• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • έπιπλα για κουζίνες

Αποτελέσματα για

Έπιπλα για κουζίνες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BERFA GROUP

  Τουρκία

 2. ARTERIOR KOMPLEX KFT

  Ουγγαρία

  Η Arterior Komplex Kft. εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και στην κατασκευή εξατομικευμένων εσωτερικών χώρων και στην διανομή επίπλωσης ντιζάιν από το 2014. Είμαστε μέλος του ομίλου Linea Group, με παρουσία στην Ουγγρική αγορά εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, με πάνω από 150 υπαλλήλους και ετήσιο τζίρο 22 εκατ. ευρώ. Η Arterior προσφέρει την εμπειρογνωμοσύνη της στις τεχνικές και διακοσμητικές μας ανάγκες για την μελέτη της καλύτερης λύσης για το έργο σας και για την ακριβή προσφορά υλοποίησης. Μπορούμε να συμβουλέψουμε τους πελάτες μας πάνω σε τεχνικά προβλήματα, στην επιλογή των υλικών και στην διαχείριση του χρόνου. Διαθέτουμε γραφεία σχεδιασμού και τεχνικής ανάπτυξης που μας δίνουν όλη την τεχνογνωσία τους ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας ανάλογα με τα πρότυπα σας. Χάρη στις παραγωγικές μας εγκαταστάσεις, κατασκευάζουμε ετοιμοπαράδοτα έργα για τους τομείς των ξενοδοχείων, του λιανικού εμπορίου και των κατοικιών. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής για την υλοποίηση του έργου σας και τα μηχανήματα μας προέρχονται από παγκόσμιους κορυφαίους κατασκευαστές. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορούμε να προσφέρουμε πρότυπα, παραγωγή σε μεγάλες σειρές και εξατομικευμένα είδη.Το καταρτισμένο μας προσωπικό αποτελείται από αρχιτέκτονες, μηχανικούς βιομηχανικής ξυλείας και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο B2B και οι πελάτες μας αποτελούν κυρίως: δημόσιες και κρατικές υπηρεσίες/ πολυεθνικές εταιρείες/ επενδυτικές εταιρείες ακινήτων/ αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων. Συνοδεύουμε τους εταίρους μας από το στάδιο της τεχνικής μελέτης μέχρι την τελική εγκατάσταση στο πεδίο και η πολύγλωσση μας ομάδα (γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά) μπορούν να απαντήσουν σε όλες τις απορίες σας παντού στην Ευρώπη.

 3. CIMES HOME

  Τουρκία

  Η Cimes Home είναι μια εταιρεία κατασκευής και διανομής με μια νεανική, δυναμική καινότομη ομάδα με έδρα στην Τουρκία. Στόχος μας να δραστηριοποιηθούμε στις εξαγωγές σε διάφορους τομείς. Για εμάς, το κλειδί βρίσκεται στην παροχή ποιοτικών υλικών σε προσιτή τιμή στην βιομηχανία των επίπλων. Θέτουμε τους πελάτες μας στον υψηλότερο βάθρο αναζητώντας της πιο κατάλληλες λύσεις σύμφωνα με τις προσδοκίες τους. Η βασική μας αρχή είναι να προσφέρουμε ποιοτικά υλικά σε προσιτές τιμές στον τομέα των υλισμικών, επίπλωσης, γεωργικών προϊόντων, διεθνείς αποστολές, και στους τομείς συμβούλευσης διεθνούς εμπορίου, και να διατηρήσουμε την ικανοποίηση των πελατών στον υψηλότερο επίπεδο παράγωντας τις πιο κατάλληλες λύσεις σύμφωνα με τις προσδοκίες τους. Κύριος μας στόχος είναι να κατακτήσουμε μια ηγετική θέση στον τομέα του υλισμικού και στην διακόσμηση κτιρίων και να είμαστε μια από τις πιο σεβαστές εταιρείες της χώρας μας, με βάση την φιλοσοφία της 100% ικανοποίησης του πελάτη. Στην Cimes Home, δραστηριοποιούμαστε σε διάφορους τομείς, όπως σε έργα επίπλωσης ξενοδοχείων και επίπλωσης κατοικιών. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •έπιπλα, •λευκά είδη, •κλινοστρωμνή, • ξύλινα έπιπλα και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Στον τομέα των επίπλων και των λευκών ειδών, κατασκευάζουμε πολυθρόνες, πετσέτες, μαξιλάρια ύπνου, παπλώματα, καναπέδες, σετ καθιστικού, παιδικά έπιπλα, στρώματα, τραπέζια, καρέκλες, γωνιακά σετ και πολλά άλλα! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 4. ZIMMER GMBH DAEMPFUNGSSYSTEME

