Αποτελέσματα για
Γαλλία
Ποικιλία σταφυλιών: Macabeu - Μοσχάτο Côtes Catalanes Χρυσό μετάλλιο από την Gilbert et Gaillard Έδαφος: Πηλός-ασβεστόλιθος Οινοποίηση: Απευθείας έκθλιψη, στατική καθίζηση και ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές 14" / 16" για 15 έως 20 ημέρες, στη συνέχεια ωρίμανση σε λεπτές οινολάσπες μέχρι την εμφιάλωση. Σημειώσεις γευσιγνωσίας Λαμπερό ανοιχτό κίτρινο χρώμα, Η μύτη προσφέρει αρώματα φρέσκων φρούτων, εσπεριδοειδών και εξωτικών φρούτων, καθώς και όμορφα λουλουδένιες νότες. Ζωηρό και φρέσκο στο στόμα, με τον τυπικό μοσχάτο χαρακτήρα. κυριαρχεί στην επίγευση.
Ζητήστε προσφοράΓαλλία
Ποικιλίες σταφυλιών: Grenache Blanc - Grenache Gris Τύπος εδάφους Πηλός-ασβεστόλιθος, παλιά αμπέλια στις ηλιόλουστες πεζούλες του εδάφους Aspres Οινοποίηση: Απευθείας έκθλιψη, ζύμωση σε δεξαμενές με ελεγχόμενη θερμοκρασία, στη συνέχεια ωρίμανση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια με ανάδευση στις οινολάσπες. Σημειώσεις γευσιγνωσίας: Ασημί χρώμα, Λεπτά αρώματα λευκού ροδάκινου, αχλαδιού και φρυγανιάς. ροδάκινο, αχλάδι και φρυγανιές ή τσουρέκι. τσουρέκι. Ο ουρανίσκος είναι στρογγυλός, αλλά παραμένει φρέσκος. φρεσκάδα. Αυτό είναι ένα ισορροπημένο και πολύπλοκο. Συνδυασμός φαγητού και κρασιού: Τυρί Comté, λαχανικά A la plancha Χρυσό μετάλλιο από τους Gilbert et Gaillard
Ζητήστε προσφοράΚύπρος
The slow maturation of the grapes into sloping limestone soils in Nees Karyes, Larissa, allows the wine to be expressed through its most characteristic and typical way. Bright, pale yellow with greenish shades, intense fruity scent and distinctive acidity. It is a new dimension of wine quality, offering many gastronomic options. Served at 10 - 12oC
Πωλείτε ή κατασκευάζετε παρόμοια προϊόντα;
Εγγραφείτε στην τοποθεσία europages και προβάλετε τα προϊόντα σας
Αποτελέσματα για
Λευκά κρασιά βουργουνδίας - Εισαγωγές εξαγωγέςΑριθμός αποτελεσμάτων.
3 ΠροϊονταΧ'ωρες
ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Kατηγορια