TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT IKE

Ελλάδα

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT IKE

Κατασκευαστική επιχείρηση με ίδρυση το 1997 και πολυετή εμπειρία στην τομέα μηχανημάτων και εξοπλισμού σφαγείων και μονάδων επεξεργασίας κρέατος. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη διακίνηση κρέατος που συμπεριλαμβάνουν συστήματα εναέριων γραμμών μεταφοράς, τροχαλιοφόρα τσιγκέλια, υδραυλικό βραχίονα μεταφόρτωσης κρέατος, ειδικές συνδέσεις με φορτηγά-ψυγεία και με ασανσέρ κλπ. Κατασκευάζουμε υψηλής ποιότητας και αντοχής εξοπλισμούς σε ασυναγώνιστες τιμές. Στα προϊόντα μας συγκαταλέγονται επίσης το μηχάνημα αποτρίχωσης χοίρων, συστήματα υγιεινής (αποστειρωτήρες εργαλείων, μηχανές πλύσης μποτών) και επεξεργασίας παραπροϊόντων, καθώς και ανοξείδωτες κατασκευές όπως καρότσια INOX, πλατφόρμες και πάγκοι εργασίας, ηλεκτρονικοί ζυγοί ράγας, ζυμωτήρια κρέατος. Είμαστε η πρώτη εταιρεία στα Βαλκάνια που σχεδίασε και κατασκεύασε το δικό της μοντέλο μηχανής αναισθητοποίησης χοίρων με διοξείδιο του άνθρακα CO2, το οποίο βελτιώνει την ποιότητα του παραγώμενου κρέατος και αυξάνει τον τζίρο των σφαγείων που το χρησιμοποιούν.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Ελλάδα

Τα τροχαλιοφόρα τσιγκέλια αφαίμαξης αιγοπροβάτων προορίζονται για χρήση πάνω σε σωληνωτή τροχιά Φ60. Το φορείο κατασκευάζεται από χυτό αλουμίνιο ειδικά κατεργασμένο για μέγιστη αντοχή στην υγρασία. Το σύστημα αγκίστρωσης (κρίκος) κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα A304L. Η κίνηση γίνεται με ράουλο από χάλυβα γαλβανισμένο εν θερμώ και δύο ανοξείδωτα ρουλεμάν 6001RS υψηλής ποιότητας και αντοχής για τη διευκόλυνση της μετακίνησης του σφάγιου.

Ελλάδα

Το μηχάνημα προορίζεται για την αναισθητοποίηση των χοίρων με χρήση διοξειδίου του άνθρακα CO2, σύμφωνα με τους κανονισμούς για υπεύθυνη μεταχείριση των ζώων πριν από τη σφαγή. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και γαλβανισμένο εν θερμώ χάλυβα σύμφωνα με όλα τα απαραίτητα πρότυπα. Τα ζώα χωρίζονται σε ομάδες των πέντα και οδηγούνται μηχανικά στον κλωβό αναισθητοποίησης ο οποίος κατεβαίνει μέσα στον υπόγειο θάλαμο με το διοξείδιο του άνθρακα CO2. Με το πέρας της διαδικασίας, ο κλωβός με τους αναισθητοποιημένους χοίρους ανεβαίνει αυτόματα και οι αναισθητοποιημένοι χοίροι αφαιρούνται από τον αυτόν μηχανικά και αποστέλλονται για περαιτέρω επεξεργασία. Δυναμικότητα του μηχανήματος: έως και 100 γουρούνια ανά ώρα. Βίντεο μηχανήματος σε λειτουργία: https://www.youtube.com/watch?v=shRsWn7EqK4

Ελλάδα

Το μηχάνημα προορίζεται για τον καθαρισμό των στομαχιών (λευκών εντοσθίων) των χοίρων ή βοδινών. Τα στομάχια εισέρχονται από την πάνω πόρτα του μηχανήματος. Ο θάλαμος γεμίζει με νερό από παροχή 3/4″ 4bar. Η διαδικασία πλυσίματος ξεκινά με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα στομάχια περιστρέφονται πάνω στον κεντρικό δίσκο και πιέζονται στα τοιχώματα λόγω φυγόκεντρου δύναμης. Η ταχύτητα περιστροφής του μοτέρ ρυθμίζεται με τη χρήση ινβέρτερ. Στο τέλος της διαδικασίας, ανοίγει η βάνα αποχέτευσης για να αδειάσει το νερό και τα καθαρά πλέον στομάχια αφαιρούνται από την πλαϊνή πόρτα. Το μηχάνημα αποτελείται από ανοξείδωτη βάση με δίσκο περιστροφής, θάλαμο πλυσίματος με χειροκίνητη πόρτα, άνω πόρτα και πίνακα αυτοματισμού. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Ισχύς 9.6kW Τάση λειτουργίας 380V Τάση χειριστηρίου 24V Παροχή νερού ¾” 4 bar Αποχέτευση 4” Δυναμικότητα 120 kg/φορτίο, 850 kg/ώρα

Ελλάδα

Οι γραμμές διακίνησης κρέατος τύπου Βi-rail έχουν σχεδιαστεί για τη μεταφορά κρέατος σε σφαγεία και μονάδες επεξεργασίας κρέατος. Το σύστημα αποτελείται από ευθεία γραμμή αλουμινίου διπλού προφίλ, καθώς και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για τη στήριξη της κατασκευής και τις αναγκαίες διακλαδώσεις αλλαγής κατεύθυνσης του φορτίου. Είναι κατασκευασμένες από ειδικό αντιδιαβρωτικό κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής. Σε συνδυασμό με τα τροχαλιοφόρα τσιγκέλια μεταφοράς κρέατος παρέχει εξαιρετική ευκολία στη διακίνηση φορτίου. Η μηδενική απαιτούμενη συντήρηση, η ευκολία στη μετακίνηση του φορτίου καθώς και τα υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας υλικά αποτελούν τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του συστήματος. Ο σχεδιασμός των γραμμών και οι αναγκαίες υποδομές στήριξης καθορίζεται με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη.

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • Προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1997
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

 • Περιφερειακή
 • Εθνική
 • Check Circle Outline icon Ευρωπαϊκή
 • Check Circle Outline icon Διεθνής

Ζώνες παράδοσης

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

 • Μηχανήματα και εξοπλισμός για τα σφαγεία
 • Αναισθητοποίηση χοίρων με CO2
 • TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT
 • Γραμμές επεξεργασίας κρέατος - τσιγκέλια
 • Υδραυλικός βραχίονας φόρτωσης κρέατος
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.