  Γερμανία

  Η Zimmer GmbH Daempfungssysteme είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες ανάπτυξης και προμηθευτές της βιομηχανίας επίπλων και ισχυρός συνεργάτης συστημάτων στον τομέα των συστημάτων απόσβεσης και μηχανισμών κλεισίματος. Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται όλοι σχεδόν οι μεγάλοι κατασκευαστές μεντεσέδων και επίπλων. Εκτός αυτού παράγουμε εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Για όλα σχεδόν τα κινητά μέρη της καθημερινότητας, η ZIMMER διαθέτει λύσεις με τις οποίες βελτιώνεται η άνεση του χειρισμού. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η Zimmer θέτει διαρκώς νέα πρότυπα στην ανάπτυξη και στη μαζική παραγωγή συστημάτων απόσβεσης. Περισσότεροι από 120 συνεργάτες. Περισσότερε από 110 εκατομμύρια πωλήσεων αποσβεστήρων και συστημάτων απόσβεσης ανά έτος. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ανάπτυξη συστημάτων. Προσαρμογή και εκ νέου σχεδίαση αποσβεστήρων ή ολοκληρωμένων συστημάτων με αυτόματα συστήματα κλεισίματος. Προσομοίωση και δοκιμές όλων των απαιτήσεων των πελατών. Ολοκληρωμένη διεκπεραίωσης έργου/υλοποίηση από το αίτημα έως τη μαζική χρήση (all in one). 100% δοκιμή και διασφάλιση της ποιότητας παράδοσης σειρών. Μακροχρόνια εμπειρία στη μαζική παραγωγή. Εσωτερική ανάπτυξη και κατασκευή των εγκαταστάσεων παραγωγής. Δοκιμή απόδοσης 100%. Έλεγχος 100% των σημαντικών γεωμετρικών χαρακτηριστικών με βιομηχανική επεξεργασία εικόνας. Στατιστικός έλεγχος διαδικασιών

 5. EMPIRE MEUBEL

  Κάτω Χώρες

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ASIACTION SOURCING

  Γαλλία

 2. AMPLITUDE - MOBILIARIO

  Πορτογαλία

 3. EXPROZONE

  Τουρκία

 4. RAWA FM

  Πολωνία

 5. PRIMA SYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Η μητρική επιχείρηση ιδρύθηκε το 1987. Εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια έχουμε εδραιωθεί στην αγορά. Η μικρομεσαία επιχείρησή μας που διευθύνεται ως παραδοσιακή επιχείρηση, στηρίζεται σε γερές βάσεις και σαφείς λύσεις. Χάρη στην καινοτομική και συνεπή πολιτική ποιότητας και στον απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη καταγράφουμε σταθερά ποσοστά ανάπτυξης. Έτσι έχουμε αναδειχθεί ως εξειδικευμένη επιχείρηση ανακαινίσεων σε κορυφαία στην αγορά της βόρειας Γερμανίας επιχείρηση. Στόχος μας είναι να αναπτύσσουμε σταθερά τη θέση μας. Για το λόγο αυτό έχουμε δρομολογήσεις με συνέπεια το επόμενο βήμα, την online παρουσία μας. Η Prima-Systeme GmbH συνεργάζεται με επιλεγμένους κατασκευαστές της Γερμανίας. Προκειμένου να υλοποιούμε τις προσδοκίες και τις επιθυμίες σας, σάς παρέχουμε τον επαγγελματισμό εξειδικευμένων τεχνικών που προσδίδουν συγκεκριμένη μορφή στις ιδέες σας. Τα προϊόντα μας αντανακλούν την τεχνική τελειότητα και λειτουργικότητα σε συνδυασμό μα την καλαισθησία.

 1. BC DESIGNWOOD STEIGERHOUT

  Βέλγιο

  BCdesignwood. Το πάθος από άκρη σε άκρη ! Γνήσια υλικά που έκλεισαν τον κύκλο ζωής τους για να μετατραπούν ώστε να δημιουργήσουν όμορφα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αξεσουάρ διακόσμησης και διαρρυθμίσεις στα μέτρα του πελάτη από ξύλα σκαλωσιών. Αυτός είναι, εν συντομία, ο πυρήνας της δραστηριότητας της BCdesignwood Steigerhout. Θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας την ολοκληρωμένη μας γκάμα από τραπέζια, ντουλάπια, κουζίνες, κρεβάτια... Μια μοναδική ποικιλία που προκύπτει από την μοναδική δημιουργικότητα και πάθος των συνεργατών μας.

