• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων

Αποτελέσματα για

Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PARKANEX SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η Parkanex, ιδρύθηκε το 1996, είναι κορυφαία Πολωνική εταιρεία κατασκευής σωλήνων σύνδεσης εστίας. Χάρη στο σύγχρονο και αυτοματοποιημένο μας εργοστάσιο είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε αγωγοί εστίας άριστης ποιότητας. Με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής 500 000 μέτρων, προσφέρουμε στους εταίρους μας σύντομες προθεσμίες σε όλη την Ευρώπη. Η χρήση τεχνολογίας συγκόλλησης με λέιζερ επιτρέπει την υλοποίηση μιας όμορφης ραφής συγκόλλησης. Πλήρως αυτόματη γραμμή βαφής με σήραγγα θέρμανσης εξασφαλίζει μια εξαιρετική δυνατότητα επανάληψης καθώς και την έλλειψη καπνού στους αγωγούς κατά την πρώτη χρήση. Η τεχνολογία κυλινδρισμού λαμαρίνας αιχμής εξασφαλίζει τον άριστο κυλινδρισμό των στοιχείων. Το σύστημα αγωγών για εστίες περιέχει διάφορα στοιχεία όπως σωλήνες, ρυθμιζόμενοι κυρτοί αγωγοί, σταθεροί σωλήνες, θερμαντήρες, μειωτήρες, αποσβεστήρες, στοιχεία σε σχήμα Τ και Υ κ.λπ. Πέρα από τους σωλήνες εστιών, κατασκευάζουμε επίσης ένθετα εστιών (Uniflam DURO), σχάρες εξαέρωσης, ψησταριές κήπου και braseros και έπιπλα (Artiss), εστίες βιοαιθανελίου και εξαρτήματα εστιών. Η μεγάλη γκάμα τω προϊόντων για εστίες μας επιτρέπει να εφοδιάσουμε ολοκληρωμένα την βιομηχανία των εστιών. Προσφέρουμε επίσης τις εξής συνεργατικές υπηρεσίες : -κοπή με λέιζερ κυλινδρισμός λαμαρίνας- αυτοματοποιημένη συγκόλληση λέιζερ (CMT) - κύρτωση λαμαρίνας. Μέσα από την δραστηριότητα της επιχείρησης, θέσαμε πάντα την ποιότητα ως κύριος στόχος. Πιστεύουμε πως η εμπιστοσύνη προέρχεται από την ποιότητα.

 2. EXOJO SL

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η EXOJO, S.L. είναι μια Οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 50 χρόνια πείρας και μια αναγνωρισμένη φήμη σε ότι αφορά την κατασκευή αγωγών και εξαρτημάτων για την εκκένωση καπνών και αερίων. Εργοστάσιο προϊόντων με σήμανση CE, πιστοποιημένα από τον επίσημο οργανισμό KIWA Cermet Italia SpA, τηρώντας τις απαιτήσεις ποιότητας, βασιμένα σε δοκιμές, ελέγχους κατασκευαστικών διαδικασιών και τεστ που διεξάγονται με τεχνική αυστηρότητα. Με στόχο να προσφέρει ένα προϊόν που γεννά την εμπιστοσύνη και την ποιότητα που εκπροσωπεί.

 3. RINKE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RINKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει έδρα σε Vellmar, Γερμανία.

 4. BERTONCELLO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BERTONCELLO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός κλιματισμού, συντηρηση λεβητων, σχεδιασμος θερμικων εγκαταστασεων, Εξοπλισμός κλιματισμού, συστημα κλιματισμου, ψυγεια, ξυλοσομπες ιδιωτικης χρησης, κατακορυφοι φλογαυλοι απο ανοξειδωτο χαλυβα, και αντλιες θερμοτητας. Έχει έδρα σε Castelfranco Veneto, Ιταλία.

