• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάλυβας

Αποτελέσματα για

Χάλυβας

ΝορβηγίαΜπέργκεν, Χόρνταλαντ, Σταβανγκερ και ΡόγκαλαντΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SMITH STÅL VEST AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία SMITH STÅL VEST AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Straume, Νορβηγία.

  2. CORUS PACKAGING PLUS NORWAY AS

    Νορβηγία

  3. WELDONE AS

    Νορβηγία

  4. EBECO AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία EBECO AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, λεϊζερ για την κοπη μεταλλν, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Stavanger, Νορβηγία.

  5. WEST CONTRACTORS AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία WEST CONTRACTORS AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ναυπηγεία - επισκευές και συντήρηση, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Ναυπηγεία - επισκευές και συντήρηση, και Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Ølensvåg, Νορβηγία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IKM MEKANISKE AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία IKM MEKANISKE AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, και Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει έδρα σε Hundvåg, Νορβηγία.

  2. SETECH AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία SETECH AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bergen, Νορβηγία.

  3. FREKHAUG STÅL AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία FREKHAUG STÅL AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Frekhaug, Νορβηγία.

  4. ELKEM BJØLVEFOSSEN AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία ELKEM BJØLVEFOSSEN AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Ålvik, Νορβηγία.

  5. NORSK STÅLPRESS AS

    Νορβηγία

  1. RISTER & TRADING AS

    Νορβηγία

  2. RPT PRODUCTION AS

    Νορβηγία

  1. SALTE MEK AS

    Νορβηγία

  2. BERGEN GROUP SKARVELAND AS

    Νορβηγία

  3. SUNNHORDLAND INDUSTRI A/S

    Νορβηγία

  4. AS METALLTEKNIKK

    Νορβηγία

  5. BERGEN ELOKSAL AS

    Νορβηγία

  6. HAALAND AS

    Νορβηγία

  7. FLORVÅG MEKANISKE VERKSTED AS

    Νορβηγία

  8. AS HAUGALAND INDUSTRI

    Νορβηγία

  1. MIDTUN VERKSTED AS

    Νορβηγία