• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • έπιπλα για εργαστήρια

Αποτελέσματα για

Έπιπλα για εργαστήρια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

 2. LAT - LABOR- UND ANALYSEN-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LAT - Labor- und Analysen-Technik GmbH είναι μια οικογενειακή επιχείρηση χονδρικής πώλησης εργαστηριακών εξοπλισμών με εμπειρία περίπου 50 ετών. Ως προμηθευτής επαγγελματικού ολοκληρωμένου εργαστηριακού εξοπλισμού διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας όλων των επώνυμων κατασκευαστών. Η γκάμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει όλους τους τομείς προϊόντων, όπως, π.χ., εργαστηριακές συσκευές, εργαστηριακά αναλώσιμα, εργαστηριακά έπιπλα, χημικές ουσίες, ιατρικά είδη, διδακτικό υλικό κλπ. Με το δικό μας υαλοποιείο μπορούμε να παράγουμε γυάλινες συσκευές με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη (π.χ., κατά DIN, ISO, VDI, DEV ή βάσει δείγματος). Μια εξειδικευμένη υπηρεσία επισκευής γυάλινων συσκευών ολοκληρώνει τη γκάμα. Επιπλέον διαθέτουμε το δικό μας συνεργείο με εξειδικευμένους τεχνικούς. Σάς παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής κάθε είδους και διαθέτουμε όλα τα αναγκαία ανταλλακτικά. Το δικό μας σύστημα επισκευής και συντήρησης καλύπτει όλες τις νομικά σχετικές οδηγίες. LAT GmbH – Τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή!

 3. EVRICA FURNITURE

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία "Еvrica" - με έδρα στην Γκάμπροβο της Βουλγαρίας, ιδρύθηκε και παράγει έπιπλα από το 1997. Η παραγωγή προϊόντων στρέφεται περισσότερο σε μια κλασική, παραδοσιακή και σύγχρονη επίπλωση από μασίφ βελανιδιά, κερασιά, οξιά, και φλαμουριά, που συνδυάζει το μασίφ ξύλο με το φυσικό καπλαμά MDF. Το εργοστάσιο μας μπορεί να παράγει σχεδόν όλα τα είδη επίπλωσης, εντοιχισμένα ή ανεξάρτητα με ένα λεπτό φινίρισμα και εφοδιάζει τόσο την λιανική και την χονδρική αγορά σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. Τα υλικά μας είναι πρώτης ποιότητας: βελανιδιά, κερασιά, οξιά, και φλαμουριά - με άμεσο εφοδιασμό από τα πριονιστήρια μέσω Βουλγαρίας. Ο χαρτοφύλακας μας αποτελείται από επίπλωση υπνοδωματίου, έπιπλα τραπεζαρίας, κουζίνες, τραπέζια, κρεβάτια, ερμάρια, μικρά έπιπλα από μασίφ ξύλο, έπιπλα ταπετσαρίας και πολλά άλλα. Η ευρεία μας γκάμα προϊόντων επίπλωσης, πάνω από 500 διαφορετικά σχέδια, επιτρέπει στην εταιρεία να ντύσει ξενοδοχεία, εστιατόρια και ιδιωτικά καταλύματα. Φημισμένοι για τα πρωτότυπα τους σχέδια και την υψηλή τους κατάρτιση, οι υπάλληλοι της εταιρείας, 60 καταρτισμένοι εργάτες, είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν τις ειδικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη χωριστά.Τα υλικά που χρησιμοποιούμε: βερνίκι, κόλλα με πιστοποιητικά ποιότητας από την "Ευρωπαϊκή 'Ενωση" και είναι οικολογικά αγνά. Τα έπιπλα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τεχνικές εντάσσοντας τις αρχές της παράδοσης και της ανθρώπινης τεχνογνωσίας. Το 90% της παραγωγής της εταιρείας εξάγεται στην Γαλλία, στο Βέλγιο, στην Ολλανδία, Ελβετία και σε πολλές άλλες χώρες. Το υπόλοιπο 10% προορίζεται για την αγορά της Βουλγαρίας. Επικοινωνήστε μαζί μας!

