• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανες για σνιτσελ

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Μηχανες για σνιτσελ

Κατασκευαστής/παραγωγός
  1. LATRO KIMYA DIS TIC A.S.

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Στην Latro, το ταξίδι μας ξεκίνησε με την αφοσίωση στην παροχή εξαιρετικής απόδοσης με τις πρώτες ύλες μας. Ξ εταιρεία που ιδρύθηκε στην Κωνσταντινούπολη του 2010, έχει έκτοτε διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της προκειμένου να συμπεριλάβει ένα ποικίλο φάσμα εφαρμογών συμπεριλαμβανομένων της φροντίδας των μαλλιών, της περιποίησης του δέρματος, των καλλυντικών χρώματος, της οικιακής φροντίδας, της κλωστοϋφαντουργίας και των αγροχημικών. Αυτό που μας διακρίνει είναι η συλλογική μας προσέγγιση της καινοτομίας που καλλιεργεί ομάδες οι οποίες χαρακτηρίζονται από αυτονομία και κατευθύνονται από τον κοινό σκοπό και τις κοινές αξίες. Στο δικό μας οικοσύστημα, καλλιεργούμε ένα πνεύμα της εξερεύνησης, της δημιουργικότητας και της επιχειρηματικότητας που μας οδηγεί να παρέχουμε λύσεις οι οποίες ξεπερνούν τα συμβατικά όρια. Η αφοσίωσή μας στην αριστεία διασφαλίζει ότι όσοι χρησιμοποιούν τις πρώτες ύλες μας εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση που τους παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργούν προϊόντα που οι καταναλωτές μπορούν να εμπιστεύονται και να πιστεύουν σε αυτά σε διάφορους κλάδους και εφαρμογές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το πώς η Latro Kimya μπορεί να καλύψει τις δικές σας ανάγκες χημικών λύσεων!

  2. SCHNITZELMASTER GMBH

    Γερμανία

    Η μηχανή χειρός Schnitzelmaster για εστιάτορες, κρεοπώλες και επιχειρήσεις τροφοδοσίας – η αυτόματη μηχανή Schnitzelmaster για επαγγελματικές κουζίνες και κρεοπωλεία. Είτε κτυπάτε το κρέας, μια θορυβώδης και όχι και τόσο καθαρή εργασία είτε το περνάτε από τη μηχανή που δεν βελτιώνει την αρχική ποιότητα του κρέατος, αλλά το «κάνει κιμά». Η μηχανή Schnitzelmaster κάνει τη διαφορά. Η μέθοδος «Mastern®» είναι μια ιδιαίτερη μέθοδος για να μαλακώσει το κρέας (κατάλληλη για όλα τα τεμάχια κρέατος χωρίς κόκαλο) με την οποία οι ίνες του κρέατος επιμηκύνονται χωρίς να σπάζουν με αποτέλεσμα τη διατήρηση του χαρακτήρα του φρέσκου κρέατος.