• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αγροτικά προϊόντα

Αποτελέσματα για

Αγροτικά προϊόντα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NEAR TRADE

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

 2. BIZIM ANADOLU TARIM

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Bizim Anadolu Tarım ιδρύθηκε το 1973. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην προμήθεια και στην παραγωγή εδώδιμων σπόρων και προϊόντων καρυδιών. Σήμερα, η εταιρεία μας κατέχει μια από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις επεξεργασίας στην Ευρώπη, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες ικανές να δημιουργήσουν το καλύτερο προϊόν για τους πελάτες μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σπόρων εκ των οποίων: σπόρους κολοκύθας, ηλιόσπορους, κόκκους καφέ, αμύγδαλα, κάσιους, ινδική καρύδα, καρύδια, και σπόρους σόγιας. Οι σπόροι μας φημίζονται για την εξαιρετική τους ποιότητα και γεύση. Οι σύγχρονες μας εγκαταστάσεις διαθέτουν τα μηχανήματα επεξεργασίας σπόρων αιχμής ικανές να επεξεργαστούν πάνω από 80 τόνους/ ημέρα που εξασφαλίζει την ποιότητα του προϊόντος. Η εγκατάσταση είναι ημερήσιο προϊόν ανώτατης ποιότητας. Χάρη στα 50 έτη πείρας της Bizim Anadolu Tarım, η εταιρεία είναι ασφαλώς έναν από τους πιο παλιούς και πιο γνωστούς εξαγωγείς γεωργικών ειδών στην Τουρκία. Αναζητούμε συνεχώς την καινοτομία και ανάπτυξη και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να μετατρέψουμε την επιχείρηση μας σε μια ηγετική γεωργική εταιρεία στην Τουρκία. Έχουμε αναγνωριστεί ευρέως χάρη στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, εγχώρια και διεθνώς. Η ποιότητα των προϊόντων μας και η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα στην Bizim Anadolu Tarım. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

 3. BAYCELIK TARIM ÜRÜNLERI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Baycelik Tarim που ιδρύθηκε το 1975 είναι ένας κορυφαίος παραγωγός γεωργικών σπόρων με έδρα το Denizli της Τουρκίας. Με εμπειρία 50 ετών στον κλάδο έχουμε αναδειχθεί σε έναν από τους παλαιότερους και πλέον γνωστούς εξαγωγείς γεωργικών εφοδίων στην Τουρκία. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην παραγωγή και στην προμήθεια υψηλής ποιότητας βρώσιμων σπόρων και προϊόντων καρυδιού. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε τις πλέον εκτενείς εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ευρώπη εξοπλισμένες με υπερσύγχρονες τεχνολογίες για τη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων για τους πελάτες μας. Στην Baycelik Tarim διαθέτουμε ανώτερης κατηγορίας σπόρους, κυρίως σπόρους κολοκύθας, ηλιόσπορους και καρύδια. Οι δικοί μας ηλιόσποροι επιλέγονται επιμελώς από τις πλέον γόνιμες πεδιάδες της Τουρκίας με σχολαστικότητα προκειμένου να διασφαλίζεται η ανώτερη ποιότητα και γεύση τους. Με ετήσια ικανότητα επεξεργασίας 15, .00 τόνων ηλιόσπορου, η μονάδα μας επεκτείνεται διαρκώς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Επιδιώκουμε συνεχώς την καινοτομία και την ανάπτυξη της επιχείρησής μας ώστε να αναδειχθούμε σε κορυφαία γεωργική εταιρεία στην Τουρκία. Στην Baycelik Tarim, η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί ανώτατη προτεραιότητά μας. Είμαστε υπερήφανοι για τη φήμη μας για τη διάθεση υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Εάν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα ή θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.

