• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός

Έμπορος χονδρικής
  1. OKSUZOGULLARI HORECA VE EV GERECLERI A.S

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Öksüzoğulları HoReCa, τον έμπιστο αντιπρόσωπο τουρκικών λύσεων εστίασης από το 1968. Ειδικευόμαστε στη διάθεση προϊόντων από πορσελάνη, γυαλί, κρύσταλλο, χάλυβα, ξύλο και σχετικά προϊόντα για ξενοδοχεία, καφετέριες και εστιατόρια και δεσμευόμαστε για την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη γρήγορη εξυπηρέτηση. Ως πρωτοπόροι της βιομηχανίας διασφαλίζουμε ότι οι εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε θα αποκτήσουν σημαντική παρουσία στην αγορά. Συνεργαζόμενοι με φημισμένες εταιρείες, όπως οι JUMBO, PAŞABAHÇE, BONNA, KAPP, PORLAND και άλλες, διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Η αφοσιωμένη ομάδα μας, γνωστή για την αξιοπιστία και το δυναμισμό της, σε συνδυασμό με ένα εκτενές δίκτυο, μάς εξασφαλίζει την κορυφαία θέση στον τομέα στη διανομής στις εισαγωγικές και εξαγωγικές αγορές. Εξερευνήστε την εκτενή γκάμα εξοπλισμών κουζίνας, καφετέριας και μπαρ, καθώς και σκευών παρασκευής αρτοσκευασμάτων, που όλα κατασκευάζονται με βάση τα ανώτατα τουρκικά πρότυπα. Με σχεδόν 100 φημισμένες εταιρείες στο δίκτυό μας, διαθέτουμε διάφορα προϊόντα για να βελτιώσουμε τις προσφορές μας βελτιστοποιώντας παράλληλα την κερδοφορία και ελαχιστοποιώντας το κόστος. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει επιχειρήσεις λιανικής γυαλικών, τοπικές αγορές, επιχειρήσεις που ειδικεύονται στο γυάλινο διάκοσμο, ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες. Αξιοποιώντας εμπειρία άνω των 56 ετών εξακολουθούμε να κυριαρχούμε στην αγορά διανομής στο 2024. Με την υποστήριξη του νεανικού και δραστήριου προσωπικού μας, επικοινωνούμε με τους πελάτες μέσω λιανικών σημείων πώλησης, διαδικτυακών πλατφορμών και διαύλων χονδρικής διανομής. Συνεργαστείτε με την Öksüzoğulları HoReCa σήμερα για να εξασφαλίσετε την αριστεία στις τουρκικές λύσεις φιλοξενίας.

  2. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους, Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, και Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  3. KARL KLAES KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL KLAES KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Frankfurt, Γερμανία.

  4. GEWERBEMÖBEL.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEWERBEMÖBEL.DE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Trittau, Γερμανία.

  5. DRAGON TABLEWARE GERMANY

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRAGON TABLEWARE GERMANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Gotha, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GASTROTRAKT ROLF HASENSTAB E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTROTRAKT ROLF HASENSTAB E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Hannover, Γερμανία.

  2. KÄLTE KURZ SHOPPING GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÄLTE KURZ SHOPPING GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Νερό - παραγωγή και διανομή, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  3. MAURICE PECHLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAURICE PECHLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  4. IMA CONTROL HAIDL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMA CONTROL HAIDL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Πλαστικές συσκευασίες, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Regenstauf, Γερμανία.

  5. BLECKMANN & RÜTHER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLECKMANN & RÜTHER GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Elsfleth, Γερμανία.

  1. INNOVATIO GASTRONOMIEBEDARFS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INNOVATIO GASTRONOMIEBEDARFS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Ψάρια, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

  2. ANDY CATERING EQUIPMENT LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

  1. UNIKER-TECH BT.

    Ουγγαρία

  2. CENTRO ASSISTENZA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO ASSISTENZA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Voghera, Ιταλία.

  3. ABISZGASTRO

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABISZGASTRO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

  4. GASTRODINO - GASTRONOMIEBEDARF & GROSSKÜCHENGERÄTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTRODINO - GASTRONOMIEBEDARF & GROSSKÜCHENGERÄTE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Σχολικά έπιπλα, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, και Σχολικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  5. GASTROTEAM HANDELS GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία GASTROTEAM HANDELS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  6. GEORG REITER

    Αυστρία

    Η εταιρεία GEORG REITER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Kuchl, Αυστρία.

  7. HELLWEG-CENTRUM HANDELS-GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELLWEG-CENTRUM HANDELS-GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

  8. HUMBEL AG KAFFEEMASCHINEN

    Ελβετία

    Η εταιρεία HUMBEL AG KAFFEEMASCHINEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Οικιακά έπιπλα. Έχει έδρα σε Wattenwil, Ελβετία.

  1. DAVID KHIDEKEL -AMPHORA TANDOORS-

    Γερμανία

    Η εταιρεία DAVID KHIDEKEL -AMPHORA TANDOORS-, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Potsdam, Γερμανία.

  2. EURA DÖNER VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EURA DÖNER VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Επαγγελματικές μηχανές καφέ. Έχει έδρα σε Aschaffenburg, Γερμανία.

  3. GASTRO SERVICE BERLIN MARTIN RUCKDÄSCHEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTRO SERVICE BERLIN MARTIN RUCKDÄSCHEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  4. HERMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERMANN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Οικιακά έπιπλα, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Οικιακά έπιπλα, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Immenstadt, Γερμανία.

  5. GASTRO DISCOUNT MARKT

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTRO DISCOUNT MARKT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Σχολικά έπιπλα, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, και Σχολικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Erfurt, Γερμανία.

  6. BODEN GASTRO SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BODEN GASTRO SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Dohma, Γερμανία.

  7. COMPETENS - DAGMAR WIMMERSHOFF-GRAS

    Γερμανία

    Η εταιρεία COMPETENS - DAGMAR WIMMERSHOFF-GRAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Radevormwald, Γερμανία.

  8. FRIGOMASTER GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIGOMASTER GMBH & CO.KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Εναλλάκτες θερμότητας, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Alzenau, Γερμανία.

  9. RAGALLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAGALLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Schöneiche, Γερμανία.

  10. MEIKO WERKSVERTRETUNG SÜDWEST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEIKO WERKSVERTRETUNG SÜDWEST GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

741 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια