• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καουτσουκ - σωληνες- λαστιχα και αγωγοι

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Καουτσουκ - σωληνες- λαστιχα και αγωγοι

Έμπορος χονδρικής
  1. KRT

    Πολωνία

    Η εταιρεία KRT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι απο ταινια καουτσουκ, ειδικοι συνδεσμοι, Καουτσούκ - σωλήνες, λάστιχα και αγωγοί, και πατακια εισοδου απο καουτσουκ. Έχει έδρα σε Tarnowskie Góry, Πολωνία.

  2. UTECH HYDRAULIC SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία UTECH HYDRAULIC SP. Z O.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, βιομηχανικα υδραυλικα, Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, πεπιεσμενος αερας, και Καουτσούκ - σωλήνες, λάστιχα και αγωγοί. Έχει έδρα σε Kielce, Πολωνία.

  3. LIKYA TRADE

    Τουρκία

    Η εταιρεία LIKYA TRADE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτηγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλικα κατασκευων, μηχανες κατεργασιας μεταλλων, σωληνες απο σιλικονη, και Καουτσούκ - σωλήνες, λάστιχα και αγωγοί. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  4. INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Βάνες διακοπής, κρουνοποιια, Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Συνδέσεις λάστιχου - μετάλλου, σωληνες απο καουτσουκ, σωληνες υψηλης πιεσης, και υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  5. FERSCHL HOSE & HYDRAULICS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία FERSCHL HOSE & HYDRAULICS LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, και Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Gateshead, Ηνωμένο Βασίλειο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SEMPERIT IBERICA SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία SEMPERIT IBERICA SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, και Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Sant Vicenc Dels Horts, Ισπανία.

  2. NORVEKO OÜ

    Εσθονία

  3. HYDRO MSO

    Λίβανος

    Η εταιρεία HYDRO MSO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες, και Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Beirut, Λίβανος.

  4. PHU BRINPOL JAROSLAW BRINKEN

    Πολωνία

  5. ANFRAY FLEXIBLES

    Γαλλία

    Η εταιρεία ANFRAY FLEXIBLES, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, Εύκαμπτοι αγωγοί από πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, ευκαπτοι σωληνες απο ανοξειδωτο χαλυβα, και ταχυσυνδεσμοι. Έχει έδρα σε Dieppe, Γαλλία.

  1. KLAUS SIEPMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAUS SIEPMANN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εύκαμπτες σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

  2. VERZOTTI ALBERTO

    Ιταλία

  1. TREBER SPAIN S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία TREBER SPAIN S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ευκαμπτοι σωληνες, σύνδεσμοι για εύκαμπτους σωλήνες, Σωλήνες από καουτσούκ νιτριλίου, και εύκαμπτοι σωλήνες από PVC. Έχει έδρα σε Malpartida De Caceres, Ισπανία.

  2. PIMPA PLASTIK BORU PAZARLAMA LTD. ŞTI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία PIMPA PLASTIK BORU PAZARLAMA LTD. ŞTI., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα, και διχτυα προστασιας απο το χαλαζι. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

  3. BEZALIN BIELSKIE ZAKLADY LIN I PASOW

    Πολωνία

    Η εταιρεία BEZALIN BIELSKIE ZAKLADY LIN I PASOW, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, Κορδόνια και σπάγγοι, Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, και Κορδόνια και σπάγγοι. Έχει έδρα σε Bielsko-Biala, Πολωνία.

  4. SCHLAUCH-VERTRIEB BONI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHLAUCH-VERTRIEB BONI GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  5. PETER STÖHRMANN E.K.

    Γερμανία

  6. KUNSTSTOFFVERTRIEB HEBEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUNSTSTOFFVERTRIEB HEBEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Boden, Γερμανία.

  7. P HANDELS AG

    Ελβετία

  8. AQUATHERM-UKRAINA PRODUCTION AND COMMERCIAL PRIVATE BUSINESS

    Ουκρανία

    Η εταιρεία AQUATHERM-UKRAINA PRODUCTION AND COMMERCIAL PRIVATE BUSINESS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε L'Viv, Ουκρανία.

  1. MOTEK AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία MOTEK AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη υγιεινής, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Είδη υγιεινής, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Oslo, Νορβηγία.

  2. FGF KERESKEDELMI ES KÉPVISELETI BT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία FGF KERESKEDELMI ES KÉPVISELETI BT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

  3. AGA - BAUSERVICE SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία AGA - BAUSERVICE SP. Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Krakow, Πολωνία.

  4. SUPERPLASTIC

    Βέλγιο

    Η εταιρεία SUPERPLASTIC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Πλαστικά φύλλα, Δεξαμενές πλαστικές, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Πλαστικά φύλλα, και Δεξαμενές πλαστικές. Έχει έδρα σε Liège Sclessin, Βέλγιο.

  5. TUBERIAS Y PERFILES PLASTICOS SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία TUBERIAS Y PERFILES PLASTICOS SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Lantaron, Ισπανία.

  6. NORDTUBI S.R.L.

    Ιταλία

  7. BORRAS RIBES SA

    Ισπανία

  8. WAVIN OVERSEAS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WAVIN OVERSEAS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Dedemsvaart, Κάτω Χώρες.

  9. FABBRI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FABBRI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Empoli, Ιταλία.

  10. RA.KORD.100 S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία RA.KORD.100 S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Blanes, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Καουτσουκ - σωληνες- λαστιχα και αγωγοι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

67 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