SAPON COSMETICS OE - Natural Cosmetics : Body and Face Care Products.

Ελλάδα

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

SAPON COSMETICS OE
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Ελλάδα

Επαληθεύτηκε από το Europages

Ολοκληρωμένη σειρά προσώπου με όλα τα δραστικά αντιγήρανσης. Καινοτόμοι συνδυασμοί συστατικών χωρίς σιλικόνη και παράγωγα βαζελίνης. Σύμμαχος της επιδερμίδας. Μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Παρέχει ελαστικότητα και προστατεύει απο την πρόωρη γήρανση.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Επαληθεύτηκε από το Europages

Προϊόντα περιποίησης σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο, αλόη , χαμομήλι και φυτικά έλαια. Μη λιπαρά, απορροφητικά. Προστατεύουν απο ερεθισμούς και ξηρότητα και προσφέρουν ενισχυμένη ενυδάτωση και καταπραυντική δράση. Υγιές, λείο και απαλό δέρμα.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Επαληθεύτηκε από το Europages

Φυσικά χειροποίητα σαπούνια με Ελληνικό ελαιόλαδο, έλαια και εσπεριδοειδή για πρόσωπο, σώμα, peeling. Παρασκευάζονται με την μέθοδο της ψυχρής σαπωνοποίησης όπου προστατεύονται οι ιδιότητες των πρώτων υλών μας. Χρειάζονται 1,5 μήνα ωρίμανσης για να χρησιμοποιηθούν.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Επαληθεύτηκε από το Europages

Aναλαμβάνουμε την παραγωγή ιδιωτικής ετικέτας με αρώματα της επιλογής σας.

Ζητήστε προσφορά
English Δείτε τα 38 προϊόντα

Η SAPON COSMETICS είναι το σημείο όπου συγκλίνουν η παράδοση και η καινοτομία για να επαναπροσδιορίσουν τις ιεροτελεστίες περιποίησης δέρματος. Στα γραφικά τοπία της Ελλάδας, η εταιρεία μας είναι αφοσιωμένη στην παραγωγή απαραίτητων προϊόντων περιποίησης σώματος και προσώπου ανώτερης κατηγορίας που συνδυάζουν την πολυτέλεια και την αποδοτικότητα. Με κινητήρια δύναμη ένα βαθιά ριζωμένο πάθος για τα καλλυντικά, επιλέγουμε σχολαστικά κάθε προϊόν, εμποτίζοντάς το με τις θεραπευτικές ιδιότητες φυσικών συστατικών. Από ενυδατικές κρέμες σώματος έως αναζωογονητικά χειροποίητα σαπούνια, τα προϊόντα μας προσαρμόζονται σε κάθε τύπο δέρματος, παρέχοντας ασύγκριτα αποτελέσματα που αναβαθμίζουν την εμπειρία περιποίησης του δέρματος. Σε συνεργασία με αποκλειστικές μπουτίκ, καταστήματα λιανικής βιολογικών προϊόντων και φημισμένες επιχειρήσεις πολυτέλειας, η SAPON COSMETICS παρέχει τα προϊόντα της σε διακεκριμένους πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η αφοσίωσή μας στην αριστεία εκτείνεται πέραν της προσωπικής περιποίησης, καθώς είμαστε επίσης η κορυφαία επιχείρηση στον τομέα το φυσικών προϊόντων λουτρού για ξενοδοχεία, θέτοντας το πρότυπο για την αφθονία και την εξειδίκευση. Με σταθερή αφοσίωση στην αυθεντικότητα, τη βιωσιμότητα και την ευεξία του πελάτη, σάς προσκαλούμε να βιώσετε την μετασχηματιστική δύναμη της SAPON COSMETICS. Επιπλέον της σχολαστικά παραγόμενης σειράς προϊόντων περιποίησης δέρματος της εταιρείας μας ειδικευόμαστε επίσης σε καλλυντικά ιδιωτικής ετικέτας, συνεργαζόμενοι με τους πελάτες για την υλοποίηση των μοναδικών τους οραμάτων με συνθέσεις και λύσεις συσκευασίας κατά παραγγελία. Απολαύστε ένα ταξίδι περιποίησης δέρματος όπου η ομορφιά συνδυάζεται με την καθαρότητα και ανακαλύψτε γιατί μας επιλέγουν όσοι θέλουν ποιότητα, απόδοση και δεοντολογική προμήθεια.

Τελευταία νέα της επιχείρησης

Παραγωγή προϊόντων για ξενοδοχεία

Παραγωγή προϊόντων για ξενοδοχεία

Τελευταία υλοποίηση ・ 30 Ιαν 2024 Ανάγνωση περισσότερων Open In New icon

Η εταιρεία μας κατέχει ηγετική θέση στην «Ξενοδοχειακή φιλοξενία’’ στα φυσικά προϊόντα περιποίησης. Θεωρούνται κορυφαία επιλογή ανάμεσα σε πολυτελή ξενοδοχεία και βίλες σε όλη την Ελλάδα λόγω της ποιότητας τους, με ιδιαίτερους συνδυασμούς αρωμάτων, φυτικών ελαίων, βοτάνων και εσπεριδοειδών. Παρέχεται στους καλεσμένους σας μια μοναδική, πολυτελή & αξέχαστη εμπειρία. Αναδείξτε την Ελληνική παράδοση και τα Ελληνικά προϊόντα μέσω των προϊόντων περιποίησης. Παρέχεται προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που προσφέρεται. Create memories….. Υπάρχει δυνατότητα παραγωγής με άρωμα της επιλογής σας στις μπάρες χειροποίητων σαπουνιών 30gr και 50gr, στα 50ml Shampoo-Shower-Body cream αλλά και στην κατηγορία Aromatherapy .

Εγγραφα

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

SAPON COSMETICS OE

Akropoleos 20, Dafni

172 34 Athens - Ελλάδα

Α.Φ.Μ.
Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    1 – 10
  • Τμήμα πωλήσεων
    1 – 10

Οργανισμός

  • Ετος ίδρυσης
    2019
  • Φύση επιχείρησης
    Έδρα της εταιρείας – Ελέγχουσα εταιρεία
  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

  • Check Circle Outline icon Διεθνής

Ζώνες παράδοσης

Δραστηριότητες της SAPON COSMETICS OE

  • Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα
  • Προϊόντα ομορφιάς
  • Προϊόντα σωματικής περιποίησης
  • σαπουνια
  • Φυσικά σαπούνια
  • χειροποίητα φυσικά σαπούνια
  • Παραγωγή σαπουνιού
  • περιποίηση προσώπου
  • σαπούνια απολέπισης
  • βιολογικό καλλυντικό για την περιποίηση του σώματος