Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • έλαια φυτικά

Αποτελέσματα για

Έλαια φυτικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ETERIKA LTD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η ETERIKA LTD. είναι ένας Βουλγαρικός παραγωγός αιθέριων ελαιών και ανθόνερων, προϊόντων αρωματοθεραπείας, καλλυντικών για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα από το 1990. Βρισκόμαστε στην καρδιά της Βουλγαρίας, στην Rose Valley, η οποία διαθέτει το βέλτιστο έδαφος και τις καλύτερες κλιματικές συνθήκες για την καλλιέργεια του τριαντάφυλλου λαδιού 'Rosa damascena', της λεβάντας 'Lavandula angustifolia' και άλλα φυτά ελαιών για την απόκτηση αιθέριων ελαίων ανώτατης ποιότητας. Γεγονότα για τα οποία είμαστε περήφανοι: η πρώτη παρτίδα ελαίου από τριαντάφυλλο που παράχθηκε από μια ιδιωτική μονάδα στην Βουλγαρία μεταξύ των διυλιστηρίων που υπήρχαν εκείνη την εποχή. Δεδομένο που πιστοποιείται από τον Πρωτόκολλο αρ. 1/19.06.1992 στις από το κρατικό εργαστήριο "Bulgarian Rose" - στην Σόφια. Το 1996 καταχωρήθηκε το εμπορικό σήμα Eterika®. Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν χρώματα, συνθετικά αρώματα, ζωικά προϊόντα. ανακυκλώνουμε τις συσκευασίες. Κατά την παραγωγή και εφοδιασμό των προϊόντων μας, προσπαθούμε αδιάκοπα να ξεχωρίσουμε και να τηρούμε τις βασικές μας προϋποθέσεις: ιδιοκτησία πρώτων υλών, κλειστό παραγωγικό κύκλο, φυσικό και αγνό προϊόν, λογικές τιμές. Σε όσους αναρωτιούνται για εμάς και είναι περίεργοι να ανακαλύψουν τα προϊόντα μας, ευχόμαστε: ‘Διευρύνετε την αξιολόγηση σας όσον αφορά την φύση.’ Μεταξύ των προϊόντων μας θα βρείτε: ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΑΡΩΜΑ ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΘΟΝΕΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΛΑΙΑ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΑΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΧΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΚΟΛΛΑΓΟΝΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ

 2. WEED PARADISE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Weed Paradise Universal Foundation είναι μια ηγετική εταιρεία σε ότι αφορά τα κανναβιδοειδή (CBD). Η επιχείρηση έχει έδρα στην Châtenois στα Βόσγια όρη (Γαλλία). Επιλέγουμε αυστηρά όλα τα προϊόντα ένα προς ένα στους εταίρους μας, γεγονός που μας επιτρέπει σήμερα να προσφέρουμε πάνω από 300 προϊόντα στους πελάτες μας. Η εταιρεία μας τηρεί την ευρωπαϊκή νομοθεσία και εργαζόμαστε αποκλειστικά με προϊόντα πιστοποιημένα από γαλλικά ή ευρωπαϊκά εργαστήρια. Τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποιητικό ανάλυσης. Σας εγγυόμαστε μια παράδοση με ιχνηλάτηση και εχεμύθεια σε όλη την Ευρώπη. Η γκάμα συμπεριλαμβάνει άνθη, ρητίνη, έλαιο, τσιγάρα 100 % CBD και χωρίς καπνό, μια γκάμα καλλυντικών, ή-υγρά, μια γκάμα τροφίμων, και άλλα διάφορα προϊόντα. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλες σας τις απαιτήσεις, ακόμα και προϊόντα με λευκό σήμα συσκευασμένο στο εργαστήριο μας. Το δίκτυο μας διαθέτει 40 καταστήματα σε δικαιόχρηση και συνεχίζει να επεκτείνεται σε μια αναπτυσσόμενη αγορά, μπορείτε να ανοίξετε καταστήματα σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε οι πρώτοι που εμπορευτήκαμε αυτόματα μηχανήματα πώλησης CBD, το δίκτυο μας κατέχει σήμερα πάνω από 150 μηχανήματα εν λειτουργία. Μπορείτε να τα εξατομικεύσετε με μια μεγάλη γκάμα επιλογών για να ικανοποιήσετε την ζήτηση των πελατών σας και την νομοθεσία που ισχύει στην χώρα σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε αίτηση συνεργασίας, προσφορά ή προμήθεια προϊόντων.

