• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η TRACTO-TECHNIK αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει μηχανήματα και παρελκόμενα για την υπόγεια τοποθέτηση και αντικατάσταση σωληνώσεων. Αυτή η χωρίς εκσκαφή τεχνολογία NODIG χρησιμοποιείται για την κατασκευή δικτύων αγωγών ύδρευσης, αερίου, ρεύματος, τηλεπικοινωνιών, τηλεθέρμανσης, για τη δικτύωση καλωδίων οπτικής ίνας, στον τομέα της κατασκευής αγωγών και στη διάθεση λυμάτων. Οι πελάτες για αυτά τα ειδικά μηχανήματα προέρχονται κυρίως από τους τομές της εξόρυξης και της ειδικής εξόρυξης, αλλά είναι και επιχειρήσεις εφοδιασμού και φορείς εκμετάλλευσης δικτύων. Σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής, η TT δίδει έμφαση στην άριστη ποιότητα παραγωγής. Ήδη κατά την αγορά των υλικών, η TT επιλέγει προμηθευτές επιπέδου άριστης ποιότητας. Ειδικότερα ο χάλυβας υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας οι οποίοι καλύπτουν ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής. Η υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής, τα υψηλής ακριβείας κέντρα επεξεργασίας με έλεγχο CNC επεξεργάζονται με τόρνευση, διάτρηση, φρεζάρισμα και λείανση τη μορφή των κατεργαζόμενων τεμαχίων.

 2. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KAYADERELI CONSTRUCTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Πετρελαιαγωγοί, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις, Πρώτες ύλες και πρόσθετα τσιμέντων και κονιαμάτων, Φρούτα αποξηραμένα, φρεσκα φρουτα, και φρεσκα λαχανικα. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

 3. PIPELINE EQUIPMENT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PIPELINE EQUIPMENT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Gladbeck, Γερμανία.

 4. ELYON INDUSTRY CO., LTD

  Νότια Κορέα

  Η Elyon Industry Co Ltd ασχολείται με ό, τι έχει σχέση με μεταλλικά προϊόντα. Προμηθεύουμε χαλκό, κράμα χαλκού, ανοξείδωτο χάλυβα, κράμα νικελίου, κράμα ψευδαργύρου, τιτάνιο, ανθρακοχάλυβα κι ειδικά μέταλλα υπό μορφή ταινίας, σπείρας, φύλλου/ελάσματος, σύρματος, μπάρας/ράβδου, εξώθησης, σωλήνα/αγωγού κλπ. Όλα τα μεταλλικά προϊόντα μας διατίθενται από τη μονάδα παραγωγής ή μέσω δικτύου προμηθευτών κατά περίπτωση. Η φιλοσοφία μας έναντι των πελατών είναι αμεσότητα, ακρίβεια και πρόβλεψη. Γρήγορη & έγκαιρη παράδοση, σταθερή & αξιόπιστη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

 5. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Ρωσία

  Η Invention Production Center LLC (IPC) κατασκευάζει σωλήνες από σίδηρο και ανοξείδωτο χάλυβα, βιομηχανικούς συνδέσμους για την κατασκευή αγωγών αερίου και πετρελαίου. Οι κύριες δραστηριότητες της IPC αφορούν την ανάπτυξη και την ένταξη τεχνολογιών και εξοπλισμού για την παραγωγή σωληνώσεων από χάλυβα με εσωτερική και εξωτερική αντιδιαβρωτική επένδυση, κατασκευή αγωγών και σωληνώσεων με μόνιμες σφυρηλατημένες συνδέσεις για αγωγούς, παραγωγή μη σιδηρούχων συνδέσεων και βαλβίδων για σωλήνες, παραγωγή αγωγών από χάλυβα με επικάλυψη πολυαιθυλενίου και εσωτερικά επενδεδυμένες συνδέσεις, παραγωγή και προμήθεια ηλεκτρικών μονωτικών ενσωματώσεων υψηλής πίεσης για την προστασία εναντίων διάσπαρτων ρευμάτων και την ηλεκτροχημική διάβρωση. Η εταιρεία παρέχει μεταλλικούς σωλήνες και αγωγούς, έτοιμα για εγκατάσταση, την προσαρμογή του προϊόντος στο έργο του πελάτη, την εφαρμογή αντιδιαβρωτικής επένδυσης, την εγκατάσταση εξοπλισμού επίβλεψης των διακυμάνσεων της τάσης, την παροχή συμβουλών και τεχνική υποστήριξη, τον έλεγχο της συμβατότητας με τοπικές προδιαγραφές.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CRIOMEC SA

  Ρουμανία

  Η εταιρεία CRIOMEC SA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Galati, Ρουμανία.

 2. KB UKRSPETSMASH, LTD.

  Ουκρανία

  Η εταιρεία KB UKRSPETSMASH, LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμούχες για υψηλή πίεση, και μηχανικες στεγανοποιησεις. Έχει έδρα σε Sumy, Ουκρανία.

 3. ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR

  Κροατία

  Η εταιρεία ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκατασταση επιγειων αεριαγωγων, διαχειριση αεριαγωγων, και συμβουλές σχετικά με την ασφάλεια. Έχει έδρα σε Bjelovar, Κροατία.

