• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταφορικά μέσα - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Μεταφορικά μέσα - εισαγωγές-εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. MASTLOGISTICS

    Ελλάδα

    Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των οδικών μεταφορών από το 1960. Με ιδιόκτητο στόλο οχημάτων παντός τύπου καλύπτουμε με συνέπεια, ασφάλεια και αξιοπιστία τις ανάγκες των πελατών μας στον νομό Αττικής αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η μέγιστη ικανοποίηση τους ήταν και ο λόγος που μας οδήγησε στην δημιουργία της MAST logistics.Η Mast logistics ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών logistics και μεταφορών προσθέτοντας αξία στην εφοδιαστική αλυσίδα των πελατών της.Με μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών (μεταφορές, μετακομίσεις, διανομές, διαχείριση εμπορευμάτων, αποθηκεύσεις, πρακτορεύσεις, τελωνειακές εργασίες, διαμεταφορές, διεθνείς μεταφορές) και σε συνδυασμό με το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

  2. ENTERPRICE EXPRESS

    Ισπανία

    Η εταιρεία ENTERPRICE EXPRESS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορευματοκιβώτια - ακτοπλοϊκές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαμετακόμιση αεροδρομίου, αεροπορικες συναποστολες, Μεταφορικά μέσα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Διαμετακόμιση αεροδρομίου. Έχει έδρα σε Murcia, Ισπανία.

  3. LBL LOGISTICA

    Βραζιλία

    Η εταιρεία LBL LOGISTICA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πράκτορες αεροπορικής ναύλωσης, Πράκτορας και αντιπρόσωπος τελωνείου, εκτελωνιστής, Πράκτορες αεροπορικής ναύλωσης, και Μεταφορικά μέσα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Santos, Βραζιλία.

  4. EMDIPA S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία EMDIPA S.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορικά μέσα - εισαγωγές-εξαγωγές, και υπηρεσιες για οδικες μεταφορες εμπορευματων. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  5. AIG COMEX

    Μεξικό

    Η εταιρεία AIG COMEX, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες πρακτορειου και εμπορικη αντιπροσωπευση, και Μεταφορικά μέσα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Puebl, Μεξικό.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LOGISTICAMC

    Ισπανία

    Η εταιρεία LOGISTICAMC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση- υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορικά μέσα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Montmelo, Ισπανία.

  2. GEOCARGO EXPRESS CORP.

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία GEOCARGO EXPRESS CORP., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταφορές βαρέων και δυσμετακόμιστων φορτίων, Μεταφορικά μέσα - εισαγωγές-εξαγωγές, χερσαιες μεταφορες, και αεροπορικες μεταφορες εμπορευματων πορτα-πορτα. Έχει έδρα σε Miami Lakes Dr., Ηνωμένες Πολιτείες.

  3. NUOVA SANDONAUTO SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUOVA SANDONAUTO SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταξιδιωτική βοήθεια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορικά μέσα - εισαγωγές-εξαγωγές, και εγκεκριμενο συνεργειο. Έχει έδρα σε San Donà di Piave, Ιταλία.

  4. PRNCE LONG FOOD EXPORTERS LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Verified by europages badge

    Η Prnce Long Food Exporters Ltd είναι ένας κύριος διανομέας πολυτελών επώνυμων καλλυντικών και αρωμάτων. Ιδρύθηκε το 2015, προσφέρουμε καλλυντικά, αρώματα, προϊόντα περιποίησης του δέρματος, βρεφικό γάλα, εδώδιμα έλαια, σπόροι, υψηλής ποιότητας σε τιμές χονδρικής. Παραδίδουμε σε όλο τον κόσμο και προσφέρουμε σύστημα 24ωρης υποστήριξης για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας με τις ηλεκτρονικές τους αγορές. Είμαστε ανοιχτοί για νέες συνεργασίες με τους εταίρους μας. Η Prnce Long Food παρέχει επαγγελματική στρατηγική για προμήθειες και λύσεις διαχείρισης διακίνησης που μεταφέρουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σπόρους και έλαια σε χύμα μορφή από τους τόπους προέλευσης τους στις αποθήκες από όπου αναζητούνται περισσότερο. Στόχος μας να προσφέρουμε την διεθνοποίηση της εταιρείας και του εμπορικού μας σήματος, μέσα από ισχυρό προγραμματισμό, έρευνα και πωλήσεις σε ξένες αγορές. Η εταιρεία παρέχει επαγγελματική στρατηγική για προμήθειες και λύσεις διαχείρισης διακίνησης που μεταφέρουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σπόρους και έλαια σε χύμα μορφή από τους τόπους προέλευσης τους στις αποθήκες από όπου αναζητούνται περισσότερο. Είμαστε μια εταιρεία παροχής συμβουλών για διεθνείς επιχειρήσεις με έδρα στην Ευρώπη και στην Αμερική. Οι εξειδικευμένες μας υπηρεσίες ξεκινούν από τον προγραμματισμό και την έρευνα των ξένων αγορών, καθοδήγηση για τις απαιτήσεις έγκρισης, καθοδήγηση για την βιωσιμότητα του προϊόντος και του σήματος, τιμολόγηση και εντοπισμός ενδεχόμενων εισαγωγέων σε διάφορες χώρες. Επιπλέον, βρίσκουμε, διαπραγματευόμαστε και εκτελούμε εξαγωγές και παρέχουμε συμβουλές για τεκμήρια, διεθνής πρακτορείο μεταφορών και εκτελωνισμοί.

