• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαλυβες και μεταλλα - επεξεργασια επιφανειων και επικαλυψεις

Αποτελέσματα για

Χαλυβες και μεταλλα - επεξεργασια επιφανειων και επικαλυψεις

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και Δρένδη
  1. THE METALIZERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία THE METALIZERS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία επιφάνειας. Έχει έδρα σε Klazienaveen, Κάτω Χώρες.

  2. N. DIJKSTRA METAALBEWERKING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία N. DIJKSTRA METAALBEWERKING B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Harlingen, Κάτω Χώρες.

  3. METAALDRAAIERIJ DE JONG

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία METAALDRAAIERIJ DE JONG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Wommels, Κάτω Χώρες.

  4. METAALDRAAIERIJ DONDORFF B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία METAALDRAAIERIJ DONDORFF B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Beilen, Κάτω Χώρες.

  5. ZOER TECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZOER TECHNIEK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Dwingeloo, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VDS TECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VDS TECHNIEK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Hoogeveen, Κάτω Χώρες.

  2. TOLSMA TANKBOUW B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TOLSMA TANKBOUW B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Heerenveen, Κάτω Χώρες.

  3. FTD FIJNMECHANISCHE TECHNIEK DRACHTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FTD FIJNMECHANISCHE TECHNIEK DRACHTEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Drachten, Κάτω Χώρες.

  4. LAS- EN CONSTRUCTIEBEDRIJF VAN DEN BERG B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LAS- EN CONSTRUCTIEBEDRIJF VAN DEN BERG B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Joure, Κάτω Χώρες.

  5. ZINCOAT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZINCOAT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Veenoord, Κάτω Χώρες.

  1. METAALBEWERKING BIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία METAALBEWERKING BIES B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, και Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Marum, Κάτω Χώρες.

  2. POEDERCOATING HOOGEVEEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία POEDERCOATING HOOGEVEEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Hoogeveen, Κάτω Χώρες.

  1. SLUIS KODRA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SLUIS KODRA B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Terband, Κάτω Χώρες.

  2. VOGEL'S KOPERSLAGERIJ B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VOGEL'S KOPERSLAGERIJ B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Veendam, Κάτω Χώρες.

  3. DERUSTIT HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DERUSTIT HOLLAND B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Heerenveen, Κάτω Χώρες.

  4. BEHEERMAATSCHAPPIJ KLEMENT METAALTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BEHEERMAATSCHAPPIJ KLEMENT METAALTECHNIEK B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Klazienaveen, Κάτω Χώρες.

  5. STAALSTRAAL ZUIDBROEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STAALSTRAAL ZUIDBROEK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Zuidbroek, Κάτω Χώρες.

  6. VAN DE GRIJP METAALDRAAIERIJ B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DE GRIJP METAALDRAAIERIJ B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, και Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Gorredijk, Κάτω Χώρες.

  7. SNIJTECH B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SNIJTECH B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Joure, Κάτω Χώρες.

  8. CONSTRUCTIEBEDRIJF BEYER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CONSTRUCTIEBEDRIJF BEYER B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Meppel, Κάτω Χώρες.

  1. R.V.S. SLIJPERIJ HUITEMA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία R.V.S. SLIJPERIJ HUITEMA B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Joure, Κάτω Χώρες.