 4. ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

 5. ALFA ENGINEERING S.C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ALFA ENGINEERING S.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Modena, Ιταλία.

 1. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Μάλτα

  Η εταιρεία PETRO GLOBE OIL SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξόρυξη πετρελαίου και αερίου - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις, Χημική και θερμική επεξεργασία μεταλλικών επιφανειών - μηχανές, Πετρέλαιο - διανομή καυσίμων πετρελαίου, και Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Birkirkara, Μάλτα.

 2. ENERGOREM SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία ENERGOREM SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση μετάλλων, αστικες και βιομηχανικες κατασκευες, λυομενες κατασκευες, και κατεργασία χαλύβων και μετάλλων. Έχει έδρα σε Gorzów Wielkopolski, Πολωνία.

 1. CIPM

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία CIPM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές σωληνώσεις, Βιομηχανική συντήρηση, σταθμοι αντλησης, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Πετρελαιαγωγοί και αγωγοί αερίου - εγκαταστάσεις, και Βιομηχανική συντήρηση. Έχει έδρα σε Bergem, Λουξεμβούργο.

 2. ASTRA TL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία ASTRA TL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεργασιες μεταλλων. Έχει έδρα σε Valenii De Munte, Ρουμανία.

 3. ASSEMBLY TEAM LUXEMBOURG

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία ASSEMBLY TEAM LUXEMBOURG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετρελαιαγωγοί και αγωγοί αερίου - εγκαταστάσεις, Έλεγχος στις βιομηχανικές συντηρήσεις, μηχανηματα και εξοπλισμοι για τη βιομηχανια του καουτσουκ, και εξοπλισμος βιομηχανιας πλαστικων υλων. Έχει έδρα σε Lentzweiler, Λουξεμβούργο.

 4. PROPIPE, SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία PROPIPE, SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 5. AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE

  Πολωνία

  Η εταιρεία AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Katowice, Πολωνία.

 6. KTC SYSTEMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KTC SYSTEMTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 7. HYDROGAZ

  Βέλγιο

  Η εταιρεία HYDROGAZ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί υπονόμων από σκυρόδεμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διανομη ποσιμου νερου, διανομη αεριου, υπόνομοι, και Πετρελαιαγωγοί και αγωγοί αερίου - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Grace-Hollogne, Βέλγιο.

 8. PUMP SERVICE AUTOMATIC

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PUMP SERVICE AUTOMATIC, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις, και Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Deurne, Βέλγιο.

 1. ALMANHAL GENERAL TRADE

  Ιράκ

  Η εταιρεία ALMANHAL GENERAL TRADE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις, φυγοκεντρες οριζοντιες και καθετες αντλιες για εγκαταστασεις υδατων, και Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Kirkuk, Ιράκ.

 2. WELDFAB

  Πολωνία

  Η εταιρεία WELDFAB, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, συγκολληση, διατροφή, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, και χαλύβδινες δομές. Έχει έδρα σε Chojnice, Πολωνία.

 3. OTTO FAHSIG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία OTTO FAHSIG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετροχημεία - εγκαταστάσεις και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις, και Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Ainring, Γερμανία.

 4. NIKSAM ENERGY AND OFFSHORE

  Σιγκαπούρη

  Η εταιρεία NIKSAM ENERGY AND OFFSHORE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Singapore, Σιγκαπούρη.

 5. HALLIBURTON ENERGY SERVICES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία HALLIBURTON ENERGY SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις, Φυσικό αέριο-εγκαταστάσεις για την παραγωγή, Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις, Φυσικό αέριο-εγκαταστάσεις για την παραγωγή, και συναρμολογηση ελαιουργικων εγκαταστασεων. Έχει έδρα σε Drogenbos, Βέλγιο.

 6. FABRICOM

  Νορβηγία

  Η εταιρεία FABRICOM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανικες κατασκευες, μελετες μηχανολογιας και μηχανικης περιιβαλλοντος, μελετες πολιτικου μηχανικου και μηχανικη σταθμων παραγωγης ηλεκτρικου ρευματος, και ηλεκτρολογικη μηχανικη, ηλεκτρικες και ηλεκτρονικες συσκευες. Έχει έδρα σε Stavanger, Νορβηγία.

 7. UNITED STEEL INDUSTRY GROUP

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία UNITED STEEL INDUSTRY GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωληνες απο χαλυβδοκραματα, σωληνες για λεβητες, και ορειχαλκινοι σωληνες. Έχει έδρα σε Changsha, Ηνωμένες Πολιτείες.

 8. TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Λέβητες οικιακής χρήσης, Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Λέβητες οικιακής χρήσης, Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις, και Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου. Έχει έδρα σε Stenovice, Τσεχία.

 9. BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστράγγιση - έργα, αεραγωγοι, εγκατασταση επιγειων πετρελαιαγωγων, Αποστράγγιση - έργα, και εγκατασταση αεριαγωγων. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

 10. T.D. WILLIAMSON

  Βέλγιο

  Η εταιρεία T.D. WILLIAMSON, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξόρυξη- μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις, και Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Nivelles, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

162 Επιχειρήσεις

Kατηγορια