  5. FIELCOM INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Με πάνω από 30 χρόνια πείρας, η εταιρεία FIELCOM INTERNATIONAL προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών με μεγάλη ασφάλεια και ικανοποίηση! Εξειδικεύεται στον τομέα της: - Μεταφοράς και παράδοσης σε όλο τον κόσμο κάθε είδους εμπορευμάτων (αεροπορικό, θαλάσσιο και ποταμίσιο μέσο), - Εισαγωγής και εξαγωγής τροφίμων (εξευγενισμένο ηλιέλαιο, κραμβέλαιο και φοινικέλαιο, ζάχαρη Icumsa 45, κατεψυγμένα ψάρια , ρύζι 5% ως 100% θρυμμάτων κ.λπ.), όλα τα παράγωγα πετρελαίου (πετρέλαιο εσωτερικής καύσης, μαζούτ, βιτούμιο, JP54 LNG), όλα τα γεωργικά προϊόντα (ουρία 46%, NPK όλων των κατηγοριών, υδρογονορθοφωσφορικό διαμμώνιο (DAP), κ.λπ., - Το εμπόριο της χρηματοδότησης των ιδιωτικών/ κρατικών έργων χωρίς περιορισμό χωρών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

  1. BECO GLOBAL UK LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η BECO GLOBAL είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών συμβούλευσης, αποστολής, και διαμετακόμισης φορτίων, με σιδηροδρομικό, εναέριο, οδικό τρόπο, καθώς και : προϊόντα πορισμού και μέσα εξασφάλισης διαφάνειας σε μεταφορές μεταξύ τρίτων κρατών με διαδικασία εφοδιαστικής αλυσίδας. Συγκεντρωτική διαχείριση προϊόντων χύμα, ανταλλακτικών αυτοκινήτου, προσωπικών αντικειμένων ή ενδύματα, αντίκες και άλλα εμπορεύματα σε εφοδιαστική αλυσίδα, εγχώρια και διεθνώς. Ανάληψη εγγράφων μεταφοράς, εξαγωγής και εισαγωγής για όλα τα είδη εμπορευμάτων από μια χώρα σε μια άλλη για λογαριασμό αποστολέων, κατασκευαστών, εισαγωγέων, εξαγωγέων, εμπόρων και αγοραστών καθώς και αντιπροσώπων πώλησης. Διεξαγωγή ελέγχων για την εξασφάλισης της συμβατότητας με τις εμπορικές συμφωνίες που ισχύουν στις χώρες προορισμού και κυρίως από τις χώρες προέλευσης. Η πείρα μας όσον αφορά τις μεταφορές και την διαχείριση διακίνησης μας επιτρέπει να παρέχουμε ανεξάρτητες και αμερόληπτες υπηρεσίες. Άλλες υπηρεσίες συμπεριλαμβάνουν την παροχή συμβουλών, εμπειρογνωμοσύνης, μαρτυρίας, υπηρεσίες δοκιμών και ελέγχου που απαιτούνται στην αυτοκινητοβιομηχανία.

