• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • άμυλο και τροφικά άμυλα

Αποτελέσματα για

Άμυλο και τροφικά άμυλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BB WHOLESALE

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η MD Global Trading GmbH παίζει πρωταρχικό ρόλο, σε παγκόσμια κλίμακα, στο εμπόριο χονδρικής, στις εξαγωγές, στον εφοδιασμό και στην διανομή τροφίμων, ποτών ανώτατης ποιότητας και σε προϊόντα τρόπου ζωής. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετική αξία μέσα από μια ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικής τιμές, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση του πελάτη και δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις. H ομάδα μας δραστηριοποιείται σε ένα περιβάλλον που αξιοποιεί ιδιαίτερα την καινοτομία και την υποστήριξη, η ομάδα μας στην MD Global Trading GmbH είναι αφοσιωμένη στην συνεργασία, ανάπτυξη και δημιουργικότητα. Ενισχύουμε τους υπαλλήλους μας ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά, εξασφαλίζοντας πως οι υπηρεσίες μας παραμένουν δυναμικές και κορυφαίες. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική η περιβαλλοντολογική ευθύνη και υιοθετούμε βιώσιμες πρακτικές μέσω της τροφοδοτικής μας αλυσίδας ώστε να μειώσουμε στο ελάχιστο την επίπτωση μας.Επίσης, δεσμευόμαστε ενεργά και συμβάλλουμε στις κοινότητες όπου λειτουργούμε. Στην MD Global Trading GmbH, το όραμα μας είναι να γίνουμε ο κορυφαίος προμηθευτής ανώτερων προϊόντων και υπηρεσιών χονδρικής, προσαρμοσμένοι στις μεταβλητές ανάγκες των πελατών δημιουργώντας βιώσιμη αξία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Είμαστε περήφανοι για τις έγκαιρες μας παραδόσεις, στην διατήρηση συνοχής και στην τήρηση των προθεσμιών, που αποτελούν τις βάσεις κλειδιά της δέσμευσης μας για αριστεία στην βιομηχανία. Επιλέξτε την MD Global Trading GmbH για μια αξιόπιστη και ομαλή εμπειρία στον πορισμό ποιοτικών προϊόντων χονδρικής παγκοσμίως.

 2. FOODCOM S.A.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην βιομηχανία τροφίμων. Ειδικευόμαστε στο εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων.Πρωτεΐνες, φυτικές Πρόσθετα τροφίμων. Η προσφορά στρέφεται σε εταιρείες B2B.Χάρη στην ομάδα μας, η εταιρεία απέκτησε πολλούς πιστούς εμπορικούς εταίρους και επεκτείνεται.Το 2019 αποκτήσαμε το βραβείο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στον τομέα των τροφίμων στην Πολωνία. Σήμερα, η εταιρεία έχει καταχωρηθεί σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, στην Πολωνία, Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία.

 3. AUGUSTE BLOCH

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AUGUSTE BLOCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει έδρα σε Liverdun, Γαλλία.

 4. A.D.E.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία A.D.E.A. ιδρύθηκε το 1933 και κατοχυρώνει γρήγορα την ηγετική της θέση στον τομέα της παραγωγής άμυλο, δεξτρίνης και προπαρασκευαστικών στοιχείων με προορισμό την βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας, για να διευρύνει στην συνέχεια την δραστηριότητα της στους τομείς των τροφίμων, φαρμάκων, χημείας και εστίασης καθώς και στην οργανωμένη διανομή.

 5. CRESPEL & DEITERS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία CRESPEL & DEITERS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει έδρα σε Ibbenbüren, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ARLES AGROALIMENTAIRE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ARLES AGROALIMENTAIRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές αμυλόκολλες, Γαλακτοματοποιητικές ουσίες, Βιομηχανικές αμυλόκολλες, και Γαλακτοματοποιητικές ουσίες. Έχει έδρα σε Rognac Cedex, Γαλλία.

 2. AZELIS UKRAINE LLC.

  Ουκρανία

  Η εταιρεία AZELIS UKRAINE LLC., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστατικά διατροφής, και αμυλα για τροφιμα. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 3. AIPK TRGOVINA D.O.O.

  Κροατία

  Η εταιρεία AIPK TRGOVINA D.O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αμυλο καλαμποκιου, περλιτης, και σιροπια γλυκοζης. Έχει έδρα σε Zagreb, Κροατία.

 4. ROQUETTE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ROQUETTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Άμυλο και τροφικά άμυλα, Προσθετικά τροφίμων, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Άμυλο και τροφικά άμυλα, και Προσθετικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Frankfurt, Γερμανία.

 5. CHP CARBOHYDRATE PIRNA GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία CHP CARBOHYDRATE PIRNA GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Άμυλο και τροφικά άμυλα, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Άμυλο και τροφικά άμυλα, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Rosenberg, Γερμανία.