 4. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η FlevoTrade Worldwide Food Trader είναι η ειδική στα κρεμμύδια. Αφοσιωνόμαστε στην καλλιέργεια κρεμμυδιών με τον εξειδικευμένο σταθμό διαλογής και συσκευασίας μας. Τα κρεμμύδια διαλέγονται με έναν ρυθμό 75 τόνων την ώρα. Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία διασφαλίζουν ότι τα κρεμμύδια της FlevoTrade είναι διεθνώς φημισμένα για την ποιότητά τους. Επιπλέον, η FlevoTrade προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα έτοιμα για το ράφι υπό τη δική της επωνυμία. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις εισαγωγές και εξαγωγές, τα προϊόντα μας περνούν από προσεκτική διαλογή και εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Με έδρα στο Φλέβολαντ, στις Κάτω Χώρες, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εσωτερικά και εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, παρέχουμε υλικοτεχνική υποστήριξη από το χωράφι μέχρι την παράδοση στον πελάτη, με εγγυημένη ποιότητα παγκοσμίου κλάσεως.

 5. AJ AGRO APS

  Δανία

  Verified by europages badge

  Η AJ Agro ApS διαθέτει μια μακροχρόνια φήμη ως αξιόπιστος διανομέας γεωργικών προϊόντων ανώτατης ποιότητας στην παγκόσμια αγορά τροφίμων. Η δέσμευση μας στην αριστεία και στην ακεραιότητα μας έχει βοηθήσει για την καθιέρωση μας ως έμπιστο όνομα στην βιομηχανία της γεωργίας. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι το έντονο μας πάθος για τις αγροτικές εγκαταστάσεις. Έχουμε καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες ώστε να κατανοήσουμε όλες τις όψεις της γεωργικής εξαγωγής, συμπ. την παραγωγή, διαχείριση διακίνησης και διανομή. Αυτή η ολοκληρωμένη γνώση μας εξόπλισε με εξαιρετική ισχύ στην βιομηχανία των εξαγωγών. Στο επίκεντρο μας, είμαστε μια αφοσιωμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων που κάνει συνεχώς ένα βήμα παραπάνω ώστε να εξυπηρετήσει τους πελάτες της. Με πολυετή πείρα στις εξαγωγικές αγορές, κατακτήσαμε την κορυφή στον τομέα μας, θέτοντας τον πήχη ψηλά σε ότι αφορά την ποιότητα και την αξιοπιστία. Στην Δανία, είμαστε περήφανοι για την ηγετική μας θέση ως κορυφαίος προμηθευτής γεωργικών προϊόντων ανώτατης ποιότητας. Οι προσφορές μας συμπεριλαμβάνουν μια ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων όπως καρύδια, λιπάσματα και ζωοτροφές. Κατανοούμε την σημασία αυτών των προϊόντων σε διάφορες βιομηχανίες και δεσμευόμαστε να παραδίδουμε αποκλειστικά και μόνο την καλύτερη ποιότητα στους πελάτες μας. Η αποστολή μας είναι να συνεχίσουμε να λειτουργούμε ως έμπιστος εταίρος για επιχειρήσεις που χρειάζονται γεωργικές εγκαταστάσεις ανώτατης ποιότητας. Με επικέντρωση στην αριστεία, ακεραιότητα και ικανοποίηση του πελάτη, η AJ Agro ApS φαίνεται πως θα παραμείνει στο προσκήνιο της βιομηχανίας γεωργικών προϊόντων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  H ιδιωτική επιχείρηση τροφίμων “Agroprodservice” έγινε μια από τις 3 κορυφαίες γεωργικές εταιρείες της Δυτικής Ουκρανίας κατά την 24ετή της λειτουργία. Η συνολική επιφάνεια γόνιμου εδάφους που καλλιεργεί η Agroprodservice είναι περίπου 45 000 εκταρίων. Καλλιεργούμε καλαμπόκι, χειμερινό σιτάρι και κριθάρι, ηλίανθο, σόγια, θερινό κριθάρι και σιτάρι, κράμβη, αρακάς και ζάχαρη τεύτλων. Ο συνολικός αριθμός μας βοοειδών ανέρχεται σε πάνω από 3 000 κεφάλια, ταυτόχρονης φροντίδας, η ετήσια παραγωγή βοδινού κρέατος ανέρχεται σε 1 255 τόνους. Κατέχουμε μεγάλη εμπειρία με ευρωπαϊκές και παγκόσμιες επώνυμες εταιρείες, γεγονός που συμβάλλει στην αποτελεσματική ανάπτυξη της παραγωγής και της ποιότητας των δημητριακών και των λαχανικών, καθώς και τις καλλιέργειες ζάχαρης τεύτλων. Η ιδιωτική επιχείρηση “Agroprodservice” αναγνωρίζει πόσο σημαντικό είναι η προστασία του περιβάλλοντος, για αυτό και μια από τις κύριες αρχές της εταιρείας είναι " ού βλάψεις". Η εταιρεία φροντίζει το περιβάλλον και υποστηρίζει οικολογικά προγράμματα παραμένοντας πιστή στην αποστολή της.

