χάλυβα και ότι ό, τι μπορεί να λάβει σάρκα και οστά με το χάλυβα. Για εμάς δεν υπάρχουν κατ' αρχής όρια. Όχι μέχρι να έχουμε εξαντλήσει κάθε δυνατότητα. Με αυτήν τη φιλοσοφία έχουμε εξελιχθεί και θα χαρούμε να εξελιχτείτε και εσείς με τον ίδιο τρόπο. Ο βασικός τομέας δραστηριότητάς μας: η επεξεργασία σωλήνων. Η εξειδίκευσή μας: σωλήνες κάθε μορφής & υλικού. Με ένα δίκτυο επιχειρήσεων επεξεργασίας υλοποιούμε εντελώς διαφορετικές επιφανειακές επιστρώσεις επιτυγχάνοντας έτσι εντυπωσιακά αποτελέσματα για κάθε απαίτηση του πελάτη, όσο εξατομικευμένη κι αν είναι αυτή.

 2. NOVELIS DEUTSCHLAND GMBH OHLER® - FLEXROHRE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Novelis είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων έλασης αλουμινίου και η παγκοσμίως μεγαλύτερη επιχείρηση ανακύκλωσης αλουμινίου. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας διαθέτουμε καινοτομικές λύσεις για κατασκευαστές κουτιών ποτών, αυτοκινήτων και ειδικών προϊόντων. Χάρη στις παγκόσμιες δυνατότητες παραγωγής και ανακύκλωσης του ολοκληρωμένου δικτύου της σύγχρονων εγκαταστάσεων έλασης και ανακύκλωσης στη Βόρεια και στη Νότια Αμερική, στην Ευρώπη και στην Ασία, η Novelis διαθέτει παγκοσμίως σταθερά υψηλής ποιότητας προϊόντα. Η αειφορία βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Αυτό επηρεάζει επίσης τις εταιρικές μας σχέσεις με τους φορείς της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η αυξανόμενη χρήση του ελαφρού, ουσιαστικά πάντοτε ανακυκλώσιμου αλουμινίου παρέχει νέες δυνατότητες για εμάς να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας για την επίτευξη των στόχων αειφορίας και να τους παρέχουμε οικολογικά προϊόντα με την αναμενόμενη ποιότητα.

 3. ANKARA BRONZ

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Από την ίδρυσή της το 1974, η ANKARA BRONZ έχει εξειδικευτεί σε ένα ποικίλο φάσμα μεθόδων χύτευσης που προέρχονται από την Τουρκία. Η εξειδίκευσή μας συνίσταται στην τέχνη της χύτευσης μπρούντζου, αλουμινίου, ορείχαλκου και διαφόρων ειδικών κραμάτων χαλκού, καθένα προσαρμοσμένο σε συγκεκριμένες κλίμακες. Μεταξύ των διακεκριμένων κραμάτων μας συγκαταλέγονται ο μπρούντζος κασσιτέρου, ο μπρούντζος αλουμινίου, ο μπρούντζος μαγγανίου, ο μπρούντζος πυριτίου, ο μπρούντζος κασσιτέρου με μόλυβδο, ο μπρούντζος κασσιτέρου υψηλής περιεκτικότητας σε μόλυβδο και ο μπρούντζος κασσιτέρου νικελίου. Η γκάμα μας διευρύνεται συμπεριλαμβάνοντας μια μεγάλη ποικιλία κραμάτων ορείχαλκου, αλουμινίου και ειδικών κραμάτων χαλκού. Στον ολοένα και περισσότερο εξελισσόμενο τομέα της τεχνολογίας μετάλλων αναλαμβάνουμε την ευθύνη της διάθεσης καινοτομιών αιχμής στους πελάτες μας. Η βασική αρχή της ANKARA BRONZ παραμένει σταθερή — δέσμευση για την παροχή απαράμιλλης ποιότητας σε αυτό το συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον. Οι ορίζοντές μας εκτείνονται πέραν της χύτευσης καλύπτοντας ένα επιλεκτικό φάσμα μετάλλων: μπρούντζος, αλουμίνιο, χαλκός, ορείχαλκος, εισαγόμενο ελατός χυτοσίδηρος, Peak, ανοξείδωτο χάλυβας, χάλυβας υδραργύρου, επιβελτιωμένος με λάδι χάλυβας κλπ. Είμαστε επίσης υπερήφανοι για τα μηχανολογικά πλαστικά, όπως Kestamid, πολυαμίδια, Politef, Pom c, PVC και ίνες που διαθέτουμε. Γνωρίστε την εξαιρετική τεχνογνωσία και την καινοτομικότητα στη χύτευση και στα υλικά επικοινωνώντας μαζί μας σήμερα. Η ANKARA BRONZ είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας που διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στο δυναμικό χώρο των μετάλλων.

 4. RAESA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Άρδευση με ράντισμα. Προφίλ αλουμινίου. Αρδεύσεις: εγκαταστάσεις και υλικός εξοπλισμός. Άρδευση. Εξωθημένο αλουμίνιο. Σωλήνες και αγωγοί αλουμινίου.

 5. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALUMINIUMWERK UNNA AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, προφίλ αλουμινίου, σωληνες αλουμινιου, αλουμινενιες ραβδοι, ειδικα σωληνωτα, Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο, και Αλουμινένια - σχεδιασμένα προφίλ. Έχει έδρα σε Unna, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SCHLÖGEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHLÖGEL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

 2. MASTEL ALUMINIUM-HALBZEUGE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MASTEL ALUMINIUM-HALBZEUGE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Talheim, Γερμανία.

 3. PETER INDUSTRIEAUSRÜSTUNG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PETER INDUSTRIEAUSRÜSTUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Meinerzhagen, Γερμανία.