 1. BASAR TICARET VE GIDA SANAYI A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία BASAR TICARET VE GIDA SANAYI A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αμυλο καλαμποκιου, και αμυλα σιτου. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. POMATRANSPORT

  Γερμανία

  Η εταιρεία POMATRANSPORT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης αμυλων, γλυκοζης και δεξτρινης, εξοπλισμοι ενισχυσης μεταλλικων πλακων για αμαξωματα αυτοκινητων, και Αντιστάσεις με στοιχεία επιφανειακής τοποθέτησης. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 1. FLO SCHWENTER MENTALTRAINING

  Αυστρία

  Η εταιρεία FLO SCHWENTER MENTALTRAINING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Άμυλο και τροφικά άμυλα, Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης, Μελέτες μάρκετινγκ, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Άμυλο και τροφικά άμυλα, Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης, και Μελέτες μάρκετινγκ. Έχει έδρα σε Oberndorf In Tirol, Αυστρία.

 2. CGDA

  Ακτή του Ελεφαντοστού

  Η εταιρεία CGDA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμυλο και τροφικά άμυλα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Άμυλο και τροφικά άμυλα, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

 3. BHONEYB

  Ελβετία

  Η εταιρεία BHONEYB, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει έδρα σε Birmensdorf, Ελβετία.

 4. LYCKEBY AMYLEX, A.S.

  Τσεχία

  Η εταιρεία LYCKEBY AMYLEX, A.S., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές αμυλόκολλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρίζες και βολβοί με άμυλο ή ινουλίνη, Άμυλο και τροφικά άμυλα, Ρίζες και βολβοί με άμυλο ή ινουλίνη, και Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει έδρα σε Horazdovice, Τσεχία.

 5. AVEBE EUROPEAN SALES CENTRE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AVEBE EUROPEAN SALES CENTRE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμυλο και τροφικά άμυλα, και Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει έδρα σε Meerbusch, Γερμανία.

 6. WANDER AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία WANDER AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμυλο και τροφικά άμυλα, και Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει έδρα σε Neuenegg, Ελβετία.

 7. RIXONA B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία RIXONA B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχυλίσματα τροφίμων, και Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει έδρα σε Oostrum Lb, Κάτω Χώρες.

 8. GHISETTI 1870 FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία GHISETTI 1870 FRANCE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμυλο και τροφικά άμυλα, και Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει έδρα σε Le Chene, Γαλλία.

 1. TATE & LYLE NETHERLANDS B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία TATE & LYLE NETHERLANDS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμυλο και τροφικά άμυλα, και Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει έδρα σε Koog Aan De Zaan, Κάτω Χώρες.

 2. SVERIGES STÄRKELSEPROD / LYCKEBY STÄRKELSEN

  Σουηδία

  Η εταιρεία SVERIGES STÄRKELSEPROD / LYCKEBY STÄRKELSEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχυλίσματα τροφίμων, και Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει έδρα σε Karlshamn, Σουηδία.

 3. SÜDSTÄRKE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Γερμανία

  Η εταιρεία SÜDSTÄRKE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμυλο και τροφικά άμυλα, και Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει έδρα σε Schrobenhausen, Γερμανία.

 4. DR. KRÖNER AROMA UND ZUTATEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DR. KRÖNER AROMA UND ZUTATEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμυλο και τροφικά άμυλα, και Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει έδρα σε Ibbenbüren, Γερμανία.

 5. WARTENBERG & CO (FACHGROSSHANDEL MIT ZUCKER U. STÄRKEPRODUKTEN, HANDELSAGENTUR)

  Αυστρία

  Η εταιρεία WARTENBERG & CO (FACHGROSSHANDEL MIT ZUCKER U. STÄRKEPRODUKTEN, HANDELSAGENTUR), είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμυλο και τροφικά άμυλα, και Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 6. S F D LEBENSMITTEL-VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία S F D LEBENSMITTEL-VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμυλο και τροφικά άμυλα, και Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει έδρα σε Potsdam, Γερμανία.

 7. BENDERY STARCH PRODUCTS WORKS

  Μολδαβία

  Η εταιρεία BENDERY STARCH PRODUCTS WORKS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές αμυλόκολλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμυλο και τροφικά άμυλα, και Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει έδρα σε Bendery, Μολδαβία.

 8. ELVA TARBIJATE ÜHISTU

  Εσθονία

  Η εταιρεία ELVA TARBIJATE ÜHISTU, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμυλο και τροφικά άμυλα, και Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει έδρα σε Tartumaa, Εσθονία.

 9. ROQUETTE LAISA ESPANA SA

  Ισπανία

  Η εταιρεία ROQUETTE LAISA ESPANA SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμυλο και τροφικά άμυλα, και Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

 10. LIMEX LEBENSMITTELHANDELSGES. MBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LIMEX LEBENSMITTELHANDELSGES. MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμυλο και τροφικά άμυλα, και Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει έδρα σε Moers, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Άμυλο και τροφικά άμυλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

60 Επιχειρήσεις