 2. GK KUSHPIT-AGRO

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η KUSHPIT-AGRO είναι ένας συνεταιρισμός Ουκρανών γεωργών (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN") με κύρια δραστηριότητα την καλλιέργεια σιτηρών, τεχνικών καλλιεργειών και ελαιούχων σπόρων. Συντηρούμε τομέα τροφίμων προϊόντων συγκομιδής της χώρας με την καλλιέργεια, την απασχόληση εκπαιδευμένων εργατών και τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες. Η GC KUSHPIT-AGRO είναι μια οικογενειακή επιχείριση που ακμάζει για σχεδόν 30 χρόνια. Οι εκτάσεις της ανέρχονται σε περίπου 5000 εκτάρια. Οι κύριες καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι: εαρινός σίτος, χειμερινός σίτος, ηλίανθος, αραβόσιτος, σόγια, φαγόπυρο. Οι γεωργικές εκμεταλλεύσεις διαθέτουν το δικό τους στόλο μηχανημάτων και ελκυστήρων. Το 2020 τέθηκε σε λειτουργία το ιδιόκτητο συγκρότημα καθαρισμού σιτηρών με ξηραντήρα. Η χωρητικότητα του ανελκυστήρα σιτηρών είναι 40 χιλιάδες τόνοι. Επίσης διαθέτουμε το δικό μας εργαστήριο και τα δικά μας μέσα μεταφοράς - φορτηγά σιτηρών. Μπορείτε να βρείτε συνοπτικές πληροφορίες για εμάς στην ιστοσελίδα μας: www.kushpit-agro.com Διαθέτουμε τα προϊόντα μας τόσο στην Ουκρανία όσο και στο εξωτερικό. Είμαστε σε θέση να εργαζόμαστε με βάση τις προδιαγραφές DAP και CIF. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας μέσω των δικών μας μέσων μεταφοράς σιτηρών και μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων και σιδηροδρομική μεταφορά.

 3. KALI SRL SOCIETÀ AGRICOLA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  KALI Srl, γεωργική εταιρεία, εξειδικευμένη στην παραγωγή και διανομή Βιολογικού Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου Βεβαιωμένης και Πιστοποιημένης Ποιότητας. Η KALI Srl επιδιώκει έναν καινοτόμο σχεδιασμό, που αποτελείται από νέες τεχνολογίες και σεβασμό για το περιβάλλον, που προωθείται με δέσμευση και επιμονή από την οικογένεια Sandi - Gentilini. Η εταιρεία έχει την ίδια προσοχή και φροντίδα για το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της, από τις ελιές μέχρι το τελικό προϊόν και το παραδίδει απευθείας στους πελάτες της.

