• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Διανομέας - Γαλλία

ΓαλλίαΔιανομέας
  1. AIC-SOLUTIONS GRAND FORMAT

    Γαλλία

    Η εταιρεία AIC-SOLUTIONS GRAND FORMAT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιογραφοι, χαρτι για plotter - μεγαλα μεγεθη, και επισκευη σχεδιογραφων (plotter). Έχει έδρα σε Ennezat, Γαλλία.

  2. GED SYSTEM

    Γαλλία

    Η εταιρεία GED SYSTEM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτοτυπικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Neuilly Plaisance, Γαλλία.

  3. MAFIM

    Γαλλία

    MAFIM, εταιρεία που ειδικεύεται στην μεταποίηση χαρτιού, αποκλειστικός διανομέας για τη Γαλλία της μάρκας KORA PACKMAT από το 1990 σας παρουσιάζει τους τροφοδότες – αποστοιβακτές της και τα μηχανήματα συσκευασίας για επίπεδα προϊόντα (τύπου γραμματοσήμων ή ευχετήριων καρτών). Τα γερμανικά μηχανήματα κατασκευής μας υψηλής ποιότητας είναι κατάλληλα για όλους τους βιομηχανικούς τομείς όπως φαρμακεία, ξύλο ή γεωργικά τρόφιμα κλπ. Η γκάμα μας διατίθεται σε τυποποιημένα ή κατά παραγγελία προϊόντα με τριβή, αναρρόφηση, σε πασσάλους, pick and place και με πένσα. Μπορούμε να προσφέρουμε μεμονωμένους τροφοδότες ή / και πλατφόρμες για την ομαδοποίηση των προϊόντων με συγκόλληση ακριβείας ενός προϊόντος σε άλλο ή τροφοδότες με μηχάνημα ετικέτας, εκτύπωση inkjet, φωτογραφική μηχανή και έλεγχο με κάμερα και απόρριψη των μη συμμορφούμενων. Οι τροφοδότες μας μπορούν να πωληθούν ξεχωριστά για να ενσωματωθούν σε όλους τους τύπους υλικών οποιουδήποτε κατασκευαστή.

  4. THIEME SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία THIEME SAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μεταξοτυπία - βιομηχανική, κατεργασια πολυουρεθανης, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, και Μεταξοτυπία - βιομηχανική. Έχει έδρα σε Illkirch Graffenstaden, Γαλλία.

  5. MAD SOFT

    Γαλλία

    Η εταιρεία MAD SOFT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, ετικετες, και τοποθετηση ετικετας. Έχει έδρα σε Dourdan, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EAG

    Γαλλία

    Η εταιρεία EAG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα και εξοπλισμοι εκτυπωσεων. Έχει έδρα σε Hallencourt, Γαλλία.

  2. PAPETERIE DE PICARDIE CHAMPAGNE ARDENNES

    Γαλλία

  3. SIPROUDHIS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SIPROUDHIS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυπογραφία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Saint-cyr-sur-loire, Γαλλία.