Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • άμμος και χαλίκι

Αποτελέσματα για

Άμμος και χαλίκι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η AViTEQ διαθέτει από το 1939 υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες λύσεις συστημάτων δονούμενων μεταφορέων και βιομηχανικών διαδικασιών για διάφορους κλάδους της βιομηχανίας και σάς υποστηρίζει πάντοτε με το παγκόσμιο σέρβις της.

 2. GESER SPEDITION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GESER SPEDITION GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Mintraching, Γερμανία.

 3. DIEBOLD ERDAUFBEREITUNG INH. DANIEL DIEBOLD

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DIEBOLD ERDAUFBEREITUNG INH. DANIEL DIEBOLD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

 4. CEMEX DEUTSCHLAND AG

  Γερμανία

  Παρέχουμε ποιότητα Τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε συνεχείς ελέγχους ποιότητας και η ποιότητα διασφαλίζεται με πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας. Επίσης πληρούν ειδικές απαιτήσεις των εκάστοτε εφαρμογών. Υποσχόμαστε να είμαστε στη διάθεσή σας -Υψηλές απαιτήσεις προϊόντων, σύντομες προθεσμίες παράδοσης και γρήγορη διεκπεραίωση - αυτό είναι το μέτρο αξιολόγησής μας σε καθημερινή βάση. Συμπέρασμα: Υλικά κατασκευής=Ποιότητα=CEMEX. Βρισκόμαστε παντού όπου μάς χρειάζεστε. Σε συνεργασία με τους εταίρους μας διατηρούμε περισσότερα από 100 υποκαταστήματα στη Γερμανία. Οι αυτοκινούμενοι αναμεικτήρες και τα οχήματα σιλό της εταιρείας μας φέρνουν τα προϊόντα μας σε ολόκληρη την ομοσπονδιακή επικράτεια «just in time» στους πελάτες μας. Έτσι είμαστε σε θέση να διεκπεραιώνουμε εμπρόθεσμα και μεγάλες παραγγελίες. Είμαστε μέλος μιας διεθνώς δραστηριοποιούμενης επιχείρησης. Η CEMEX Deutschland AG ανήκει στην CEMEX S. A. B. de C. V., μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη επιχείρηση με έδρα το Monterrey του Μεξικού.

 5. GEKAT ABETE

  Ελλάδα

  Η εταιρεια μας ασχολειται εδω και 20 χρονια με την κατασκευη δημοσιων και ιδιωτικων εργων.Τα τελευταια 10 χρονια εχει δημιουργησει μια συγχρονη λατομικη μοναδα παραγωγης αδρανων υλικων(χαλικι, αμμος, αναμικτο κτλ) που ειναι απαραιτητα στην διαδιακια κατασκευης των περισσοτερων δημοσιων και ιδιωτικων εργων.Η εταιρεια μας εχει την δυνατοτητα να διαθεσει τα προιοντα και τις υπηρεσειες της σε οποιαδηποτε χωρα σε ανταγωνιστικες τιμες και σε αριστη ποιοτητα υλικων.Ειμαστε στην διαθεση σας για οποιαδηποτε πληροφορια.Σας ευχαριστουμε.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ARENAS SILÍCEAS GÓMEZ VALLEJO

  Ισπανία

  Σε εμάς εδώ στην Arenas Silíceas Gómez Vallejo, το κύριο αντικείμενο δραστηριότητάς μας συνίσταται στην εξόρυξη και παραγωγή πυριτικής άμμου σε όλες τις μορφές της: πλυμένη, διαμετρημένη και ξηρή. Επίσης, ασχολούμαστε με το εμπόριο που καταλαμβάνει ευνοϊκή θέση στην τοπική και διεθνή αγορά χάρη στη μεγάλη πείρα μας.

 2. SACO ALBA

  Ισπανία

  Η Saco Alba, S.L. είναι μια εταιρεία εξόρυξης, συσκευασίας και εμπορίας αδρανών και δομικών υλικών. Έχει ιδιόκτητο λατομείο, αλλά και άριστη υποδομή για τη διανομή των προϊόντων της. Η ποιότητα της άμμου για τσιντσιλά καθώς και η άριστη διαχείριση την καθιστά ηγετική επιχείρηση ικανή να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της. Μπορείτε να εμπιστευθείτε για τις παραγγελίες σας σε υλικά την Saco Alba, S.L.

 3. ARIDOS DE SALVATIERRA

  Ισπανία

  Εργοστάσιο σύνθλιψης αδρανών υλικών και παράγωγων υλικών σε ρολό για την κατασκευή οδών από άσφαλτο και με επιστρώσεις, καθώς και για εφαρμογές κηπουρικής, αρχιτεκτονικής πεδίου, επενδύσεων και βεράντων.