 2. DANELIS GROUP

  Ελλάδα

  Η εταιρεία “DANELIS” για περισσότερο από 3 δεκαετίες, εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων κατασκευαστικών προτάσεων εξωτερικού ξύλινου κουφώματος, εσωτερικών πορτών, ντουλαπών, συνθέσεων επίπλων κουζίνας, καθώς κι έπιπλα δωματίου για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Επί σειρά ετών η εταιρεία κυριαρχεί στον τομέα των επαγγελματικών ξυλουργικών έργων, καθιερώνεται ως πρωτοπόρο brand κι έχει δημιουργήσει πλήθος επιτυχημένων συνεργασιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η επιχείρηση μας κατέχει την τεχνογνωσία και τη δεξιοτεχνία, δημιουργεί ευρεσιτεχνίες, ικανότητες απαραίτητες για την παροχή υπηρεσιών σε μια ποικίλη αγορά με ξεχωριστές απαιτήσεις. Από μικρά εξατομικευμένα έργα, ευμεγέθης συνεργασίες με ιδιωτικές εταιρείες όπως αρχιτεκτονικά γραφεία, κατασκευαστικές – τεχνικές εταιρείες, εμπορικά καταστήματα, ιδιωτικά showrooms, ξενοδοχειακές μονάδες, καθώς και δημόσια έργα.

 1. SAMURAKIS

  Ελλάδα

  Από την ίδρυσή μας το 1986 ασχοληθήκαμε αποκλειστικά με έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες. Η ανάπτυξη της εταιρείας βασίστηκε στο μεράκι και στη μεγάλη προσπάθεια μας, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην λεπτόμερεια της κατασκευής και στην ποιότητα των πρώτων υλών. Το 1992κ1993 κατορθώσαμε να διακρίθουμε με βραβεία, στην κλαδική έκθεση φουρνιντεκ Από τοτε μέχρι σήμερα αποκτήσαμε μεγάλη εμπειρία. Συνεχίζουμε όμως να τηρούμε με ευλάβεια τη σημασία που δίνουμε στην λεπτομέρεια, στην ποιότητα και στην ακρίβεια του χρονοδιαγράμματος παράδοσης των επίπλων. Απο το 2013 ξεκινησαμε παραγωγη ξυλινων επιπλων για το σπιτι το εξοχικο το σπιτι σε πολυ οικονομικες τιμες Η σταθερή ανοδική πορεία της επιχείρησης προβλέπεται να συνεχιστεί περαιτέρω και η θέση μας στην αγορά να ανέβει ακόμα περισσότερο, μέσα και από τις συνεχείς παρεμβάσεις και επενδύσεις που πραγματοποιούνται σταδιακά. Στόχος μας, είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας, καλύπτοντας όλες τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους. Η εταιρεία μας εγγυάται επιτυχημένη συνεργασία και άψογο τελικό αποτέλεσμα χάρη στην πολυετή πείρα και την άριστη τεχνογνωσία των ανθρώπων που τη στελεχώνουν. Επιλογή της εταιρείας είναι να διατηρεί χαμηλό κόστος εξόδων για να μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες της σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