 4. TRITEC GES. FÜR LABORTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η τεχνολογία ψύξης και κλιματισμού είναι η ειδικότητά μας! Για ενεργειακά αποδοτικά προϊόντα από όλους τους τομείς της τεχνολογίας ψύξης και κλιματισμού που ανταποκρίνονται πάντοτε στο επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας, εμείς στην tritec® είμαστε ο ενδεδειγμένος συνεργάτης. Προμηθεύουμε το εξειδικευμένο εργαστήριό σας με προσαρμοσμένα για κάθε κλάδο και απλά συντηρούμενα συστήματα ψύξης και κλιματισμού. Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας διακρίνεται εκτός από την εξαιρετική ποιότητα για τη μεγάλη ποικιλία μοντέλων. Αυτά διαφέρουν ως προς το μέγεθος και τη χωρητικότητα, έτσι ώστε κάθε εργαστήριο να βρίσκει το ιδανικό εργαστηριακό ψυγείο ή το ψυγείο φαρμάκων για τις δικές του εξειδικευμένες απαιτήσεις. Ή σχεδιάζετε σε συνεργασία με την πεπειραμένη και εξειδικευμένη ομάδα μας μια ειδική κατασκευή, έτσι ώστε ο προσαρμοσμένος εργαστηριακός εξοπλισμός να καλύπτει απόλυτα τις επιθυμίες σας. Συσκευές και εγκαταστάσεις για ιατρικά, βιομηχανικά και χημικά εργαστήρια, καθώς και πανεπιστήμια, τεχνικές σχολές και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι η ειδικότητά μας.

 5. SUREN SPACE

  Ινδία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SUREN SPACE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καναπέδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Έπιπλα εργαστηρίων, Επιπλα για δωμάτια ξενοδοχείων, επιπλα ρουστικ, επιπλα απο δερμα, βιομηχανικη επιπλωση, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Έπιπλα εργαστηρίων, και Επιπλα για δωμάτια ξενοδοχείων. Έχει έδρα σε Jodhpur, Ινδία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. STH-SYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STH-SYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα για εργαστήρια. Έχει έδρα σε Drensteinfurt, Γερμανία.

 2. JERZY PRZYBYLSKI CARPENTRY LTD

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JERZY PRZYBYLSKI CARPENTRY LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα ημιτελή προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία- τορνευτά αντικείμενα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Έπιπλα για ξενοδοχεία, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Έπιπλα εργαστηρίων, Ξύλινες σκάλες, και Έπιπλα οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Nowy Tomyśl, Πολωνία.

 3. EMILIA FURNITURE

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EMILIA FURNITURE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιδικά έπιπλα, Έπιπλα κρεβατοκάμαρας, Πολυθρόνες, Καναπέδες, Καναπέδες- κρεβάτια, Έπιπλα εργαστηρίων, Έπιπλα οικιακής χρήσης, ταπετσαρισμένοι καναπέδες, και Παιδικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Poznań, Πολωνία.

 4. METAGRO EDELSTAHLTECHNIK AG

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METAGRO EDELSTAHLTECHNIK AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα για εργαστήρια. Έχει έδρα σε Hainfeld, Αυστρία.

 5. HUNI ITALIANA SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HUNI ITALIANA SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα ραφιων βιομηχανικης χρησης, μεταλλικα κιβωτια, επιπλα με συρταρια, και επιπλα για εργαστηρια. Έχει έδρα σε Colzate, Ιταλία.

 1. GEBR. LIEBISCH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GEBR. LIEBISCH GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα για εργαστήρια. Έχει έδρα σε Bielefeld, Γερμανία.

 2. WOHLKING LABOREINRICHTUNG UND -PLANUNG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WOHLKING LABOREINRICHTUNG UND -PLANUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα για εργαστήρια. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

 1. ANTARTE

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ANTARTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ντιζάιν έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα κρεβατοκάμαρας, Έπιπλα με συρτάρια αρχειοθέτησης, Έπιπλα εργαστηρίων, Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, Καναπέδες, χειροποιητα επιπλα, επιπλα μπανιου, Έπιπλα κρεβατοκάμαρας, και συλλεκτικα επιπλα. Έχει έδρα σε Rebordosa, Πορτογαλία.

