• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μανιτάρια

Αποτελέσματα για

Μανιτάρια

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. PANFRUIT

    Ουκρανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PANFRUIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μούρα, Φρούτα αφυδατωμένα, Λαχανικά αφυδατωμένα, Τρόφιμα βιολογικά, Σούπες, Μανιτάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μούρα, και Κατεψυγμένοι καρποί. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

  2. HAYGER MANTAR

    Τουρκία

    Η εταιρεία HAYGER MANTAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δώρα επιχειρήσεων, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Δώρα επιχειρήσεων, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, επαγγελματικά δώρα για επιχειρήσεις, και αποξηραμενα μανιταρια. Έχει έδρα σε Saraykoy, Τουρκία.

  3. O SÍTIO DOS COGUMELOS, LDA.

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία O SÍTIO DOS COGUMELOS, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανιταρια, και μανιταρια πλευροτους. Έχει έδρα σε Vila Meã, Πορτογαλία.

  4. AGRINOON (FUJIAN) ECOLOGICAL AGRICULTURE COMPANY LIMITED

    Κίνα

    Η εταιρεία AGRINOON (FUJIAN) ECOLOGICAL AGRICULTURE COMPANY LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανιταρια, και Άγρια φρέσκα μανιτάρια. Έχει έδρα σε xiamen, Κίνα.

  5. ABANAFRUIT

    Ισπανία

    Η εταιρεία ABANAFRUIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανιταρια, και λαχανικα. Έχει έδρα σε madrid, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EUROPPOL PUH. KARPY, SZPARAGI, GRZYBY - EXPORT-IMPORT. WITKOWSKI P.

    Πολωνία

    Η εταιρεία EUROPPOL PUH. KARPY, SZPARAGI, GRZYBY - EXPORT-IMPORT. WITKOWSKI P., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σπαραγγια, και μανιταρια. Έχει έδρα σε Wolsztyn, Πολωνία.

  2. GRZYBY LEŚNE

    Πολωνία

    Η εταιρεία GRZYBY LEŚNE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανιταρια, και φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Białystok, Πολωνία.

  3. FRESH, DRY AND FROZEN BULGARIA MUSHROOMS CO, LTD

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία FRESH, DRY AND FROZEN BULGARIA MUSHROOMS CO, LTD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, μανιταρια μπολετους, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

  4. CHAMPINI EUROPEAN TRADE

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η CHAMPINI ιδρύθηκε το 2004 και βρίσκεται από τότε στο ιδιόκτητο κτίριο της εταιρείας στην Πολωνία, στην πόλη Blizanów, συμπεριλαμβάνοντας ψυκτικό αποθηκευτικό χώρο, ράμπες φόρτωσης, έναν παραγωγικό χώρο για ξεφλουδισμένα λαχανικά και έναν χώρο γραφείων. Πάθος μας τα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και μανιτάρια. Το βέλτιστο κλίμα με τις εδαφικές συνθήκες της κεντρικής Πολωνίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε προϊόντα πρώτης κατηγορίας σε όλους τους πελάτες μας χονδρικής στην Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη. Επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα και στην φρεσκάδα. Συνεπώς, η προτίμηση μας είναι οι κοντινές μεταφορικές αποστάσεις. Η πλειονότητα των προμηθευτών μας είναι ντόπιοι, πιστοποιημένοι γεωργοί ή ομάδες παραγωγών που συνεργάζονται μαζί μας με επιτυχία ήδη εδώ και πολλά χρόνια. Εφόσον η φρεσκάδα είναι ότι πιο σημαντικό στον τομέα μας, τηρούμε την αρχή "Just-In-Time” (πάνω στην ώρα). Δεν αποθηκεύουμε συνήθως τα προϊόντα. Οτι αγοράζετε προκύπτει από πρόσφατη συγκομιδή στο χωράφι ώστε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν την φρεσκάδα του προϊόντος. Για αυτόν τον λόγο, μπορούμε να λάβουμε την παραγγελία σας, να αγοράσουμε, συγκεντρώσουμε, φορτώσουμε και μεταφέρουμε τα εμπορεύματα σας σε λιγότερο από 48 ώρες. Η εξυπηρέτηση αποτελεί την δεύτερη μας προτεραιότητα και έτσι φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε πάντα επαγγελματική εξυπηρέτηση. Για αυτό και διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο φορτηγών -ψυγείων και ρυμουλκών που εξασφαλίζουν την αδιάκοπη ψυκτική αλυσίδα. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι υπερβολικά μεγαλύτερη από την ικανότητα του στόλου μας, συνεργαζόμαστε με επώνυμους μεταφορείς εδώ και πολλά χρόνια.

  5. TRO-KOST GEMÜSETROCKNUNGS- UND NAHRUNGSMITTEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TRO-Kost GmbH είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς αποξηραμένων λαχανικών, αρωματικών βοτάνων και μανιταριών για τη βιομηχανία τροφίμων, ζωοτροφών και φαρμάκων. Οι πελάτες μας μπορούν να προσδοκούν από εμάς άριστη ποιότητα σε ελκυστικές και προσιτές τιμές. Ανάλογα με τη ζήτηση διαθέτουμε διάφορες κοπές (νιφάδες, κύβοι, κόκκοι, σκόνη) ή εξατομικευμένα μείγματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και τις συνταγές. Από την καλλιέργεια και την επιβελτίωση έως την αποστολή σάς παρέχουμε τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή.