 2. ACRYLIC-SOLID-SURFACES

  Ελλάδα

  Επεξεργασία Ακρυλικών DuPont Corian , DuPont Montelli , Samsung Staron , lion tristone , lg hi-macs , meganite , franke solid surfaces.Παγκοι κουζiνας-Κατασκευές corian-Επιπλο Μπάνιου corian-Ειδικές κατασκευές corian-Αρχιτεκτονική Διακόσμηση corian Μελέτη-Κατασκευή χώρων Οικίες - Καφέ-Εστιατόρια-Καταστήματα-Γραφεία-τράπεζες-Νοσοκομεία-Αεροδρόμια-Αίθουσες VIP-Ιατρεία-Φαρμακεία-Πάγκοι Εργαστηρίων-Πάγκοι Χημείων corian-Ξενοδοχειακός εξοπλισμός-Επαγγελαμτικός εξοπλισμός-Ειδικές Κατασκευές-Επιπλο Κουζίνας-Ντουλάπες-Επένδυση τζακιών corian-Βιτρίνα αρτοποιείου corian-βιτρίνες με corian-βιτρίνες ζαχαροπλαστικής corian-Ψυγεία ζαχαροπλαστείων. ΝΕΑ προϊόντα. ΝΙΠΤΗΡΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ HOTEL. Οι Νιπτήρες acrylic solid surfaces διασφαλίζουν τα υψηλότερα επίπεδα υγιεινής.Σε σύγχρονο σχεδιασμό, ειδικά προορισμένα τόσο για επαγγελματική (ξενοδοχεία, συγκροτήματα καταλυμάτων, καταστήματα κλπ), όσο και για οικιακή χρήση.Aποτελεί ένα μη πορώδες υλικό, τα υγρά και οι λεκέδες δεν μπορούν να απορροφηθούν από το υλικό.Tα βακτήρια και η μουχλά δεν παγιδεύονται ούτε πολλαπλασιάζονται κάτω από την επιφάνεια ή στις ενώσεις.Ενσωματωμένα κοιλώματα χωρίς ορατές ενώσεις προλαμβάνουν τη συσσώρευση βρωμιάς και υγρασίας.Και εξαιρετικά λεία επιφάνεια με μεγάλη αντοχή στην καθημερινή χρήση, έναντι των χημικών απολυμαντικών (όπως καυστικών και χλωριούχων καθαριστικών) καθώς και σε ισχυρές πηγές θερμότητας, όπως καύση τσιγάρων.Τιμές χονδρικής για εμπόρους και ξενοδοχεία.

 3. ARTICON

  Ελλάδα

  Η δραστηριότητα του Ομίλου Articon ξεκίνησε το 1988 από τον Αρχιτέκτονα Μανώλη Ξενάκη, με αντικείμενο τις αρχιτεκτονικές μελέτες, τις μελέτες εσωτερικού χώρου, τις διακοσμήσεις επαγγελματικών χώρων καθώς και το σχεδιασμό επίπλων και επίπλων κουζίνας.Με το χρόνο προστέθηκαν η εμπορία και κατασκευή επίπλων και επίπλων κουζίνας, καθώς και οι εισαγωγές ιταλικών προϊόντων. Σήμερα λειτουργούν δύο εκθέσεις (στον Αγ. Δημήτριο και στην Καλλιθέα) όπου παρουσιάζονται έπιπλα κουζίνας, ερμάρια υπνοδωματίου, πόρτες εσωτερικές και ασφαλείας, αλλά και έπιπλα όλων των ειδών.Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην καινούργια μας ιστοσελίδα να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, για να δημιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας ή να διαμορφώσετε ιδανικά οποιονδήποτε άλλο χώρο σας, σε προσιτές τιμές με τα υψηλής πάντα ποιότητας υλικά μας.Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε κοντά μας.Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣΤα EΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ARTICON, διαφέρουν για την αισθητική και την ποιότητά τους και σε συνδυασμό με τη χαμηλή τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας μας, γίνονται προσιτά για την επιλογή σας. Χαρίστε στο χώρο σας τη διαχρονικότητα και την εργονομία, μέσα από τις μοναδικές μας κατασκευές! Υψηλό design, απαράμιλλη ποιότητα και διαχρονικότητα και στο υπνοδωμάτιό σας! Οι ντουλάπες υπνοδωματίου, επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα και προδιαγραφές για εσάς. Ανάμεσα στην μεγάλη μας ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ντουλάπες (ανοιγόμενες ή συρόμενες) σε διάφορα χρώματα, με πολλούς

 4. ASTER CUCINE

  Ελλάδα

  Η καρδιά κάθε σπιτιού χτυπά στον χώρο της κουζίνας. Είναι ένας χώρος ξεχωριστός, με τον δικό του παλμό, μοναδικός και δημιουργικός. Τα έπιπλα κουζίνας της Aster προκαλούν αίσθηση με το αυθεντικό ιταλικό design και την εξαιρετική ποιότητά τους. Μοντέρνες κουζίνες που σχεδιάζονται για να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας αλλά και κλασικά ντουλάπια κουζίνας που ντύνουν τον χώρο σας από άκρη σε άκρη, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα που σας εκφράζει. Είτε κατασκευάζετε νέα κατοικία είτε βρίσκεστε σε διαδικασία ανακαίνισης σπιτιού, στην Aster θα βρείτε μεγάλη ποικιλία συλλογών που συνδυάζουν πολλά διαφορετικά υλικά, φινιρίσματα και σύγχρονους μηχανισμούς. Μάθετε περισσότερα για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της Aster που περιλαμβάνουν: έπιπλα κουζίνας, αρχιτεκτονική μελέτη χώρου, ανακαίνιση σπιτιού, ειδικές κατασκευές. Ανακαλύψτε μοναδικές συλλογές επίπλων κουζίνας στο κατάστημά μας Aster Cucine Greece στα νότια προάστια της Αθήνας, στον Άλιμο.

