• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μέλι

Αποτελέσματα για

Μέλι

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. AZIENDA AGRARIA BEVILACQUA

    Ιταλία

    Η εταιρεία AZIENDA AGRARIA BEVILACQUA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μέλι, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, λιανική πώληση, και ροδακινα. Έχει έδρα σε Fano, Ιταλία.

  2. TANDIS TRADING CO.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TANDIS TRADING CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, παραγωγη και μεταποιηση μελιου, συσκευασια ξηρων καρπων, και φρεσκα φρουτα. Έχει έδρα σε Terni, Ιταλία.

  3. ALMAWADAH DATES COMPANY

    Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

    Η εταιρεία ALMAWADAH DATES COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, αποξηραμενα φρουτα, ξηροι καρποι σε κονσερβα με μελι, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Sharja, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

  4. NESPAR AGRICULTURAL COOPERATIVE OF CHRISOCHORI

    Ελλάδα

    Ο αγροτικός συνεταιρισμός NESPAR ιδρύθηκε το 1994 από μια ομάδα παραγωγών της περιοχής Χρυσοχωρίου του Δήμου Νέστου. Αρχικά ο συνεταιρισμός αποτελούνταν από 40 παραγωγούς και οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις έφταναν τα 762 στρέμματα. Σκοπός της ίδρυσης του συνεταιρισμού NESPAR ήταν η καλύτερη διαχείριση των καλλιεργειών, η πιο οργανωμένη διάθεση των φρέσκων σπαραγγιών των παραγωγών. Οκτώ χρόνια αργότερα, έχοντας εδραιώσει ένα πολύ καλό όνομα για το σπαράγγι NESPAR στην Ευρωπαϊκή αγορά καθώς και μετά από πειράματα που έγιναν στην περιοχή, ο συνεταιρισμός αποφάσισε το 2002 να ανοίξει τους ορίζοντές του εισάγοντας στην παραγωγή και προώθηση την καλλιέργεια του ακτινίδιου. Τα πειράματα έδειξαν ότι η περιοχή του Νέστου είναι ιδανική κλιματολογικά αλλά και εδαφικά για αυτή την καλλιέργεια. Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των ποιοτικών προϊόντων του Nespar οδήγησαν τα μέλη το 2011 στην επέκταση των ήδη υπαρχόντων καλλιεργειών καθώς και στην είσοδο 2 νέων προϊόντων, αυτή του βερίκοκου και του δαμάσκηνου. Η παραγωγή το 2013 έφτασε το 2.413.000 Kg φρέσκων λαχανικών και φρούτων.