• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παρασκευή σειράς κλασικών- βιολογικών- φυσικών καλλυντικών

Αποτελέσματα για

Παρασκευή σειράς κλασικών- βιολογικών- φυσικών καλλυντικών - Εισαγωγές εξαγωγές

Γαλλία

Επαληθεύτηκε από το Europages

Η Pôle Cosmétique ειδικεύεται στη συμβατική παραγωγή καλλυντικών. Η μονάδα παραγωγής μας είναι εξοπλισμένη για να διαχειρίζεται μικρές σειρές (50 κιλά / 500 φιάλες) καθώς και μεγαλύτερες σειρές (> 1 τόνος / > 10.000 φιάλες), σε πλήρη συμμόρφωση με τα πρότυπα υγιεινής και ποιότητας GMP. Οι διάφορες αντλίες συσκευασίας μας μπορούν να γεμίσουν υγρά προϊόντα (έλαια, λοσιόν), ημι-ιξώδη προϊόντα (σαμπουάν, γάλατα) και παχύρρευστα προϊόντα (κρέμες, οδοντόκρεμες) στους περισσότερους τύπους φιαλών (βάζα, μπουκάλια με αντλία, airless μπουκάλια, κ.λπ. από 5mL έως 1L). Η Pôle Cosmétique δεν σταματά εδώ, αλλά αναθέτει επίσης υπεργολαβικά όλες τις εργασίες που αφορούν την παράδοση του προϊόντος στην τελική του συσκευασία, υπό την επωνυμία σας: δοσοληψία, επισήμανση, συσκευασία σε κουτιά, συρρίκνωση, συσκευασία σε κουτιά και παλετοποίηση.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Αντιρυτιδική Κρέμα Για Τα Μάτια Με Βλέννα & Υαλορονικο Οξύ Και Πεπτίδια. Αναζωογονητική κρέμα για τα μάτια που ξυπνά τη νεότητα της επιδερμίδας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο χάρη στον πεπτιδίων πανίσχυρα αντιγηραντικά μόρια, Μειώνει τις ρυτίδες στην περιοχή γύρω από τα μάτια Μειώνει τα σημάδια κούρασης και τους μαύρους κύκλους.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Βασισμένη στην επιστήμη της Επιγενετικής που ξυπνά τη νεότητας της επιδερμίδας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο χάρη στη συμπυκνωμένη σύνθεσή του εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα. · Μειώνει τις ρυτίδες · Χαρίζει πιο σφριγηλή επιδερμίδα και αίσθηση lifting · Άμεση Ανόρθωση Σύσφιξη

Ζητήστε προσφορά

Πωλείτε ή κατασκευάζετε παρόμοια προϊόντα;

Εγγραφείτε στην τοποθεσία europages και προβάλετε τα προϊόντα σας

Προσθήκη επιχείρησής μου
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Παρασκευή σειράς κλασικών- βιολογικών- φυσικών καλλυντικών - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Προϊοντα