 5. KILASIN AHMET & SIA O.E.

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2004 και δραστηριοποιείται στην πάγκων κουζίνας και μπάνιου, όπως επίσης και ειδικών κατασκευών.Οι αξίες της επιχείρησης μας είναι η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα, ο στόχος για το αποτέλεσμα και προπαντός ο σεβασμός στον πελάτη. Όπως επίσης η άρτια και επιμελής δουλειά που γίνεται στο εργαστήριο μας καθώς εγγυάται άψογο και διαχρονικό αποτέλεσμα. Στον χώρο μας ακόμη και η πιο ¨τρελή¨ σκέψη των πελατών μας, μπορεί να πάρει σχήμα, μορφή και διάσταση, καθώς ο πλούσια διαμορφωμένος και εξοπλισμένος χώρος μας, έχει αυτή τη δυνατότητα.

 6. MEBEL ARTS

  Ελλάδα

  «Λιτές ιδέες ζωής» που πλαισιώνουν τον χώρο για τον άνθρωπο. Αυτή τη φιλοσοφία πρεσβεύει η MebelArts μέσα από καλαίσθητες συλλογές. Θα βρείτε απλούς και έξυπνους τρόπους για να ανανεώσετε το χώρο σας και να κάνετε τα όνειρά σας όμορφα. Περισσότερο design για περισσότερους ανθρώπους. MebelArts Αυτή είναι μόνο η αρχή…Εντοιχισμένη κουζίναΗ κουζίνα είναι ένας χώρος όπου προετοιμάζονται και μαγειρεύονται τα φαγητά. Έχει την προέλευσή της στην οικιακή εστία. Η εξέλιξη της κουζίνας έχει συνδεθεί με την ανάπτυξη της μαγειρικής και της τεχνολογίας. Μέχρι το 18ο αιώνα, η ανοικτή εστία ήταν ο μόνος τρόπος μαγειρέματος. Αν και η κουζίνα είναι χώρος μαγειρικής, μπορεί να είναι και το κέντρο άλλων δραστηριοτήτων, όπως το πλύσιμο των ρούχων. Μερικές φορές, είναι επίσης το καθιστικό ή η τραπεζαρία του σπιτιού. Κουζίνα της καντίνας.Το εστιατόριο και την καντίνα από τα ξενοδοχεία και τα νοσοκομεία, εκπαιδευτικός και εργασίας χορών, στρατώνες, και άλλοι παρόμοιοι χοροί υπόκεινται σε δημόσια νόμους.Αρχαία ΕλλάδαΤα σπίτια στην αρχαία Ελλάδα ήταν συνήθως του τύπου αίθριο: τα δωμάτια ήταν γύρω από ένα κεντρικό προαύλιο. Σε πολλά το ανοικτό αίθριο χρησίμευε και ως κουζίνα. Τα σπίτια των πλούσιων είχαν την κουζίνα ως ξεχωριστό δωμάτιο, συνήθως δίπλα σε ένα λουτρό (έτσι ώστε και τα δύο δωμάτια να μπορούν να θερμανθούν από την φωτιά της κουζίνας). Σε τέτοια σπίτια, υπήρχε συχνά ένας ξεχωριστός μικρός χώρος αποθήκευσης στο πίσω μέρος της κουζίνας που χρησιμοποιούνταν για την αποθήκευση των εργαλείων και