 4. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Αγροτικά προϊόντα, παραγωγή αγροτικών μηχανημάτων, γεωργικα μηχανηματα και εξοπλισμος, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, γεωργικες εργασιες, γεωργικα προϊοντα, Αγροτικά προϊόντα, και Visable supports Ukrainian companies. Έχει έδρα σε Kitaygorod, Ουκρανία.

 5. S&M AGRICOLE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία S&M AGRICOLE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγροτικά προϊόντα, Μηχανές και εξοπλισμός σποράς, Γεωργικά μηχανήματα, Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, Ανταλλακτικά, πώληση χονδρικής, παραγωγή αγροτικών μηχανημάτων, Αγροτικά προϊόντα, και εκθαμνωτες για μεγαλες επιφανειες. Έχει έδρα σε Ingwiller, Γαλλία.

 1. EA PLUS ECOMMODITY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EA PLUS ECOMMODITY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγροτικά προϊόντα, Γεωργία - υπηρεσίες, Δημητριακά και σπόροι, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Τροπικά φρούτα, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, αγροδιατροφικά, φυτικα ελαια, και Αγροτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Virsac, Γαλλία.

 2. AUTO LOGEX S.R.L.

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AUTO LOGEX S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα αποξηραμένα, Παξιμάδια, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, καρυδια, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Sahateni, Ρουμανία.

 1. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HILAIRE AGRI-SERVICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οσπρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιούχα, Έλαια φυτικά, Ακατέργαστα φυτικά έλαια, Αγροτικά προϊόντα, μαγειρικα φυτικα ελαια, ημιπυκνα καυσιμα ελαια, σποροι ελαιοκραμβης, ηλιελαια, και φακες. Έχει έδρα σε Vregny, Γαλλία.

 2. AGRI TRADIZIONE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AGRI TRADIZIONE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλύσιμο φρούτων, λαχανικών, ψαριών (μηχανές). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγροτικά προϊόντα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων, Εισαγωγές - εξαγωγές σταφυλιών, Αγροτικά προϊόντα, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εισαγωγείς φρούτων, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Vittoria, Ιταλία.

 3. SARL CITY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SARL CITY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Μπαχαρικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Αγροτικά προϊόντα, Έλαια φυτικά, αραβικο κομμι, και γαριφαλα. Έχει έδρα σε Caix, Γαλλία.

 4. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRESH FUTURE SP.Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα βιολογικά, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Λαχανικά φρέσκα, Αγροτικά προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα λαχανικα, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Poznan, Πολωνία.

 5. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Μπαχαρικά, αγροδιατροφικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Rosny-Sous-Bois, Γαλλία.

 6. FRANTOIO CARMIGNANI UMBERTO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRANTOIO CARMIGNANI UMBERTO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγροτικη εκμεταλλευση, οινοπαραγωγικες επιχειρησεις, θραυστηρες, και παραγωγη οινων. Έχει έδρα σε San Casciano In Val Di Pesa, Ιταλία.

 7. PAL GARDENS COMPANY

  Παλαιστίνη, κατεχόμενα εδάφη

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PAL GARDENS COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποξηραμένα φρούτα, Αγροτικά προϊόντα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Αποξηραμένα φρούτα, χουρμαδες, γεωργικα προϊοντα, συσκευασμενοι χουρμαδες, και Αγροτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Jericho, Παλαιστίνη, κατεχόμενα εδάφη.

