• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα

Αποτελέσματα για

Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Οι σωστές καμπύλες στις σωστές θέσεις, σε αυτό εξειδικεύεται η Mobitec. Από τη μονάδα χειροκίνητης κάμψης έως τα αυτοματοποιημένα κύτταρα παραγωγής: Η τεχνολογία κάμψης στα καλύτερα της, κατασκευάζεται στην έδρα της εταιρείας στη Σουηδία. Και μάλιστα, σε αρθρωτό σχεδιασμό. Στην ουσία, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ατομικές ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες έννοιες μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρήστε για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι απλές απ' άκρη σ' άκρη στρογγυλές λύσεις εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο. Η κατανόηση των πελατών μας είναι ολιστική: Στη Mobitec θέλουμε να νιώσετε απόλυτα άνετα. Για αυτό το λόγο, λαμβάνετε φυσικά όχι μόνο εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά και ακριβή πρωτόκολλα μέτρησης, εργαλεία υψηλής ποιότητας, καλά τεκμηριωμένες και προσωπικές συμβουλές και ικανή 24ωρη εξυπηρέτηση. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι η φιλοσοφία της Mobitec.

 2. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η HS Umformtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς από την ίδρυσή της το 1997. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Στην έδρα της εταιρείας μας στο Grünsfeld-Paimar παράγουμε σε χώρους περίπου 12.000 τ.μ. της επιχείρησης με περίπου 50 δραστήριους συνεργάτες και υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ποιότητας καμπύλους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμους σωλήνων, συγκροτήματα συνδέσμων, ρύγχη αναρρόφησης, εξαρτήματα διακλάδωσης και διάβασης, καθώς και ειδικά εξαρτήματα – με εξειδικευμένο, γρήγορο τρόπο και κατά περίπτωση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό δεν αναζητούμε μόνο αποτελεσματικές λύσεις προβλημάτων και κορυφαία προϊόντα για τους πελάτες μας, αλλά και μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Εκτός αυτού στους χώρους παραγωγής & αποθήκευσης περίπου 5.000 τ.μ. της εταιρείας μας διαθέτουμε απόθεμα καμπύλων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμων σωλήνων και σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα όλων των διαδεδομένων διαστάσεων σε μόνιμη βάση. Για τους πελάτες μας αυτό συνεπάγεται, εκτός από τη σταθερά υψηλή ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης.

 3. KONTINOX GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KONTINOX GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 4. BECKER INSULATION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BECKER INSULATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγκυλωτοί σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μονωτικα πανελ. Έχει έδρα σε Bippen, Γερμανία.

 5. FRIEDRICH GERKE VERSCHLEISSSCHUTZ-, FÖRDER-, HÜTTEN- UND FLUIDISIERUNGSTECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία Friedrich Gerke ειδικεύεται σε συστήματα προστασίας από φθορά, μεταφοράς, μεταλλουργίας και ρευστοποίησης. Διαθέτουμε βέλτιστα προσαρμοσμένες λύσεις προστασίας από φθορά από κεραμικό υλικό και χάλυβα για όλα τα πεδία εφαρμογής. Οι δικές μας εγκαταστάσεις μεταφοράς, συστήματα μεταφοράς και ρευστοποιήσεις υλικών συμπληρώνουν την οικονομικά αποδοτική, ολοκληρωμένη γκάμα υλικών και προϊόντων της εταιρείας μας. Εκπροσωπούμαστε με επιτυχία σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Με τη χρήση στοιχείων προστασίας από φθορά διασφαλίζουμε την αποδοτικότητα για το χρήστη: αύξηση των διαστημάτων λειτουργίας, εξοικονόμηση ενέργειας, περιορισμός των διαστημάτων επισκευής και διακοπής της λειτουργίας. Η ποιότητα δεν αποτελεί απλώς λέξη κλειδί για την εταιρεία μας, αλλά ένα απολύτως απαραίτητο στοιχείο των στόχων της επιχείρησης. Η πιστοποίηση DIN EN ISO 9001: 2015 ήταν ένα ουσιαστικό βήμα της περαιτέρω εξέλιξής μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ERZET HANDELSGESELLSCHAFT MBH FÜR ROHR UND ROHRZUBEHÖR

  Γερμανία

  Μεσάζων μεταξύ παραγωγής και χρήσης. Ένα άκρως εξειδικευμένο πρόγραμμα αποθήκης σε συνδυασμό με εξαιρετικά μεγάλη ευελιξία - Η ικανότητά μας είναι το δικό σας πλεονέκτημα! Από την ίδρυση της επιχείρησής μας το 1972 θεωρούμε ότι είμαστε ο μεσάζων μεταξύ παραγωγής και χρήσης. Με ένα άκρως εξειδικευμένο πρόγραμμα αποθήκης στον τομέα των παρελκομένων σωλήνων είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε τα πάντα για την ασφαλή σύνδεση. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε ανά πάσα στιγμή στο πλευρό σας με εξειδικευμένες συμβουλές. Η ERZET, με απόθεμα αποθήκης περίπου 10.000 τόνων και 15.000 θέσεις σε ράφια συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εμπορικών επιχειρήσεων με διατήρηση αποθέματος παρελκομένων σωλήνων στην Ευρώπη. Σε ολόκληρο τον κόσμο, οι πελάτες εμπιστεύονται τα υψηλά πρότυπα, την αξιοπιστία και την ευελιξία της ERZET. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα των προϊόντων μας; Κανένα πρόβλημα! Επισκεφτείτε απλώς το τμήμα προγράμματος προϊόντων και υπηρεσιών.