  2. RUSTA LOGISTIC LLC

    Ρωσία

    Ο όμιλος RUSTA ιδρύθηκε το 2007 και παρέχει διεθνής μεταφορά εμπορευμάτων με διάφορα μεταφορικά μέσα (σιδηροδρομική, οδική, θαλάσσια και εναέρια μεταφορά) από την ΕΕ προς την Ρωσία, της χώρες ΚΑΚ καθώς και από την Κίνα προς την Ρωσία και την ΕΕ. Διαθέτουμε έναν καλά ανεπτυγμένο δίκτυο αντιπροσώπων, με 57 παραρτήματα από το Βλαντιβοστόκ ως την Καλίνινκγραντ. Ο όμιλος μας βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους 20 τελωνειακούς πράκτορες. Εξειδικευόμαστε σε: οδική μεταφορά με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών της οικολογικής κατ. EURO 5, Πολυτροπική μεταφορά εμπορευματοκιβωτίου για εισαγωγή και εξαγωγή από όλα τα ανοικτά λιμάνια, εκ των οποίων τα λιμάνια: Ρότερνταμ, Ρίγα, Τάλιν, Κότκα, Αμβούργο, Αγ. Πετρούπολη, Βλαντιβοστόκ, Βοστότσνι, Νοβοροσίσκ, Συναποστολή ειδών (LTL, LCL), μεταφόρτωση, αποθήκευση, φόρτωση και εκφόρτωση, προσωρινή αποθήκευση, ενοποίηση, απενοποίηση εμπορεύματος στην Βαρσοβία (Πολωνία), Ρίγα (Λετονία), Μαντσούρια Κουανγκτσόου (Κίνα), Παροχή ολοκληρωμένης αποστολής, προετοιμασία εγγράφων, Υπηρεσίες εκτελωνισμού

  1. ASSTRA ASSOCIATED TRAFFIC AG

    Ελβετία

    Η AsstrA παρέχει μια βέλτιστη γκάμα υπηρεσιών μεταφοράς και διαχείρισης διακίνησης με όλα τα μέσα μεταφοράς, εκτελωνισμοί, υποστήριξη στις εισαγωγές και εξαγωγές, ενίσχυση και διανομή, διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας, συμπεριλαμβανομένου την βελτιστοποίηση των έργων διαχείρισης διακίνησης. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς σε μονή παλέτα για διάφορα είδη και μεγέθη εμπορευμάτων: γενικό, αξίας, βαριά και υπερμεγέθη, σε υγρή ή χύμα μορφή, επικίνδυνα και ψυκτικά φορτία, μηχανοκίνητα οχήματα, ζωικά εμπορεύματα, γυαλί και πηνία χάλυβα.

  2. DELTA GROUP LTD

    Ρωσία

    Η Delta Group Ltd. είναι εταιρεία διαμετακόμισης εμπορευμάτων που παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για την εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων στην και από την Ρωσία. Η Delta Group Ltd. επιταχύνει τον εκτελωνισμό και μειώνει τα κόστη διαχείρισης διακίνησης. Η Delta Group Ltd. είναι εταιρεία διαμετακόμισης εμπορευμάτων που παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για την εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων στην και από την Ρωσία. Οι υπηρεσίες της Delta Group Ltd. συμπεριλαμβάνουν: εκτελωνισμό με σύμβαση με πελάτη ή πρακτορείο διαμετακόμισης, γρήγοροι εκτελωνισμοί εντός 2 ωρών, Μεταφορά εμπορευμάτων με εναέρια, θαλάσσια, σιδηροδρομικά μέσα σε οποιοδήποτε σημείο στην Ρωσία και την τελωνειακή ένωση, ενίσχυση συναποστολών. Πιστοποίηση συμβατότητας με τις τεχνικές προδιαγραφές της τελωνειακής ένωσης. Ασφάλιση φορτίων Ενίσχυση εμπορευμάτων, επανασυσκευασία τους, σήμανση, ζύγιση και τυπικές διαδικασίες. Εξωπορισμός διαδικασιών για εισαγωγές/εξαγωγές προετοιμασία και υπογραφή συμβάσεων, χρηματοοικονομικές συναλλαγές, ολοκλήρωση ελέγχου τραπεζικού συναλλάγματος, υπηρεσίες διαμετακόμισης.

  3. JOHNSON C2M CO., LTD

    Κίνα

    Η Johnson c2m.co..LTD ιδρύθηκε το 2016, δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγών και εξαγωγών αγαθών και τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ειδών, οικιακών συσκευών, γεωργικών προϊόντων, μηχανολογικού εξοπλισμού, υλικού, οικοδομικών υλικών, μεταφορικών μέσων, προσυσκευασμένων τροφίμων, ενδυμάτων, παπουτσιών κλπ. Προσφέρουμε στους ξένους πελάτες μας υπηρεσία c2m. Εμείς μαζί με την τράπεζα παρέχουμε την ποιότητα και την εγγύηση κεφαλαίου για ξένους πελάτες που θέλουν να αγοράσουν οποιαδήποτε προϊόντα στην Κίνα. Είναι καθήκον μας να μειώσουμε το κόστος παραγωγής και το ρεπερτόριο για τον κατασκευαστή, να διασφαλίσουμε την ποιότητα του προϊόντος για τον αγοραστή. Βοηθάμε τους πελάτες να ασχοληθούν με τις μεταφορές (αεροπορικές μεταφορές, θαλάσσιες μεταφορές, σιδηροδρομικές μεταφορές), με δηλώσεις, ασφαλιστικές και επιχειρηματικές αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας της συνεργασίας. Η εταιρεία μας βρίσκεται στο Zhengzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Henan, το σημαντικό πλήρη κόμβο μεταφορών, την κεντρική πόλη της κεντρικής οικονομικής ζώνης Plains. Φημίζεται για το ανεπτυγμένο σύστημα σιδηροδρόμων και αερομεταφορών.