 8. NATURAL FARMING PRODUCTS DIMITRIS KOKALA

  Ελλάδα

  Ενδιαφέρεστε για την ποιότητα της διατροφής σας; Είστε νέοι γονείς και ενδιαφέρεστε για τη διατροφή του μωρού σας; Θέλετε να τρέφεστε με φυσικά προϊόντα που δεν έχουν περάσει μήνες στα ψυγεία; Θέλετε οι τροφές σας να είναι καθαρές από φυτοφάρμακα και αυξητικές ορμόνες; Τώρα μέσα από το "ηλεκτρονικό κτήμα" του Δημήτρη Κόκαλα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τη φυσική καλλιέργεια και να επιλέξετε μέσα από την τεράστια ποικιλία φυσικών προϊόντων που σας προσφέρουμε! Καθημερινά με ένα τηλεφώνημα σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα που είναι έτοιμα για συγκομιδή και τα παραδίδουμε στον χώρο σας! Εμείς θα επικοινωνούμε μαζί σας μία φορά την εβδομάδα και θα σας προτείνουμε όλα τα προϊόντα που είναι έτοιμα για συγκομιδή και θα παραδίδουμε τα προϊόντα στο χώρο σας.Οι παραγγελίες μας φτάνουν στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Σέρρες, Κιλκίς, θεσσαλονίκη και σε πιο απομακρυσμένες περιοχές κατόπιν συνεννοήσεως. Καλέστε στο 6907911880 (Δημήτρης Κόκαλας) ή στο 6972325360 (Στέλλα Κόκαλα)

 1. TORGOPTYUG LLC

  Ρωσία

  Η "TORGOPTYUG" είναι μια εμπορική εταιρεία που προμηθεύει γεωργικά προϊόντα και παρέχει παγκόσμια εξαγωγή/εισαγωγή τροφίμων. Η εταιρεία διαθέτει πολλούς αξιόπιστους εταίρους παραγωγική καλλιέργεια: —καλλιέργειες ελαιούχων (σπόροι λιναριού, κράμβης, ηλιόσποροι, Camelina sativa, μουστάρδα, σαφράν, ελαιούχοι σπόροι ραπανιού κ.λπ.), —σπόροι δημητριακών (σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη, βρώμη, κόκκινο και κίτρινο κεχρί, καλαμπόκι, λευκό και κόκκινο σόργο), —Μαύρο σιτάρι. Η "TORGOPTYUG" συνεργάζεται τακτικά με παραγωγούς επεξεργασμένων γεωργικών προϊόντων (βρώμη και φλοιός σιτάρι, αλεύρι, φλοιός αραβοσίτου) και γεωργικών προϊόντων για ζωοτροφές. Οι ιδιόκτητες αποθήκες της εταιρείας σε όλη την Ρωσία επιτρέπει την γρήγορη αποστολή της απαιτούμενης ποσότητας αγαθώς σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο. Η μακροχρόνια εμπειρία σε εισαγωγές και εξαγωγές τροφίμων και η εμπειρογνωμοσύνη βοηθούν την "TORGOPTYUG" ώστε να διατηρεί με επιτυχία την συνεργασία της με αγρότες και πελάτες. Η προτεραιότητα της εταιρείας είναι να παρέχει υγιεινά και οικολογικά γεωργικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο, να μειώσει τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής στις περιοχές όπου βρίσκεται. Η ομάδα επαγγελματιών της "TORGOPTYUG" είναι πρόθυμη να συζητήσει εξατομικευμένους τρόπους παράδοσης με τους αγοραστές. Για μια κοινή ευημερία, η εταιρεία δημιουργεί και αναπτύσσει συνεργασίες με διάφορους φορείς της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων. Είμαστε ανοιχτοί για συνεργασία και θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία.

