• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προϊόντα συντήρησης αυτοκινήτων

Αποτελέσματα για

Προϊόντα συντήρησης αυτοκινήτων - Εισαγωγές εξαγωγές

Κίνα

Αυτό το προϊόν κρατά το τηλέφωνό σας σταθερά στη θέση του ενώ οδηγείτε, επιτρέποντάς σας να απαντάτε στις κλήσεις χωρίς χέρια και να κοιτάτε το GPS σας. Έρχεται σε μερικά διαφορετικά χρώματα για να ταιριάζει στις ανάγκες του πελάτη ή της επωνυμίας σας.

Ελλάδα

To καθαριστικό μηχανής Feral είναι ένα προϊόν με μοναδική σύνθεση που απομακρύνει εύκολα και γρήγορα λάδια, γράσα και επίμονες βρωμιές με έναν ψεκασμό. Οδηγίες χρήσης: Φροντίστε η μηχανή να είναι κρύα και στεγνή. Έπειτα σκεπάστε με ένα πλαστικό κάλυμμα την εισαγωγή αέρα, τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα και το ντιστιρμπιτέρ. Ανακινήστε καλά το μπουκάλι και ψεκάστε ομοιόμορφα, αφήνοντας το προϊόν να δράσει για 5 λεπτά (μέγιστος χρόνος). Τρίψτε τα δύσκολα σημεία με μια βούρτσα και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Έπειτα αφαιρέστε τα καλύμματα και αφήστε τη μηχανή να στεγνώσει, δουλεύοντας την στο ρελαντί για 10 λεπτά.

Ελλάδα

Το καθαριστικό ζαντών Feral είναι προϊόν με μοναδική σύνθεση, που δρα αποτελεσματικά πάνω στη ζάντα του αυτοκινήτου, απομακρύνοντας λάσπες, λάδια και σκόνη. Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε καλά το μπουκάλι και έπειτα ψεκάστε ομοιόμορφα τις ζάντες, αφήνοντας το προϊόν να δράσει για λίγα λεπτά. Έπειτα ξεπλύνετε με άφθονο νερό τις ζάντες και στεγνώστε με ένα καθαρό πανί για τέλειο αποτέλεσμα. Για επίμονη βρωμιά, επαναλάβετε τρίβοντας με ένα μαλακό σφουγγάρι.

Ελλάδα

Το καθαριστικό φρένων Feral είναι ιδανικό για τον καθαρισμό όλων των συστημάτων φρένων σε αυτοκίνητα, μηχανάκια, φορτηγά, μηχανήματα και κινητήρες. Στεγνώνει γρήγορα και προσφέρει υψηλή καθαριστική δράση, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Είναι συμβατό με πολλά υλικά, όπως βερνίκια, λάστιχα, φλάντζες και άλλα συνθετικά υλικά. Ιδιότητες : Καθαρίζει τα δισκόφρενα και τα ταμπούρα των φρένων, τα μέρη του συμπλέκτη, το περίβλημα του κινητήρα. Καθώς και στεγανοποιημένες επιφάνειες από κατάλοιπα λαδιών, λίπη και άλλων ρύπων.

Ελλάδα

Το καθαριστικό spray air- condition Feral είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των κλιματιστικών συστημάτων των οχημάτων. Καθαρίζει την μούχλα και τα βακτήρια γρήγορα και αξιόπιστα. Αποτρέπει τη δημιουργία δυσάρεστων οσμών στο εσωτερικό των οχημάτων. Καθαρίζει και παρέχει μακράς διάρκειας προστασία από μικροοργανισμούς. Καλή συμβατότητα με άλλα υλικά. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ : Α) Κλείστε το κλιματιστικό σύστημα και τον εξαερισμό. Τοποθετήστε το ακροφύσιο του spray στον σωλήνα απορροής συμπυκνωμάτων και ψεκάστε περίπου τη μισή ποσότητα του δοχείου (περίπου 30 δευτερόλεπτα). Προτείνεται η χρήση ειδικών γαντιών, γυαλιών και ενδύματος προστασίας. Β) Κλείστε το κλιματιστικό σύστημα και τον εξαερισμό. Τοποθετήστε το ακροφύσιο του spray στους κεντρικούς αεραγωγούς του αυτοκινήτου. Ψεκάστε το καθαριστικό μέσα στον αεραγωγό. Οι αεραγωγοί θα καθαρίσουν και οι οσμές θα καταπολεμηθούν, ενώ η ατμόσφαιρα θα γεμίσει από ένα ευχάριστο άρωμα.

Πωλείτε ή κατασκευάζετε παρόμοια προϊόντα;

Εγγραφείτε στην τοποθεσία europages και προβάλετε τα προϊόντα σας

Προσθήκη επιχείρησής μου

Ελλάδα

Με την συσκευή TDB1000 έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε διάγνωση και προγραμματισμο τους συστήματος immobilizer του αυτοκίνητου. Η συσκευή μπορεί να κάνει απευθείας ανάγνωση του κωδικού ασφαλείας pin καθώς και να προγραμματίσει νέο κλειδί στο αυτοκίνητο. Καθώς και να μπορέσει να σβήσει άλλα και να επαναφέρει ξανά χαμένα κλειδιά του αυτοκίνητου. Η συσκευή αυτήν απευθύνεται μόνο σε καταστήματα το οποία έχουν γνώση και είναι πλήρως εναρμονισμένα με την ελληνική νομοθεσία για την χρήση της συσκευής.

Ελλάδα

Συσκευή ενεργοποιησης και προγραμματισμου κλειδιών αυτοκίνητου.

Ελλάδα

Η καλύτερη συσκευή παγκόσμιος στην ανάγνωση του κωδικού Pin immobilizer στα αυτοκίνητα του Group Psa. Peugeot - Citroen. Η κάλυψη ξεκινάει από τα πρώτα μοντέλα γενιάς 1998 και φτάνει έως και σήμερα. Με καμιά επέμβαση στα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκίνητου με πλήρη ασφάλεια καθώς εκτελείτε η διαδικασία. Με ποσοστό επιτυχίας 100%

Ελλάδα

Η μοναδική συσκευή στην αγορά η οποία μπορεί να κάνει διάγνωση το κλειδί του αυτοκίνητου σε όλες του της λειτουργίες. Τηλεχειρισμό, immobilizer. Proximity. Καθώς και να μπορεί να ελέγξει την επικοινωνία του κλειδιού με το αυτοκίνητο, να μετρήσει την ένταση της μπαταρίας του κλειδιού. Ο χρόνος διάγνωσης της βλάβης είναι μόλις 5 έως 10 δευτερόλεπτα. Μειώνοντας έτσι τον χρόνο και την χρονοβόρα διαδικασία εύρεσης της βλάβης, η αναμονή να φέρει ο πελάτης το δεύτερο κλειδί. Η καλύτερη συσκευή διάγνωσης στο είδος της παγκόσμιος.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προϊόντα συντήρησης αυτοκινήτων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

10 Προϊοντα