• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός
  1. SRC SYSTEMS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία SRC SYSTEMS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ipswich, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. PACK - F.A.G. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PACK - F.A.G. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bussero, Ιταλία.

  3. GUANGZHOU GIANT PACKAGING MACHINERY CO., LTD

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία GUANGZHOU GIANT PACKAGING MACHINERY CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα για την παραγωγη συσκευασιων απο χαρτονι. Έχει έδρα σε Guangzhou, Ηνωμένες Πολιτείες.

  4. SHADOW DI PEZZOTTA GERARDO

    Ιταλία

    Η εταιρεία SHADOW DI PEZZOTTA GERARDO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει έδρα σε Lurano, Ιταλία.

  5. L.H. TRADING S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MARANTA RENATO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MARANTA RENATO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Provaglio D'iseo, Ιταλία.

  2. ALTINI COMUNICAZIONI GRAFICHE DI ALBERTO ALTINI

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALTINI COMUNICAZIONI GRAFICHE DI ALBERTO ALTINI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Lainate, Ιταλία.

  3. MG PUBBLICITA' DI D'NGIOLELL MARILENA

    Ιταλία

  4. KAPPADUE

    Ιταλία

    Η εταιρεία KAPPADUE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Loria, Ιταλία.

  5. PARMACOPY S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PARMACOPY S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Parma, Ιταλία.

  1. ZENDEN DI CHIAPPARELLO FILIPPO

    Ιταλία

  2. GRAFICA2011

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRAFICA2011, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα και εξοπλισμοι ψηφιακης εκτυπωσης, εμπριμε ενδυματα, πρακτορεια τυπου - φωτογραφιας, και γραφεια τυπου. Έχει έδρα σε Palermo, Ιταλία.

  1. NUOVA CASTAGNOLI S.R.L.

    Ιταλία

  2. EMME EMME DI CETIN MASSIMO

    Ιταλία

    Η εταιρεία EMME EMME DI CETIN MASSIMO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. PAPIRFLEX S.R.L.

    Ιταλία

  4. FRANCHELLUCCI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRANCHELLUCCI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γκαλερί, έργα τέχνης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Porto Sant'elpidio, Ιταλία.

  5. ASSGRAF TRIVENETA S.R.L.

    Ιταλία

  6. TREDIGRAPH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TREDIGRAPH S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Spilamberto, Ιταλία.

  7. ARTI GRAFICHE LICENZIATO DI RAFFAELE E ALESSANDRO

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARTI GRAFICHE LICENZIATO DI RAFFAELE E ALESSANDRO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Napoli, Ιταλία.

  8. WALBER S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία WALBER S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Torino, Ιταλία.

  1. TIPOGRAFIA GALLI S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIPOGRAFIA GALLI S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Mantova, Ιταλία.

  2. DG IDEA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DG IDEA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Caresanablot, Ιταλία.

  3. GRAFIMEC S.R.L.

    Ιταλία

  4. XTYPE ARTI GRAFICHE SI VALSESIA GIANLUCA

    Ιταλία

    Η εταιρεία XTYPE ARTI GRAFICHE SI VALSESIA GIANLUCA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Borgomanero, Ιταλία.

  5. FEDERICO GRAFICA DI FEDERICO GIULIO MARIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία FEDERICO GRAFICA DI FEDERICO GIULIO MARIA, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Rescaldina, Ιταλία.

  6. I&C S.A.S. DI CONSELVAN SANTE E C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία I&C S.A.S. DI CONSELVAN SANTE E C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Τυπογραφικοί χαρακτήρες. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  7. STAMPA 2009 DI BORRONI MARCO ANDREA

    Ιταλία

    Η εταιρεία STAMPA 2009 DI BORRONI MARCO ANDREA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Azzate, Ιταλία.

  8. P.B. PRINT S.N.C. DI PONCHIA FRANCO E BETTO ROBERTO

    Ιταλία

  9. ABI ZETA S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ABI ZETA S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bagnatica, Ιταλία.

  10. TIPOLITO FINAZZI DI FINAZZI GIANPAOLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIPOLITO FINAZZI DI FINAZZI GIANPAOLO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Palosco, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν