• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία - Ακτή Του Ελεφαντοστού

Ακτή του Ελεφαντοστού
  1. PRIME PRESTIGE IMPORT-EXPORT

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η PRIME PRESTIGE, με έδρα την πόλη Αμπιτζάν στην Ακτή του Ελεφαντοστού, είναι μια επιχείριση τροφίμων που ειδικεύεται στο εγχώριο και διεθνές εμπόριο πρώτων υλών. Διαθέτουμε αλυσίδα εφοδιασμού σε όλη την Ακτή του Ελεφαντοστού καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της (Λιβερία, Γκάνα) αλλά και έναν ισχυρό δίκτυο εμπορίου προς τις διεθνείς αγορές. Η επιχείρηση μας ηγείται στην αγορά και στο εμπόριο πρώτων υλών και προϊόντων διατροφής στην Ακτή του Ελεφαντοστού με προορισμό τις διεθνείς αγορές. Εμπορευόμαστε και εξάγουμε χεβέα, καρύδι κάσιους, μάνγκο, ανανά, μπανάνες, κόλα και άλλα είδη κατόπιν αίτησης. Ελέγχουμε όλες τις αλυσίδες της δραστηριότητας μας: αγορά στους χώρους μας, διαμετακόμιση και εκτελωνισμοί, εξαγωγή και πώληση στις διεθνείς αγορές. Η εμπορική μας ομάδα θα είναι σε θέση να σας απαντήσει το συντομότερο προκειμένου να σας ικανοποιήσει.

  2. AMS-CI

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία AMS-CI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  3. AGRO-TECH CÔTE D'IVOIRE

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία AGRO-TECH CÔTE D'IVOIRE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, τροφες για ζωα, αγροτικα εξαρτηματα, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  4. GRAND'COLORS SYSTEM DISTRIBUTION

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία GRAND'COLORS SYSTEM DISTRIBUTION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Cote D'ivoire /abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  5. CABINET BA S.B. D'EXPERTISE EN CAFÉ-CACAO

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία CABINET BA S.B. D'EXPERTISE EN CAFÉ-CACAO, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Abidjan 19, Ακτή του Ελεφαντοστού.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CGDA

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία CGDA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμυλο και τροφικά άμυλα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Άμυλο και τροφικά άμυλα, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  2. TEL IVOIRE AFRIQUE

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία TEL IVOIRE AFRIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  3. SAIEPA SARL

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία SAIEPA SARL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  4. MAX & FAMILY

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία MAX & FAMILY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, αλευρι σουσαμιου, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  5. CAEDAM

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία CAEDAM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Djeblin, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  1. I2T

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία I2T, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λατεξ. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  2. IVOIRE EXPRESS NÉGOCE

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία IVOIRE EXPRESS NÉGOCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε ABIDJAN, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  1. V.G SERVICES

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία V.G SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  2. SBN INTERNATIONAL

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία SBN INTERNATIONAL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφορολόγητα - διεθνές εμπόριο, και Αφορολόγητα - διεθνές εμπόριο. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  3. ETS AKS AGRO SARL

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία ETS AKS AGRO SARL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  4. JOSHUA CONSULTING

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία JOSHUA CONSULTING, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  5. BCD TRADING

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία BCD TRADING, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  6. SIGMA INTER

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία SIGMA INTER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.