 2. AGROCHIMINVEST, LLC

  Ρωσία

  Η AgroChimInvest LLC είναι μια από τις ηγετικές ρωσικές εταιρείες που ειδικεύονται στην ανάπτυξη, επεξεργασία, εξευγενισμός και εξαγωγή γεωργικών προϊόντων όπως κορίανδρο, μουστάρδα, λινάρι (λινό-φυτό), ρεβύθια, φακές, αρακά. Οι παραγωγικές μας εγκαταστάσεις συγκεντρώνονται στα αγροκτήματα στην περιοχή Κρασνοντάρ.Κατά την συγκομιδή, καθαρισμό, αποθήκευση και συσκευασία διαφόρων σπόρων χρησιμοποιούμε αποκλειστικά σύγχρονο εγχώριο και ξένο εξοπλισμό. Τα τελευταία χρόνια, οι αγρονόμοι μας έχουν αναπτύξει και εφαρμόσει την μοναδική μας ιδιόκτητη τεχνολογία καλλιέργειας καλλιεργειών.Καθ όλη την διάρκεια του αναπτυξιακού κύκλου της καλλιέργειας στα χωράφια, η κατάσταση της αξιολογείται από το προσωπικό της εταιρείας, προχωρώντας εγκαίρως σε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Παραδίδουμε τακτικά τα προϊόντα μας σε πελάτες σε χώρες όπως η Ινδία, το Πακιστάν, το Νεπάλ, το Σρι Λάνκα, την Μαλαισία, την Υεμένη, στην Ευρώπη κ.λπ. 'Ολα τα προϊόντα μας υποβάλλονται στα απαραίτητα τεστ ποιότητας και πιστοποίηση. Για αυτό και όλες οι καλλιέργειες μας τηρούν τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα ποιότητας.AgroChimInvest

 3. MTK LTD

  Ρωσία

  Η International Trading Company LLC είναι εξαγωγική εταιρεία που εμπορεύεται χονδρικής γεωργικά προϊόντα από τις οικολογικές περιοχές της Ρωσίας και άλλες χώρες. Η εταιρεία προμηθεύει μια μεγάλη γκάμα σπορέλαιων (λινάρι, ηλίανθος, καμελίνη, μουστάρδα, κ.λπ), λαχανικών (σόγια, φασόλια, ρεβύθια, κ.λπ.), σπόρους από ετήσια και πολυετή βότανα (Medicago polymorpha, αγριοτρίφυλλο, τριφύλλι, κ.λπ.), και σπόρους δημητριακών (σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη, βρώμη, μαύρο σιτάρι, κ.λπ.). Η ITC LLC έχει δημιουργήσει συνεργασίες στην άπω ανατολή, δυτική Ευρώπη και Ασία.Τα προϊόντα που εμπορεύεται η ITC πιστοποιούνται και τηρούν όλα τα ρωσικά και διεθνή πρότυπα και νομοθεσίες. Η εταιρεία παραδίδει γεωργικά προϊόντα με θαλάσσια, οδική και σιδηροδρομική μεταφορά σε όλο τον κόσμο με την συντομότερη προθεσμία δυνατή. Οι πελάτες της εταιρείας επωφελούνται από διαφανή και άνετες αποστολές υπό ευνοϊκές συνθήκες χάρη στην συνεργασία με μείζον γεωργικές επιχειρήσει σε διάφορες χώρες.

 4. FOTOPOULOSAGRO

  Ελλάδα

  Η Fotopoulos Agro είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και εμπορίας αγροτικού - γεωργικού μηχανολογικού εξοπλισμού. Ιδρυτής αυτής ο κ. Φωτόπουλος Σαράντης, ένας άνθρωπος άρρηκτα συνδεδεμένος με τη γεωργία, γεννημένος στην Καβάσιλα Ημαθίας δραστηριοποιήθηκε στην κατασκευή καινοτόμων γεωργικών μηχανημάτων. Η δημιουργικότητα και ο επαγγελματισμός που τον διακατέχουν, καθιέρωσαν τα αγροτικά αυτά μηχανήματα στον γεωργικό κλάδο της περιοχής και στη συνέχεια σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η επόμενη γενιά, αναλαμβάνοντας τα ηνία, πρόσθεσε την καινοτομία και τον εκσυγχρονισμό στη κατασκευή αυτών των μηχανημάτων που κατέχουν σήμερα ηγετική θέση στον αγροτικό τομέα. Πρωτοπόροι και ανελλιπώς τεχνολογικά προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις του σύγχρονου αγροτικού τομέα δίνουμε αποδοτικές, οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις.