 4. MULTI-MIN (EGYPT) FOR MINING

  Αίγυπτος

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην εξόρυξη πρώτων υλών για γυαλί, κεραμικά, βαφές, πυριτικές ενώσεις και τσιμέντο, όπως η πυριτική άμμος, ο ασβεστόλιθος, ο δολομίτης, ο καολίνης και το γύψος.

 5. ERIŞSAN BETON VE KUM SAN. A.Ş.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ERIŞSAN BETON VE KUM SAN. A.Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 1. DORMANN GMBH & CO.

  Γερμανία

  Η εταιρεία DORMANN GMBH & CO., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Eggolsheim, Γερμανία.

 2. KIESWERK MENNEKE KARLS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KIESWERK MENNEKE KARLS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Brietlingen, Γερμανία.

 1. MSIS-GROUP

  Γαλλία

  Η εταιρεία MSIS-GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πυριτική άμμος, Πυριτική άμμος, και διοξειδιο πυριτιου. Έχει έδρα σε Strasbourg, Γαλλία.

 2. HEIDELBERGER BETON GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HEIDELBERGER BETON GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

 3. BOUWMATERIALEN WILLY CLYMANS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BOUWMATERIALEN WILLY CLYMANS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Άμμος και χαλίκι, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, υλικα κατασκευων, Άμμος και χαλίκι, και χειραμαξες. Έχει έδρα σε Tisselt, Βέλγιο.

 4. SATIC - MINERA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SATIC - MINERA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλίκι ψιλό, ασβεστιο, και δολομιτης. Έχει έδρα σε Antwerpen, Βέλγιο.

 5. ZSCHAITZER SAND- UND KIESGRUBEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZSCHAITZER SAND- UND KIESGRUBEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Döbeln, Γερμανία.

 6. CARRIÈRES FEIDT LUXEMBOURG

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία CARRIÈRES FEIDT LUXEMBOURG, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πέτρινες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, πετρινα δαπεδα, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Folschette, Λουξεμβούργο.

 7. LUCKAUER BETONWERK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία LUCKAUER BETONWERK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Luckau, Γερμανία.

 8. TRANSPORTBEDRIJF SCHOPMAN

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία TRANSPORTBEDRIJF SCHOPMAN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Αποθήκευση- υπηρεσίες, αποκομιδη απορριμματων, Άμμος και χαλίκι, και Αποθήκευση- υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Oldenzaal, Κάτω Χώρες.

 1. OTTO DÖRNER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία OTTO DÖRNER GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά υλικά, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Άμμος και χαλίκι, Οικοδομικά υλικά, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, ανακυκλωση χαρτιου, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 2. HOFMANN ESTRICH & BELAG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία HOFMANN ESTRICH & BELAG GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Kall, Γερμανία.

 3. TRANSPORTBEDRIJF VAN LEUSDEN

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία TRANSPORTBEDRIJF VAN LEUSDEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Άμμος και χαλίκι, και μεταφορα αποβλητων. Έχει έδρα σε Wageningen, Κάτω Χώρες.

 4. THOLEN GRONDWERKEN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία THOLEN GRONDWERKEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Άμμος και χαλίκι, και κατεδαφισεις κτηριων. Έχει έδρα σε Bocholt, Βέλγιο.

 5. SCHAUWVLIEGHE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SCHAUWVLIEGHE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμπορευματοποιηση γρανιτη, και Πυριτική άμμος. Έχει έδρα σε Gent, Βέλγιο.

 6. ELLERBROCK ERDBAU UND FUHRBETRIEB GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ELLERBROCK ERDBAU UND FUHRBETRIEB GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Bargteheide, Γερμανία.

 7. P.H.U. LESZCZYŃSKI

  Πολωνία

  Η εταιρεία P.H.U. LESZCZYŃSKI, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκράματα - δομικά και δημοσίων έργων, επεξεργασια πετρωματων, χωματουργικες εργασιες, και ισοπεδωσεις. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

 8. GRINDSPLIT-DISCOUNTER

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία GRINDSPLIT-DISCOUNTER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Hazerswoude-Dorp Nederland, Κάτω Χώρες.

 9. CONECO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CONECO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανυδρος ασβεστης, σιδηρουργικα προϊοντα, και αμμος, χαλικι και σκυρα για εργα οδοστρωσης. Έχει έδρα σε Ham-sur-Heure, Βέλγιο.

 10. REOR -TS BCN SLU

  Ισπανία

  Η εταιρεία REOR -TS BCN SLU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Mataró Barcelona, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Άμμος και χαλίκι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.881 Επιχειρήσεις