 2. MEDIS MEDICAL TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

  Η MEDIS Medical Technology GmbH παράγει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Η επιχείρηση ειδικεύεται επίσης στο σχεδιασμό και στον πλήρη εξοπλισμό ανατομικών και παθολογικών ινστιτούτων. Η άνω των 30 ετών εμπειρία είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη και τη διάθεση στην αγορά πολλών καινοτομικών προϊόντων - όπου πάντοτε ήταν στο προσκήνιο η άριστη ποιότητα των προϊόντων. Το λεγόμενο σύστημα PABH (σύστημα χειρισμού σώματος παθολογίας - ανατομίας), όπου το σώμα δεν χρειάζεται πλέον να μετακινείται χειροκίνητα, σχεδιάστηκε από την Medis για την εργονομική καθημερινή εργασία. Το πρόγραμμα των τραπεζών νεκροψίας, νεκροτομής και ανατομής, καθώς και τα συστήματα εκχύλισης οστεολίπους και εμπότισης οστών για την ανατομία, για μουσειακές εργασίες παρασκευής και την εγκληματολογική τεχνολογία αποτελούν τα πλέον πρόσφατα προϊόντα της επιχείρησης. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως υποστήριξη και στον τομέα των ειδικών κατασκευών.

 3. METZMEDIC GMBH

  Γερμανία

  Ως οικογενειακή επιχείρηση ακολουθούμε μια επιχειρηματική φιλοσοφία που αποσκοπεί στη μακρόχρονη συνεργασία με τους πελάτες μας. Με την εξαιρετικά μεγάλη δραστηριοποίησή μας, το συνδυασμό των προϊόντων μας με το ανάλογο λογισμικό και τη βασιζόμενη στη δική μας παραγωγή ευελιξία είμαστε σε θέση να αντισταθμίζουμε εύκολα οικονομικές διακυμάνσεις και είμαστε στη διάθεση των πελατών μας ως αξιόπιστος συνεργάτης. Η MetzMedic διαθέτει συστήματα εφοδιασμού νοσοκομείων άριστης και τεκμηριωμένης ποιότητας. Από την πρώτη συζήτηση και το σχεδιασμό έως τη διεκπεραίωση της διοικητικής μέριμνας του ολοκληρωμένου εφοδιασμού αποκτάτε το ολοκληρωμένο σύστημα εφοδιασμού In House από τον ίδιο προμηθευτή. Όταν χρειάζεται, καταρτίζουμε ευχαρίστως λεπτομερείς αναλύσεις κόστους-ωφέλειας, σχέδια για τη βελτιστοποίηση των δικών σας εσωτερικών διαδικασιών διοικητικής μέριμνας. Σχεδιάζουμε τα δικά σας νέα δομοστοιχειωτά συστήματα εφοδιασμού και τα θέτουμε σε λειτουργία για λογαριασμό σας.

 4. KONSTANTINA GLAMPEDAKI

  Ελλάδα

  Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ανάπτυξης και λειτουργίας εργαστηρίων ερευνητικών, βιομηχανικών, νοσοκομειακών, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, εκπονώντας τις αναγκαίες μελέτες επίπλωσης ή / και εξοπλισμού. Κατασκευάζει ή / και εισάγει εργαστηριακά έπιπλα (πάγκους, ντουλάπες χημικών, τράπεζες ζυγών ) τα οποία εγκαθιστά και καλύπτει με μακροχρόνια εγγύηση. Παράλληλα, μελετά, επιπλώνει και εξοπλίζει εσωτερικούς επαγγελματικούς και μη χώρους όπως καταστήματα, πλοία, κατοικίες με έπιπλα και εξοπλισμό που εισάγει ή κατασκευάζει η ίδια.Στους χώρους μας λειτουργεί μόνιμη έκθεση επίπλωσης κουζίνας, μπάνιου, εργαστηριακής επίπλωσης και εξοπλισμού, όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δει από κοντά όλα τα είδη επιφανειών εργασίας και όλα τα εξαρτήματα της εργαστηριακής, οικιακής και επαγγελματικής επίπλωσης.

