• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διαφήμιση σχεδιασμός

Αποτελέσματα για

Διαφήμιση σχεδιασμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Ελλάδα

Πολυπροπυλένιο p.p. ιδανική για συσκευασίες τροφίμων.

Ελλάδα

Χάρτινη σακούλα με πλακέ χεράκι.

Ελλάδα

Χάρτινη σακούλα με πλακέ η στριφτό χεράκι.

Ελλάδα

Χούφτα ζαχαροπλαστείου με μεγάλο πάτο ιδανικό για κουτιά.

Ελλάδα

Φανελάκι ( t-shirt ) χαρτοπλάστ απλή και για ζαχαροπλαστεία.

Πωλείτε ή κατασκευάζετε παρόμοια προϊόντα;

Εγγραφείτε στην τοποθεσία europages και προβάλετε τα προϊόντα σας

Προσθήκη επιχείρησής μου

Ελλάδα

Οπτική ταυτότητα για τη Woofland, της εταιρίας που δημιούργησε την woofland.gr, την πρώτη ελληνική ιστοσελίδα αφιερωμένη στο σκύλο, συνδυάζοντας αρθρογραφία, ευρετήριο επιχειρήσεων και προϊόντα σε προσφορά.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Η FINO είναι μια από τις παλαιότερες βιομηχανίες παραδοσιακού ελληνικού παγωτού στη Βόρεια Ελλάδα. Προκειμένου να αυξήσει τις εξαγωγές της, η εταιρεία ανέθεσε στο Oxhouse την ανανέωση της οπτικής της ταυτότητας. Ξεκινήσαμε με τον επανασχεδιασμό του σήματος, διατηρώντας την ίδια χρωματική παλέτα, το στοιχείο του ήλιου και το έτος ίδρυσης της εταιρείας. Καμπύλες επιφάνειες και ζωηρά χρώματα χρησιμοποιήθηκαν ως οπτική μεταφορά της χρωματικής και γευστικής ποικιλίας του παγωτού.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Οπτική ταυτότητα και τους καταλόγους για το εστιατόριο–παντοπωλείο «Σέμπρικο» στη Θεσσαλονίκη. Πηγή έμπνευσης του λογοτύπου ήταν οι οριζόντιες και κάθετες φόρμες των κουφωμάτων και των ραφιών που κυριαρχούν στο χώρο του καταστήματος.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Ο Γιάννης Προδρόμου είναι ένας ελαιοπαραγωγός από την Ποτίδαια Χαλκιδικής. To 2014 παρήγαγε το πρώτο αγουρέλαιο με την πιστοποίηση ΠΟΠ «Αγουρέλαιο Χαλκιδικής». Θέλοντας να απευθυνθεί σε αγορές του εξωτερικού και με όραμα την προώθηση της ελληνικής διατροφικής παράδοσης, ανέθεσε στο Oxhouse τον σχεδιασμό της οπτικής ταυτότητας και των συσκευασιών της εταιρίας Yanni’s Olive Grove.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Το ευρωπαϊκό έργο APT-STEP είναι μια συγχρηματοδοτούμενη δράση του Εργαστηρίου Τεχνολογίας Σωματιδίων και Αερολυμάτων (ΕΤεΣα) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ). Στόχος του έργου είναι η βελτίωση των ερευνητικών υποδομών του ΕΤεΣα σχετικά με τις καθαρές τεχνολογίες αυτοκίνησης για βιώσιμη κινητικότητα. Το Oxhouse Design Studio σχεδίασε την οπτική ταυτότητα για τις δύο διεθνείς διημερίδες του APT-STEP που οργάνωσε το ΕΤεΣα το 2014 και το 2015.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Τυπογραφικός σχεδιασμός και λογότυπο για τη Lilalee, μια νέα σχεδιάστρια που φτιάχνει όμορφα χειροποίητα ρούχα στη Θεσσαλονίκη.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Η Indigo Bird δημιουργεί καινοτόμες ποιοτικές συλλογές γυναικείας ένδυσης denim. Η ονομασία προέκυψε από το συνδυασμό της λέξης Indigo (μπλε λουλακί, το παραδοσιακό χρώμα τoυ denim) με τη λέξη Bird (πουλί) που συμβολίζει τη δημιουργική ελευθερία. Το σήμα που σχεδιάστηκε από το Oxhouse «παντρεύει» το όνομα της εταιρίας με μια παλιά ραπτομηχανή, υπογραμμίζοντας την παραδοσιακή διαδικασία ραφής του denim.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Το 1922 ο Χαρίλαος Ερμείδης άνοιξε ένα από τα πιο γνωστά καφεκοπτεία της Θεσσαλονίκης. Σήμερα η εταιρία «Ερμείδης» διαθέτει εργοστάσιο παραγωγής καφέ και ένα κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στη νέα οπτική ταυτότητα, το πρόσωπο του ιδρυτή επιλέχθηκε ως η κεντρική εικόνα για να περιγράψει την ιστορία της εταιρίας. Ως πηγές για τον σχεδιασμό των γραμμάτων του λογοτύπου χρησιμοποιήθηκαν παλιές επιγραφές του κέντρου της Θεσσαλονίκης, ενώ στις συσκευασίες εφαρμόστηκε λιτός σχεδιασμός που αναδεικνύει τα στοιχεία της νέας ταυτότητας. Οι τελικές μακέτες των συσκευασιών σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τον Χρήστο Παπαθεοδώρου.

Ζητήστε προσφορά
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διαφήμιση σχεδιασμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

14 Προϊοντα

Χ'ωρες