 3. TAMPIERI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Tampieri Spa κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή ακατέργαστων και ραφιναρισμένων φυτικών ελαίων για ζωοτεχνική χρήση ή χρήση σε καύσιμα. Η επιχείρηση διαθέτει εγκαταστάσεις για την επεξεργασία των υποπροϊόντων της οινοποίησης. Προϊόντα ραφιναρισμένων ελαίων τροφίμων και ακατέργαστα, αλκοόλες, αποσταγμένα προϊόντα, γκράπα και αλεύρια για ζωοτεχνική και ταρτρατική χρήση, εύφλεκτα πλαίσια για καύσιμα. Ηγέτης στην Ευρώπη για την παραγωγή ελαίου από κουκούτσια σταφυλιού.

 4. VETTERTEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  "Η VetterTec – μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη επιχείρηση του ομίλου Moret Industries Group – είναι ο εξειδικευμένος κατασκευαστής για συστήματα αποστράγγισης και ξήρανσης για τη βιομηχανία αιθανόλης, τη ζυθοποιία, τη βιομηχανία αμύλου, τον κλάδο του περιβάλλοντος, τη χημική βιομηχανία και τη βιομηχανία αλκοόλης. Ως στρατηγικός εταίρος στον τομέα της ανάπτυξης και της υλοποίησης συστημάτων και εγκαταστάσεων παρέχουμε στους πελάτες μας λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις τους. Τι σάς παρέχει η VetterTec: Όλες τα συστήματα επεξεργασίας κατασκευάζονται και παράγονται εντός του ομίλου Moret Industries Group Βέλτιστες τεχνολογίες, απόλυτα προσαρμοσμένες στο δικό σας πεδίο εφαρμογής Τέλεια προσαρμοσμένες μέθοδοι και πεδία εφαρμογής Καινοτομικά και τεχνικώς εξελιγμένα συστήματα Βελτιστοποιημένες και ολοκληρωμένες διαδικασίες ξήρανσης Αποδοτικές, οικονομικές λύσεις. Περισσότερες από 1500 εγκαταστάσεις και συστήματα που λειτουργούν αξιόπιστα σε ολόκληρο τον κόσμο πιστοποιούν το σύνθημά μας: «SUCCESSFUL DRYING SYSTEMS, engineered in Germany.»