 7. DREAMY KITCHEN

  Ελλάδα

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Γνωρίζουμε ότι ο χώρος του σπιτιού, εκφράζει την προσωπικότητά σας Γι’ αυτό φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας, με αισθητικά, λειτουργικά και ποιοτικά κριτήρια, πάντα σε προσιτές τιμές. Κατόπιν ραντεβού, ερχόμαστε για επιτόπια εκτίμηση στο χώρο σας και εν συνεχεία σχεδιάζουμε μέσω προγράμματος σε ηλεκτρονικό υπολογιστή την πρότασή μας, για να γνωρίζετε το αποτέλεσμα πριν την κατασκευή του. Στο κατάστημά μας θα βρείτε δείγματα υλικών από όλες τις εταιρείες (AKRITAS, ELTOP, EGGER, INTERWOOD, CMS, PRAXITELIS κ.α.) Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση σας Εξυπηρέτηση που μας ξεχωρίζει Κύριο στόχο μας αποτελεί η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών και η κατασκευή επίπλων κουζίνας που έχετε ονειρευτεί. Τα έργα μας Ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας, μας επιτρέπει να παράγουμε κατασκευές υψηλής αντοχής. Αναλαμβάνουμε την μελέτη- σχέδιο σε έπιπλα και έπιπλα κουζίνας σε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή επιθυμείτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και τον χώρο σας .

 8. STRATMANN - INDIVIDUELLE BESTECKEINSÄTZE

  Γερμανία

  Η Stratmann παράγει και διαθέτει θήκες συρταριών από συμπαγές ξύλο. Οι κασετίνες για μαχαιροπίρουνα κατασκευάζονται εξατομικευμένα και με απόλυτη ακρίβεια για κάθε πελάτη και κατόπιν παραγγελίας και διατίθενται από έναν αριθμό τεμαχίων 1 και άνω. Οι θήκες για μαχαιροπίρουνα αποτελούν επίσης μέρος της γκάμας προϊόντων. Η χειροποίητη κατασκευή από συμπαγές ξύλο διακρίνει της θήκες συρταριών της stratmann. Οι θήκες συρταριών και οι κασετίνες σχεδιάζονται με απόλυτη ακρίβεια για κάθε συρτάρι. Οι κασετίνες και οι θήκες κατασκευάζονται από συμπαγές ξύλο και επενδύονται με τσόχα.

 1. FURNITURE ACHILLEAS POLIMEROU

  Ελλάδα

  Τα προιόντα του Αχιλλέα Πολυμέρου παράγονται στην ελλάδα και δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια και πάντα σεβόμενοι το περιβάλλον και τον άνθρωπο συνεργαζόμαστε με προμηθευτές ποιοτικών πρώτων υλών. Είδικευόμαστε στη πατίνα που είναι η πεπαλαιωμένη βαφή με χρώματα νερού και με άριστη τεχνική σε αυτήν

 2. TSAMI A.E.B.E.

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας διανέμει τα προϊόντα στην Ελληνική αγορά και εξάγει στην Κύπρο και Βαλκάνια. Μελλοντικά θα εξάγει και σε κράτη της μέσης ανατολής και Αφρικής. Τα προϊόντα μας θεωρούνται από τους πελάτες μας άριστης ποιότητας με προσιτές τιμές.

 3. MADERAS GÁMEZ

  Ισπανία

  Ο μεγαλύτερος ειδικός σε ξύλινα πλαίσια, κουζίνες, πόρτες, κλπ., όλες οι λύσεις για τον επαγγελματία.

 4. VEDI KITCHEN FURNITURE

  Ελλάδα

  Εταιρία παραγωγής επίπλων κουζίνας, ντουλάπας, πόρτας και επαγγελματικού εξοπλισμού, με έδρα τη Λάρισα και δραστηριοποίηση κυρίως στη Θεσσαλία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

 5. KOUZINAKOUZINA

  Ελλάδα

  Συρομενες Ντουλαπες, Ανοιγομενες Ντουλαπες, Επιπλα Κουζινας, εσωτερικες πορτες, Κουζινα επιπλα στα καλύτερά της σε απιστευτες τιμές, συρόμενη ντουλάπα με αποτύπωση φωτογραφίας

 6. MARIO VIT

  Βουλγαρία

  επιπλα κουζινας ντουλαπες εσωτερικες πορτες θωρακισμενες ειδικες κατασκευες και διαστασεις τηλ 6930293020 επισης αναλβανουμε μεταφρασεις ελληνοβουλγαρικων εκδοσεις αδειων παραμονης

 7. PROJECT-IN

  Τουρκία

 8. ERPLUS CONCEPT

  Τουρκία

 9. SHANGHAI GRANDHU INDUSTRY DEVELOPMENT CO.,LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. KDM UKRAINE

  Ουκρανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έπιπλα για κουζίνες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.669 επιχειρήσεις