• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές βιβλίων- περιοδικών και εφημερίδων

Αποτελέσματα για

Έμπορος Λιανικής - Εισαγωγές-εξαγωγές βιβλίων- περιοδικών και εφημερίδων

Έμπορος λιανικής
  1. THE HOMEOPATHIC BOOK COMPANY

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία THE HOMEOPATHIC BOOK COMPANY, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγοραπωλησιες βιβλιων, πωλησεις βιβλιων και οπτικοακουστικου υλικου δια αλληλογραφιας, ομοιοπαθητικη, και αποστολες σε ολοκληρο τον κοσμο. Έχει έδρα σε Oakham, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. GRAPHIC SYSTEMS

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRAPHIC SYSTEMS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, φλεξογραφια - μηχανηματα, μηχανηματα εκτυπωσης οφσετ, Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Remscheid, Γερμανία.

  3. KAZKOVO

    Ουκρανία

    Η εταιρεία KAZKOVO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

  4. BOOK TRADE

    Σερβία

    Η εταιρεία BOOK TRADE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα βιβλία, Εικονογραφημένα κόμιξ και ανέκδοτα, Μεταχειρισμένα βιβλία, αγορα μεταχειρισμενων βιβλιων, βιβλια στην αυθεντικη τους γλωσσα, και Εικονογραφημένα κόμιξ και ανέκδοτα. Έχει έδρα σε Belgrade, Σερβία.

  5. HUKUKKITAPEVI.COM

    Τουρκία

    Η εταιρεία HUKUKKITAPEVI.COM, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. METRONE SP.Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία METRONE SP.Z O.O., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πινακες, και τυπωμενοι μονιμοι μαγνητες. Έχει έδρα σε Biskupiec, Πολωνία.

  2. IDEA SRL ARCHITECTURE BOOKS

    Ιταλία

    Η εταιρεία IDEA SRL ARCHITECTURE BOOKS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων. Έχει έδρα σε Schio, Ιταλία.

  3. DISCOVERY EDUCATIONAL SOFTWARE

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία DISCOVERY EDUCATIONAL SOFTWARE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων. Έχει έδρα σε Dundee, Ηνωμένο Βασίλειο.