 5. ROFI - MOBILIÁRIO

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία ROFI - MOBILIÁRIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα με συρτάρια αρχειοθέτησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα εργαστηρίων, εργασιες επιπλοποιιας, κουζινες, ντουλάπια και μικρές ντουλάπες, και Έπιπλα εργαστηρίων. Έχει έδρα σε Gaia, Πορτογαλία.

 6. MONOLAB LABORATUVAR ÇÖZÜMLERI

  Τουρκία

  Η εταιρεία MONOLAB LABORATUVAR ÇÖZÜMLERI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα για εργαστήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργαστηριο ερευνας και αναλυσης, τηλεφωνικοι καταλογοι, επιπλα για επιστημονικα εργαστηρια, και Συσκευές εργαστηριακών αναλύσεων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. STAHLMED LABORATORY SYSTEMS

  Τουρκία

  Η εταιρεία STAHLMED LABORATORY SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα για εργαστηρια. Έχει έδρα σε Istanbul, Turkey, Τουρκία.

 8. ALEPH S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ALEPH S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα για εργαστήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικοι απορροφητηρες, ερμαρια ασφαλειας για ευφλεκτα υγρα, και εκκολαπτηρια. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

 1. GEORGE AT WORK

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία GEORGE AT WORK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα εργαστηρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παγκοι εργασιας, εξοπλισμος, και Μηχανουργείο βιομηχανικής συντήρησης. Έχει έδρα σε Someren, Κάτω Χώρες.

 2. GAESCO S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία GAESCO S.R.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράφια αποθήκευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμπορευματοκιβωτια για φυλαξη και αποθηκευση, επιπλα για εργαστηρια, ντουλαπες ιματιοθηκης, και επιπλα γραφειου. Έχει έδρα σε Vigevano, Ιταλία.

 3. BUDDEBERG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BUDDEBERG GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα για εργαστήρια. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

 4. BUDDEBERG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BUDDEBERG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, Επιστημονική έρευνα - κέντρα και εργαστήρια, Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου, Έπιπλα για εργαστήρια, Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, Επιστημονική έρευνα - κέντρα και εργαστήρια, Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου, και Έπιπλα για εργαστήρια. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

 5. ELMAR MOBILYA DEKORASYON SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ELMAR MOBILYA DEKORASYON SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα για εργαστηρια, ρυθμιζομενες κουζινες, χαμηλα τραπεζακια για την τηλεοραση, και ξυλινα επιπλα. Έχει έδρα σε Istanbui, Τουρκία.

 6. 11ST D.O.O.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία 11ST D.O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα εργαστηρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικα επιπλα, επιπλα υψηλης ποιοτητας, και καρεκλες. Έχει έδρα σε Petrovce, Σλοβενία.

 7. FRAMEWORKS SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία FRAMEWORKS SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα εργαστηρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ράφια καταστημάτων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Ράφια καταστημάτων, και Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Bucuresti, Ρουμανία.

 8. DERPA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DERPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα για εργαστηρια, ερμάρια-ντουλάπες, παγκοι εργασιας για εργαστηρια, και εξοπλισμοι και προμηθειες για νοσοκομεια και ιατρικα εργαστηρια. Έχει έδρα σε Nivelles, Βέλγιο.

 9. FACTORY1950

  Ελβετία

  Η εταιρεία FACTORY1950, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα εργαστηρίων, Εισαγωγές-εξαγωγές επίπλων και εξαρτημάτων, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, εργαλεια κοπης, Έπιπλα εργαστηρίων, Εισαγωγές-εξαγωγές επίπλων και εξαρτημάτων, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Sion, Ελβετία.

 10. ALL-ENERGY SYSTEMS SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία ALL-ENERGY SYSTEMS SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροναυτική - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα για εργαστήρια, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, ντουλαπια για εργαλεια, Έπιπλα για εργαστήρια, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, και συστηματα ελεγχου προσβασης. Έχει έδρα σε Borgo Ticino, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έπιπλα για εργαστήρια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

562 Επιχειρήσεις