  4. AUTO-PIECE BURGUIERE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Βρίσκεται στο Aveyron, το συνεργείο αυτοκινήτων AUTO PIECE BURGUIERE βρίσκεται στη διάθεσή σας εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια. Η ομάδα μας σα προσφέρει τεράστια γκάμα μεταχειρισμένων μηχανικών συστατικών, εξαρτήματα αυτοκινήτου και / ή τρακαρισμένα αυτοκίνητα και σε κατάσταση. Η εταιρεία προτείνει μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων ανταλλακτικών: τουριστικών οχημάτων, επαγγελματικών οχημάτων, μικρών οχημάτων για γήπεδα γκολφ, 4X4 και ενίοτε μοτοσυκλετών και αγροτικού υλικού. Όλα τα εξαρτήματά μας που επαναχρησιμοποιούνται έχουν 3 μήνες εγγύηση. Η παράδοση των ανταλλακτικών σας σε 48 με 72 ώρες στην ηπειρωτική Γαλλία μπορεί να πραγματοποιηθεί. Για να μπορούμε να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις απαιτήσεις σας, θέτουμε στη διάθεσή σας ένα στόλο 6000 τ.μ. για την αποσυναρμολόγηση των εξαρτημάτων σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε όλα τα τρακαρισμένα οχήματα και έτοιμα σε κατάσταση πώλησης. Οι διάφοροι πάροχοι υπηρεσιών μεταφορών μας είναι πιθανό να παραδώσουν μέσα σε 8 ημέρες. Η επιχείρηση προσπαθεί να συμμορφωθεί με τα περιβαλλοντικά πρότυπα και να σας εξυπηρετήσουμε.

  5. MAYUMBE CONNECTING

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAYUMBE CONNECTING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διεθνή φορτία, Εμπορευματοκιβώτια - αεροπορική μεταφορά, Αεροπορική ναύλωση για εμπορεύματα, Ναυτιλιακή ναύλωση, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Φορτηγά μεταχειρισμένα, Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, και Εισαγωγές-εξαγωγές - πληροφορική. Έχει έδρα σε Liège, Βέλγιο.

  6. IUMEX (S.R.L.)

    Ιταλία

    Η εταιρεία IUMEX (S.R.L.), είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, και Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Modena (Mo), Ιταλία.

  7. FEI JIN IMPORT UND EXPORT

    Γερμανία

    Η εταιρεία FEI JIN IMPORT UND EXPORT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, και Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

  8. S.C.M. ITALY S.R.L.

    Ιταλία

  1. M.C.V. TRADING S.R.L.

    Ιταλία

  2. BROSS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BROSS S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, και Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Reggio Nell'emilia, Ιταλία.

  3. TEKNITAL S.R.L.

    Ιταλία

  4. GTEX

    Βέλγιο

    Η εταιρεία GTEX, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα - εισαγωγές-εξαγωγές, βιομηχανικες προμηθειες, ειδικα ανταλλακτικα μηχανων, και ανταλλακτικα για γερανους. Έχει έδρα σε Grez-Doiceau, Βέλγιο.

  5. ITAME CONSULT DI RAFFAELE TETTI E C

    Ιταλία

    Η εταιρεία ITAME CONSULT DI RAFFAELE TETTI E C, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, και Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Sassari, Ιταλία.

  6. EUROPEAN TRADING COMPANY S.R.L.

    Ιταλία

  7. KENTIMPEX KFT

    Ουγγαρία

  8. SINT COM S.R.L.

    Ιταλία

  9. LEX TRADING EXPORT & IMPORT LLC

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία LEX TRADING EXPORT & IMPORT LLC, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Εισαγωγές-εξαγωγές επίπλων και εξαρτημάτων, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, και Εισαγωγές-εξαγωγές επίπλων και εξαρτημάτων. Έχει έδρα σε Miami, Ηνωμένες Πολιτείες.

  10. VITES FOREIGN TRADE LTD.

    Τουρκία

    Η εταιρεία VITES FOREIGN TRADE LTD., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, και Ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταφορικά μέσα - εισαγωγές-εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

67 Επιχειρήσεις