 5. SARL NOOH AS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Στην N.O.O.H. AS, είμαστε υπερήφανοι γιατί σας προσφέρουμε μια πραγματικά εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία. Το πάθος μας για ηλιέλαια υψηλής ποιότητας μας ωθεί να αναζητούμε τις πιο εκλεκτές πηγές σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανακαλύψτε την αληθινή γαστρονομική τελειότητα, χάρη στα προσεκτικά επιλεγμένα ηλιέλαια μας. Η δέσμευσή μας απέναντι στη φύση και την ποιότητα. Στην καρδιά της N.O.O.H. AS βρίσκεται η απαρέγκλιτη δέσμευσή μας για ποιότητα και βιωσιμότητα. Πιστεύουμε ότι η φύση μα προσφέρει πολύτιμους θησαυρούς. Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα: Κάθε σταγόνα του ηλιελαίου μας αντιπροσωπεύει τον καρπό ενός συνδυασμού πάθους και ποιότητας. Επιλέγουμε με τρόπο ευσυνείδητο τους πιο εκλεκτούς ηλιόσπορους, προκειμένου να παράγουμε ένα 100% αγνό λάδι, μη τροποποιημένο και χωρίς πρόσθετα. Πιστεύουμε στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα και ευθύνη. Η διαδικασία της παραγωγής μας είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε να ελαχιστοποιεί τον αντίκτυπό σας στον πλανήτη. Από τις υπεύθυνες αγροτικές πρακτικές, μέχρι τη συσκευασία που σέβεται το περιβάλλον, επενδύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Οι συνεργάτες μας, μαζί με τους ντόπιους παραγωγούς, λειτουργούν με βάση ηθικές και δεοντολογικές αρχές. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε δίκαιες και ισότιμες συνθήκες εργασίας. Κάθε παρτίδα λαδιού περνάει από εκτενείς ελέγχους ποιότητας, ώστε να διαφαλίζεται κάθε φορά η ασυμβίβαστη ποιότητα των προϊόντων μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HK TRADING GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Με εμπειρία άνω των δέκα ετών στην προμήθεια προϊόντων ποιότητας στην τεράστια αγορά της Ευρώπης και της Μεγάλης Βρετανίας έχουμε από το 2006, όταν ξεκινήσαμε και το 2010, όταν εδραιώθηκε η μάρκα, αποκλειστικά ένα στόχο: να είμαστε ο παγκοσμίως μεγαλύτερος προμηθευτής υγιεινών ξηρών καρπών, ποτών, οσπρίων, μπαχαρικών και πολλών άλλων προϊόντων που πληροί τα διεθνή πρότυπα. Δεν πρόκειται μόνο για επιχείρηση πώλησης. Η καλλιέργεια και η διατήρηση υγιών σχέσεων με τους πελάτες μας αποτελεί ουσιαστική συνιστώσα της ύπαρξής μας. Επιδιώκουμε τη βελτίωση της δομής των μεταφορών φρούτων από την πηγή έως τον αγοραστή. Αυτό το κάνουμε με βελτιωμένες λύσεις μάρκετινγκ, τροφοδοσίας και διαχείρισης κινδύνων. Για την ποιότητα δεν κάνουμε κανένα συμβιβασμό, αλλά ικανοποιούμε τους πάντες με την εφαρμογή μοναδικών, δυναμικών στρατηγικών. Το ολοκληρωμένο μάρκετινγκ της εταιρείας μας περιλαμβάνει την αποστολή, την παράδοση και τους όρους πληρωμής, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργούμε μια υγιή σχέση με τους παρόχους υπηρεσιών της αλυσίδας εφοδιασμού φρούτων. Παρέχουμε σύνθετες υπηρεσίες για τις εξαγωγές λαδιού, ρυζιού, ξηρών καρπών και ζάχαρης από την Ταϊλάνδη, καθώς και μια σειρά υπηρεσιών διοικητικής μέριμνας: - θαλάσσια μεταφορά σπορελαίων, αλεύρων, δημητριακών, - οδική μεταφορά λαδιών, ρυζιού, ξηρών καρπών, ζάχαρης προς την Ευρώπη, την Ασία, - μεταφορές λαδιού, ρυζιού, ξηρών καρπών, ζάχαρης σε εμπορευματοκιβώτια, - μεταφορά σπορελαίων σε εύκαμπτες δεξαμενές FlexiTank

 2. GK KUSHPIT-AGRO

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η KUSHPIT-AGRO είναι ένας συνεταιρισμός Ουκρανών γεωργών (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN") με κύρια δραστηριότητα την καλλιέργεια σιτηρών, τεχνικών καλλιεργειών και ελαιούχων σπόρων. Συντηρούμε τομέα τροφίμων προϊόντων συγκομιδής της χώρας με την καλλιέργεια, την απασχόληση εκπαιδευμένων εργατών και τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες. Η GC KUSHPIT-AGRO είναι μια οικογενειακή επιχείριση που ακμάζει για σχεδόν 30 χρόνια. Οι εκτάσεις της ανέρχονται σε περίπου 5000 εκτάρια. Οι κύριες καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι: εαρινός σίτος, χειμερινός σίτος, ηλίανθος, αραβόσιτος, σόγια, φαγόπυρο. Οι γεωργικές εκμεταλλεύσεις διαθέτουν το δικό τους στόλο μηχανημάτων και ελκυστήρων. Το 2020 τέθηκε σε λειτουργία το ιδιόκτητο συγκρότημα καθαρισμού σιτηρών με ξηραντήρα. Η χωρητικότητα του ανελκυστήρα σιτηρών είναι 40 χιλιάδες τόνοι. Επίσης διαθέτουμε το δικό μας εργαστήριο και τα δικά μας μέσα μεταφοράς - φορτηγά σιτηρών. Μπορείτε να βρείτε συνοπτικές πληροφορίες για εμάς στην ιστοσελίδα μας: www.kushpit-agro.com Διαθέτουμε τα προϊόντα μας τόσο στην Ουκρανία όσο και στο εξωτερικό. Είμαστε σε θέση να εργαζόμαστε με βάση τις προδιαγραφές DAP και CIF. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας μέσω των δικών μας μέσων μεταφοράς σιτηρών και μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων και σιδηροδρομική μεταφορά.

 3. ROYALE LACROIX

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Από το 1930, η Royale Lacroix προσφέρει μαργαρίνες και λιπαρές ουσίες για το τραπέζι, την κουζίνα και για τους επαγγελματίες της διατροφικής αλυσίδας, τη ζαχαροπλαστική, τη βιομηχανία μπισκότων, την αρτοποιία, παραδοσιακή και βιομηχανική, καθώς και για μια σειρά βιολογικών προϊόντων. Στην ποικιλία των καταναλωτικών μας προϊόντων, μαργαρίνη για το τραπέζι και την κουζίνα καθώς και μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που αλείφονται στο ψωμί και στα σάντουιτς. Ασύγκριτες οργανοληπτικές ποιότητες. Αναπόφευκτη γεύση και άρωμα.

 4. YONGMING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η YONGMING MACHINERY παράγει/διαθέτει τυποποιημένο και προσαρμοσμένο εξοπλισμό για το χειρισμό καλλιεργειών από τον καθαρισμό έως την επεξεργασία εις βάθος. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν λύσεις πρωτοβάθμιου καθαρισμού έως εργασίες γραμμής παραγωγής για αποφλοίωση, εκχύλιση ελαίων και επιλογή τσίλι. Τα προϊόντα: •Μηχανή αποφλοίωσης ηλιόσπορου•Καθαριστής κόσκινου αέρα•Μηχανή στίλβωσης σιτηρών•Βαρυτομετρικός διαχωριστής•Μηχανή αφαίρεσης πέτρας σιτηρών•Μηχανή ταξινόμησης χρωμάτων•Συλλέκτης φίλτρου σκόνης Pulse-jet κλπ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας.

 5. CBR RESEARCH

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CBR RESEARCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια φυτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφές για γάτες, Κατοικίδια ζώα - είδη για, κροκετες για ζωα, ζωα συνοδειας, σκυλοι, προϊοντα για την υγεια και την ομορφια του ζωου, φυσικα προϊοντα, κανναβη, και κροκετες για σκυλους. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 1. SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα υγιεινής διατροφής, Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εκχυλίσματα τροφίμων, Αθλητική διατροφή, φυσικα προϊοντα, Τρόφιμα υγιεινής διατροφής, Έλαια φυτικά, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 2. STELLA

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STELLA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια φυτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωικά έλαια και λίπη, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα ομορφιάς, Λάδια - συλλογή και ανακύκλωση, εγκαταστασεις για την εξαγωγη της λανολινης, Ζωικά έλαια και λίπη, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα ομορφιάς, και Λάδια - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Mouscron, Βέλγιο.

 1. NOUS LE SAVONS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NOUS LE SAVONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα σωματικής περιποίησης, Προϊόντα ομορφιάς, βιοτεχνικη παραγωγη, φυτικα ελαια, φυσικά καλλυντικά, Σαπούνι, κατασκευάζονται σαπούνια τουαλέτας, Προϊόντα σωματικής περιποίησης, και Σαμπουάν. Έχει έδρα σε Grenoble, Γαλλία.

 2. ORIENT & VOUS COSMÉTIQUES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ORIENT & VOUS COSMÉTIQUES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, καλλυντικα με βαση φυσικα προϊοντα, Ζελέ για ντους, Έλαια φυτικά, και μαύρο σαπούνι. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 3. BIOLANDES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BIOLANDES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα ομορφιάς, Αρώματα τροφίμων, Έλαια φυτικά, Προϊόντα ομορφιάς, Αρώματα τροφίμων, αρωματοθεραπεια, καλλωπιστικα προϊοντα, αιθερια ελαια, και φυτικα εκχυλισματα. Έχει έδρα σε Le Sen, Γαλλία.

 4. HUILES SAINT MAURICE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HUILES SAINT MAURICE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια φυτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιόλαδο, λάδι τροφίμων, Ελαιόλαδο, Κραμβέλαιο, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, ηλιελαια, ελαια, Βιολογικά ελαιόλαδα, και βιολογικα λαδια. Έχει έδρα σε Brie-Comte-Robert, Γαλλία.

 5. ETHNIKSTORE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ETHNIKSTORE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, Ροφήματα από βότανα, Έλαια φυτικά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, αιθερια ελαια, εξαγωγή ελαιολάδου, σαφρανι, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 6. COCOON CBD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COCOON CBD, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Ροφήματα από βότανα, κανναβη, Έλαια φυτικά, Ροφήματα από βότανα, και φυτικα εκχυλισματα. Έχει έδρα σε Roye, Γαλλία.

 7. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CENTRAL ÉQUIPEMENTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιόλαδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Ελιές, Έλαια και μαγειρικά λίπη, διανομέας ελαιολάδου, φυτικα ελαια, λάδι τροφίμων, εξτρα παρθενο ελαιολαδο, Έλαια φυτικά, και μαγειρικα φυτικα ελαια. Έχει έδρα σε Evry-Courcouronnes, Γαλλία.

 8. CDF SOURCING

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CDF SOURCING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια φυτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αιθερια ελαια, και Βιολογικά πιστοποιημένα αιθέρια έλαια. Έχει έδρα σε Noisy-Le-Grand, Γαλλία.

 1. HUILERIE MORISSET

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HUILERIE MORISSET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια φυτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά έλαια, Προσθετικά τροφίμων, ηλιελαια, ελαια με τρουφες, λινελαια, Κραμβέλαιο, Βιομηχανικά έλαια, λάδι τροφίμων, και λιπαντικα φυτικης βασης. Έχει έδρα σε Poursac, Γαλλία.

 2. SIXTY8

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SIXTY8, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια φυτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κανναβη, και Λινάρι-φυτά. Έχει έδρα σε Forel, Ελβετία.

 3. AFRUSE S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AFRUSE S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Γράσα βιοµηχανικά, έλαια ξηρών καρπών, Έλαια φυτικά, παρθένο αμυγδαλέλαιο, Φουντουκέλαιο, Γράσα βιοµηχανικά, και καρυδέλαιο. Έχει έδρα σε Reus-Tarragona, Ισπανία.

 4. CAKESPACE - PRODUITS BIO

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CAKESPACE - PRODUITS BIO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ευεξία και αναζωογόνηση, Ανθη, Έλαια φυτικά, Ποτά, τροφιμα/ποτα - χονδρικης και λιανικης, Παρασκευή τροφίμων, Ευεξία και αναζωογόνηση, ελαια για μασαζ, και φυσικα καλλυντικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 5. ORIGAÏA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ORIGAÏA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη χειροτεχνίας, Έλαια φυτικά, Είδη χειροτεχνίας, Σαμπουάν, σαπουνοποιια, και Έλαια φυτικά. Έχει έδρα σε Campagne-Lès-Hesdin, Γαλλία.

 6. DARRIAH COMPANY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DARRIAH COMPANY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Μπαχαρικά, Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο, Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Τροπικά φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Θεμιτό εμπόριο, και εξωτικα φρουτα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 7. ECANN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ECANN, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια φυτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μη εδώδιμα έλαια, Προϊόντα ομορφιάς, Τσιγαρόχαρτο, δερματικα καλλυντικα προϊοντα, καλλυντικα βοτανοπωλειου, Μη εδώδιμα έλαια, Προϊόντα ομορφιάς, και Τσιγαρόχαρτο. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 8. VALMAX FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VALMAX FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, γαλα σε σκονη, ελαια, Κραμβέλαιο, Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εκλεκτά προϊόντα delicatessen, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε Mougins, Γαλλία.

 9. SAS SPRAY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SAS SPRAY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλιελαια, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, φυτικα ελαια, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε Grimaud, Γαλλία.

 10. GRALINCO MERCADERÍAS S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRALINCO MERCADERÍAS S.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια φυτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ραφιναρισμένα έλαια, φυτικα εκχυλισματα, βιολογικα λαδια, έλαια σε σκόνη, επεξεργασμένα έλαια, και ιχθυέλαιο. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έλαια φυτικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.204 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες