• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • έλαια φυτικά

Αποτελέσματα για

Έλαια φυτικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TPK VARNA, LLC

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Η "TPK" Varna" LLC είναι εταιρεία τροφίμων που ειδικεύεται στον εφοδιασμό τροφίμων υπό τα εξής εμπορικά σήματα : "Tsar" (ζυμαρικά, αλεύρι, σιμιγδάλι, πολύσπορες νιφάδες, νιφάδες, πόριτζ, νιφάδες βρώμης, κατεψυγμένη ζύμη, εδώδιμα έλαια), " Soyuzpischeprom "(ζυμαρικά), "Healthy menu”(νιφάδες δημητριακών, προϊόντα ζυμαρικών, παξιμάδια, εδώδιμα έλαια, νιφάδες ολικής, φυτικά ποτά). Η ποικιλία της εταιρείας συμπεριλαμβάνει πάνω από 100 ονομασίες προϊόντων που προτιμούν και γνωρίζουν οι πελάτες όχι μόνο της Ρωσικής Ομοσπονδίας αλλά και των χωρών της τελωνειακής ένωσης, ακόμα και οι πελάτες μας στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στον Καναδά, στο Ισραήλ και στην Νότια Κορέα. Ο κατασκευαστής των προϊόντων έχει καταγραφεί στο Ρωσικό βιβλίο κατασκευαστών και προμηθευτών φυσικών και οικολογικών προϊόντων και έχει λάβει την μεγαλύτερη επιβράβευση εκ μέρους του Διεθνές Οικολογικού Ταμείου. Η χρήση σύγχρονου εξοπλισμού στην παραγωγή μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ποιοτικά προϊόντα που τηρούν τα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. VETTERTEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  "Η VetterTec – μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη επιχείρηση του ομίλου Moret Industries Group – είναι ο εξειδικευμένος κατασκευαστής για συστήματα αποστράγγισης και ξήρανσης για τη βιομηχανία αιθανόλης, τη ζυθοποιία, τη βιομηχανία αμύλου, τον κλάδο του περιβάλλοντος, τη χημική βιομηχανία και τη βιομηχανία αλκοόλης. Ως στρατηγικός εταίρος στον τομέα της ανάπτυξης και της υλοποίησης συστημάτων και εγκαταστάσεων παρέχουμε στους πελάτες μας λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις τους. Τι σάς παρέχει η VetterTec: Όλες τα συστήματα επεξεργασίας κατασκευάζονται και παράγονται εντός του ομίλου Moret Industries Group Βέλτιστες τεχνολογίες, απόλυτα προσαρμοσμένες στο δικό σας πεδίο εφαρμογής Τέλεια προσαρμοσμένες μέθοδοι και πεδία εφαρμογής Καινοτομικά και τεχνικώς εξελιγμένα συστήματα Βελτιστοποιημένες και ολοκληρωμένες διαδικασίες ξήρανσης Αποδοτικές, οικονομικές λύσεις. Περισσότερες από 1500 εγκαταστάσεις και συστήματα που λειτουργούν αξιόπιστα σε ολόκληρο τον κόσμο πιστοποιούν το σύνθημά μας: «SUCCESSFUL DRYING SYSTEMS, engineered in Germany.»