 2. ROHRBOGEN AG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ROHRBOGEN AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Efringen-Kirchen, Γερμανία.

 3. CGOODS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CGOODS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Melle, Γερμανία.

 4. HENKEL ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HENKEL ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Kreuztal, Γερμανία.

 5. SCHENK METALL

  Ελβετία

  Η εταιρεία SCHENK METALL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Niederwangen, Ελβετία.

 1. METALL-DESIGN-MINUTH - FRANK & STEFAN MINUTH GBR

  Γερμανία

  Η εταιρεία METALL-DESIGN-MINUTH - FRANK & STEFAN MINUTH GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

 2. LIV MACHINE

  Τουρκία

  Η εταιρεία LIV MACHINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κύρτωση σωλήνων, κύρτωση ψηφιακού ελέγχου, υδραυλικά μηχανήματα κύρτωσης, και κύρτωση και διαμόρφωση γωνίας σε σωληνώσεις. Έχει έδρα σε Kayseri, Τουρκία.

 1. ST STEELTRADE EDELSTAHLHANDEL GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία ST STEELTRADE EDELSTAHLHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Thalheim Bei Wels, Αυστρία.

 2. INTERMETALL EDELSTAHL GBR

  Γερμανία

  Η εταιρεία INTERMETALL EDELSTAHL GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβας ακατέργαστος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Wasserburg, Γερμανία.

 3. HAMBURGER STAHLROHRHANDEL H.J. REIMERS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HAMBURGER STAHLROHRHANDEL H.J. REIMERS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Kellinghusen, Γερμανία.

 4. TUBI RIGIDI SAGOMATI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία TUBI RIGIDI SAGOMATI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα, Αγκυλωτοί σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα, και Αγκυλωτοί σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Trezzano Rosa, Ιταλία.

 5. GARDENPIU' S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία GARDENPIU' S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, και Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Mornico Al Serio, Ιταλία.

 6. KREBS DISTANZ

  Ελβετία

  Η εταιρεία KREBS DISTANZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποστατες. Έχει έδρα σε Fislisbach, Ελβετία.

 7. BURRI AG ZÜRICH

  Ελβετία

  Η εταιρεία BURRI AG ZÜRICH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγκυλωτοί σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Αγκυλωτοί σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει έδρα σε Zurich, Ελβετία.

 8. TUBE-TEC ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TUBE-TEC ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγκυλωτοί σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Nistertal, Γερμανία.

 1. MANNESMANN PRECISION TUBES NETHERLANDS B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία MANNESMANN PRECISION TUBES NETHERLANDS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα, και Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

 2. WEBER & CO.GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WEBER & CO.GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα, Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα, Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα, και Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Niederdreisbach, Γερμανία.

 3. ARREDAMENTI 3G

  Ιταλία

  Η εταιρεία ARREDAMENTI 3G, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, και Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Bregnano, Ιταλία.

 4. DROSTUB INDUSTRIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία DROSTUB INDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα, και Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Vernouillet, Γαλλία.

 5. SAMALTECH SRLS

  Ιταλία

  Η εταιρεία SAMALTECH SRLS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα, Αγκυλωτοί σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα, και Αγκυλωτοί σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Gattico-Veruno, Ιταλία.

 6. P & V S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία P & V S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, και Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε La Loggia, Ιταλία.

 7. P.R.P. DI LORENZINI GIANNI & C. S.N.C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία P.R.P. DI LORENZINI GIANNI & C. S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, και Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Marzabotto, Ιταλία.

 8. PLATE GMBH HANDELSGESELLSCHAFT FÜR ROHRLEITUNGSZUBEHÖR

  Γερμανία

  Η εταιρεία PLATE GMBH HANDELSGESELLSCHAFT FÜR ROHRLEITUNGSZUBEHÖR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα, και Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

 9. BONEX EPITOIPARI KFT

  Ουγγαρία

  Η εταιρεία BONEX EPITOIPARI KFT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωληνοειδείς κατασκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγκυλωτοί σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Αγκυλωτοί σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Szigetszentmarton, Ουγγαρία.

 10. CURVELINE S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία CURVELINE S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα, Αγκυλωτοί σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα, και Αγκυλωτοί σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Bonavigo, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.246 Επιχειρήσεις