 5. VILIA PRODUCTS

  Ελλάδα

  Καλωσορίσατε στην E*Page μας. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε τις πληροφορίες που αναζητάτε. Ελέγξτε το και θα το διαπιστώσετε. Εργαζόμαστε με σκοπό την ανταπόκριση στις ανάγκες σας και η ικανοποίησή σας είναι ουσιαστικής σημασίας για εμάς .Τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας Η VILIA PRODUCTS είναι κατά 85% εξαγωγική εταιρεία με υποκατάστημα και στην Κύπρο Είμαστε στην διάθεσή σας για όποια πληροφορία χρειαστείτε.

 6. C.P CYPRUS ALOE LTD

  Κύπρος

  Η εταιρεία μας C. P Cyprus Aloe Ltd ξεκίνησε την καλλιέργεια φυτών Aloe Vera το 2013 και σήμερα μπορούμε περήφανα να παρουσιάσουμε τα "PURO" προϊόντα μας. Ξεκινήσαμε αυτή την επιχείρηση με αφοσίωση, πάθος και επαγγελματισμό με στόχο να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στις οργανική καλλιέργεια Αλόης Βέρα αφού γνωρίζουμε ότι η ποιότητα του φύλλου Αλόης είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας.Ολες οι μέθοδοι και οι πρακτικές καλλιέργειας των φυτών αλλα και της παραγωγης των προιόντων μας γίνονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Επενδύουμε στον έλεγχο τόσο των γεωργικών όσο και των παραγωγικών μεθόδων διότι θεωρούμε οτι είναι ο καλύτερος τρόπος ελέγχου του τελικού προϊόντος.Η σειρά προϊόντων ομορφιάς PURO αξιοποιεί τα οφέλη της δικής μας βιολογικής Αλόης.Το βιολογικό τζελ συνδυάζεται προσεκτικά με άλλα δραστικά συστατικά για να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς πελάτες.Οι χυμοί μας φτιάχνονται αμέσως μετα την κοπή των φύλλων στο ιδιόκτητο μας εργοστάσιο. Διατίθενται σε επιλογές «Original» αλλα και με γεύση φρούτων.Η εταιρεία C.P Cyprus Aloe Ltd στεγάζεται σε ιδιόκτητο εργοστάσιο στο χωριό Ορμήδεια.Η καλλέργειες μας βρίσκονται επίσης στο χωριό Ορμήδεια. Η εταιρεία έχει αυτοχρηματοδοτήσει με ίδιους πόρους την δημιουργία αγροτικών και παραγωγικών εγκαταστάσεων.Σκοπός της εταιρείας είναι να παράγει προιόντα υψηλης περιεκτικότητας απο Οργανική Αλοη της ποικιλίας Aloe barbadensis Miller (Aloe vera).

 7. E-CHERRIES (VENETA IVANOVA)

  Βουλγαρία

  Είμαστε παραγωγοί Κερασιών και δαμάσκηνων σε δικά μας κτήματα. Μπορούμε να σας δώσουμε κεράσια χοντρικής και κεράσια λιανικής πώλησης. Η χοντρική είναι για ποσότητες πάνω από ενός τόνου σε κλούβες δικές μας ή δικές σας και η Λιανική μπορεί να γίνει σε μικρά τελάρα των δυόμιση κιλών. Φυσικά μπορεί και η χοντρική να παραδοθεί σε μικρά τελάρα. Υπάρχει και η δυνατότητα να σας παρέχουμε και βιομηχανικό κεράσι και να το συλλέξουμε για εσάς. Όλα μπορούν να γίνουν κατόπιν συνεννόησης στα τηλέφωνα που θα βρείτε παρακάτω. Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε πληροφορία