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. TAMPIERI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Tampieri Spa κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή ακατέργαστων και ραφιναρισμένων φυτικών ελαίων για ζωοτεχνική χρήση ή χρήση σε καύσιμα. Η επιχείρηση διαθέτει εγκαταστάσεις για την επεξεργασία των υποπροϊόντων της οινοποίησης. Προϊόντα ραφιναρισμένων ελαίων τροφίμων και ακατέργαστα, αλκοόλες, αποσταγμένα προϊόντα, γκράπα και αλεύρια για ζωοτεχνική και ταρτρατική χρήση, εύφλεκτα πλαίσια για καύσιμα. Ηγέτης στην Ευρώπη για την παραγωγή ελαίου από κουκούτσια σταφυλιού.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. PANINKRET CHEM.-PHARM. VERTRIEBSGES. MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η PANINKRET Chem.-Pharm. Vertriebsges. mbH είναι μια σε εθνικό και διεθνές επίπεδο δραστηριοποιούμενη εταιρεία που διαθέτει ζωικά και φυτικά εκχυλίσματα επώνυμων συνεργατών παραγωγών. Ο συνεργάτης παραγωγός ζωικών εκχυλισμάτων είναι η Paninkret Chem.-Pharm. Werk GmbH. Τα φυτικά μας εκχυλίσματα και οι σκόνες χυμού φρέσκων φυτών προέρχονται κυρίως από την Salus Haus Nachf. GmbH & Co KG και την Walther Schoenenberger Pflanzensaftwerk GmbH. Οι εταίροι μας είναι κορυφαίοι στους τομείς τους. Από κοινού δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε και τα οποία παράγονται κατά κύριο λόγο στη Γερμανία. Για να τονίσουμε ακόμη περισσότερο αυτήν την αξίωση, διατηρούμε από το 2001 ένα σύστημα διαχείρισης κατά DIN EN ISO 9001: 2015. Πολλά από τα προϊόντα μας μπορούν να πιστοποιηθούν κατόπιν αιτήματος μέσω OK Kosher Certification ως koscher και μέσω DE-ÖKO-003 ως προς τη βιολογική ποιότητα. Από το 2014 διαθέτουμε την άδεια για την εμπορία δραστικών ουσιών κατά §67 AMG. Θα χαρούμε να λάβουμε το αίτημά σας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. ILANGA NATURE

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η ILANGA NATURE είναι παραγωγός μπαχαρικών, μελιού από άγριες κυψέλες, ελαιόλαδου και φρούτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν εγγύηση ποιότητας και ιχνηλάτησης. Η ILANGA NATURE βρίσκει τις μοναδικές της γεύσεις στη Μαδαγασκάρη, στο Μαυρίκιο, στην Σαρδηνία και γευστικά προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία φυσικών προϊόντων στις καλύτερες συνθήκες.Μπορούμε επίσης να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας για φυσικά και αυθεντικά προϊόντα με τοπική αυθεντική γεύση ! Εργάζεστε στον τομέα της εστίασης; Είστε ιδιοκτήτης ενός μπακάλικου; Συμμερίζεστε τις αξίες και το όραμα μας; Προτιμάτε τα φυσικά προϊόντα; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Οι επαγγελματίες που αναζητούν την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής θα μείνουν ικανοποιημένοι. Η ILANGA NATURE προσφέρει μέλι, μπαχαρικά, αλάτια, ζάχαρες, μαρμελάδες και ελαιόλαδα σε διάφορες μορφές. Σας ακούμε και σας προσφέρουμε τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για τις ανάγκες σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SB-TRADING (BVBA)_M

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  H Sb-Trading (BVBA) είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα το Βέλγιο, ιδρύθηκε το 2016 και εξειδικεύεται στις παγκόσμιες πωλήσεις προϊόντων FMCG διατροφής και μη διατροφής, ειδικά ποτά, γλυκά και καραμέλες, γάλα σε σκόνη, κρέατα, και άλλα προϊόντα. Στον χαρτοφύλακα μας, διαθέτουμε πολλές γνωστές φίρμες και μια μεγάλη γκάμα με τα πιο αγαπημένα προϊόντα, όπως: Τρόφιμα χονδρική πώληση ζαχαρωτά, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, ηλιέλαιο, αλεύρι, κρέατα. - Μη-τρόφιμα: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin - Εργαλεία: Αποξεστήρες, χημικά. Στόχος μας να προσφέρουμε άριστες επιλογές με υγιεινά προϊόντα στους πελάτες μας που προέρχονται από επώνυμες φίρμες που προσαρμόζουν τα προϊόντα τους ώστε να ικανοποιήσουν τις ειδικές απαιτήσεις των παγκοσμίων πελατών. Η εταιρεία έχει ταράξει τα νερά στις εγχώριες και διεθνείς αγορές. Επίσης, συνεργάζεται με ορισμένες εταιρείες χονδρικής πώλησης στο Η.Β για ζαχαρωτά και με μερικές εταιρείες εισαγωγών και εξαγωγών παγκοσμίως χάρη στην ποιότητα που προσφέρει. Υπό την ηγεσία εξαιρετικών εκπαιδευτών, η εταιρεία αναπτύχθηκε εξαιρετικά ραγδαία. Παρέχουμε προϊόντα από παγκοσμίως γνωστές φίρμες, όπως: - Nutella προϊόντα: Nutella / Nutella&Go! - Ferrero Rocher Raffaello / Ferrero-Collection - Προϊόντα Tic Tac : Tic-Tac / Tic-Tac-Mixers / Tic-Tac-Gum - Προϊόντα Kinder: Kinder-Surprise/Kinder-Chocolate/Kinder-Choco-Bons/Kinder-Bueno. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. WEED PARADISE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Weed Paradise Universal Foundation είναι μια ηγετική εταιρεία σε ότι αφορά τα κανναβιδοειδή (CBD). Η επιχείρηση έχει έδρα στην Châtenois στα Βόσγια όρη (Γαλλία). Επιλέγουμε αυστηρά όλα τα προϊόντα ένα προς ένα στους εταίρους μας, γεγονός που μας επιτρέπει σήμερα να προσφέρουμε πάνω από 300 προϊόντα στους πελάτες μας. Η εταιρεία μας τηρεί την ευρωπαϊκή νομοθεσία και εργαζόμαστε αποκλειστικά με προϊόντα πιστοποιημένα από γαλλικά ή ευρωπαϊκά εργαστήρια. Τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποιητικό ανάλυσης. Σας εγγυόμαστε μια παράδοση με ιχνηλάτηση και εχεμύθεια σε όλη την Ευρώπη. Η γκάμα συμπεριλαμβάνει άνθη, ρητίνη, έλαιο, τσιγάρα 100 % CBD και χωρίς καπνό, μια γκάμα καλλυντικών, ή-υγρά, μια γκάμα τροφίμων, και άλλα διάφορα προϊόντα. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλες σας τις απαιτήσεις, ακόμα και προϊόντα με λευκό σήμα συσκευασμένο στο εργαστήριο μας. Το δίκτυο μας διαθέτει 40 καταστήματα σε δικαιόχρηση και συνεχίζει να επεκτείνεται σε μια αναπτυσσόμενη αγορά, μπορείτε να ανοίξετε καταστήματα σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε οι πρώτοι που εμπορευτήκαμε αυτόματα μηχανήματα πώλησης CBD, το δίκτυο μας κατέχει σήμερα πάνω από 150 μηχανήματα εν λειτουργία. Μπορείτε να τα εξατομικεύσετε με μια μεγάλη γκάμα επιλογών για να ικανοποιήσετε την ζήτηση των πελατών σας και την νομοθεσία που ισχύει στην χώρα σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε αίτηση συνεργασίας, προσφορά ή προμήθεια προϊόντων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. ETERIKA LTD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η ETERIKA LTD. είναι ένας Βουλγαρικός παραγωγός αιθέριων ελαιών και ανθόνερων, προϊόντων αρωματοθεραπείας, καλλυντικών για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα από το 1990. Βρισκόμαστε στην καρδιά της Βουλγαρίας, στην Rose Valley, η οποία διαθέτει το βέλτιστο έδαφος και τις καλύτερες κλιματικές συνθήκες για την καλλιέργεια του τριαντάφυλλου λαδιού 'Rosa damascena', της λεβάντας 'Lavandula angustifolia' και άλλα φυτά ελαιών για την απόκτηση αιθέριων ελαίων ανώτατης ποιότητας. Γεγονότα για τα οποία είμαστε περήφανοι: η πρώτη παρτίδα ελαίου από τριαντάφυλλο που παράχθηκε από μια ιδιωτική μονάδα στην Βουλγαρία μεταξύ των διυλιστηρίων που υπήρχαν εκείνη την εποχή. Δεδομένο που πιστοποιείται από τον Πρωτόκολλο αρ. 1/19.06.1992 στις από το κρατικό εργαστήριο "Bulgarian Rose" - στην Σόφια. Το 1996 καταχωρήθηκε το εμπορικό σήμα Eterika®. Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν χρώματα, συνθετικά αρώματα, ζωικά προϊόντα. ανακυκλώνουμε τις συσκευασίες. Κατά την παραγωγή και εφοδιασμό των προϊόντων μας, προσπαθούμε αδιάκοπα να ξεχωρίσουμε και να τηρούμε τις βασικές μας προϋποθέσεις: ιδιοκτησία πρώτων υλών, κλειστό παραγωγικό κύκλο, φυσικό και αγνό προϊόν, λογικές τιμές. Σε όσους αναρωτιούνται για εμάς και είναι περίεργοι να ανακαλύψουν τα προϊόντα μας, ευχόμαστε: ‘Διευρύνετε την αξιολόγηση σας όσον αφορά την φύση.’ Μεταξύ των προϊόντων μας θα βρείτε: ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΑΡΩΜΑ ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΘΟΝΕΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΛΑΙΑ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΑΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΧΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΚΟΛΛΑΓΟΝΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. DELICES DE FEMMES

