• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • άρτος- ψωμί

Αποτελέσματα για

Άρτος- ψωμί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WOLF BUTTERBACK KG

  Γερμανία

  Η Wolf ButterBack είναι για περισσότερα από 20 χρόνια παραγωγός κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων άριστης ποιότητας. Η βασική δραστηριότητα είναι η παραγωγή κρουασάν, γεμιστών μπριός και λαχταριστών σνακ με φρέσκο βούτυρο. Με περισσότερους από 500 συνεργάτες στις εγκαταστάσεις παραγωγής και διαχείρισης στο Fürth της Γερμανίας παρασκευάζονται χειροποίητα προϊόντα αρτοποιίας υψηλής ποιότητας. Η χρήση πολυάριθμου ειδικευμένου προσωπικού από τον τομέα της αρτοποιίας σε συνδυασμό με την υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής διασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα. Η εταιρεία βασίζεται στις άριστες πρώτες ύλες. Έτσι, χρησιμοποιείται μόνο βούτυρο κορυφαίας ποιότητας για τις ζύμες και τα φύλλα, ενώ οι γλυκές και αλμυρές γεμίσεις παρασκευάζονται κατά κύριο λόγο σύμφωνα με δοκιμασμένες συνταγές. Οι ζύμες ξεκουράζονται για έως 8 ώρες, ώστε να αναπτυχθούν οι αρωματικές ύλες και το αρτοσκεύασμα να διατηρείται φρέσκο για μεγάλο διάστημα μετά το ψήσιμο. Εδώ και πολλά χρόνια, η επιχείρηση έχει πιστοποιηθεί κατά IFS ως «higher level».

 2. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Γερμανία

  Η Schaaf ήταν πάντα αφοσιωμένη σε όλες τις πτυχές της εξώθησης τροφίμων. Η επιχείρησή μας έχει δύο βασικές ικανότητες: Αφενός αναπτύσσουμε καινοτόμες εφαρμογές για την τεχνολογία εξώθησης τροφίμων και στη συνέχεια τα πλήρη προϊόντα. Αφετέρου σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξωθητήρες τροφίμων και τα σχετικά μηχανήματα που απαιτούνται για την παραγωγή εξωθημένων σνακ, δημητριακών για πρωινό, συν-εξωθημένων προϊόντων, άζυμου άρτου, στιγμιαίων αλεύρων κ.λπ. Παρέχουμε ολοκληρωμένες συστημικές λύσεις με το κλειδί στο χέρι για εξωθημένα τρόφιμα με βάση μια διαδικασία άμεσης επέκτασης. Επιπλέον, οι πιο πρόσφατες εξελίξεις στην πατενταρισμένη τεχνολογία εξώθησης TURBO προέρχονται αποκλειστικά από τη Schaaf. Παραδοσιακά ... ειδικευμένη στην εξώθηση τροφίμων-μαγειρέματος, αναγνωρισμένη παγκοσμίως με τους στόχους των πελατών, καινοτόμος, προσωπικά συνδεδεμένη με τους πελάτες, τους εργαζόμενους και την οικογένεια, ευέλικτη και όμως ... απλή και διαφανής!

 3. EDELWEISS GROUPE

  Γαλλία

 4. DIE MARKENMACHER

  Αυστρία

 5. ZENKAR GIDA

  Τουρκία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. OKIN FRANCE

  Γαλλία

 2. FIRSTFOODS

  Γαλλία

 3. GOURMETBACK GMBH

  Γερμανία

 4. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

  Γερμανία

  Το όνομα ARCTIS αντιπροσωπεύει άριστη ποιότητα προϊόντων. Αυτό το επιτυγχάνουμε για εσάς με ένα συνεργάτη, ο οποίος εδώ και δεκαετίες είναι κορυφαίο όνομα στην αρτοποιία - το φούρνο SEHNE. Διαθέτοντας υψηλά πρότυπα ποιότητας, επιχειρηματικό πνεύμα και οικογενειακό στιλ διοίκησης, η ιδιόκτητη επιχείρηση παράγει αρτοσκευάσματα, τα οποία εδώ και δεκαετίες εξασφαλίζουν διαρκή ικανοποίηση σε εσάς, τους πελάτες μας. Σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο λόγω ...... υψηλής ποιότητας τοπικών και περιφερειακών υλικών προϊόντων, επιλεγμένων από ειδικούς στην ποιότητα.... μιας παραγωγικής διαδικασίας που διαθέτει τα πιο σύγχρονα συστήματα αρτοποιίας, τα οποία επιτρέπουν την ομαλή παραγωγή ακόμα και της συνήθως μεγάλης ποικιλίας παραγωγής.... μιας περίπου 10.000m² επιφάνειας παραγωγής και μιας άνετης, αποδοτικής διάταξης των συστημάτων.... Νέες αγορές συστημάτων που ενσωματώνονται ομαλά και έτσι διασφαλίζουν πάντα βέλτιστη ροή των προϊόντων μέσω της παραγωγικής διαδικασίας.

 5. ACHAIKI PITA

  Ελλάδα

  Από το 1981 η Αχαϊκή Πίτα παράγει καθημερινά χειροποίητες πίτες για σουβλάκι. Με έδρα την Πάτρα, σήμερα αποτελεί το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής ελληνικής πίτας στην Πελοπόννησο. Στοχεύει στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της σε ποιότητα, συνδυασμούς υλικών, μεγεθών πίτας και αρτοσκευασμάτων. H πορεία της εταιρείας μας, ξεκινάει από το 1981 παράγοντας καθημερινά χειροποίητες πίτες για σουβλάκι. Με έδρα την Πάτρα, σήμερα αποτελεί το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής ελληνικής πίτας στην Πελοπόννησο. Το 2016 η Αχαϊκή Πίτα μεταφέρεται σε υπερσύγχρονο κτίριο, με εξελιγμένες παραγωγικές διαδικασίες και μηχανολογικό εξοπλισμό, με αποτέλεσμα την ταχεία ανάπτυξη τόσο του όγκου παραγωγής της, όσο και την απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της, σε ποιότητα, συνδυασμούς υλικών και μεγεθών πίτας και αρτοσκευασμάτων. Τα προϊόντα μας είναι πλασμένα αποκλειστικά στο χέρι, για την ελαστικότητα και την αφράτη αίσθηση που λαχταράμε σε ένα σουβλάκι πίτας. _______________________________________________________________________ Πίτες και Αρτοσκευάσματα Παραδοσιακή ζύμη Ζύμη με αλεύρι ζέας Ζύμη με αλεύρι καλαμποκιού Ζύμη με αλεύρι ολικής άλεσης Ζύμη Volcano * μαύρη ζύμη Δημιουργούμε πίτες σε όλους τους συνδυασμούς υλικών, μεγεθών και αρτοσκευασμάτων. Απογειώνουμε το μενού σας. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Επικοινωνήστε μαζί μας

 1. PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL

  Ιταλία

  Το αρτοποιείο Le Bontà Trecchinesi πωλεί για πάνω από είκοσι χρόνια τα προϊόντα του σε μια πιστή πελατεία με την πάροδο του χρόνου και βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Με την παρόδο των χρόνων, ο φούρνος Le Bonta Trecchinesi έχει διαφοροποιήσει τα προϊόντα του για να μην προσφέρει μόνο ψωμί, αλλά και ψωμί carasau fresa, tozzetti (τραγανά φουντούκια με γλυκάνισο), πίτσες χωρίς ντομάτα και κλασικές πίτσες, panettone, τριμμένη φρυγανιά.

 2. 3 Y INTERNATIONAL SARL

  Γαλλία

 1. SERVEI DOLÇ

  Ισπανία

 2. GRUPO DA CUNHA

  Ισπανία

 3. LEBEMA GMBH

  Γερμανία

 4. TOUFLET BOULANGER

  Γαλλία

 5. BREAD FACTORY PANPIEK

  Πολωνία

 6. MILIA

  Γαλλία

 7. EL HORNICO

  Ισπανία

 8. SAN GIORGIO DI GUERRA R. & C S.N.C

  Ιταλία

 1. BAKKERIJ RUBBENS

  Βέλγιο

 2. SAFA FOOD LTD

  Ιρλανδία

 3. PATISSERIE DUMONT

  Βέλγιο

 4. JOSEPH BRENNANS BAKERIES

  Ιρλανδία

 5. PUR PAIN

  Βέλγιο

 6. OFFICEMENÜ FRESH FOOD AND DELIVERY GMBH

  Αυστρία

 7. PAN DE GOURMET 2006 SL

  Ισπανία

 8. QUITANDA REAL - PÃO DE QUEIJO

  Πορτογαλία

 9. IGNACE

  Βέλγιο

 10. DURUM COMPANY NL B.V.

  Κάτω Χώρες

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Άρτος- ψωμί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

899 επιχειρήσεις