 5. TUBEST

  Γαλλία

  Από το 1925, η TUBEST βρίσκεται στη βάση του σχεδιασμού εύκαμπτων σωληνώσεων για καπνοδόχους από ανοξείδωτο υλικό. Η TUBEST σχεδιάζει και κατασκευάζει σωληνώσεις καπνοδόχων, εύκαμπτες ή άκαμπτες, για βιομηχανική ή οικιακή χρήση σε ανακαινίσεις ή καινούριες εγκαταστάσεις. Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα CE. Η ευρωπαϊκή μας εγκατάσταση, η διαθεσιμότητα των προϊόντων μας και οι υπηρεσίες διανομής μας μάς επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε με εξαιρετική ταχύτητα στις ανάγκες σας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. EUROTIP

  Βέλγιο

  Η EUROTIP είναι μια βιομηχανική επιχείρηση που ειδικεύεται στην κατασκευή αγωγών καπνού. Με περίπου 50 χρόνια πείρας και με βάση την τεχνογνωσία της ως κατασκευαστική εταιρεία, η EUROTIP βρίσκεται μεταξύ των ηγετικών επιχειρήσεων της ευρωπαϊκής αγοράς. Η ανάπτυξη μας επέτρεψε την ανάπτυξη του κτιρίου μας από 1000 τ.μ σε έκταση 3000 τ.μ. Χάρη στον νέο στόλο της, η « EUROTIP » διευρύνει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και αυξάνει τα αποθέματα της : « TIPFLEX » « ISOTIP » « PROGALVA » « BREMAN »« ΑΓΩΓΟΣ PP ».Κατασκευάζονται και πωλούνται εύκαμπτοι μεταλλικοί σωλήνες (εξαερισμός, εξαέρωση)- Αγωγοί καπνοδόχων: KOPEX - Μονωμένες εστίες διπλής τοιχοποιίας : ISOTIP Μονωμένοι αγωγοί διπλής τοιχοποιίας, άκαμπτοι σωλήνες, εύκαμπτοι σωλήνες, συνδέσεις, εξαρτήματα, εξαέρωση, έξοδος σκεπής. Ολα τα συστήματα μας για αγωγούς καπνοδόχων είναι συμβατά με τα πρότυπα ασφαλείας και ποιότητας Terstamatique CE.

 2. ZINCO GROUP. SRL

  Ιταλία

  Η Zinco Group ιδρύθηκε τη δεκαετία του '80 υπό τη μορφή μιας μικρής οικογενειακής επιχείρησης κατασκευής αγωγών για τζάκι και οικοδομικών υλικών. Με την πάροδο των ετών, η επιχείρηση ειδικεύεται κυρίως στην παραγωγή συστημάτων αγωγών απομάκρυνσης καπνού και διπλών πλαισίων παραθύρου για συρόμενες πόρτες. Σήμερα, η Zinco Group δραστηριοποιείται στην ευρύτατη επιχειρηματική σκηνή χάρη σε ένα δομημένο δίκτυο καταστημάτων που εκτείνεται σε όλη την Ιταλία και την Ευρώπη.

 3. TECNOASPIRO DI DE MATTEIS GABRIELE

  Ιταλία

  Η εταιρεία TECNOASPIRO DI DE MATTEIS GABRIELE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει έδρα σε Casarano, Ιταλία.

 4. EURO WINDKAT GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία EURO WINDKAT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ξυλινα ραφια, και τραπεζια κηπου. Έχει έδρα σε Würzburg, Γερμανία.

 5. NICOLA RONGA

  Ιταλία

  Η εταιρεία NICOLA RONGA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδρορροες, λεβητες θερμανσης, τζακια, και καπναγωγοι. Έχει έδρα σε Bagnolo Piemonte, Ιταλία.

 1. DAMAL S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία DAMAL S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμοι διηθησης, κατακορυφοι φλογαυλοι απο ανοξειδωτο χαλυβα, εγκαταστασεις φιλτραρισματος αερα, και Στόμια διάχυσης αέρα. Έχει έδρα σε Alpignano, Ιταλία.

 2. VL STAAL A/S

  Δανία

  Η εταιρεία VL STAAL A/S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει έδρα σε Esbjerg, Δανία.

 1. TECNIGRAS S.A

  Ισπανία

  Η εταιρεία TECNIGRAS S.A, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 2. ISOLECO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ISOLECO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη υγιεινής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων, Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων, διανομεις αερα για εγκαταστασεις κλιματισμου, και εγκαταστασεις εξαερισμου. Έχει έδρα σε Hoegaarden, Βέλγιο.

 3. SOLINOX CHIMNEY SYSTEMS

  Τουρκία

  Η εταιρεία SOLINOX CHIMNEY SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καπνοδόχοι για τζάκια, Καπνοδόχοι για τζάκια, αγωγος καυσαεριων με διπλο τοιχωμα, και αγωγος καυσαεριων με μονο τοιχωμα. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 4. TANIEKOMINY.PL

  Πολωνία

  Η εταιρεία TANIEKOMINY.PL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει έδρα σε Walcz, Πολωνία.