 4. STELOTEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STELOTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

 5. ALUMECO AUSTRIA GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALUMECO AUSTRIA GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε St. Georgen, Αυστρία.

 1. IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπρουντζος με αλουμινιο, βιομηχανικά πλαστικά, λαμαρινες αλουμινιου, τετραγωνες ραβδοι αλουμινιου, πλάκες χαλκού, Πολυαμίδιο, πολυαιθυλενιο, και προφίλ αλουμινίου. Έχει έδρα σε Dossenheim, Γερμανία.

 2. ALU-TECH-TRADE GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALU-TECH-TRADE GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Mureck, Αυστρία.

 1. HERRMANN & CO GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HERRMANN & CO GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Nürnberg, Γερμανία.

 2. ALUMECO SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALUMECO SERVICE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Coswig, Γερμανία.

 3. EUMET METALLHANDEL GMBH

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στην Eumet Metallhandel GmbH. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι ο σημαντικότερος στόχος μας. Η άριστη ποιότητα προϊόντων σε συνδυασμό με την υψηλή διαθεσιμότητα και τη γρήγορη εξυπηρέτηση αποτελούν τα θεμέλια της επιχείρησής μας. Η σαφής επίγνωση της ποιότητας και ο σχολαστικός έλεγχος, από την πρώτη ύλη έως την επεξεργασία και την παράδοση των έτοιμων προϊόντων συμβάλλουν στα υψηλά πρότυπα των υπηρεσιών μας. Η εξειδικευμένη υποστήριξη, η τήρηση των προθεσμιών και η αξιοπιστία είναι οι σημαντικές ιδιότητές μας. EUMET ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ: -ΧΑΛΚΙΝΟΙ σωλήνες για αέριο, πόσιμο νερό και εγκαταστάσεις υγιεινής κατά EN 1057 + DVGW-Σωλήνες ψύξης και κλιματισμού κατά EN 12735-1 + -2-Βιομηχανικοί σωλήνες EN 12449-Σωλήνες ιατρικής χρήσης EN 13348-Σωλήνες συμπυκνωτών/εναλλακτών θερμότητας κατά EN, ASTM και ASME-Σωλήνες LWC -Ελάσματα, πλάκες και ταινίες από χαλκό κατά EN 1172 + EN 1652

 4. ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH

  Γερμανία

  Παραγωγή συγκολλητών με υψηλή συχνότητα σωλήνων λεπτού πάχους τοιχώματος από αλουμίνιο, επίπεδων οβάλ σωλήνων, προφίλ από αλουμίνιο για τον κλάδο των αυτοκινήτων. Τα προϊόντα μας: σωλήνες αλουμινίου, συγκολλητοί σωλήνες αλουμινίου, ορειχάλκινοι σωλήνες, ορειχάλκινοι σωλήνες χωρίς ραφές, σωλήνες ψυγείου από αλουμίνιο, συγκολλητοί ορειχάλκινοι σωλήνες.

 5. ISOLTEC

  Ελλάδα

  Βιομηχανικες μονωσεις μονωσεις πλοιων θερμικες αεραγωγων σωληνωσεων λεβητων πετροβαμβακας αλουμινιο επικαλυψη

 6. ALUMET ALÜMINYUM LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ALUMET ALÜMINYUM LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξωθημενα προφιλ αλουμινιου, και αντηλιακη μεμβρανη. Έχει έδρα σε Samsun, Τουρκία.

 7. GSP ALUMINYUM SANAYI VE TICARET LTD.STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία GSP ALUMINYUM SANAYI VE TICARET LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Hacilar, Τουρκία.

 8. DELTA-TRADING GMBH METALLHANDEL

  Γερμανία

  Η εταιρεία DELTA-TRADING GMBH METALLHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 1. ALUMINIUM TECHNIK WEISSENBURG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ALUMINIUM TECHNIK WEISSENBURG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Pleinfeld, Γερμανία.

 2. ALUSELL

  Τουρκία

  Η εταιρεία ALUSELL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξωθημενα προφιλ αλουμινιου, αλουμινιο, και ανοδιωμενο αλουμινιο. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 3. STÜRMSFS AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία STÜRMSFS AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Goldach, Ελβετία.

 4. TUBES INTERNATIONAL GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία TUBES INTERNATIONAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προφιλ αλουμινιου, Αλουμινένιοι σωλήνες, συγκολλημένοι, αλουμινιο, και χαλυβδινοι σωληνες. Έχει έδρα σε Berndorf, Αυστρία.

 5. LANGLITZ METALLE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LANGLITZ METALLE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Wettringen, Γερμανία.

 6. GÜLER METAL ÜRÜNLERI SAN. TIC. A.Ş.

  Τουρκία

  Η εταιρεία GÜLER METAL ÜRÜNLERI SAN. TIC. A.Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο, Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο, Κατασκευάζονται χαλύβδινα προφίλ, συρματα απο χαλυβα, και συρμα αλουμινιου. Έχει έδρα σε Eskisehir, Τουρκία.

 7. FRIEDRICH OTTO ZICKWOLFF GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία FRIEDRICH OTTO ZICKWOLFF GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Mainz, Γερμανία.

 8. PALETTI PROFILSYSTEME GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία PALETTI PROFILSYSTEME GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Minden, Γερμανία.

 9. MVS METALLVERTRIEBS- UND SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MVS METALLVERTRIEBS- UND SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινιο, προφίλ αλουμινίου, αλουμινενιες ραβδοι, και Εξαρτήματα τόρνευσης από ορείχαλκο. Έχει έδρα σε Schloß Holte-Stukenbrock, Γερμανία.

 10. AL-MAK SAN VE TIC

  Τουρκία

  Η εταιρεία AL-MAK SAN VE TIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Corlu / Tekirdag, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.473 Επιχειρήσεις