• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός - Διανομέας - Τουρκία

ΤουρκίαΔιανομέας
  1. VRF KLIMA SISTEMLERI ALYATEK 0216 494 1 494

    Τουρκία

    Η εταιρεία VRF KLIMA SISTEMLERI ALYATEK 0216 494 1 494, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. AOM TURKEY

    Τουρκία

    Η εταιρεία AOM TURKEY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απορρύπανση της ατμόσφαιρας - μηχανήματα και εξοπλισμοί, ηλεκτροστατικο φιλτρο, βιομηχανικες κουζινες, και Απορρύπανση της ατμόσφαιρας - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. VESSEN CO.

    Τουρκία

    Η εταιρεία VESSEN CO., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κλιματιστικά βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. ORS MAKINA

    Τουρκία

    Η εταιρεία ORS MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συλλεκτες νεφους λαδιου, και αναρροφητηρες καπνων συγκολλησης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. AVENS HAVALANDIRMA SISTEMLERI

    Τουρκία

    Η εταιρεία AVENS HAVALANDIRMA SISTEMLERI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξονικοι ανεμιστηρες, και ανεμιστηρες αερα για βιομηχανικη χρηση. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BASAK YAPI

    Τουρκία

    Η εταιρεία BASAK YAPI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες αφυγρανσης οικιακης χρησης, Τοίχος αέρα, και ηλεκτροστατικο φιλτρο. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. AKSAM MACHINERY

    Τουρκία

    Η εταιρεία AKSAM MACHINERY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός - Διανομέας - Τουρκία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