  Σενεγάλ

  Verified by europages badge

  Η DELICES DE FEMMES σχεδιάζει και παράγει φυσικά και βιολογικά καλλυντικά και προϊόντα ευεξίας. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο, σύμφωνα με μια διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδο. Εφαρμόζουμε την μέθοδο σαπωνοποίησης εν ψυχρώ για την παρασκευή των σαπουνιών μας και χρησιμοποιούμε τοπικά συστατικά όπως έλαια από την Σενεγάλη, βούτυρα αφρικανικής προέλευσης και αιθέρια έλαια. Προσφέρουμε προϊόντα ευεξίας εμπνευσμένα από παραδοσιακές αφρικάνικες συνταγές γυναικείων μυστικών. Προσφέρουμε επίσης φυσικά προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Φυσικά καλλυντικά και προϊόντα ευεξίας με βάση φυσικά συστατικά και φυτικής προέλευσης. Η DELICES DE FEMMES σχεδιάζει φυσικά καλλυντικά από την Σενεγάλη, στόχος μας είναι να σας περιποιηθούμε, να φροντίσουμε την ομορφιά σας, την δική σας καθώς της οικογένειας σας με υγιεινά προϊόντα χωρίς κανένα χημικό συστατικό και παρασκευασμένα από συστατικά της αφρικάνικης χλωρίδας. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την εταιρεία μας ή τις υπηρεσίες μας. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. SIBERIA GOLD LLC

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Η Siberian Gold LLC είναι ένα εργοστάσιο στην Ρωσία για την αποφλοίωση και επεξεργασία φρέσκων κουκουναριών από την Σιβηρία. Η Siberian Gold βρίσκεται στην περιοχή της Μόσχας. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή πυρήνων από κουκουνάρια, διάφοροι σπόροι (μουστάρδας, κάνναβης, λιναριού). Χάρη στον διαλογέα μας χρωμάτων, μπορούμε να αποκτήσουμε υψηλότερο βαθμό καθαρότητας σπόρων και πυρήνων. Η Siberian Gold προσφέρει 100% φυσικό λάδι πρώτης πίεσης εν ψυχρώ, έλαιο από κέδρο, κανναβέλαιο (ακατέργαστο) χωρίς υπόλοιπες ακαθαρσίες. 'Όλα τα προϊόντα μας προς εξαγωγή αποστέλλονται στο Αμβούργο στην αποθήκη μας.Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας απευθείας από την γερμανική αποθήκη.'Όλα τα προϊόντα μας καλλιεργούνται με φυσικό τρόπο στις οικολογικές αγνές περιοχές της Σιβηρίας.Η επεξεργαστική μας τεχνολογία μας δίνει την δυνατότητα να διατηρήσουμε όλες τις βιταμίνες, φυσική γεύση και ωφέλιμες ιδιότητες σε όλα τα προϊόντα μας. Η Siberian Gold δεν προσθέτει ποτέ και δεν χρησιμοποιεί ποτέ τροποποιητές, χρωστικές ουσίες, χημικά πρόσθετα και ουσίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. UNITED SPICES, LTD

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες και τιμές για όλη την γκάμα των προϊόντων από καρύδες ως διακοσμητικά καλλυντικά. Χάρη στο εύρος των ενδιαφερόντων, από την παραγωγή και την πώληση μπαχαρικών, από την χρήση των καρυδών ως διακοσμητικά καλλυντικά επαγγελματικής χρήσης, καταλαμβάνουμε μια σταθερή θέση στην αγορά EAEU. Η στενή μας συνεργασία με την Πρεσβεία της Σρι Λάνκα μας επιτρέπει να επιλέγουμε τους καλύτερους παραγωγούς προϊόντων από καρύδα, ενισχύει τις εταιρικές μας σχέσεις και προσφέρει συνεργεία. Είμαστε ένας από τους επώνυμους εισαγωγείς από την Σρι Λάνκα για ορισμένα είδη εμπορευμάτων. Οι μακροχρόνιες μας συμβάσεις με προμηθευτές υλικών και συστατικών μας επιτρέπουν να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Τα εμπορικά μας σήματα: "Econutrena", "United Spices", "Oh My God! " Μπορούμε να αναπτύξουμε ένα ιδιωτικό σήμα για λογαριασμό σας για προϊόντα όπως: 1. Γάλα καρύδας με 5-22% λιπαρά 2. Αλεύρι καρύδας, ζάχαρη, αποξέσματα 3. Σιρόπι καρύδας 4. Ξύδι καρύδας 5. Σάλτσα καρύδας Aminos 6. Συμπυκνωμένο γάλα καρύδας και κρέμα σαντιγί καρύδας 30%. Επαγγελματικά διακοσμητικά καλλυντικά

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. POKROVSKY ZRM LLC

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Η Pokrovka Plant of Vegetable Oils (POKROVSKY ZRM LLC) παράγει και προμηθεύει φυτικά έλαια και πρώτες ύλες από σόγια και κράμβη. Το εργοστάσιο επεξεργάζεται σόγια και κράμβη και προσφέρει τα εξής προϊόντα: - ακατέργαστο κραμβέλαιο για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, - κέικ κράμβης (χρησιμοποιείται ως συμπληρωματικό πρωτεΐνης για όλα τα ζωντανά κτηνοτροφίας), - ακατέργαστο σογιέλαιο για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, - κέικ σόγιας (ζωοτροφή και τροφή για πουλερικά, γενικής χρήσης με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες).Η POKROVSKY ZRM είναι το εργοστάσιο επόμενης γενιάς, που προωθεί και προστατεύει τις αιώνιες παραδόσεις παραγωγής φυτικών ελαίων. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά πρώτες ύλες ανώτατης ποιότητας ρωσικής προέλευσης στην παραγωγή. 'Ολα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Η εταιρεία χρησιμοποιεί προηγμένο και σύνθετο εξοπλισμό, που επιτρέπει την παραγωγή τελικών ελαίων και λιπαρών ουσιών πιστοποιημένα όχι μόνο ως συμβατά με την Ρωσική νομοθεσία αλλά και με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Η ποιότητα των λαδιών επιβλέπεται από έναν σύγχρονο εργαστήριο. Η εταιρεία εξάγει και εισάγει γεωργικά προϊόντα στης χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Μέση Ανατολή, στην Κεντρική Ασία και στην Κίνα με εμπορευματοκιβώτια, βαρέλια και φορτηγά-βυτία. Η εταιρεία εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και την πλήρη τήρηση των υποχρεώσεων της.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. ROYALE LACROIX

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Από το 1930, η Royale Lacroix προσφέρει μαργαρίνες και λιπαρές ουσίες για το τραπέζι, την κουζίνα και για τους επαγγελματίες της διατροφικής αλυσίδας, τη ζαχαροπλαστική, τη βιομηχανία μπισκότων, την αρτοποιία, παραδοσιακή και βιομηχανική, καθώς και για μια σειρά βιολογικών προϊόντων. Στην ποικιλία των καταναλωτικών μας προϊόντων, μαργαρίνη για το τραπέζι και την κουζίνα καθώς και μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που αλείφονται στο ψωμί και στα σάντουιτς. Ασύγκριτες οργανοληπτικές ποιότητες. Αναπόφευκτη γεύση και άρωμα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. CBR RESEARCH

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 5. STELLA

  Βέλγιο

  Verified by europages badge
 6. ORIENT & VOUS COSMÉTIQUES

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 7. ASTRATELLA

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 8. HUILES SAINT MAURICE

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 9. CDF SOURCING

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 10. SIXTY8

  Ελβετία

  Verified by europages badge
 1. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 2. NETHERLEAFS

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge
 3. CBDIS GREENEO

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 4. COCOON CBD

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 5. AFRUSE S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge
 6. KBA

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 7. SAS SPRAY

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 8. GRALINCO MERCADERÍAS S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge
 9. BVNATUREL

  Βέλγιο

  Verified by europages badge
 10. SALY COSMETIQUES

  Γαλλία

  Verified by europages badge
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έλαια φυτικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.237 επιχειρήσεις

Χ'ωρες