• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία - Έμπορος Χονδρικής - Ακτή Του Ελεφαντοστού

Ακτή του ΕλεφαντοστούΈμπορος χονδρικής
  1. PRIME PRESTIGE IMPORT-EXPORT

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η PRIME PRESTIGE, με έδρα την πόλη Αμπιτζάν στην Ακτή του Ελεφαντοστού, είναι μια επιχείριση τροφίμων που ειδικεύεται στο εγχώριο και διεθνές εμπόριο πρώτων υλών. Διαθέτουμε αλυσίδα εφοδιασμού σε όλη την Ακτή του Ελεφαντοστού καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της (Λιβερία, Γκάνα) αλλά και έναν ισχυρό δίκτυο εμπορίου προς τις διεθνείς αγορές. Η επιχείρηση μας ηγείται στην αγορά και στο εμπόριο πρώτων υλών και προϊόντων διατροφής στην Ακτή του Ελεφαντοστού με προορισμό τις διεθνείς αγορές. Εμπορευόμαστε και εξάγουμε χεβέα, καρύδι κάσιους, μάνγκο, ανανά, μπανάνες, κόλα και άλλα είδη κατόπιν αίτησης. Ελέγχουμε όλες τις αλυσίδες της δραστηριότητας μας: αγορά στους χώρους μας, διαμετακόμιση και εκτελωνισμοί, εξαγωγή και πώληση στις διεθνείς αγορές. Η εμπορική μας ομάδα θα είναι σε θέση να σας απαντήσει το συντομότερο προκειμένου να σας ικανοποιήσει.

  2. AMS-CI

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία AMS-CI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  3. GRAND'COLORS SYSTEM DISTRIBUTION

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία GRAND'COLORS SYSTEM DISTRIBUTION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Cote D'ivoire /abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  4. IVOIRE EXPRESS NÉGOCE

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία IVOIRE EXPRESS NÉGOCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε ABIDJAN, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  5. V.G SERVICES

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία V.G SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ETS AKS AGRO SARL

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία ETS AKS AGRO SARL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία - Έμπορος Χονδρικής - Ακτή Του Ελεφαντοστού

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