 5. "VERSIA-LUX"LTD

  Ουκρανία

  Η εταιρεία "VERSIA-LUX"LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγωγός αερισμού. Έχει έδρα σε Krivoy Rog, Ουκρανία.

 6. OOMS-ITTNER

  Βέλγιο

  Η εταιρεία OOMS-ITTNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικοί καπνοδόχοι, Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων, Βιομηχανικοί καπνοδόχοι, Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων, κατασκευη βιομηχανικων καπνοδοχων, και εμπειρια. Έχει έδρα σε Eupen, Βέλγιο.

 7. BAEYENS M CHEMINEES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BAEYENS M CHEMINEES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικοί καπνοδόχοι, Καπνοδόχοι για τζάκια, Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων, Βιομηχανικοί καπνοδόχοι, Καπνοδόχοι για τζάκια, καθαρισμος τζακιων, και Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει έδρα σε Braine-L'alleud, Βέλγιο.

 8. EECKHOUT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία EECKHOUT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικοί καπνοδόχοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων, και Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει έδρα σε Roeselare, Βέλγιο.

 1. EXTRACAM VENTILACION INDUSTRIAL

  Ισπανία

  Η εταιρεία EXTRACAM VENTILACION INDUSTRIAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει έδρα σε Sabadell, Ισπανία.

 2. ROBERT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ROBERT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καπνοδόχοι για τζάκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων, Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων, καπναγωγοι, και καυσιμο για τζακια. Έχει έδρα σε Waremme, Βέλγιο.

 3. CHIMNEY GENIE LINERS & CHIMNEY REPAIR

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία CHIMNEY GENIE LINERS & CHIMNEY REPAIR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαρισμος τζακιων, καπνοδοχοι, καπνοδοχοκαθαριστης, και καλύπτρα καμινάδας. Έχει έδρα σε Islip, Ηνωμένες Πολιτείες.

 4. VATROSTALAC DOO TUZLA

  Βοσνία και Ερζεγόβινη

  Η εταιρεία VATROSTALAC DOO TUZLA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη βιομηχανικων καπνοδοχων, πλαίσια για σκυρόδεμα, και βιομηχανικη υδροδυναμικη πλυση και βαφη. Έχει έδρα σε Tuzla, Βοσνία και Ερζεγόβινη.

 5. H. R. HEINICKE INH. LUDGER HÖRSTING E. K.

  Γερμανία

  Η εταιρεία H. R. HEINICKE INH. LUDGER HÖRSTING E. K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικοί καπνοδόχοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων, Εγκαταστάσεις βιομηχανικών καπνοδόχων, Τζάκια, διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ, Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων, Εγκαταστάσεις βιομηχανικών καπνοδόχων, και Τζάκια, διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 6. TTC EDELSTAHLDESIGN

  Γερμανία

  Η εταιρεία TTC EDELSTAHLDESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικοί καπνοδόχοι, Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων, Τζάκια, διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ, Τζάκια - αξεσουάρ, Βιομηχανικοί καπνοδόχοι, Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων, Τζάκια, διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ, και Τζάκια - αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Neumarkt, Γερμανία.

 7. METALOTERM

  Γαλλία

  Η εταιρεία METALOTERM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει έδρα σε lognes, Γαλλία.

 8. TIBUR CLIMA S.A.S. DI FERRAZZI E. & C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία TIBUR CLIMA S.A.S. DI FERRAZZI E. & C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικοί καπνοδόχοι, Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων, Βιομηχανικοί καπνοδόχοι, και Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει έδρα σε Tivoli, Ιταλία.

 9. POUJOULAT

  Γαλλία

  Η εταιρεία POUJOULAT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καπνοδοχοι. Έχει έδρα σε Saint-Symphorien, Γαλλία.

 10. THERMO COMFORT SNC

  Ιταλία

  Η εταιρεία THERMO COMFORT SNC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικες εργασιες, και εγκαταστασεις κλιματισμου. Έχει έδρα σε Corte Palasio, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αγωγοί βιομηχανικών καπνοδόχων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

133 Επιχειρήσεις