  1. HANDELS UND DIENSTLEISTUNGSUNTERNEHMEN WOGA

    Πολωνία

    Η εταιρεία HANDELS UND DIENSTLEISTUNGSUNTERNEHMEN WOGA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανιταρια χονδρικης. Έχει έδρα σε Wolsztyn, Πολωνία.

  2. LLC FAMILY FRUITS

    Ουκρανία

    Η εταιρεία LLC FAMILY FRUITS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μούρα, Παξιμάδια, Μούρα, Παξιμάδια, Κατεψυγμένοι καρποί, και Μανιτάρια και καρπούς. Έχει έδρα σε Korolevo, Ουκρανία.

  1. KONKORDIA FOOD

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία KONKORDIA FOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποξηραμενα μανιταρια, κατεψυγμενα μανιταρια, και καρυδια. Έχει έδρα σε Bitola, Βόρεια Μακεδονία.

  2. MILANO FUNGHI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία MILANO FUNGHI SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανιταρια μπολετους, και Αποξηραμένα μανιτάρια. Έχει έδρα σε Rozzano, Ιταλία.

  3. FORBER GROUP OÜ

    Εσθονία

    Η εταιρεία FORBER GROUP OÜ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένοι καρποί, και Αποξηραμένα μανιτάρια. Έχει έδρα σε Kohila, Εσθονία.

  4. FUNGHITALY DI DAVIDE POGGIO & C. SNC

    Ιταλία

    Η εταιρεία FUNGHITALY DI DAVIDE POGGIO & C. SNC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανιταρια χονδρικης, κατεψυγμενα μανιταρια, και αποξηραμενα μανιταρια. Έχει έδρα σε Alessandria, Ιταλία.

  5. PEMACON SP. Z O. O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία PEMACON SP. Z O. O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρουτα και λαχανικα, λαχανικα χονδρικης, και μανιταρια χονδρικης. Έχει έδρα σε Mysiadło, Πολωνία.

  6. TITAN LIMITED D.O.O.

    Μαυροβούνιο

    Η εταιρεία TITAN LIMITED D.O.O., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγορά κορμών, φρουτα του δασους, και φρεσκα μανιταρια. Έχει έδρα σε Podgorica, Μαυροβούνιο.

  7. MONTETECHNOLOGY

    Μαυροβούνιο

    Η εταιρεία MONTETECHNOLOGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανιταρια χονδρικης, Άγρια φρέσκα μανιτάρια, και κατεψυγμενα μανιταρια. Έχει έδρα σε Spuz, Μαυροβούνιο.

  8. AKYA MANTAR

    Τουρκία

    Η εταιρεία AKYA MANTAR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα μανιταρια, και κατεψυγμενα μανιταρια. Έχει έδρα σε Tekirdag, Τουρκία.

  1. NEDKOV CONSULTING

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία NEDKOV CONSULTING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άγρια φρέσκα μανιτάρια. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

  2. MES MUSHROOM

    Τουρκία

    Η εταιρεία MES MUSHROOM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φελλός - προϊόντα, Φελλός - προϊόντα, και κατεψυγμενα μανιταρια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. HDN FOOD LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία HDN FOOD LTD, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανιταρια σιτακε, και κονσερβες τροφιμων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Xuchang, Κίνα.

  4. SC ALIRO-BIOFUNGHI SRL

    Ρουμανία

    Η εταιρεία SC ALIRO-BIOFUNGHI SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανιταρια χονδρικης, και κατεψυγμενα μανιταρια. Έχει έδρα σε BEIUS, Ρουμανία.

  5. GREEN BEAN

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Green Bean είναι μια εταιρεία πώλησης χονδρικής με έδρα κοντά στην Wroclaw, στην Πολωνία. Δραστηριοποιείται στον τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, βρίσκεται επίσης στους χώρους των κατεψυγμένων λαχανικών και φρούτων, αποξηραμένων φρούτων, κλασικών και οργανικών προϊόντων, μανιταριών, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι - Εισαγωγές-εξαγωγές. Παραδίδουμε φρούτα και λαχανικά, προσφέροντας στους πελάτες μας φρέσκα προϊόντα, ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  6. PAPRIKA

    Ελλάδα

    ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Ξερά κρεμμύδια (λευκά και κόκκινα), σκόρδα τομάτες, αγγούρια, μελιτζάνες, πρασινάδες όπως άνιθο, μαϊδανό, σέλινο, λάχανα, κουνουπίδια, μπρόκολα. Ροδάκινα λεμονάτα, καρπούζια, πεπόνια, σταφύλια επιτραπέζια και κρασοστάφυλα. ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΈΣ: Πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια, ροδάκινα, νεκταρίνια, σταφύλι σταφίδα, πατάτες, μανιτάρια πλευρώτους.