 8. DESKATI

  Ελλάδα

  Στην ορεινή περιοχή Δεσκάτη-Γρεβενών καλλιεργούμε ρίγανη και κεχρί. Η ρίγανη αποκτά το πιο δυνατό άρωμα της λόγω των κλιματολογικών συνθηκών του βουνού στα 860μέτρα και του πετρώδες εδάφους. Όλη η καλλιέργεια γίνεται με παραδοσιακούς τρόπους για να διατηρηθεί το δυνατό της άρωμα και το έντονο πράσινο χρώμα της μέχρι την κατανάλωση της. Το κεχρί είναι η άλλη μας καλλιέργεια στην περιοχή. Η τροφή αυτή κρύβει στοιχεία που είναι θησαυροί για τον οργανισμό. Ο καθαρός αέρας του βουνού και ο ήλιος του καλοκαιριού μας χαρίζει το χρυσαφένιο κεχρί που αποτελεί διατροφή ο σπόρος του στον άνθρωπο , στα πουλιά αλλά και το υπόλοιπο γίνεται ζωοτροφή για τα άλλα ζώα που χαίρονται τη γεύση του και παίρνουν την πρωτεΐνη που χρειάζεται για να μας δώσουν το καλύτερος τους γάλα. Τέλος, καλλιεργούμε αμύγδαλα ποικιλίας Φυρανιά , Τέξας και Τουόνο. Περιποιούμαστε τα δέντρα μας στον Θεσσαλικό κάμπο. Προσπαθούμε να έχουμε καθαρά δέντρα και υγιή για να μας χαρίσουν τον καλύτερο καρπό τους με τη δυνατή γεύση τους. Ο Ελληνικός ήλιος και τα καλύτερα χώματα της Θεσσαλίας μας προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα στα αμύγδαλα μας.

 9. GIFF

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας ασχολείται με το εμπόριο λαδιού, μελιού, κρασιού, ηδύποτων, φρέσκων φρούτων, φρέσκων λαχανικών, ούζου, λικέρ, βιολογικών προϊόντων. Πιο συγκεκριμένα από φρέσκα φρούτα και λαχανικά παρέχουμε πατάτες, κρεμμύδια, ντομάτες, πορτοκάλια, λεμόνια. Το μέλι μας είναι ελληνικό συλλεγμένο από κωνοφόρα, αγριολουλουδα ή θυμάρι. Τυποποιούμε και συσκευάζουμε μέλι και σε στικς. Το λάδι μας είναι έξτρα παρθένο. Παράγουμε φρέσκο και αποξηραμένο goji berry και aronia berry καθώς επίσης και τις αντίστοιχες μαρμελάδες. Τα κρασιά μας είναι πολύ υψηλής ποιότητας. Τα ηδύποτα που παρέχουμε είναι λικέρ και ούζο.

 10. EVIANT

  Ελλάδα

  Ειμαστε μια μικρη αγροτικη οικογενειακη επιχειρηση παραγωγης ελαιολαδου στην περιοχη της πρεβεζασ.Παραγουμε το ελαιολαδο απο τα ιδιοκτητα κτηματα μας και καθημερινα παραγουμε το ελαιολαδο μας σε ενα προτυπο ελαιοτριβειο με κρυα εκθλιψη.Ειμαστε στο τριτο ετος ενταξης για βιολογικη καλιεργεια η επομενη σοδεια μας θα ειναι βιολογικης καλιεργειας πιστοποιημενο, οι αναλυσεις για το ελαιολαδο που διαθετουμε φετος ειναι απο οργανοληπτικα 5 φρουτωδες 3, 4 πικρο και 4, 1 πικαντικο, η οξυτητα απο 0, 16.Οταν την γη την δουλευεις με αγαπη αυτη την αγαπη θα σου την επιστρεψει πισω εις διπλουν.Μπορουμε να σας στειλουμε τις αναλυσεις γιατι οι αναλυσεις ειναι το ελιολαδο που μπαινει στο μπουκαλι και απολαμβανει ο πελατης σασ.Σας ευχαριστουμε...

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αγροτικά προϊόντα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.414 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες